FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

asunsao
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la asunsao » 11 avg 2015, 23:12

ChWilla je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Joj, nemoj Adilovica, on moze zabijati samo kad mu namijestis gol, pa Kokot je taj tip igraca samo puno puno bolji i borbeniji. Realno i Kokot i Dzenis i Joco bi trpali da igraju sami u napadu, a da mu Zeba i kompanija namjestaju lopte.
ja u jocu vjerujem da će doći. ali jel mu to falilo lopti sad u vitezu, jel nije fulio 5 zicera jedan na drugi?
i Adilovic ih je fulao, a eto hajmo reci da je Adilovic tu negdje s Jocom, sta ce ti opet ? Imas Jocu, Begana, Kokota + Diatta i Thiago

Mislim da bi njegov dolazak bio jako bespotreban.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 11 avg 2015, 23:12

Adilovic bi bio najjace pojacanje, molim Boga da dode. To he jedan od najboljih napadaca sto je zeljo imao zadnjih godina. Svi ovi pljuvaci koji su protiv njega, savjetujem da pogledaju prosjek golova koji je postigao. Najvise me nervira kad neko kaze imao je Zebu koji ga je hranio loptama, a zaborave reci i da je Zeba imao i Adilovica, kojo mu je pomogao da bude najbolji asistent i igrac.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 11 avg 2015, 23:12

I nek mi neko objasni kako su diatta i brazilac napadači? Onda je i djelmic?

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 avg 2015, 23:13

ChWilla je napisao/la:eldin ima dimenziju koju mi trenutno nemamo u igri, velikog špica koji može pogoditi glavom, spuštati lopte i razbiti bunker. nisu mladi ni kokot i đelmić, imaju još po pola godine ugovora, ali su opet nezamjenjivi ovoj ekipi. a on je bogami referentniji od njih i ja mislim da u ovom trenutku bi bio pojačanje.
Slazem se sto se toga tice. Ima dobru skok igru i borben je poprilicno, zna isceprkati te lopte i zadrzati ih u napadu. Svi smo shvatili koliko su Djelmic i Kokot unaprijedili nasu igru do sada. Ipak, ja sam vise za to da se da sansa Dzenisu, Dadi, Denisu, Hirosu nego nekome ko je tu da vrati formu,a ne vjerujem da bi se uklopio u Odin sistem. Imamo Stokica, Kokota, Diatu, Brazilca, Djelmica, Hirosa, Dadu, Dzenisa na te cetiri pozicije, a i mali Zeric moze na prednjeg veznog. Bolje njegovu platu dati dobrom lijevom krilu ili bocnom igracu koji bi mnogo mogucnosti donjeli ekipi. Onda imas i Memiju naprijed. To je moje misljenje, a naravno da ce strucni stab procjeniti i donjeti pravu odluku.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 11 avg 2015, 23:14

Daj lijevog veznog il cemo ko Pape bez krila igrat
Zeljeznicar! 1921 !

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 11 avg 2015, 23:15

Ma Adilovic je gol igrac, a treba nam neko takav sad kad nema Bajica.

Adilovic kakav god da je zabijao je golove u nasoj ligi i sigurno bi nam bio pojacanje.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 23:16

ovo što je sad joco fulio u vitezu nije ni lazar fulao u jednoj utakmici, a eldin nije definitivno. ali nije poenta, ja sam bio za jocu i i sad sam za njega, međutim to je skroz drugi tip i po meni više polušpic. pravi teški centarfor nije niko od ovih što imamo i ne bi eldin bio suvišan ni bespotreban. tačno je i da nam na drugim pozicijama više gori, ali eldinov profil također nemamo. a potreban je baš za one teške domaće utakmice gdje se protivnik brani i gdje smo i izgubili titulu prošle godine.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 11 avg 2015, 23:18

Nemoj da se prisjecamo Eldinovih promasaja majke ti. Kad se sjetim Plzena na Kosevu place mi se.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 11 avg 2015, 23:21

90% forumasa je yebalo od do, kad je Kokot trebao doci. Istih tih 90% je za Stokica reklo kad se pricalo da nece kod nas da je ispod prosjecan igrac. Yebase Enisu majku u cetvrtak, u nedjelju je Enis bio bolji od Maskerana. Tako ce reci i za Adilovica da je bespotreban i da je visak. Ne treba nista komentarisat vala..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 11 avg 2015, 23:25

Ja sam generalno protiv ovih povratnika, Zeljo im dodje ko neka sigurna kuca

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 11 avg 2015, 23:26

ChWilla je napisao/la:
plavanacija je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nikoga nemaš ko može dati gol glavom osim bogdanovića.
Sadiković, Kosorić, Stokic, Kokot...
dado dao jedan sad u predzadnjoj utakmici, ostali svi zajedno nijedan. kosorić je čak zabio širokom nogom, ali glavom nijedan. dobro stokić je tek došao, ali svi znamo da primarno zabija šutevima sa ruba 16.
Dado 2 100% sanse glavom...

Kao prvo filozofija je da proizvodimo igrace (Bajić), ili da dovodis mlade igrace i razvijas (Kvesić)...

Dok nam je Amar bio na klupi, utakmice smo dobijali na snagu i kondiciju, a vecina napada se zavrsavalo ubacivanjem krila na visokog napadaca.
Za razliku od Amara. Oda ima drukciju filozofiju, sto vise kratkih pasova i vise kroz sredinu (Amir), (Blagojević), (Sadiković). Svi znamo koliko je ucinkovita bila "Osimova" strategija, ali to su bila prosla vremena, sad su neka nova.

Vise volim gledati nasu djecu, Zerica, Sehica nego dovoditi istrosene igrace i onda da se prica kako s enesto uradilo.

Adiloviću hvala na svemu, ali ako ne nadze inostrani angazman ima Olimpik, Celik, Sloboda itd

Zamolio bih pojedine navijace bez vrijedzanja, mrzim kolektivnu svijest, i nisam kontras nego fkt iz drugog ugla gledam.I ovi igraci imaju punu moju podrsku, stim da bih sankcionisao svako nesportsko ponasanje.

@chWilla postujem tvoje postove, i na dosta tema djelimo zajednicko misljenje, ali za Adilovica se ne slazem.
@stormrider opusti se malo, ponovi za mnom gusfrabbaaaa :P

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 11 avg 2015, 23:27

U svakom slucaju Edi bi nam valjo..
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2015, 23:28

Minjore je napisao/la:90% forumasa je yebalo od do, kad je Kokot trebao doci. Istih tih 90% je za Stokica reklo kad se pricalo da nece kod nas da je ispod prosjecan igrac. Yebase Enisu majku u cetvrtak, u nedjelju je Enis bio bolji od Maskerana. Tako ce reci i za Adilovica da je bespotreban i da je visak. Ne treba nista komentarisat vala..
Ja i sad yebem od do kad je Kokot u pitanju taman da zabije svaku do kraja.
Iskreno doveli bi mi igraca imamo i pare ali nema ko dovesti morao bi igrac doci sam na Grbavicu potraziti Alihodzica javiti mu da je slobodan i dobar igrac. Covjek je katastrofa majke mi pa onaj golubar iz njemacke je doktor nauka za njega...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 avg 2015, 23:29

Imaju svi pravo na svoje misljenje. Neki su isto tako insistirali da je Adilovic najbolji napadac u ovom djelu Evrope, dok su neki zeljeli da se sansa da tada nepoznatom Bajicu. Sjecam se dobro kad smo @pile87 i ja raspravljali o poziciji Bajica preko pp. Vrijeme je sve pokazalo, onaj nije uspio opstati u turskoj drugoj ligi i to dovoljno govori o nekom njegovom kvalitetu. To je cinjenica. Politika kluba je sasvim jasna i Adilovic se ne uklapa u sve to.

i sto se tice prigovaranja, osim Aldina, nikada niko nije prigovorio Amiru ili Zericu jer su mladi momci i jer su ono sto svi zelimo, a to je da igraju nasa djeca. Prigovaralo se za Kokota, Djelmica, Mladenovica...sve su to iskusniji igraci.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 11 avg 2015, 23:34

sergejevic je napisao/la:Imaju svi pravo na svoje misljenje. Neki su isto tako insistirali da je Adilovic najbolji napadac u ovom djelu Evrope, dok su neki zeljeli da se sansa da tada nepoznatom Bajicu. Sjecam se dobro kad smo @pile87 i ja raspravljali o poziciji Bajica preko pp. Vrijeme je sve pokazalo, onaj nije uspio opstati u turskoj drugoj ligi i to dovoljno govori o nekom njegovom kvalitetu. To je cinjenica. Politika kluba je sasvim jasna i Adilovic se ne uklapa u sve to.

Izgleda da smo podjenjeni po ovom pitanju, ali Bajića i Adilovića porediti ne mozes. A to se vidi i po transferu.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 11 avg 2015, 23:36

Do petka okrećemo jagnje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 11 avg 2015, 23:37

Evo pile opet opleo po Alihodzicu, nece to na dobro hahhaa. Adil se nece vracati,kakav sport cen i njihove informacije, njima je glavni cilj prodati diva za milion.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 11 avg 2015, 23:40

pile87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:90% forumasa je yebalo od do, kad je Kokot trebao doci. Istih tih 90% je za Stokica reklo kad se pricalo da nece kod nas da je ispod prosjecan igrac. Yebase Enisu majku u cetvrtak, u nedjelju je Enis bio bolji od Maskerana. Tako ce reci i za Adilovica da je bespotreban i da je visak. Ne treba nista komentarisat vala..
Ja i sad yebem od do kad je Kokot u pitanju taman da zabije svaku do kraja.
Iskreno doveli bi mi igraca imamo i pare ali nema ko dovesti morao bi igrac doci sam na Grbavicu potraziti Alihodzica javiti mu da je slobodan i dobar igrac. Covjek je katastrofa majke mi pa onaj golubar iz njemacke je doktor nauka za njega...
Znam brate, upucen sam u neke njegove propuste. Dovoljno je to da niko od juniora koji su na platnom spisku ne ide na posudbu nigdje a valjalo bi im malo takmicarskog iskustva da nakupe. Znas sam sta je igraca slobodno a da bi valjaloi nam sad. Cak su neki ljudi tebi dobro poznati (imena mozes u pp dobiti) slali imena igraca u klub, brojeve menadjera ali nista.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2015, 23:43

mukitmovac je napisao/la:Evo pile opet opleo po Alihodzicu, nece to na dobro hahhaa. Adil se nece vracati,kakav sport cen i njihove informacije, njima je glavni cilj prodati diva za milion.
Da ti kazem on nebi doveo igraca kada bi se saplito o njega na ulici.Bice ti jasnije kad vidis kako nwki igraci potpisuju za neke nase klubove a on ih nije ni kontaktirao a igraju na pozicijama koje nama trebaju. Rijec je o odlicnim igracima covjek ne prati ligu ne zna igrace rijec je o jako dobrim igracima i ovo sto je doslo a valja on nema veze sa tim blagojevic i ostalo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 11 avg 2015, 23:47

pile87 je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:Evo pile opet opleo po Alihodzicu, nece to na dobro hahhaa. Adil se nece vracati,kakav sport cen i njihove informacije, njima je glavni cilj prodati diva za milion.
Da ti kazem on nebi doveo igraca kada bi se saplito o njega na ulici.Bice ti jasnije kad vidis kako nwki igraci potpisuju za neke nase klubove a on ih nije ni kontaktirao a igraju na pozicijama koje nama trebaju. Rijec je o odlicnim igracima covjek ne prati ligu ne zna igrace rijec je o jako dobrim igracima i ovo sto je doslo a valja on nema veze sa tim blagojevic i ostalo.
Koji igraci druze? Mozda Kuzmanovic?Crnov?Ovaj zadnji je van forme, pogubljen u vremenu i prostoru, il mozda Jahic. Zar ne treba Oda da kaze hocu tog igraca i onda da Haris uradi svoj dio posla? Il ja ne kontam kako to ide...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edin TM87, Hrasno15 i 26 gostiju.