FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dat će ga Said komšinicama, iako je s jednom nogom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Iz loze , odakle ce gledati utakmicuHigh je napisao/la:Dat će ga Said komšinicama, iako je s jednom nogom.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ovo je naš najveći problem. Da se davala šansa mladim duplo bi manje bilo ovih amatera sto su dolazili u klub, a više profesionalaca,gdje bi kombinacija talenat i iskustvo dalo dosta većeg ploda od ovog sad.Lakoste je napisao/la:http://ajaxdaily.com/item/nedim-hadzic/
Sabrine mi moje!
napokon jedan pravi komentarBosnianKingdom je napisao/la:Ovo je naš najveći problem. Da se davala šansa mladim duplo bi manje bilo ovih amatera sto su dolazili u klub, a više profesionalaca,gdje bi kombinacija talenat i iskustvo dalo dosta većeg ploda od ovog sad.Lakoste je napisao/la:http://ajaxdaily.com/item/nedim-hadzic/
-
- Kontakt:
I u tekstu se navodi da nikad nije zaigrao za seniore, ocito i NIzozemcima cudno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svima je cudno!belosevic28 je napisao/la:I u tekstu se navodi da nikad nije zaigrao za seniore, ocito i NIzozemcima cudno...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
mlad je on ba. najbolje cekati dok ne napuni bar 25, pa ga onda pomalo uvoditi kad je utakmica vec rijesenaMortemHz je napisao/la:Svima je cudno!belosevic28 je napisao/la:I u tekstu se navodi da nikad nije zaigrao za seniore, ocito i NIzozemcima cudno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

-
- Kontakt:
spale su ćune maksimalno,ali eto,možda se i pojave tragovi euforije ako dobijemo[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Izgleda mi on dosta krhko da zaigra za prvu ekipu , cak nije standardan ni u U 19 . misljenja sam da ako je pravi da nikad nije kasno a ni rano tako da pravi isplivaju prije ili kasnije . isto tako cinjenica je da tesko dajemo priliku mladim a Bgm i mi navijaci ni malo obzira nemamo prema njima Radovcu i Kadusicu se psuje ogavno .MortemHz je napisao/la:Svima je cudno!belosevic28 je napisao/la:I u tekstu se navodi da nikad nije zaigrao za seniore, ocito i NIzozemcima cudno...
Kako volim kad ovako od nas niko nista ne ocekuje,kad nema euforije,kad nismo favoriti i onda bum odigramo tekmu sezone i svi se nasponujemo i onda najavljujemo titulu i sprdamo konebordoakapitar je napisao/la:I ja sam totalno bez furke ikakve. Ocekujem najgori derbi u povijesti sa najlosijom posjetom ikad na AFH i nekakav nafakaski gol smetljara u 87' za 0:1. Kamo srece da ih rastavimo 3:0, ali sa ovakvom ekipom mi nikoga rastaviti ne mozemo.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Što nije standardan to samo alagic zna iako je najbolji strijelac ekipe a to sto kazes da je krhak ti onda veze nemas o fudbalubordobijeli je napisao/la:Izgleda mi on dosta krhko da zaigra za prvu ekipu , cak nije standardan ni u U 19 . misljenja sam da ako je pravi da nikad nije kasno a ni rano tako da pravi isplivaju prije ili kasnije . isto tako cinjenica je da tesko dajemo priliku mladim a Bgm i mi navijaci ni malo obzira nemamo prema njima Radovcu i Kadusicu se psuje ogavno .MortemHz je napisao/la:Svima je cudno!belosevic28 je napisao/la:I u tekstu se navodi da nikad nije zaigrao za seniore, ocito i NIzozemcima cudno...
-
- Kontakt:
Sacekaj dok napuni 21 pa ga promovisat i dat mu kapitensku. Btw **** zelju malenog!!!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Primorac ne pratim omladinski ,vidim kad izbace sastav ili rezultat . vidjeo sam da je dao 4 gola gorazdu ostalo nisam bas upratio da je igrao puna a i zabijao . ovo sto sam napisao da je krhak tako meni izgleda priznajem nisam ga nesto ni pratio osim par utakmica prosle sezone . i onako na prvu izgleda mi tip igraca Inzagi uvijek na pravom mjestu , nije me dojmio snagom brzinom zato sam napisao da je krhak .
Zato sam i napiso da je pravi špic mozda mu fali par kila ali ja nisam dosad vidio ovakav tip igraca koji ima takav osjecaj za gol cak bolji i od inzagija.da smo bili pametniji sad bi sa nasom djecom harali pl
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Saša Balić, Nemanja Anđušić i Adnan Kovačević neće nastupiti za derbi. Duljević i Husejinović možda ulete da odrade poluvrijeme.
poraz nam je
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Osttribine
- Kontakt:
Kiša je za derbi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza za vikend se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U 12. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine biće odigran i najveći bosanskohercegovački derbi. Na Koševu će snage odmjeriti domaće Sarajevo i Željezničar, a uskoro bi se trebalo saznati i ko će dijeliti pravdu na ovom meču. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport.ba među kandidatima su tri suca i to Irfan Peljto, Vladimir Bjelica i Admir Šehović. Od ova tri suca jedan će gotovo sigurno dijeliti pravdu na Koševu, a naše nezvanične informacije kažu da Irfan Peljto najbolje kotira, te da bi upravo on mogao biti taj koji će u nedjelju predvoditi sudijsku šestorku.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ko-ce-su ... uca/209783
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ko-ce-su ... uca/209783
Sarajevo ljubavi moja.