Moze se i iz vana pisati na forumu....nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
- plavanacija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete
Najbolje se praviti pametan, to jedino pali...
Jesi ti ziv .nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pa danas u kafanama ljudi više i ne pričaju, svako drka po svom pametnom ljubimcu... 

A dajplavanacija je napisao/la:Omaklo mi se, pice me dotuklo,
svasta pio sam, vidio sve duplo,
omaklo mi se, doslo do kratkog spoja,
nisam znao da, je Željoooo bolest moja moja,
Omaklo mi se....
Volim te Željoooo![]()
![]()
![]()
Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....

ajjjj hahaha vi se jos furate s tim folom Dzeko na dres ,ljudi vas loze pa to je ludo. Onaj jos paragraf napisao o tome kako Dzeku ne treba na dres.
Neka stave merhamet I crveni kriz a ispod unicef I vozdra ,moza jos u zagradi malim slovima nek stave šerbet po 2 km.
Sta je s Amirom hocel se oporaviti do Sirokog mislim da li ce biti spreman.
Neka stave merhamet I crveni kriz a ispod unicef I vozdra ,moza jos u zagradi malim slovima nek stave šerbet po 2 km.
Sta je s Amirom hocel se oporaviti do Sirokog mislim da li ce biti spreman.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 11 avg 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
rekli su da hoće.
A jesam, evo uletim podjahkad ovdje procitam ovako sta ima, zaibretim se i izadjem..barbarez je napisao/la:Jesi ti ziv .nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete
-
- Kontakt:
Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana!

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
http://www.transfermarkt.co.uk/pedro/pr ... eler/65278BlueFamily je napisao/la:Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana!![]()

Zar nije ko Bajic na 6 mjeseciBlueFamily je napisao/la:Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana!![]()

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- zubanovic89
- Kontakt:
Ne kontam furkublack64 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/pedro/pr ... eler/65278BlueFamily je napisao/la:Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO UPRAVA !

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
U Downtown pa pjevaj to. Čuj to da se na tribini pjeva, stid me zbog tebeplavanacija je napisao/la:Omaklo mi se, pice me dotuklo,
Omaklo mi se....
Volim te Željoooo![]()
![]()
![]()
Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
navikli ste na jak ritam utakmica pa vas već baca ova cjelosedmična pauza... 

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne znam zašto mi je izbrisan postDANDY je napisao/la:Jbg kad nestane argumenata onda ide kontta pitanje.lazar je napisao/la:Zbog čega bi mi njega na dres stavili?DANDY je napisao/la: A zbog cega bi on to uradio?
Recimo da bi to bio odlican marketinski potez za koji bi se proculo malo dalje od obe drzave.
Jbg ipak je on bez obzira sto nam "zakonski"sljeduje taj procenat svojim radom,trudom i odricanjem donio dosta dosta para u klub.Mozda najvise u njegovoj istoriji.
Eto barem sam ti naveo dva argumenta za mislim da bi bio red da ti sada objasnis zasto ovaj treba istetovirati Dzeku na prsima.
Ko je glavni razlog za Dzekin uspjeh ? Gdje je počeo igrati ? Teplice, Wolfsburg, City ? Ko ga je napravio fudbalerom? Brković ?
Da nije bilo Želje ne bi danas bio što jeste. Više je Zeljo dao njemu nego on Želji.
A da se Brkovic pitao garant bi imali stadion. Aha bi ku.rac moj, ne bi imali ni istočnu tribinu ni titula. A Brkovic ako smatra da treba Dzeku na prsa neka ide kod Cobera ionako čovjek ima sablon spreman.
- plavanacija
- Kontakt:
Meni dobro zvuci, moje misljenje, malo rijeci promjeniti i to je to...shzna je napisao/la:U Downtown pa pjevaj to. Čuj to da se na tribini pjeva, stid me zbog tebeplavanacija je napisao/la:Omaklo mi se, pice me dotuklo,
Omaklo mi se....
Volim te Željoooo![]()
![]()
![]()
Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....![]()

Gdje ti je downtown, slabo izlazim zadnjih 5 god...
Neki su toliko ljuti sto se Zeljo nije ugasio da je to fascinantno. Opasan je bakijas.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Smijesan si sa tim svojim visednevnim crnjacenjima.lazar je napisao/la:Ne znam zašto mi je izbrisan postDANDY je napisao/la:Jbg kad nestane argumenata onda ide kontta pitanje.lazar je napisao/la: Zbog čega bi mi njega na dres stavili?
Recimo da bi to bio odlican marketinski potez za koji bi se proculo malo dalje od obe drzave.
Jbg ipak je on bez obzira sto nam "zakonski"sljeduje taj procenat svojim radom,trudom i odricanjem donio dosta dosta para u klub.Mozda najvise u njegovoj istoriji.
Eto barem sam ti naveo dva argumenta za mislim da bi bio red da ti sada objasnis zasto ovaj treba istetovirati Dzeku na prsima.
Ko je glavni razlog za Dzekin uspjeh ? Gdje je počeo igrati ? Teplice, Wolfsburg, City ? Ko ga je napravio fudbalerom? Brković ?
Da nije bilo Želje ne bi danas bio što jeste. Više je Zeljo dao njemu nego on Želji.
A da se Brkovic pitao garant bi imali stadion. Aha bi ku.rac moj, ne bi imali ni istočnu tribinu ni titula. A Brkovic ako smatra da treba Dzeku na prsa neka ide kod Cobera ionako čovjek ima sablon spreman.
Moram ti reci da veze nemas al bas.
Eldin Adilović trenutno je bez kluba.
Naime on je nakon raskida ugovora sa turskim Sanliurfasporom slobodan igrač. Adilović je dobio spor sa ovim klubom pred FIFA-om, i oni su mu uplatili sva dogovanja te sada Adilović čeka papire kako bi pronašao novi klub.
Ovaj napadač je uspostavio i kontakt sa čelnicima Željezničara i postoji mogućnost da nekada najbolji strijelac Premijer lige zaigra na Grbavici.
Adilovićev prioritet je ostanak van granica naše zemlje, ali ukoliko klubovi sa kojima pregovara ne budu mogli čekati da Adilović dobije čiste papire, on će se najvjerovatnije vratiti na Grbavicu.
Iskreno ne bih volio da dođe
Naime on je nakon raskida ugovora sa turskim Sanliurfasporom slobodan igrač. Adilović je dobio spor sa ovim klubom pred FIFA-om, i oni su mu uplatili sva dogovanja te sada Adilović čeka papire kako bi pronašao novi klub.
Ovaj napadač je uspostavio i kontakt sa čelnicima Željezničara i postoji mogućnost da nekada najbolji strijelac Premijer lige zaigra na Grbavici.
Adilovićev prioritet je ostanak van granica naše zemlje, ali ukoliko klubovi sa kojima pregovara ne budu mogli čekati da Adilović dobije čiste papire, on će se najvjerovatnije vratiti na Grbavicu.
- plavanacija
- Kontakt:
IvicaOsim je napisao/la:Eldin Adilović trenutno je bez kluba.
Ako se Adilović vrati, ja necu ni na jednu vise utakmicu otici..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.