FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pirlo10
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la pirlo10 » 11 avg 2015, 10:06

AsharaK je napisao/la:
blue sky je napisao/la:Ne trebamo se zavaravati, ne možemo mi dovesti takvo ime.

+1, osim ako smo odlucili potrositi sve sto smo zaradili :rol:
Sto ga to ne bi mogli dovesti covjek nije odigrao takmicarsku utakmicu od oktobra 2014 a nema kluba od februara ove godine tako da nista nije nemoguce i nije takva klasa da ne bi mogao igratibu Zelji.

teteac8684
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teteac8684 » 11 avg 2015, 10:07

ChWilla je napisao/la:buranija je ako vjerujete portalima da neko nudi milione eura za duljevića i cimirota. a u stvarnosti niko do sljedećeg našeg mladića neće otići ne za više, nego ni za blizu novaca koje mi dobijamo za bajića...
Nemoj tako, vidiš da se cjenkaju sa PAOK-om, milion ili dva miliona eura...tu negdje :lol:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 avg 2015, 10:09

ChWilla je napisao/la:buranija je ako vjerujete portalima da neko nudi milione eura za duljevića i cimirota. a u stvarnosti niko do sljedećeg našeg mladića neće otići ne za više, nego ni za blizu novaca koje mi dobijamo za bajića...
+1 :clap: :clap: :clap: Bas tako, mislim da smo i mi mogli hladno napisati cifru od milion eura. Medjutim cifra nije 500 000 eura, veca je plus procenat i jos nesto.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 11 avg 2015, 10:14

ChWilla je napisao/la:
lazar je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:osim najvažnijeg (ustvari jedinog), ponude u takvom iznosu.
Bolje da su ga i zadrzali.

Vrbanjusa skontat ces
a znaš li bar otprilike koliko će imati u turskoj platu?
Kolika će biti njegova plata ne zanima me. Nije me ni ovdje zanimala. To je njegova privatna stvar.
Mene zanima klub i kako će klub proci.
Mi smo najboljeg igrača pustili za kikiriki, a mogli smo ga zadržati. Naši su na prvoj ozbiljnoj cifri skocili.

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 11 avg 2015, 10:14

blue sky je napisao/la:Ne trebamo se zavaravati, ne možemo mi dovesti takvo ime.
Ne znam samo kome padaju na pamet takve stvari...koji je to stepen dosade i pasjaluka majko mila.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 avg 2015, 10:16

Cimirot ce otici za vidno vecu cifru, oni imaju asa u rukavu kod pregovora kojeg mi ne mozemo povlaciti.

On bi mogao biti i onaj igrac koji probija led, mnogo ce zavisiti od njega, Baje, Amira i Radovca kada odu, uz Subica naravno. Oni mogu trasirati put i ostalima ali i "povecati" im cijene.

Za Dulju se slazemo, za njega se ne moze izvuci vise nego za Baju, isto maksimum.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 10:17

lazar je napisao/la:
Kolika će biti njegova plata ne zanima me. Nije me ni ovdje zanimala. To je njegova privatna stvar.
Mi smo najboljeg igrača pustili za kikiriki, a mogli smo ga zadržati. Naši su na prvoj ozbiljnoj cifri skocili.
ali zanima njega.

e dovoljno je velika da bi izgubio volju za životom a ne za igranjem ovdje da nije pušten.

blue sky
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue sky » 11 avg 2015, 10:19

pirlo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

+1, osim ako smo odlucili potrositi sve sto smo zaradili :rol:
Sto ga to ne bi mogli dovesti covjek nije odigrao takmicarsku utakmicu od oktobra 2014 a nema kluba od februara ove godine tako da nista nije nemoguce i nije takva klasa da ne bi mogao igratibu Zelji.
Pa u slučaju da se nalazi u stanju kao što je bio jedan od braće Sarbini takav nas i može zapasti. Bio bih jako sretan da nam dodje. Mislim da ako ne dovedemo u narednih deset dana da više i nema smisla za dovođenjem...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 10:21

ima itekako ako je kvalitet u pitanju. tek su tri utakmice odigrane, i poslije reprezentativne pauze imaju još 24 + kup.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 avg 2015, 10:21

Sto se mene tice milion i procenat je sasvim ok cijena za bajica, milionski transferi nisu bas svakodnevnica za nasu ligu.
Svi bi mi voljeli da smo uzeli 5 mill al i ovo je ok kad se uzmu u obzir sve okolnosti. Sledeci ne ide ispod barem ne bi smio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

blue sky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue sky » 11 avg 2015, 10:24

salemprolic je napisao/la:
Ne znam samo kome padaju na pamet takve stvari...koji je to stepen dosade i pasjaluka majko mila.
Ma to ti je ono načulo se da je slobodan i odmah je već kod nas.

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 11 avg 2015, 10:27

ChWilla je napisao/la:
lazar je napisao/la:
ali zanima njega.

e dovoljno je velika da bi izgubio volju za životom a ne za igranjem ovdje da nije pušten.
Pa mozes misliti da je umjesto ovih 200, 250 i 300 hiljada koliko ce dobijati za tri godine opet nastavio primati cca 20.000 maraka godisnje...a znao je da ga to tamo ceka. Pa ne bi se najveci joga majstori i shaolin ratnici psihom dozvali a kamoli Riad Bajic.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2015, 10:28

Rooney88 je napisao/la:
Cimirot ce otici za vidno vecu cifru, oni imaju asa u rukavu kod pregovora kojeg mi ne mozemo povlaciti.

On bi mogao biti i onaj igrac koji probija led, mnogo ce zavisiti od njega, Baje, Amira i Radovca kada odu, uz Subica naravno. Oni mogu trasirati put i ostalima ali i "povecati" im cijene.

Za Dulju se slazemo, za njega se ne moze izvuci vise nego za Baju, isto maksimum.
Ima manje od godinu dana ugovor nece otici za milion e ni blizu toliko, mozda da igra kod mamica on bi ga prodao za toliko.

emirtmtmtm87
Kontakt:

Post Postao/la emirtmtmtm87 » 11 avg 2015, 10:37

tm8782 je napisao/la:
+1 :clap: :clap: :clap: Bas tako, mislim da smo i mi mogli hladno napisati cifru od milion eura. Medjutim cifra nije 500 000 eura, veca je plus procenat i jos nesto.
Daa citav transfer je iznosio mnogo vise ali Zelji je pripalo 500 000 € + procenat od iduceg...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 avg 2015, 10:50

Mozda smo mogli vise dobit za Bajica ali OK, 500.000 €, procenat od sljedeceg transfera i kako se prica pripreme u Turskoj.

Mislim da ce i Cimirot, kao i drugi igraci Sarajeva otici za slicne cifre. Neko manje/vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 11 avg 2015, 10:54

Ispade 500.000 € sića. Uzmite samo u obzir da dolazi iz lige koja nikad nije imala klub u grupnoj fazi bilo kojeg euro takmicenja. Koja osim Dzeke i eto Višće nije dala ozbiljnog reprezentativca, jer realno da nam nema ove dijaspore bili bi u rangu Estonije, Litvanije, Moldavije...pa još dodajte da momak igra samo jednom nogom a i limitiran je brzinom. Ovih 500.000€ + 20% od iduceg transfera su vrh i odlican temelj za naredne transfere.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2015, 10:57

Elegant je napisao/la:Mozda smo mogli vise dobit za Bajica ali OK, 500.000 €, procenat od sljedeceg transfera i kako se prica pripreme u Turskoj.

Mislim da ce i Cimirot, kao i drugi igraci Sarajeva otici za slicne cifre. Neko manje/vise.
Otice mudo moje moze otici za milion eura kada mu pola ide menadzeru po ugovoru. Ne pravi to nikakvu razliku. Sto ne objave za koliko je otisao stojcev kod nas bi zapalili klub sa naseljem komplet da smo pustili igraca za takvu smjesnu cifru.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 avg 2015, 10:57

Da hoce ovaj fantomski GS, pa onda malo i infrastruktura.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2015, 10:58

pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Mozda smo mogli vise dobit za Bajica ali OK, 500.000 €, procenat od sljedeceg transfera i kako se prica pripreme u Turskoj.

Otice mudo moje moze otici za milion eura kada mu pola ide menadzeru po ugovoru. Ne pravi to nikakvu razliku. Sto ne objave za koliko je otisao stojcev kod nas bi zapalili klub sa naseljem komplet da smo pustili igraca za takvu smjesnu cifru.
Ima 9 mjeseci ugovor malo vise ako ode ko bajic na konju su.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 avg 2015, 10:58

Kasalica je potpisao za Istru.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.