FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 03 okt 2016, 20:42

@streetstyle

Ako grupu ne možemo igrati na Koševu grupa nam ni ne treba. Koji će nam racku grupa u Zenici. Hej zamisli Sarajevo igra u grupi u Zenici u gradu gdje te najviše mrze pored Tuzle kakvo bi to domačinstvo bilo :?: ganjati se svaku utakmicu sa onima sa brzim cvikama iz Zenice svakako im je gore dosadno nemaju šta raditi od života jedva bi dočekali da dođemo da se nešta u gradu dešava pa makar i par igranki ganje po gradu i igranki dokazivanja, vidjeli ste nedavno Slobode i onog cirkusa, ali srećom u dobrim su odnosima pa nije bio toliki cirkus valjda mrze glavni grad istom jačinom pa se razumiju. Boli me racku šta rade za Sarajevo ispod stola ( i to je sitno što rade ispod stola-sitničarska posla ) neka počnu stadion obnavljati, vakat je više.
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 03 okt 2016, 21:17

Mi grupnu fazu na Kosevu ne mozemo igrati iz vise razloga a prvi i osnovni je sto treba doci do grupne faze. Ne mogu da vjerujem da neko razmislja o grupnim fazama a mi gubimo od dojucerasnjeg drugoligasa i to na Kosevu!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2016, 21:34

bordoakapitar je napisao/la:Mi grupnu fazu na Kosevu ne mozemo igrati iz vise razloga a prvi i osnovni je sto treba doci do grupne faze. Ne mogu da vjerujem da neko razmislja o grupnim fazama a mi gubimo od dojucerasnjeg drugoligasa i to na Kosevu!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: e cuj mi i grupna faza.... :lol: :lol: :lol: daj ba ljudi uozbiljite se, nama je i ulazak u ligu za prvaka uspjeh
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 okt 2016, 21:42

E cuj grupna faza dragi boze sta ljudi nece sve napisati, kako igramo do sada daleko smo mi od grupne faze ;)
04.10.2009 !!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 03 okt 2016, 21:51

A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?

Nikada više nećemo igrati dobro?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2016, 22:02

Locust je napisao/la:A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?

tesko :)
Ovi su nam iskopali rupu takvu da nas moze samo jedan avion izvuci, da li ce avion OPET doci, pitanje je ;)

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 03 okt 2016, 22:10

Ma nije to istina.

Nađeš SD da valja i naredne godine si prvak. Ove zadnje dvije su nam usrali, ali nije rupa tolika uopšte.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2016, 22:29

Locust je napisao/la:Ma nije to istina.

Nađeš SD da valja i naredne godine si prvak. Ove zadnje dvije su nam usrali, ali nije rupa tolika uopšte.
s obzirom da su doveli SD prije 2 mjeseca, trenera prije par sedmica.... sam skonta ;)

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 okt 2016, 23:13

Fare povedi nas u visine iz rupe.
Sabrine mi moje!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 okt 2016, 23:23

S Krupom sa Vrbasa i Mladosti iz Doboja kod Kaknja cija sela nemaju zajedno stanovnika ko Kosevo, mi cemo se fajtat za izlazak u Evropu, e Sarajevo moje Sarajevo sta napravise od tebe.

Sto se tice derbija, ne znam sta da mislim, skeptican sam, veoma skeptican, oni su sada sa Celom dosta ozbiljnija ekipa od nas, nek nam je bog na pomoci sa ovim manekenima, uzdat se u Calu da spasi sto se spasiti moze
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 okt 2016, 23:56

ISTINA ZA VEDRANA !!!
slika
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 04 okt 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 okt 2016, 00:05

Sedam godina, dugih godina, pocivaj u miru komsija i prijatelju moj. :plac: :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

High

Post Postao/la High » 04 okt 2016, 00:06

Kao da jučer bijaše ona nedjelja i onaj četvrti deseti, a, evo, prođe sedma godina od toga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 04 okt 2016, 00:07

POČIVAJ U MIRU VEDRANE!

slika

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 okt 2016, 00:55

Evolution87 je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA !!!
slika

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 okt 2016, 02:28

:(
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 okt 2016, 02:44

Ne mogu da vjerujem da je proslo 7 godina :cry: Pocivaj u miru Vedrane

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 okt 2016, 03:12

Locust je napisao/la:A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?

Vidiš hlade se testisi naviklo se na trenutnu situaciju i pitaju se maksimalno za sutra, a šta će biti za 3,4,5,6,7 godina neka vidjeti ćemo kada dođe to vrijeme. A kada dođe vrijeme biti će kukanje ( kao što je bila nedavno pred utakmice protiv Borussie šta ako prođemo kojim slučajem ) daj stadion, ispuni uslove, hoćemo na Koševu da igramo, neću u Zenicu, ali tada će biti kasno pa će se paljiba opet osuti po onima i na koje treba i na one koje ne treba, tako je to kod nas kada se pljuje, pljuji sve redom svi su krivi nek ide sve u PM. Dabogda pa i na nafaku već sljedeće sezone ušli u grupu EL pa da čitam kuknjavu. Daboga amidži pukao film pa upumpao novac za pojačanja za grupu. Znam ja nas (čast izuzetcima) uvijek smo se mi unaprijed predavali posebno u evropi protiv jačih ispast ćemo, gotovi smo, nemamo šanse, hebali smo ježa pa to Sarajevo jedino od poslije rata dođe 2 puta do playoff-a, a da to nije niko očekivao pa i najstrožiji pesimisti. Sarajevo je klub koji ima takvu genetiku da uradi najviše kada se najmanje očekuje ( nedavna borba sa igračem manje u Lištici gdje se bod nije uzeo 7 godina, Levski, Cluj, Genk, Borussia na Koševu, Besiktas u Turskoj itd. ), a uradi najmanje kada se mnogo očekuje ( Zeta primjer, Besiktas na Koševu itd ). Sarajevo ima tradiciju, historiju, ime, armiju navijača i kapacitet da bude još veće. Drugo je što mi to ne znamo ili ne želimo uvezati kako treba radi raznih interesa ili jedno i drugo. Sve dok mi bude brat sa tribine govorio znaš li ti šta je taj i taj nama zavšio ispod stola da manje plaćamo Koševo kada igramo domaće utakmice sa 8000 na 5000 mjesečno ( a da je dotični pustio stadion vremenu da se brine o njemu ) znati ću da smo još mnogo slabi kao klub, i kao navijači. Nego zadovolji se mrvama što ti daju i šuti, a to što imamo kapacitet da gledamo EL na Koševu ma pusti to ne ofiraj se bogati i Jajce nas DANAS tarlaha. Da danas, šta ćemo za 3,4,5 godina možda i mi budemo tarlahali i veće od nas kao što smo već radili, a da bi to tarlahanje većih svi gledali i uživali treba stadion Koševo, a ne autoput za Zenicu. Hoćemo novije Koševo najbrži način obnove je vraćanje repke na Koševo. Prilagoditi utakmice reprezentacije u dva grada Zenica i Sarajevo. Nije repka privatno vlasništvo grada Zenice (niti NFSBiH) pa da se samo tamo igraju utakmice. Čelik je dobio obnovljen stadion, na osnovu repke. Trening kamp u Zenici je klasični pokazatelj da nije to to što se tiče repke, trening kamp u Zenici truhne jer ne žele igrači tamo da treniraju i da tamo provode vrijeme draže im čak i kod nas u trening kampu Butmir. Budemo li čekali obećanja tipa Kusturice i ostalih hladiti će se testisi dugo vremena, razmišljati će se samo do sutra i pritom se dodavati bolna zahebancija i pljuvanje radi Jajca, Doboj Kaknja itd. Nego pritisnuti ove koji imaju vlast i narodni novac, da ulože gdje bi svaki normalan insan uložio. Uefa će uvijek uskočiti da i ona pomogne kada vide da se radi.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 04 okt 2016, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 okt 2016, 03:17

ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA.
SRETAN BROJ - 1725

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 04 okt 2016, 06:55

ISTINA ZA VEDRANA
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.