FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koja mučnina u stomaku
daj Bože nafake i taj bod.. 
Jos koliko ima do kraja ?????????????????????? Napred Zeljo ljubavi moja !
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
igramo sa 3 napadaca? lazar rovcanin i spahic .... ili oni igraju druge pozicije? 
-
amir_kajdic_xx
- Kontakt:
ajmo zeljo dati gol ajmo
82. minuta - Dok na terenu nema ozbiljnijih prilika, nasi navijaci su napustili stadion Tusanj
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nema puno. 5 minuta mozda plus nesto nadoknade. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
dark_devil
- Kontakt:
ae mrs na svoju temuTaRgEt_ je napisao/la:Veze nemas a konstantno vrijedjas dokle ovo da trpi administracija ...ggrrrr
fuuuuuuj zgadiste mi sve sloboda ostro igra igraci slobode konstantno psuju igrace zelje zeljo dva zuta sloboda jedan fuuuuuuj[/quote]
Seljacino ne izmisljas smradu jedan , pogledaj gore kazem ti zeljo ima vise od igre . pa necemo vas pustati da dajete golove ..... kazem da nam nema golamana bilo bi 3 :1 za zelju a ovako je 1:0 za nas
Ne izmisljam fukaro jedna a zeljo je daleko kvalitetniji nije ni cudo sto bi trebalo bit 3:1 ipak zeljo je barsa za vas
pa udjiiiiiiiii, hajde Lazooooooo
Evo uš'o Džemo Sadiković umjesto Bekića. Pritisak ŽELJE u zadnjih 15 minuta. 84. minuta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
prijedorcanin
- Kontakt:
Ne zelim pametovati,ali ako Zeljo danas izgubi,vrlo lako ga moze kostati titule gol koji su primili od Borca u zadnjoj minuti!
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prosli smo bili smo tu i pjevali samo tebe vjerno bodrili
Idemo dalje!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
imamo josh 3 gostovanja... uzmemo bod na jednom od njih i gotova prica...prijedorcanin je napisao/la:Ne zelim pametovati,ali ako Zeljo danas izgubi,vrlo lako ga moze kostati titule gol koji su primili od Borca u zadnjoj minuti!
jbg izgubili nema veze
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Nema veze
Ima jos dosta da se igra, 6 kola, 18 bodova u opticaju! Umor je ucinio svoje, nadam se da ce se ekipa stici osvjeziti do subote kada igramo novu prvenstvenu utakmicu u nasoj Dolini...
- plavimomak
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Meni nije krivo zbog poraza jer su nasi ostavili srce na terenu i treba ici dalje
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nista zato, idemo dalje, Onaj gol na pocetku nas je ubio u pojam, a Sloboda se ocigledno umije dobro branit. Realno dosta smo kvalitetniji od Borca i vjerujem u nasu titulu. I povrh svega Borac jos nije dobio Rudara, sve je otvoreno i zavisi od nas ! Forza Zeljo !
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma samo Srce na teren i nema nam sta biti krivi, idemo od utakmice do utakmice, a bodove cemo uzeti negdje drugo.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Meni nije krivo zbog poraza jer su nasi ostavili srce na terenu i treba ici dalje
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Nema veze izgubili pa sta .Volim te ZELJO
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.