evo jedan stream:
http://extremgoal7.****/p/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Zbog rekorda umjesto da bude 2:0 ono 1:1.Song sam ceka loptu ali on hoce rekord i pokusa sam i naravno nista od gola.UK_Gee je napisao/la:Nadam se da će danas Robin oboriti rekord u Premiershipu.
Pa gledao sam citavo prvo poluvrijeme i nikad nije ovako solirao ocito mu je puno stalo do rekorda.Jer kad dobije loptu a blizu je gola ne da je nikom.Jedino ako mi gledamo razlicite utakmice.Puno solira a sto se mene tice nemam nista protiv da on obori taj rekord a ni protiv toga da Arsenal pobijedi.To jedino tangira ove sto navijaju za Spurse, Liverpool i Chelsea.AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj sad on kriv sto nije 2:0![]()
![]()
Pa inace imao je i Rosicky nesto slicno i dodao je pa smo vidjeli kako je zavrsilo.. Mislim da ovaj Rosicky nema sta traziti vise u Arsenalu, pa Robin mu dva puta dodaje ekstra lopte on prvi put umjesto da suta(sto bi stari Rosicky i uradio) on dodaje Arteti koji je u goroj situaciji, a drugi put ga Robin isto izbacuje i on umjesto da krene naprijed on se vraca nazad..
I nije nam sviran cist penal, i jos TV dobio zuti karton. Ovaj njihov golman brani isto nadrogiran..nedim1993 je napisao/la:ne gledam utakmicu al pratim statistiku. vidim da su vukovi iz jednog šuta na gol postigli gol. a posjed 77% maloprije. ako prospemo bodove ovde nemamo šta tražit ni za LP više
ironično al zar je to šta novo kad smo mi u pitanju :S , vidio sam 0:8 spasavanje vratara u korist vukovaAllGunsBlazing je napisao/la:I nije nam sviran cist penal, i jos TV dobio zuti karton. Ovaj njihov golman brani isto nadrogiran..nedim1993 je napisao/la:ne gledam utakmicu al pratim statistiku. vidim da su vukovi iz jednog šuta na gol postigli gol. a posjed 77% maloprije. ako prospemo bodove ovde nemamo šta tražit ni za LP više
AllGunsBlazing je napisao/la: I nije nam sviran cist penal, i jos TV dobio zuti karton. Ovaj njihov golman brani isto nadrogiran..
Zasluzeno bi bilo bar 3-4, al nece pa nece..nedim1993 je napisao/la:6 minuta nadoknade, valjda postignu taj gol jedan, po ovom što gledam zasluženo bi bilo.
Gledao sam drugo poluvrijeme i bilo je dovoljno. Vidio sam da sudija namjesta gol Arsenalu. Mozda i zbog tog penala kojeg nisam vidio. Ja mislim da kad su se ona dvojica sudarila da je jedva mozda i minuta prosla. A sta je sa Songom. Prvo namjerno, pred ocima sudije, po nozi udari igraca Wolvesa iz sve snage i okrenu se i jos nakvog nakaci. Zuti. Milijas JEDNOM nogom na loptu startuje i po nozi malo zakaci Artetu i crveni.AllGunsBlazing je napisao/la:To sve sto si spomenuo je bilo nakon penala, znaci ne bi bilo potrebe da Arsenal uopste igra tako grubo i na silu da je vodio 2:1 kako je i trebalo. Drugo ako ne znas crveni se moze dobiti i za namjeru, pa lik je Arteti isao klizeci sa dvije noge, da se Arteta nije bacio, a i ovako ga je malo zakacio, mislim da bi mu nogu slomio. Trece jedini faul koji nije bio je onaj nad Djoruoum koji se bacio nakon driblinga, ostalo su sve faulovi. Cetvrto ocigledno nisi gledao dok je Zubar igrao, pa onda dok su se Robin i Chamakh sudarili. Peto bilo ga stid svirati ruku kad zna sta je uradio, i napominjem sve se ovo desilo nakon nesviranog penala, ali i kad se desilo samo 2 od pet odluka koje si ti naveo su bile pogresne, faul nad Djouroum i ruka Kosa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.