FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 11 avg 2015, 21:22

nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete
Moze se i iz vana pisati na forumu....

plavanacija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavanacija » 11 avg 2015, 21:23

nime_tm87 je napisao/la:Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete

Najbolje se praviti pametan, to jedino pali...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 avg 2015, 21:24

Jesi ti ziv .
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 21:24

pa danas u kafanama ljudi više i ne pričaju, svako drka po svom pametnom ljubimcu... :mrgreen:

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 11 avg 2015, 21:25

plavanacija je napisao/la:Omaklo mi se, pice me dotuklo,
svasta pio sam, vidio sve duplo,
omaklo mi se, doslo do kratkog spoja,
nisam znao da, je Željoooo bolest moja moja,
Omaklo mi se....

Volim te Željoooo :bih: :bih: :bih:

Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....
A daj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 avg 2015, 21:26

ajjjj hahaha vi se jos furate s tim folom Dzeko na dres ,ljudi vas loze pa to je ludo. Onaj jos paragraf napisao o tome kako Dzeku ne treba na dres.
Neka stave merhamet I crveni kriz a ispod unicef I vozdra ,moza jos u zagradi malim slovima nek stave šerbet po 2 km.

Sta je s Amirom hocel se oporaviti do Sirokog mislim da li ce biti spreman.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 11 avg 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 21:27

rekli su da hoće.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 avg 2015, 21:31

barbarez je napisao/la:
Jesi ti ziv .
A jesam, evo uletim podjahkad ovdje procitam ovako sta ima, zaibretim se i izadjem..

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 11 avg 2015, 21:39

Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana! :tokralju: :opaopa:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 11 avg 2015, 21:40

BlueFamily je napisao/la:Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana! :tokralju: :opaopa:
http://www.transfermarkt.co.uk/pedro/pr ... eler/65278 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: BRAVO UPRAVA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 avg 2015, 21:40

BlueFamily je napisao/la:Dogovoreno!Pedro u Želji na posudbi godinu dana! :tokralju: :opaopa:
Zar nije ko Bajic na 6 mjeseci :lol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 11 avg 2015, 21:44

black64 je napisao/la:
http://www.transfermarkt.co.uk/pedro/pr ... eler/65278 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: BRAVO UPRAVA !
Ne kontam furku :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 avg 2015, 22:11

Omaklo mi se....

Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....
U Downtown pa pjevaj to. Čuj to da se na tribini pjeva, stid me zbog tebe :facepalm: :facepalm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 22:21

navikli ste na jak ritam utakmica pa vas već baca ova cjelosedmična pauza... :D

lazar
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 11 avg 2015, 22:31

DANDY je napisao/la:
lazar je napisao/la:
DANDY je napisao/la: A zbog cega bi on to uradio?
Zbog čega bi mi njega na dres stavili?
Jbg kad nestane argumenata onda ide kontta pitanje.
Recimo da bi to bio odlican marketinski potez za koji bi se proculo malo dalje od obe drzave.
Jbg ipak je on bez obzira sto nam "zakonski"sljeduje taj procenat svojim radom,trudom i odricanjem donio dosta dosta para u klub.Mozda najvise u njegovoj istoriji.
Eto barem sam ti naveo dva argumenta za mislim da bi bio red da ti sada objasnis zasto ovaj treba istetovirati Dzeku na prsima.
Ne znam zašto mi je izbrisan post

Ko je glavni razlog za Dzekin uspjeh ? Gdje je počeo igrati ? Teplice, Wolfsburg, City ? Ko ga je napravio fudbalerom? Brković ?
Da nije bilo Želje ne bi danas bio što jeste. Više je Zeljo dao njemu nego on Želji.
A da se Brkovic pitao garant bi imali stadion. Aha bi ku.rac moj, ne bi imali ni istočnu tribinu ni titula. A Brkovic ako smatra da treba Dzeku na prsa neka ide kod Cobera ionako čovjek ima sablon spreman.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 11 avg 2015, 22:32

shzna je napisao/la:
Omaklo mi se....

U Downtown pa pjevaj to. Čuj to da se na tribini pjeva, stid me zbog tebe :facepalm: :facepalm:
Meni dobro zvuci, moje misljenje, malo rijeci promjeniti i to je to... :crazy: :crazy: :geek:

Gdje ti je downtown, slabo izlazim zadnjih 5 god...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 11 avg 2015, 22:34

Neki su toliko ljuti sto se Zeljo nije ugasio da je to fascinantno. Opasan je bakijas.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 11 avg 2015, 22:38

lazar je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
lazar je napisao/la: Zbog čega bi mi njega na dres stavili?
Jbg kad nestane argumenata onda ide kontta pitanje.
Recimo da bi to bio odlican marketinski potez za koji bi se proculo malo dalje od obe drzave.
Jbg ipak je on bez obzira sto nam "zakonski"sljeduje taj procenat svojim radom,trudom i odricanjem donio dosta dosta para u klub.Mozda najvise u njegovoj istoriji.
Eto barem sam ti naveo dva argumenta za mislim da bi bio red da ti sada objasnis zasto ovaj treba istetovirati Dzeku na prsima.
Ne znam zašto mi je izbrisan post

Ko je glavni razlog za Dzekin uspjeh ? Gdje je počeo igrati ? Teplice, Wolfsburg, City ? Ko ga je napravio fudbalerom? Brković ?
Da nije bilo Želje ne bi danas bio što jeste. Više je Zeljo dao njemu nego on Želji.
A da se Brkovic pitao garant bi imali stadion. Aha bi ku.rac moj, ne bi imali ni istočnu tribinu ni titula. A Brkovic ako smatra da treba Dzeku na prsa neka ide kod Cobera ionako čovjek ima sablon spreman.
Smijesan si sa tim svojim visednevnim crnjacenjima.
Moram ti reci da veze nemas al bas.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 11 avg 2015, 22:48

Eldin Adilović trenutno je bez kluba.
Naime on je nakon raskida ugovora sa turskim Sanliurfasporom slobodan igrač. Adilović je dobio spor sa ovim klubom pred FIFA-om, i oni su mu uplatili sva dogovanja te sada Adilović čeka papire kako bi pronašao novi klub.

Ovaj napadač je uspostavio i kontakt sa čelnicima Željezničara i postoji mogućnost da nekada najbolji strijelac Premijer lige zaigra na Grbavici.

Adilovićev prioritet je ostanak van granica naše zemlje, ali ukoliko klubovi sa kojima pregovara ne budu mogli čekati da Adilović dobije čiste papire, on će se najvjerovatnije vratiti na Grbavicu.
Iskreno ne bih volio da dođe

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 11 avg 2015, 22:50

IvicaOsim je napisao/la:Eldin Adilović trenutno je bez kluba.
Naime on je nakon raskida ugovora sa turskim Sanliurfasporom slobodan igrač. Adilović je dobio spor sa ovim klubom pred FIFA-om, i oni su mu uplatili sva dogovanja te sada Adilović čeka papire kako bi pronašao novi klub.

Ovaj napadač je uspostavio i kontakt sa čelnicima Željezničara i postoji mogućnost da nekada najbolji strijelac Premijer lige zaigra na Grbavici.

Adilovićev prioritet je ostanak van granica naše zemlje, ali ukoliko klubovi sa kojima pregovara ne budu mogli čekati da Adilović dobije čiste papire, on će se najvjerovatnije vratiti na Grbavicu.
Iskreno ne bih volio da dođe

Ako se Adilović vrati, ja necu ni na jednu vise utakmicu otici..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.