FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adilović i Pedro,konačno širina na klupi..Koku ni Ronaldo iz prve otjerat neće!
Zadnja izmjena: BlueFamily, dana/u 11 avg 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- corleone87
- Kontakt:
Prvi ces doci..Bujrum Adil-bežeplavanacija je napisao/la:IvicaOsim je napisao/la:Eldin Adilović trenutno je bez kluba.
Naime on je nakon raskida ugovora sa turskim Sanliurfasporom slobodan igrač. Adilović je dobio spor sa ovim klubom pred FIFA-om, i oni su mu uplatili sva dogovanja te sada Adilović čeka papire kako bi pronašao novi klub.
Ovaj napadač je uspostavio i kontakt sa čelnicima Željezničara i postoji mogućnost da nekada najbolji strijelac Premijer lige zaigra na Grbavici.
Adilovićev prioritet je ostanak van granica naše zemlje, ali ukoliko klubovi sa kojima pregovara ne budu mogli čekati da Adilović dobije čiste papire, on će se najvjerovatnije vratiti na Grbavicu.
Iskreno ne bih volio da dođe
Ako se Adilović vrati, ja necu ni na jednu vise utakmicu otici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
fakat neko misli da ne bi bio pojačanje?
Legao bi nam baš 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- plavanacija
- Kontakt:
Kralju Adilovic jeste davao golove, ali je smlata nevidzena, antitalenat... Visina ga vadila i Zeba sto mu je servirao lopte 
Samo juniore gurati, valjda je to politika kluba. Ako uzmes statistiku 8 igraca imas preko 26 god, od toga 5-6 prva postava...
I bezveze lozite raju, da mi zivac proradi, koji ce nam k.... napadac kad gori na poziciji beka i krila...

Samo juniore gurati, valjda je to politika kluba. Ako uzmes statistiku 8 igraca imas preko 26 god, od toga 5-6 prva postava...
I bezveze lozite raju, da mi zivac proradi, koji ce nam k.... napadac kad gori na poziciji beka i krila...
kakva bomba za adilovica... ne vjerujem da ce doci ali bih volio
bujrum
bujrum
nikoga nemaš ko može dati gol glavom osim bogdanovića.
-
- Kontakt:
Ne vidim kako se uklapa u trenutnu politiku kluba. Niti je mlad, a posebno ne neki kvalitet od kojeg bi se nesto moglo nauciti. Samo bi bezveze zauzimao mjesto Dzenisu, ili Mujagicu u buducnosti. Ni plata mu ne bi bila mala. Kako pise tu Zeljo mu je zadnja opcija koju bi iskoristio da se vrati u formu i da opet ode. Za to ima Borac ili Mladost DKChWilla je napisao/la:fakat neko misli da ne bi bio pojačanje?
likusa je napisao/la:Ne njega![]()
zasto ne? jel imamo napadaca? nemamo
stokic? za rezerve, brazilac anonimus, kokot ne moze poluvrijeme sastaviti, a da se ne hvata za bubrege.. iz omladinskog nemamo na poziciji napadca
nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres..

Joj ovako kako si rekao fakat kao da smo poludili neki ovdje

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- plavanacija
- Kontakt:
Sadiković, Kosorić, Stokic, Kokot...ChWilla je napisao/la:nikoga nemaš ko može dati gol glavom osim bogdanovića.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Neki dan treba hitno napadač, danas eldin ne valja, a realno bio prekuco ligu, to sto ne uzme loptu, prodje dvojcu i zabije mu je mana velika, al bila je i najboljem napadaču lige koji ode za vise od milion, jbg i na jjeg se pljuvalo 

eldin ima dimenziju koju mi trenutno nemamo u igri, velikog špica koji može pogoditi glavom, spuštati lopte i razbiti bunker. nisu mladi ni kokot i đelmić, imaju još po pola godine ugovora, ali su opet nezamjenjivi ovoj ekipi. a on je bogami referentniji od njih i ja mislim da u ovom trenutku bi bio pojačanje.
- plavanacija
- Kontakt:
sergejevic je napisao/la:Ne vidim kako se uklapa u trenutnu politiku kluba. Niti je mlad, a posebno ne neki kvalitet od kojeg bi se nesto moglo nauciti. Samo bi bezveze zauzimao mjesto Dzenisu, ili Mujagicu u buducnosti. Ni plata mu ne bi bila mala. Kako pise tu Zeljo mu je zadnja opcija koju bi iskoristio da se vrati u formu i da opet ode. Za to ima Borac ili Mladost DKChWilla je napisao/la:fakat neko misli da ne bi bio pojačanje?
respect!!!!!

dado dao jedan sad u predzadnjoj utakmici, ostali svi zajedno nijedan. kosorić je čak zabio širokom nogom, ali glavom nijedan. dobro stokić je tek došao, ali svi znamo da primarno zabija šutevima sa ruba 16.plavanacija je napisao/la:Sadiković, Kosorić, Stokic, Kokot...ChWilla je napisao/la:nikoga nemaš ko može dati gol glavom osim bogdanovića.
- storm_raider
- Kontakt:
Aldine, sine,stihoklepac, ti ionako ne ides na utakmice.plavanacija je napisao/la:IvicaOsim je napisao/la:Eldin Adilović trenutno je bez kluba.
Naime on je nakon raskida ugovora sa turskim Sanliurfasporom slobodan igrač. Adilović je dobio spor sa ovim klubom pred FIFA-om, i oni su mu uplatili sva dogovanja te sada Adilović čeka papire kako bi pronašao novi klub.
Ovaj napadač je uspostavio i kontakt sa čelnicima Željezničara i postoji mogućnost da nekada najbolji strijelac Premijer lige zaigra na Grbavici.
Adilovićev prioritet je ostanak van granica naše zemlje, ali ukoliko klubovi sa kojima pregovara ne budu mogli čekati da Adilović dobije čiste papire, on će se najvjerovatnije vratiti na Grbavicu.
Iskreno ne bih volio da dođe
Ako se Adilović vrati, ja necu ni na jednu vise utakmicu otici..
Sport je lijek za tijelo i duh.
Joj, nemoj Adilovica, on moze zabijati samo kad mu namijestis gol, pa Kokot je taj tip igraca samo puno puno bolji i borbeniji. Realno i Kokot i Dzenis i Joco bi trpali da igraju sami u napadu, a da mu Zeba i kompanija namjestaju lopte.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
BBB je napisao/la:likusa je napisao/la:Ne njega![]()
zasto ne? jel imamo napadaca? nemamo
stokic? za rezerve, brazilac anonimus, kokot ne moze poluvrijeme sastaviti, a da se ne hvata za bubrege.. iz omladinskog nemamo na poziciji napadca
Vala ako igdje imamo sirinu, imamo je u napadu: Stokic, Kokot, Diatta, Farias, Beganovic, Turkovic(povrijedjen).
A ako pogledamo srednje vezne koji su igrali ove evropske utakmice: trojka koji su standardni u prvih 11 i pored njih jos ulazio Enis. Vise nam tu fali jos jedan igrac nego u napadu, ali ja sam ipak za to da ova trojka (Amir, Blagoje i Dado) igraju i da se jos daje sansa ovim juniorima pored Enisa.
Sto se mene tice ne treba nam vise nijedno pojacanje.
ja u jocu vjerujem da će doći. ali jel mu to falilo lopti sad u vitezu, jel nije fulio 5 zicera jedan na drugi?asunsao je napisao/la:Joj, nemoj Adilovica, on moze zabijati samo kad mu namijestis gol, pa Kokot je taj tip igraca samo puno puno bolji i borbeniji. Realno i Kokot i Dzenis i Joco bi trpali da igraju sami u napadu, a da mu Zeba i kompanija namjestaju lopte.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kajkutenjoyer, Samba71 i 37 gostiju.