Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Danas pocinje prvenestvo u18 vidjet cemo sta je veliki Cikic pripremio, ne znam koliko mu moze pomoci ovaj mali Hrelja kojeg je ostavio zbog nekog menadzera mali nije igrao preko 5 min u prijateljskim a Delica je poslao kuci iako je pocinjao pripreme u petorci, vidjet cemo kako ce odigrati, moraju Dzafic i Fejzic povuci jer nema ko drugi. Sretno momcima...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Delic je bio najgori igrac u ekipi na prvenstvu prosle godine.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:43Danas pocinje prvenestvo u18 vidjet cemo sta je veliki Cikic pripremio, ne znam koliko mu moze pomoci ovaj mali Hrelja kojeg je ostavio zbog nekog menadzera mali nije igrao preko 5 min u prijateljskim a Delica je poslao kuci iako je pocinjao pripreme u petorci, vidjet cemo kako ce odigrati, moraju Dzafic i Fejzic povuci jer nema ko drugi. Sretno momcima...
dobit ce vatikan i maltu a izgubit od luksemburga i lihtenstajna
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo na 1 utakmici je bio dobar, sta me je cudilo jer je u klubu imao bolje brojke od subasica, koji je u A diviziji tog tj proslog ljeta vise pokazao od delica u b diviziji (???)marlostanf1eld je napisao/la: ↑21 jul 2023, 13:11Delic je bio najgori igrac u ekipi na prvenstvu prosle godine.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:43Danas pocinje prvenestvo u18 vidjet cemo sta je veliki Cikic pripremio, ne znam koliko mu moze pomoci ovaj mali Hrelja kojeg je ostavio zbog nekog menadzera mali nije igrao preko 5 min u prijateljskim a Delica je poslao kuci iako je pocinjao pripreme u petorci, vidjet cemo kako ce odigrati, moraju Dzafic i Fejzic povuci jer nema ko drugi. Sretno momcima...
-
- Kontakt:
Koliko sam cuo od ovih ljudi iz saveza Delic prosle godine uopste nije trebao da igra prvenstvo jer je nesto kicmu povrijedio zadnjih 7 dana priprema nije trenirao ali je trazio da igra jer je bio kapiten i mislim da je dao sve od sebe, jer je rizikovao da vise ne igra kosarku zato kapa do podaEdinjoBos je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:08Samo na 1 utakmici je bio dobar, sta me je cudilo jer je u klubu imao bolje brojke od subasica, koji je u A diviziji tog tj proslog ljeta vise pokazao od delica u b diviziji (???)marlostanf1eld je napisao/la: ↑21 jul 2023, 13:11Delic je bio najgori igrac u ekipi na prvenstvu prosle godine.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:43Danas pocinje prvenestvo u18 vidjet cemo sta je veliki Cikic pripremio, ne znam koliko mu moze pomoci ovaj mali Hrelja kojeg je ostavio zbog nekog menadzera mali nije igrao preko 5 min u prijateljskim a Delica je poslao kuci iako je pocinjao pripreme u petorci, vidjet cemo kako ce odigrati, moraju Dzafic i Fejzic povuci jer nema ko drugi. Sretno momcima...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Odgodjena utakmica albanski kozoj*bi zakasnili na prvenstvo.
Boze sacuvaj, pa znali su kad pocinje prvenstvo. Da se nama ovo desilo, bilo bi 20-0 za protivnika
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa takve informacije moraju doci i do obicnih navijaca poput napr. mene.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:23Koliko sam cuo od ovih ljudi iz saveza Delic prosle godine uopste nije trebao da igra prvenstvo jer je nesto kicmu povrijedio zadnjih 7 dana priprema nije trenirao ali je trazio da igra jer je bio kapiten i mislim da je dao sve od sebe, jer je rizikovao da vise ne igra kosarku zato kapa do podaEdinjoBos je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:08Samo na 1 utakmici je bio dobar, sta me je cudilo jer je u klubu imao bolje brojke od subasica, koji je u A diviziji tog tj proslog ljeta vise pokazao od delica u b diviziji (???)marlostanf1eld je napisao/la: ↑21 jul 2023, 13:11
Delic je bio najgori igrac u ekipi na prvenstvu prosle godine.
-
- Kontakt:
Ja sam to saznao neki dan kada ga je poslao kuci sreo sam jednog poznanika koji radi u savezu nisam siguran kako se zove i pitao sam ga rekao mi je i razlog zasto je sad otpao.EdinjoBos je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:23Pa takve informacije moraju doci i do obicnih navijaca poput napr. mene.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:23Koliko sam cuo od ovih ljudi iz saveza Delic prosle godine uopste nije trebao da igra prvenstvo jer je nesto kicmu povrijedio zadnjih 7 dana priprema nije trenirao ali je trazio da igra jer je bio kapiten i mislim da je dao sve od sebe, jer je rizikovao da vise ne igra kosarku zato kapa do poda
kritika naravno nije isla u tvoj smijer, nego prema nasim medijama.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:53Ja sam to saznao neki dan kada ga je poslao kuci sreo sam jednog poznanika koji radi u savezu nisam siguran kako se zove i pitao sam ga rekao mi je i razlog zasto je sad otpao.EdinjoBos je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:23Pa takve informacije moraju doci i do obicnih navijaca poput napr. mene.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:23
Koliko sam cuo od ovih ljudi iz saveza Delic prosle godine uopste nije trebao da igra prvenstvo jer je nesto kicmu povrijedio zadnjih 7 dana priprema nije trenirao ali je trazio da igra jer je bio kapiten i mislim da je dao sve od sebe, jer je rizikovao da vise ne igra kosarku zato kapa do poda
-
- Kontakt:
A nema od nasih medija nista njih to ne zanimaEdinjoBos je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:58kritika naravno nije isla u tvoj smijer, nego prema nasim medijama.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:53Ja sam to saznao neki dan kada ga je poslao kuci sreo sam jednog poznanika koji radi u savezu nisam siguran kako se zove i pitao sam ga rekao mi je i razlog zasto je sad otpao.
-
- Kontakt:
Danas protiv Slovacke vidjet cemo kako ce odigrati, Slovacka jucer dobila Gruziju 20 razlike
Ne znam, ja nisam optimista po pitanju ovog prvenstva. Vec danas cemo vidjeti kakvi su nasi, eto Slovacka razvalila Gruziju, a igraju sa nama danas
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja i? Vidis kako su odigrali pripremne utakmice. Nisu nikog pobijedili...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ovi jadni slovaci ne smiju osutat za dva poena, samo rokaj trice, mozda udje neka
Kakva je onda Gruzija kad su ih Slovaci nabili 22 razlike
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li kakvih igraca ovdje za seniore, ovaj Dzafic vidim iskace debelo, kakve su sanse da on napravi neku ozbiljniju karijeru bar tipa Kikanovica ili mozda vise 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.