joj majko moja mila.......

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Do 31.01.2011 prikljucak je 1 km !OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.
To sam i ja mislio, ali eto...OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.
ILoveLFC je napisao/la:To sam i ja mislio, ali eto...OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.![]()
Pa logicno da je prikljucak za net 1KM , kad je za TV 180KM.
I Zajebavas nas na BHTelecomu, jedi ****
Evo ja cu ti reci, geolgoija danas se ne moze porediti sa onom u Jugoslaviji. Danas 3 od 100 diplomiranih geologa dobije posao kojeg su i onako dugo cekali. Ja ti preporucujem da i ne pomisljas da upises.T-MAC je napisao/la:Rudarsko-geološko-građevinski-fakultet u Tuzli..
odjsjek:GEOLOGIJA
jel ko upoznat sa ovim faksom..kako ide prijemni...sta je pottrebno...i ono najvaznije...imal posla poslije ovog faksa..ako moze odgovor
oj..drzvao draga matematika mi sve 4 godina 2...Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Evo ja cu ti reci, geolgoija danas se ne moze porediti sa onom u Jugoslaviji. Danas 3 od 100 diplomiranih geologa dobije posao kojeg su i onako dugo cekali. Ja ti preporucujem da i ne pomisljas da upises.![]()
Moj rođak je studirao i covjek ovisi bukvalno od vještacenja, kao sudski vještak, usput receno gdje moras također položiti da bi dobio certifikat.
I da, on što je studirao, 90% toga mu nema koristi sada, jer je bilo suvišno i neupotrebljivo. Ako ti ne ide matematika, tj. geometrija, nemoj ni pokušavat.
Pa sto upisa taj faksT-MAC je napisao/la:oj..drzvao draga matematika mi sve 4 godina 2...Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Evo ja cu ti reci, geolgoija danas se ne moze porediti sa onom u Jugoslaviji. Danas 3 od 100 diplomiranih geologa dobije posao kojeg su i onako dugo cekali. Ja ti preporucujem da i ne pomisljas da upises.![]()
Moj rođak je studirao i covjek ovisi bukvalno od vještacenja, kao sudski vještak, usput receno gdje moras također položiti da bi dobio certifikat.
I da, on što je studirao, 90% toga mu nema koristi sada, jer je bilo suvišno i neupotrebljivo. Ako ti ne ide matematika, tj. geometrija, nemoj ni pokušavat.![]()
ja neam pojma sta da upisem..a da imam neke koristi poslije...faksa..
znas li imal ikakve nadde u ostalim podsmjerovima ovog faksa
- BUŠOTINSKO RUDARSTVO
- GRAĐEVINARSTVO
- SIGURNOSTI I POMOĆI..
hvala drug puno..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za bušotinsko rudarstvo odmah ti mogu reći da je taj smjer u težoj poziciji nego geologija, mislim da u građevini ima više mogućnosti, a i radnih mjesta jer je u ekspanziji.
Ne znam, kako je u zadnjih 5-6 godina, ali je prije geodezija bila veoma korisna i veoma isplativa profesija. Nadam se da sam ti pomogo
A koju si srednju zavrsio?T-MAC je napisao/la:hvala drug puno..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za bušotinsko rudarstvo odmah ti mogu reći da je taj smjer u težoj poziciji nego geologija, mislim da u građevini ima više mogućnosti, a i radnih mjesta jer je u ekspanziji.
Ne znam, kako je u zadnjih 5-6 godina, ali je prije geodezija bila veoma korisna i veoma isplativa profesija. Nadam se da sam ti pomogo
raspitacu se onda za ovaj odjsjek:Gradzevinarstvo...
valjda bude nesto od toga..
hvala jos jednom..
@EdinTM87
nisam jos nista upisao..evo gledam sta cu...
Treba moliti Boga da sto prije pocne snijeg da pada i da zahladni,tako ce se sprijeciti sirenje zarazeAulleTa je napisao/la:Gledam, i djevojčica obolila od H1N1, nadam se da se ova gripa neće širiti dalje.
majestic24 je napisao/la:Treba moliti Boga da sto prije pocne snijeg da pada i da zahladni,tako ce se sprijeciti sirenje zarazeAulleTa je napisao/la:Gledam, i djevojčica obolila od H1N1, nadam se da se ova gripa neće širiti dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.