Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ne kontam kako neko moze reć da je privremeni povratak henrya glup potez, pa čovjek čak nije ni toliko star koliko ga vi predstavljate, i sam spomen da će se ŽIVA legenda kluba legenda vratit bi timu podigla samopuzdanje na mnogo visočiji nivo, a i kao što već rekoše nije mogo' "preko noći" zaboravit sve što je znao. živi bili pa vidjeli al ja sam mišljenja da bi henry mogo' mnogo pomoć klubu sad
Vođa zna.
Izvikan igrač kojeg su francuski mediji podigli u zvijezde nakon par solidnih partija u Bordeaux , nakon čega seli u Lyon gdje potvrđuje svoju nekvalitetu , lavovi nikad prežaliti neće 22 mil € koje su bacili niz vjetar za ovog flopa.UK_Gee je napisao/la:Šta mislite o medijskim špekulacijama u vezi eventualnog prelaska Gourcuffa u Arsenal?
Zamislite vezni red:
Jacky---Mikel---Song---Yoann
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto se tice prvog dijela posta mislim da je Yaya Toure bolji od Songa ali Song je mlad i mozda nekad bude na tom nivou.A Henry je majstor i mislim da bi vam dobro dosao sa svojim iskustvom i ubijedjen sam da bi postigao gol-ove u tom periodu dok bi igrao.Edin.- je napisao/la:Ja sam bio uvjeren da ce taj Gourcuff uspjeti, izgradit' karijeru. Medjutim, on me uvjerio u sasvim nesto drugo. Uvijek sam bio za njegov dolazak u Arsenal, ali zadnje vrijeme, ne ulijeva povjerenje, nema taj zadnji pass koji bi trebao bit njegova specijalnost. Nazalost, nema ni Ramsey zadnji pass ali isto tako sam misljenja da je Ramsey korisniji od Yoanna. Pa jedan Song, ciji to pos'o nije, ima bolje zadnje passove od obojice navedenih. Song je po meni najbolji zadnji vezni, obzirom da mu samo Essien moze tu parirat, ali onaj stari Essien, prije povrede, od prije sezonu-dvije. Toliko o njima. Price ovih katalonaca, da je Busquets bolji od Songa su mi toliko smijesne, da ne znam ni sto sam to spomenuo sad.
Da malo napisem o Titiju.
Kao sto neki napisase, njegov poso u Arsenalu ne bi bio sa krila da pretvrcava igrace, da trci sa loptom xy metara, vec da pomogne Robinu u spici napada. Da mu skine ovaj preveliki teret sa ledja, ali sa kojim se on bori na fantastican nacin. Kada je 100% spreman, nema prepreka za Robina. Henry bi dosta pomogao Arsenalu kad bi dosao.
Legend is BACK !
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako nije star ima 34 godine?????nedim1993 je napisao/la:pa čovjek čak nije ni toliko star koliko ga vi predstavljate

Niko nije rekao da je on nesto zaboravio, i da nema on tu istu tehniku, isti precizni sut, ali on je sad mnogo sporiji, a svi znamo da mu je to bila glavna odlika igre, ta brzina i eksplozivnost, mislim ako Wenger bude htio i uzeti ce ga, a sd koliko moze pomoci to cemo vidjeti..a i kao što već rekoše nije mogo' "preko noći" zaboravit sve što je znao.
Celik!3,2,2.
Da, nalazi se u cvijetu mladosti.Pa čovjek čak nije ni toliko star koliko ga vi predstavljate'

Inače, danas meč na Emiratesu između Arsenala i Wolvesa.
Kod domaćina (Arsenal) nedostajat' će: Santos (ankle), Mannone (shoulder), Wilshere (ankle), Gibbs (groin), Jenkinson (back), Diaby (hamstring), Sagna (ankle), Djourou (groin)
Kod Wolvesa nedostaju: O’Hara (groin), Craddock (hamstring), Edwards (groin), Foley (ankle)
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Reci da je Y.Gourcuff bolji od Ramseya to je stvarno budalastina...UK_Gee je napisao/la:To jeste istina, ali ipak nazvati Yoanna klocom je doista sarkastično. Realno gledajući bolji je od Ramseya.Bosco je napisao/la:Da samo što je Nasri imao jedva 21 godinu kad je dolazio, a ovaj flop ima 25 i ima jednu sezonu iza sebe u karijeri. On nikako ne bi mogao unaprijediti naš vezni red, mogao bi koliko i Denilson. Najvažnije je to da će Jackie biti spreman za mjesec dana. Stvarno se nadam da su ovo samo obične špekulacije.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma i da je bolji Ramsey moze napredovati, jest da on igra vec evo duze vremena ali on tek ima 21 godinu

Celik!3,2,2.
Ma Gourcuf je kloc. Dosta nam je Bandera, Debilson, Skilavi, sad jos da njega gledam!
Sta se tice Henrya, svoje misljenje sam vec napisao koju stranicu unazad. Slicno misljenje djelim sa @AGB. Jest da je on legenda, ali nisam siguran da bi unaprjedio nasu igru. Svakako bi ga volio vidjeti ponovo u dresu Arsenala, kao i svaki navijac istog ali on nije rjesenje koje trazimo.
Remi Chelsea nam otvara put prema 4. mjestu
, L'pool trenutacno gubi
Ljepo da nam konkurentima za LP bas i neide najbolje 

Remi Chelsea nam otvara put prema 4. mjestu

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobro je ovo kolo, samo steta sto je United dobio, tj. sto ce United dobiti.. Nista sutra se nasi moraju potruditi, valjda ce uspjeti pobijediti ove slijedece dvije na svom terenu..
Celik!3,2,2.
Ako krampa i komšija od Kim Jong Ila mogu igrat onda ne vidim zašto ne bi mogao Henry. Ova dvojica da se sastave u jedno opet ne bi bili upola ko Henry koji fino gazi u četvrtu deceniju života. Izgleda da su svi ovdje zaboravili koliki je to majstor.
Maloprije gledao par video klipova od Jackieja. Čovječe. Jedva čekam da se vrati. Pa realno bit ćemo jači za 50%. Strašno kako momak igra i kako je siguran. Pa ko da je u pitanju neki 30-godišnjak, a ne momčić koji tek treba napunit 20 godina.

Maloprije gledao par video klipova od Jackieja. Čovječe. Jedva čekam da se vrati. Pa realno bit ćemo jači za 50%. Strašno kako momak igra i kako je siguran. Pa ko da je u pitanju neki 30-godišnjak, a ne momčić koji tek treba napunit 20 godina.
Vratimo Campbella, covjek je masina za Skilavog i Djuru.
Niko nije zaboravio kakav je Henry majstor ali covjeku su 34 godine. Niko ne osporava njegovo fudbalsko znanje, ali je cinjenica da covjek nije sposoban odigrati na nivou kao sto je igrao prije. Nadam se da me nece neko pogresno razumujeti, svakako sam misljenja da je to najveci igrac kojeg je Arsenal imao, ali da on trenutno nemoze unaprjediti igru topnicara. Nisam protiv njegovog dolaska, dapace, ali sam misljenja da treba dovesti napadaca koji ce napraviti razliku na terenu.
Sve najbolje Ramizu !!

Niko nije zaboravio kakav je Henry majstor ali covjeku su 34 godine. Niko ne osporava njegovo fudbalsko znanje, ali je cinjenica da covjek nije sposoban odigrati na nivou kao sto je igrao prije. Nadam se da me nece neko pogresno razumujeti, svakako sam misljenja da je to najveci igrac kojeg je Arsenal imao, ali da on trenutno nemoze unaprjediti igru topnicara. Nisam protiv njegovog dolaska, dapace, ali sam misljenja da treba dovesti napadaca koji ce napraviti razliku na terenu.
Sve najbolje Ramizu !!

Odlicni rezultati za nas. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
mislio sam na to da 34 godine i nije toliko koliko vi govorite ko da ima 44 godineAllGunsBlazing je napisao/la:Kako nije star ima 34 godine?????nedim1993 je napisao/la:pa čovjek čak nije ni toliko star koliko ga vi predstavljate![]()
Niko nije rekao da je on nesto zaboravio, i da nema on tu istu tehniku, isti precizni sut, ali on je sad mnogo sporiji, a svi znamo da mu je to bila glavna odlika igre, ta brzina i eksplozivnost, mislim ako Wenger bude htio i uzeti ce ga, a sd koliko moze pomoci to cemo vidjeti..a i kao što već rekoše nije mogo' "preko noći" zaboravit sve što je znao.

vidjećemo vidjećemo

eto toliko o tvom znanju o arsenaluInače, danas meč na Emiratesu između Arsenala i Wolvesa.

veri faniDa, nalazi se u cvijetu mladosti.![]()
Vođa zna.
Sutra hrabro po nova tri boda i na zasluzeno 4. mjesto. Ko bi rekao poslije onakvog pocetka, da cemo prije 2012 god. biti na mjestu koje vodi u LP?
Robin ima da lagano odluci utakmicu sa hat trickom. Ako su ovi iz Wolvesa imalo humani, pustit ce van Persiu, da skine Alana sa trona
Kad cu vise dozivjeti taj dan, da vidim ovaj duo u stoperskoj ulozi??

P.S.
zipa u Verminatora ruku, koda je drvosjeca a ne fudbaler

Kad cu vise dozivjeti taj dan, da vidim ovaj duo u stoperskoj ulozi??

P.S.
zipa u Verminatora ruku, koda je drvosjeca a ne fudbaler

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa samo recite da Per nije bio koristan:
I jos jedan zanimljiv podatak:Arsenal have conceded the lowest percentage of headers in the Premier League this season – eight per cent
Arsenal have scored 85 per cent of their goals from open play, the best tally in the Premier League this season
Celik!3,2,2.
We've only got one SONG!
Odlican video!
[youtube][/youtube]
Odlican video!
[youtube][/youtube]
Nadam se da će danas Robin oboriti rekord u Premiershipu. 

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Arsenal : Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Miquel, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.
sta je s walcottom
Substitutes: Almunia, Miquel, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.
sta je s walcottom
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.