Ma ja ta ce dzeko ja mu kroz noge probacivao to je tvoja politika , buraz ako zadnjih 15 godina nemamo GS ne vidim sta je problem ako stavis ime igraca koji je najveci brend BIH, fkZ i koji je najvise donio para nasem klubuSWRA1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko iole ozbiljan i ozbiljnijih godina moze reci takvu glupost, a jos sto je gore pri tome misliti ozbiljno o toj ideji, da Dzeku treba staviti na dres. Smijesno i jadno bi bilo nositi to na dresu i to niko normalan nikad ne bi uradio jer pravis smijuriju od kluba.
Dzeko nek se zahvali sto je bio u Zelji, jer je tako dospio u oko posmatraca koji ga je odveo dalje, odigrao je 40 utakmica za Zelju, naucio osnove fudbala tu, izgradio se poslije i tacka. Zeljo nek se zahvali njemu, kao sto sigurno vec do sada i jeste (clanskom i sl.) za promociju kluba i donosenje para u klupsku kasu.
Mene cisto zanima koliko kod nas, i da li ima, ovakvih ugovora kao kod Cimirota o ovolikim procentima prilikom transfera, pocevsi od Baje koji je otisao, pa do Amira, Dzenisa, Memije, Sadikovica, itd.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
takvi smo ti mi ,mi cemo se zamrati ovim glupostima a ne pisati o klubu i sta se desava unutar kluba,cini se da ovdje niko ne prica o tome kako je Zeljo dobio novi milionski dug ,koji se pojavio odjednom ,al vaznije je jel Dzeko na dresu od toga,to ozbiljan klub nikad ne bi uradio cuj Dzeko na dresu,mogli smo i Viscu staviti da ljepse izgleda 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Problem je, jer ti nije ovo crtani film ili igrica gdje ces zalijepiti neki logo da bi bilo cool. Mi smo najveci klub i ponasajmo se u skladu s tim.CARSON je napisao/la: Ma ja ta ce dzeko ja mu kroz noge probacivao to je tvoja politika , buraz ako zadnjih 15 godina nemamo GS ne vidim sta je problem ako stavis ime igraca koji je najveci brend BIH, fkZ i koji je najvise donio para nasem klubu

To se pametno odradi na nekoj plavoj veceri, pozoves Dzeku, urucis mu neko specijalno priznanje, novi dres, clansku, godisnju, ha hu i tako se zahvalis covjeku i napravis na taj nacin i vlastitu promociju, a ne pravis smijuriju od kluba.
Nema nikoSWRA1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko iole ozbiljan i ozbiljnijih godina moze reci takvu glupost, a jos sto je gore pri tome misliti ozbiljno o toj ideji, da Dzeku treba staviti na dres. Smijesno i jadno bi bilo nositi to na dresu i to niko normalan nikad ne bi uradio jer pravis smijuriju od kluba.
Dzeko nek se zahvali sto je bio u Zelji, jer je tako dospio u oko posmatraca koji ga je odveo dalje, odigrao je 40 utakmica za Zelju, naucio osnove fudbala tu, izgradio se poslije i tacka. Zeljo nek se zahvali njemu, kao sto sigurno vec do sada i jeste (clanskom i sl.) za promociju kluba i donosenje para u klupsku kasu.
Mene cisto zanima koliko kod nas, i da li ima, ovakvih ugovora kao kod Cimirota o ovolikim procentima prilikom transfera, pocevsi od Baje koji je otisao, pa do Amira, Dzenisa, Memije, Sadikovica, itd.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ajde drago mi je fkt ako je to istina. 

Pa jel realno kakve vam sve gluposti padaju napamet, cuj Dzeku na dres umjesto sponzora
Da mogli bismo to, ali da smo FK Biser ili neko u tom rangu a ne najveci klub jedne evropske drzave. Vratite se malo ozbiljnijim temama, ta prica o Dzeki na dresu je cisti debilizam.
Nisam upratio kakva je AMirova povreda, je li spreman za SIroki?

Da mogli bismo to, ali da smo FK Biser ili neko u tom rangu a ne najveci klub jedne evropske drzave. Vratite se malo ozbiljnijim temama, ta prica o Dzeki na dresu je cisti debilizam.
Nikad nije loše igrao, nije guran, nikad nije opravdano kritikovan, izmišljali su ljudi. Uvijek je najviše trčao, bio najborbeniji i dobijao ovacije iz kola u kolo.FKZ1921 je napisao/la:Kakvog bolan strpljenja?samoplavo je napisao/la:Iskreno i objetivno, bio je i red da Dado odigra nešto, ne znam je li odavno za nekoga bilo toliko strpljenja. Što i kako, sad nebitno, red je više samo da počne igrati da valja. A na dobrom je putu.
Vrati film i reci koju je utakmicu Dado lose odigrao...
Drugi strijelac i najbolji asistent u ekipi...
Prošao je nezapaženo podatak da je Dado na zadnjem derbiju pretrcao najviše od svih aktera meča..
Sigurno je u četiri jake utakmice u evropi ove sezone najviše pretrcao od svih naših igrača...
Kojim očima ti gledaš nogomet?
Položio sam zakletvu, treba lagati samog sebe, ako kažem mišljenje onda sam Aldin ili pitar.
Živ ti meni bio, od svih navedenih juniora uvjedljivo najviše je ovom trebalo i to je istina. Istina je i da je ove sezone bolji, što sam već pisao. Da mu je otežavalo to što je na zubu navijača i previše-jeste! Ali nije džaba došao na zub navijača. Što sad Amir, Memija nisu na zubu? Što nisu bili? Zato što je i Memija imao period adaptacije, ali je bio, a i dan danas je, najborbeniji igrač. O Amiru da ne pričam.
Dado je krenuo super, da se ne urekne. Ali treba biti realan. I ako je vama neko drag u toj mjeri, nije svakome.
Re: RE: Re: FK Željezničar
A gdje sam to ja rekao da treba to uraditi.Ako si naravno mislio na mene.SWRA1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko iole ozbiljan i ozbiljnijih godina moze reci takvu glupost, a jos sto je gore pri tome misliti ozbiljno o toj ideji, da Dzeku treba staviti na dres. Smijesno i jadno bi bilo nositi to na dresu i to niko normalan nikad ne bi uradio jer pravis smijuriju od kluba.
Ko te je spomenuo, vidim da se nesto diskutuje o toj gluposti i dao sam svoj komentar...
Pa brate mili neko se samo zezao.EmirTM87 je napisao/la:Pa jel realno kakve vam sve gluposti padaju napamet, cuj Dzeku na dres umjesto sponzora![]()
![]()

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta je sa dresovima ima li svih veličina trenutno?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
A čovječe... Sinoć legoh malo ranije, umoran sa puta dodjoh nekog.I usnih san, 2021., nasa 100 godisnjica. Grbavica u novom ruhu, mi igramo protiv Milana, 25 hiljada ljudi. aaa sav sam se preznojio covjece, a i sad se jezim kad provrtim te slike po glavi... Pa Boze kada bi to moglo tako biti...
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Valjda je logicnije da igramo protiv Rome? 

- plavanacija
- Kontakt:
Omaklo mi se, pice me dotuklo,
svasta pio sam, vidio sve duplo,
omaklo mi se, doslo do kratkog spoja,
nisam znao da, je Željoooo bolest moja moja,
Omaklo mi se....
Volim te Željoooo
Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....
svasta pio sam, vidio sve duplo,
omaklo mi se, doslo do kratkog spoja,
nisam znao da, je Željoooo bolest moja moja,
Omaklo mi se....
Volim te Željoooo

Mozda ovo probati na sljedecoj tekmi, pjevljivo, nisam u folk fazonu, ali sad spot gledao....
Ne bih to zapjevao da mi plate.
- plavanacija
- Kontakt:
Derby 11.kolo, treba neku pjesmicu skontati, kratka, pjevljiva, bombasticna.cala je napisao/la:Ne bih to zapjevao da mi plate.
- storm_raider
- Kontakt:
E cuj Dzeko na dresu. Neka napravi stadion Zelji i neka se 30 godina zove stadion Edin Dzeko. Nismo Butmir da stavljamo imena igraca na dres. Nije umro.
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:E cuj Dzeko na dresu. Neka napravi stadion Zelji i neka se 30 godina zove stadion Edin Dzeko. Nismo Butmir da stavljamo imena igraca na dres. Nije umro.

Al cuj ideje.Dzeku na dres staviti.Pa ljudi dragi koliko je vama godina

Ovaj gore bi pjevo omaklo mi se na tribini,drugi bi dzeku stavljali na dres,treci bi pravili stadion i djelili sa udbasima... Kakvih sve likova ima ovdje i fix ideja to je strasno,izadjite malo vani i ostavite se foruma ako nemate nesto pametno napisat jer kakve retardacije pisete niste svjesni i ima da se hvatate za glavu kroz par godina kad shvatite sta ste pisali ....dok malo odrastete