idi u sanasu na kovacicimahilmo je napisao/la:E ljudi, znate li kakvu privatnu polikliniku gdje jeftino mogu uraditi ultrazvuk stomaka, da mi preporucite.....
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Chat
Za zivot cijeli!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sta se radi,imal dosade ??

Kazu bice ovao citavo sedmice,pozelio sam ljeto,zacas otici do Panonskih jezera,laganice kuci i navecer u carsiju sa rajomEmir_ZENICA je napisao/la:joj ja ljepote napolju......aaaaaa

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Megamon
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Sta se radi,imal dosade ??
Kazu bice ovao citavo sedmice,pozelio sam ljeto,zacas otici do Panonskih jezera,laganice kuci i navecer u carsiju sa rajomEmir_ZENICA je napisao/la:joj ja ljepote napolju......aaaaaa
Misu sto si se to vratio

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Macko pozelio sam vasMegamon je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sta se radi,imal dosade ??
Misu sto si se to vratio![]()
![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
sve je to lijepo i bajno ali pogledaj cijeneILoveLFC je napisao/la:Brzina od 2-50 Mb/sOTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko za ovaj telemach
Koliko je sve, prikljucenje na tv, internet itd.. Kakav je net ... ?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
http://www.telemach.ba/Vidi+odmah/401/A ... nuda.shtml
Ako pogledas sta daje konkurencija za iste pare, onda ne da su odlicne cijene.
Ako pogledas sta daje konkurencija za iste pare, onda ne da su odlicne cijene.
ma kakav telemach.. cim je to slovenski net ne moze valjati. cesto konekcija pada.. bar gore kod katedrale 

- Megamon
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:[
Macko pozelio sam vasma nak uletio dosadno mi..bezze se oprosti onaj dan,imao sam veliki problem,mislio sam da necu ga dugo rjesit,al eto sve je ispalo ok
jesam ti nedostajao
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110114053
zalosno bgm da nam vlast uopste ne brine za mlade
jos u bihacu jedna stranka veceras koncert pravi ccc i ece da ga odgode sramota
zalosno bgm da nam vlast uopste ne brine za mlade

- Ponos Torina
- Kontakt:

29km no limit

skidam 700kbs
prezadovoljan
a za Telemach to akcija i to navlacenje raje....al eto ko je zadovoljan drago mi je zbog njega

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ZnOOm kako ti je,al evo jedna pjesma za tebe,posto vidim da ti nedostajemMegamon je napisao/la:harry_90 je napisao/la:[
Macko pozelio sam vasma nak uletio dosadno mi..bezze se oprosti onaj dan,imao sam veliki problem,mislio sam da necu ga dugo rjesit,al eto sve je ispalo ok
jesam ti nedostajao
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:
29km no limit
skidam 700kbs
prezadovoljan
a za Telemach to akcija i to navlacenje raje....al eto ko je zadovoljan drago mi je zbog njega

- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube] More je provod, more su koke.. 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Ponos Torina
- Kontakt:
i ja bi ovako nesto al etoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:
29km no limit
skidam 700kbs
prezadovoljan
![]()

skromno

nas ovde pljackaju

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 jan 2011, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jos da je ovo tvoje dobro bi bilo.Samo F.K.S !! je napisao/la:![]()
@Ponos Torina - telemach internet? Konto sam i ja da ukinem ovaj HS, a da ubacim telemach. Kako se cijene kreću?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
kod mene je Logosoft i zadovoljan sam bio sam i ja na hs nekada...Carlo je napisao/la:@Ponos Torina - telemach internet? Konto sam i ja da ukinem ovaj HS, a da ubacim telemach. Kako se cijene kreću?
kod mene ova brzina 29km
imaju dobar paket ko hoce tv ponudu itd... nije lose pogledaj a za telemach neznam

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.
Mislio sam da moze odvojeno net.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.