FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne pamtim kad je ovolika letargija vladala pred derbi,i ovdje na forumu i u gradu,vjerovatno ce se to osjetiti i na posjeti sutra.
Urinacija po nazoviradničkoj klasi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvo je to pitanje?BosnianKingdom je napisao/la:A ko je kapiten?bodi123 je napisao/la:Kapiten ga zabija u desetoj minuti i tako ostaje do kraja.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Okupljanje u 12:00 u Velikom parku, polazak na stadion planiran u 13:30!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo je jedina istina!!!FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubio bi za dobru posjetu sutra. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sami su usrali stvar sto mrtvu Slobodu nisu uzeli,taman se atmosfera pocela dizati i mjesto da
pobjedimo da se nastavi dizati atmosfera dok je ova pauza taman se poklopilo sve,mi kiksamo i sve s.**** sa tim.I sad umjesto vrhunske atmosfere i furke imamo k.urac obicni
pobjedimo da se nastavi dizati atmosfera dok je ova pauza taman se poklopilo sve,mi kiksamo i sve s.**** sa tim.I sad umjesto vrhunske atmosfere i furke imamo k.urac obicni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tom idiotskom logikom smo onda mi prvaci jer smo jedini pobijedili Zrinjski.joker90 je napisao/la:Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane..
Žali Bože što im ne prihvatiše prijedlog "VASO MISKIN CRNI!FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
Mi smo samo sa Zrinjskim dobro odigrali ostalo mrtva patnja,al tvoja logika je cudo. Ne idem zbog nekih zena na terenu i manekena vec zbog svog tima makar gromovi sutra udaralijoker90 je napisao/la:Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane..
Taj kiks je bar za trecinu smanjio posjetu na derbiju, Sloboda nema odbranu, danas 3 komada prima, mi ne mozemo da ih dobijemo. Pa ti to nazovi kako hoces, vrijeđaj slobodno.Locust je napisao/la:Tom idiotskom logikom smo onda mi prvaci jer smo jedini pobijedili Zrinjski.joker90 je napisao/la:Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane..

@zagor1987, jesam li ja negdje napisao da necu ici na tekmu, ili te opet shizofrenija puca?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Je li vam sad jasno da mi nemami ni A od akademije niti K od kampa?
Pod hitno naci nornalne trenere i prave strucnjake za rad sa mladima i otjerati ove nepismene ublehe.
Nikad mi igraca necemo napraviti sa ovim ljudima i ovim sistemom rada.
Zao mi je ove djece koja imaju talent, ali ih nema ko usmjeriti. Umhesto da sutra lagodno zive od fudbala, morat ce tacnu nosati po Sarajevskim kaficima.
Pod hitno naci nornalne trenere i prave strucnjake za rad sa mladima i otjerati ove nepismene ublehe.
Zao mi je ove djece koja imaju talent, ali ih nema ko usmjeriti. Umhesto da sutra lagodno zive od fudbala, morat ce tacnu nosati po Sarajevskim kaficima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nebi se slozio da nemamo ni k.. ja mislim da imamo, i to veliko KEvander je napisao/la:Je li vam sad jasno da mi nemami ni A od akademije niti K od kampa?

- Osttribine
- Kontakt:
Evo prije par trenutaka sam se vratio sa Grbavice i tekme nasih i njihovih juniora, ako nam je ono buducnost kluba, crna nam je, a i ne cudi sto kazes obzirom ko tu djecu vodi u tim omladinskim pogonima. Onaj kapiten 18-ka u prvom poluvremenu opasniji po nas gol bio, vezni red nikakav itd.Evander je napisao/la:Je li vam sad jasno da mi nemami ni A od akademije niti K od kampa?
Evandera slazem se za trenere, za ovo ostalo ne mogu. Kadeti su jucer stigli iz Madjarske i danas odmah na utakmicu gdje su realno trebali i dobiti, bili su dosta bolji. Juniori fkt katastrofa, ne zna se koje gori bio danas... Mujakic kriv za prvi gol, Kovacevic za sljedeca dva i penal na kraju. Ovo je daleko od prave slike juniora. Od njih sam bas ocekivao pobjedu... Cestitke konama, vise nego zasluzeno.