Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 dec 2011, 18:14

Prije svega sto vi spominjete, i start Songa i start Milijasa se desio penal koji nije sviran, a vidjelo se da je start Songa odnosno udaranje dva igraca Wolvesa bilo zato sto je lik bio iznerviran. Covjek fino prolazi po krilu, ubacuje loptu ovaj rukom izbacuje u korner, epilog svega Vermaelen dobija zuti karton :lol: :lol: 2 nesvirani penal u 3 utakmice, odlicno. Volio bih i da United ima ovakvo sudjenje.
edit: @Alfa muzijak ti gledao drugo poluvrijeme a nisi penal vidio :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 27 dec 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 27 dec 2011, 18:15

Realno nije nam niko kriv sto ne znamo gola dati.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 dec 2011, 18:15

Hennessey!!!

Koji magnat na golu boze dragi. :o Covjek skida sve zivo. Odbrana Wolvesa uopste nije bila na nekom nivou, pa Arsenal se cesto znao dosetati do gola ali Hennessey opet na nivou. Mislio sam nakon iskljucenja Milijasa da ce otpor biti slomljen do kraja ali izdrzase ljudi i odnesose bod sa Emirata.

Jednostavno ono sto me iritira kod vas, doduse i ne iritira bas toliko da budem iskren - cudi je mozda bolja rijec, je latentnost i komplikovanje u zavrsnici. Nekoliko puta sam ponovio da je Van Perisea za mene trenutno najbolji napadac na svijetu ali ona situacija u drugom dijelu kada je izbjegao ofsajd zamku me zacudila od njega. Podsjeti me na nas drugi gol protiv Wigana jucer, Berbatov. Dugo mu je trebalo da se namjesti na ljevicu iako je mogao jednostavno gurnuti loptu ispred sebe i lagano zavrsiti, on je zelio nesto iz okreta. To me malo zacudilo.

Hennessey vas je zaustavio i jos jednom je pokazao da je jedan od boljih golmana lige, steta sto ne brani u nekom jacem klubu, klubu sa iole boljom odbranom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 27 dec 2011, 18:18

@AllGunsBlazing

Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti. :arrow:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 dec 2011, 18:19

ma pusti, drugi kad gledaju arsenal uvijek vide nešto deseto :mrgreen: . gotovo je sad, otišli bodovi, i nema više vraćanja. znam da smo protiv citiy-a bili oštećeni debelo i vrijeme je da neko nešto kaže, al izgleda wenger ne smije ništa da kaže nakon Barcelone :mrgreen:
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 dec 2011, 18:20

Alfa_Muzijak je napisao/la:@AllGunsBlazing

Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti. :arrow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa sta treba onda Cityu svaku utakmicu ne svirati jedan penal koji je bio jer oni imaju budzet 10 puta veci od svih ostalih???? Ne ja se samo zalim zato sto se jedino ovom Arsenalu ne sviraju cisti penali, i desavaju sudijske greske. Ne treba Arsenalu poklon od sudija, ne treba treba samo da se svira ono sto jest, nista vise.
Celik!3,2,2.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 27 dec 2011, 18:21

mrsko mi citat sve postove, al pogledah ovaj @cartmanov post, i skontah...pa je li moguce da se navijaci arsenala zale na sudiju ?? :o :shock: :roll: :lol: :lol: hahah...frajer dade crveni karton nizasta, produzi vam 6 minuta, malo je falilo da on zabije gol hennessey-u, a "ostetio" vas !?!?!? :lol: :lol: :lol: ahahahha...nije mi cilj da spamam i provociram, vjerujte mi, al fakat ste realni, ono na' :lol: :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 dec 2011, 18:23

J*** mu mater pa jel u boldu moram pisati???? Sve se to desilo, ok, ALI PRIJE TOGA SE DESIO PENAL, da je svirao **** penal ni Song ne bi isao onako, Arsenal ne bi napadao kako jeste, ne bi bio ni crveni karton za Milijasa, pa jel se sv mora crtati? Sudija je pravio kompenzaciju za penal, nazalost nije upalilo..
Celik!3,2,2.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 27 dec 2011, 18:23

AllGunsBlazing je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa sta treba onda Cityu svaku utakmicu ne svirati jedan penal koji je bio jer oni imaju budzet 10 puta veci od svih ostalih???? Ne ja se samo zalim zato sto se jedino ovom Arsenalu ne sviraju cisti penali, i desavaju sudijske greske. Ne treba Arsenalu poklon od sudija, ne treba treba samo da se svira ono sto jest, nista vise.
Ocigledno da nisi shvatio poentu mog posta. Kakav City, ko njih spominje? Jesul se oni gdje zalili?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 dec 2011, 18:24

kakve veze ima kako će pobijedit ako je fer? i kakve veze ima budžet sa stanjem na terenu, pričaš gluposti, koliko velikih ekipa je pobijedilo zbog namiještanja od strane sudija, pa svi šute , a uostalom ko će reć :mrgreen: . pričaš gluposti ,realno
Vođa zna.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 27 dec 2011, 18:24

Limuntos je napisao/la:mrsko mi citat sve postove, al pogledah ovaj @cartmanov post, i skontah...pa je li moguce da se navijaci arsenala zale na sudiju ?? :o :shock: :roll: :lol: :lol: hahah...frajer dade crveni karton nizasta, produzi vam 6 minuta, malo je falilo da on zabije gol hennessey-u, a "ostetio" vas !?!?!? :lol: :lol: :lol: ahahahha...nije mi cilj da spamam i provociram, vjerujte mi, al fakat ste realni, ono na' :lol: :lol: :lol: :lol:
Toliko ti je post uredjen da izgleda kao da je neko presao grabljama preko njega. ;)
Realno Arsenal se moze boriti sa Chelsea-ijem oko 4 mijesta i to je to.
Zadnja izmjena: el_ninho_torres, dana/u 27 dec 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 27 dec 2011, 18:26

nedim1993 je napisao/la:

kakve veze ima kako će pobijedit ako je fer? i kakve veze ima budžet sa stanjem na terenu, pričaš gluposti, koliko velikih ekipa je pobijedilo zbog namiještanja od strane sudija, pa svi šute , a uostalom ko će reć :mrgreen: . pričaš gluposti ,realno
Pa kazem ima li ista jadnije od toga.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 dec 2011, 18:28

Alfa_Muzijak je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:

Pa kazem ima li ista jadnije od toga.
jadno je to , dijete, što arsenalu očigledno nije sviran penal, dok se druge ekipe provlače na taj način, (navlačenjem sudija) skontaj malo šta pričam. naprimjer penal barsi protiv milana :?: naprimjer pobjeda sitija protiv arsenala prije 2 kola . e to hoću da kažem.
što i ovde zna doć budala i valjat gluposti :lol:
Vođa zna.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 27 dec 2011, 18:35

nedim1993 je napisao/la: jadno je to , dijete, što arsenalu očigledno nije sviran penal, dok se druge ekipe provlače na taj način, (navlačenjem sudija) skontaj malo šta pričam. naprimjer penal barsi protiv milana :?: naprimjer pobjeda sitija protiv arsenala prije 2 kola . e to hoću da kažem.
što i ovde zna doć budala i valjat gluposti :lol:
Ja sam danas vidio da sudija navlaci Arsenalu a nikako protiv njega.

1993. godiste :lol: i on nekog naziva djetetom :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 dec 2011, 18:37

AllGunsBlazing je napisao/la:Prije svega sto vi spominjete, i start Songa i start Milijasa se desio penal koji nije sviran, a vidjelo se da je start Songa odnosno udaranje dva igraca Wolvesa bilo zato sto je lik bio iznerviran. Covjek fino prolazi po krilu, ubacuje loptu ovaj rukom izbacuje u korner, epilog svega Vermaelen dobija zuti karton :lol: :lol: 2 nesvirani penal u 3 utakmice, odlicno. Volio bih i da United ima ovakvo sudjenje.
edit: @Alfa muzijak ti gledao drugo poluvrijeme a nisi penal vidio :lol: :lol: :lol:
Sto je nekome krivo :? :? ...
Sad ti je united kriv sto Arsenal ne moze pobijediti,a kad je newcastleu sviran penal protiv uniteda,sto se tada nisi zalio i rekao united je ostecen...
Iskreno ono nije bilo za crvenog sto je Milijas dobio,tako da se ja nebi puno na sudjenje zalio,bilo je ok za mene koji sa bio kao neutralan posmatrac.
E Bože Sačuvaj..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 27 dec 2011, 18:53

Sudija je večeras bio očigledno pristrasan i to isključivo na Arsenalovu stranu, te su gosti evidentno oštećeni - tu nema dileme. Smiješan crveni karton Milijaša, oprošten crveni Songu, a onda šlag na tortu "until they score" nadoknada ...

Ovako obično biva kada velikim timovima ne ide i ništa neuobičajeno nije, tako da se jedino gosti večeras mogu žaliti na suđenje ...

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 27 dec 2011, 18:57

nevjerovatno koliko je sudija bio na vasoj strani, 12-ti igrac, smijesne odluke, providne, i opet nepobjedite neki Wolves :o ove sezone borba za evropsku ligu, al bas borba...
Wir sind Borussia!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 27 dec 2011, 19:07

Jel vas grebe sudija !? Koji vam je racku ba, nije nama sudija kriv sto ne znamo gola dati, Robin zakazaaaaaaoooo !!!! :oops:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 dec 2011, 19:55

Sad se tek vidi koliko ima pacenika na ovom forumu.Hajde neka neko argumentovano proba pobiti to sto je Arsenal ostecen. Ni jedna sumnjiva sudijska greska se nije desila prije nesviranog penala. NI jedna. Onda sudija ne svira penal kojim bi(vjerovatno) Arsenal dosao u prednost od jednog gola, odnosno dobio bi utakmicu. Posto je sudija pogrijesio kod penala, time je ostetio Arsenal, i to je pokusao nadoknaditi odlukama u Arsenalovu korist, sto znaci logicno(ili bi bar trebalo biti) da je Arsenal dao gol iz penala, pobjedio bi, time sudija ne bi navlacio za onu gresku koju je nacinio.
@Narin Arsenalu ove sezone nisu svirana 3 penala, ponisten je gol protiv Citya, primili su 3 gola iz ofsajda, jedan gol koji je bio nakon primanja rukom, a United se samo moze zaliti na penal kod Newcastle-a :lol: :lol: :lol: Volio bih da i City i United imaju sudjenje kakvo ima Arsenal.
Evo sta Wenger kaze:
on a possible penalty…
I have heard that, yes, but what can I do? It looks like, for us, to get a penalty we will have to fight very hard. I have seen the handball at Man City and it was definitely handball.
Cinjenica je da je Arsenal trebao pobjediti i bez tog penala, trebali su iskoristiti svoje sanse i nisu, ali zasto da se svaku utakmicu Arsenalu ponisti jedan gol koji su pravedno dali??? Pa u utakmicama u kojima nista ne ide to moze biti presudno, i sve ove sto sam spomenuo su odlucile utakmicu, ofsajd protiv Liverpoola,Blackburna,ofsajd kod Citya, penal protiv Citya,Wolverhamptona i Newcastla, te Van der Vaartova ruka i gol za 2:1, ali neka mi nismo realni, ovo se inace svima desava..
Celik!3,2,2.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 27 dec 2011, 20:10

MoR je napisao/la:Sudija je večeras bio očigledno pristrasan i to isključivo na Arsenalovu stranu, te su gosti evidentno oštećeni - tu nema dileme. Smiješan crveni karton Milijaša, oprošten crveni Songu, a onda šlag na tortu "until they score" nadoknada ...

Ovako obično biva kada velikim timovima ne ide i ništa neuobičajeno nije, tako da se jedino gosti večeras mogu žaliti na suđenje ...
Ja ja,pa da si gledao utakmicu vidio bi zašto je sudija opravdano produžio za 6 minuta,

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.