FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2015, 21:16

bagrcavi je napisao/la:na skuteru u Mostar išo čini mi se :rol:
Jeste,njih dvojica ko ona dvojica iz letecih medvjedica :rol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2015, 21:19

Mi se u kombiju ibretili kontali tripovi nas lupaju :rol: Ima li iko sliku te scene ja ne mogu da nađem
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 09 avg 2015, 21:33

Nevjerojatno važna utakmica.
Okolnosti u kojima se igrala nisu mogle biti složenije. Ritam u kojem se ekipa nalazi ovih mjesec dana,četiri vezana poraza, 0 bodova,vremenski uvjeti, loš teren,...
Tim više je ova pobjeda bitna. Pokazala je da imamo kvalitetnu i zrelu ekipu.
Kao po običaju, nerealno, izhitreno, subjektivno ocjenjujemo igrače. Posebno u toku utakmice.
Dajte malo strpljenja, malo više realnosti,umjerenost...
U dobroj situaciji se nalazimo pred prestajecu utakmicu.
Skinuli smo pritisak.Ovo je jedna od utakmica u kojoj možemo puno dobiti.
I vjeruje da hoćemo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 avg 2015, 21:43

Nevjerovatno bitna pobjeda, da ovo nismo dobili ...uh necu ni pomislit sta bi bilo.

Prvo poluvrijeme dosta lose s obzirom na kvalitetu protivnika mada mora se pohvaliti Vitez koji prvih sat vremena zaista igrao koliok toliko otvoreno uopste se nisu branili. Nastavak donio puno bolju nasu igru i nevjerovatnog Zivkovica koji se pretvorio u Bandovica na derbiju samo u poboljsanu verziju. Zaista bi bila nepravda da nismo dobili.

Joco je kvalitet, po meni top napadac u ovoj ligi, ali eto nije ga htjelo danas sto ne znaci da iducu ne moze hladno tri zabit nekom.

Blagojevic strasan, Thiago mora igrat vise vremena, Đelimić ponovo odličan po meni kao i Kokot, Sadikovicu svaka cast na golu, ali ....

Odovic ponovo pogodio sa izmjenom.

Memija najgori na terenu. Prolazio ga ko je htio i kako je htio fraer se nije mogo sastaviti. Ne znam jel do umora ili cega vec, ali iducu mora biti puno bolji.

Mladenovic ocajan. Fraere je od 10 dodavanja i 5 centarsuteva uspio ja mislim jednom loptu u teren poslat uopste :? ....moramo naci boljeg lijevog beka. Nadam se da ce uprava na tom poraditi. Također po meni fali nam neko da daje lopte Joci.

Kad bi dosli Jahić i Bekrić :pray: :pray: :pray:
=\_1921_/=

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2015, 21:54

bagrcavi je napisao/la:Mi se u kombiju ibretili kontali tripovi nas lupaju :rol: Ima li iko sliku te scene ja ne mogu da nađem
Ima slika,necu da postavljam ovdje slikali mi,ma vrh.Isli su i do Zenice jednom na onom skutera samo ne znam jel' to bilo kad ga je Alen zabio.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 avg 2015, 22:00

Ne bih da smaram, al nadolaze mi tako neke stvari. Sad bih dao Mladenovica, Livaju i Hodzurdu za Zeljkovica. Jest jedan za trojicu al znas da je igrac, moze bit desni bek, moze bit stoper, a znao je i lijevog beka odigrat. Za klasu je bolji od svakog navedenog. U moru razlaza sa igracima, razlaz sa Zeljkovicem mi najteze pada. Sem toga mislim da bi Hasanovic mogao ponudit vise od E.Sadikovica, ali hajde..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 avg 2015, 22:02

exbabilon je napisao/la:Ne bih da smaram, al nadolaze mi tako neke stvari. Sad bih dao Mladenovica, Livaju i Hodzurdu za Zeljkovica. Jest jedan za trojicu al znas da je igrac, moze bit desni bek, moze bit stoper, a znao je i lijevog beka odigrat. Za klasu je bolji od svakog navedenog. U moru razlaza sa igracima, razlaz sa Zeljkovicem mi najteze pada. Sem toga mislim da bi Hasanovic mogao ponudit vise od E.Sadikovica, ali hajde..

I meni je zao zeljkovica, on bi solidno pokrio ovu stranu jos se mogao rotirati na mnoga mjesta haman samo na go nije mogao.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 22:09

Da se ne lazemo ni zeljkovic zadnju sezonu nista odigrao nije da valja, ispado i na beku i stoperu, nista posebno, hvala mu na svemu, ali ne kontam ni sto toliko pljuvanje nakon sjajne tekme gdje je u pored naše pobjede igrač tekme njihov golman ;)

Pobjedili smo, uživajte i idemo pobjesit široki aBd :bow:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 09 avg 2015, 22:13

Kosorić je po meni izrastao u pravog vođu ove ekipe, gledam danas kako savjetuje ove mlađe igrače, dolazi kod sudije smiruje naše igrače, zaista kao pravi kapiten. Inače iz utakmice u utakmicu naši štoperi sve bolji i bolji :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2015, 22:18

Mene Kosorić dosta podsjeća na Emira Spahića po načinu igre, postavljanju, kontroli lopte, ponašanju, a i slično izgledaju :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 09 avg 2015, 22:20

bagrcavi je napisao/la:Mene Kosorić dosta podsjeća na Emira Spahića po načinu igre, postavljanju, kontroli lopte, ponašanju, a i slično izgledaju :mrgreen:
Hahahah vidiš ima sličnosti dobro si :mrgreen:. Neka samo ovako nastave :thumbup:

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 09 avg 2015, 22:21

exbabilon je napisao/la:Ne bih da smaram, al nadolaze mi tako neke stvari. Sad bih dao Mladenovica, Livaju i Hodzurdu za Zeljkovica. Jest jedan za trojicu al znas da je igrac, moze bit desni bek, moze bit stoper, a znao je i lijevog beka odigrat. Za klasu je bolji od svakog navedenog. U moru razlaza sa igracima, razlaz sa Zeljkovicem mi najteze pada. Sem toga mislim da bi Hasanovic mogao ponudit vise od E.Sadikovica, ali hajde..

Uzeo si mi sto se kaze rijec iz usta bas tako steta sto bar njih dvojica ostala samo malo radi sirine klupe e sad bili oni to zeljeli ne znam ali da fale kvalitetni igraci kao zamjene fale. A Joco me nije nesto odusevio spor je do bola prvo i nekako ali drugo bas lose. Teska utakmica ali ispade na kraju odlican rezultat.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 09 avg 2015, 22:23

Zelja nije htio donijet papire i kraj priče,sad se zajeb.aje s bratom Benje Čolića po Kanadi ! :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 avg 2015, 22:23

Vrlo dobru utakmicu smo mi odigrali.Da je usao jedan od onih suteva Joce iz prvog poluvremena svi bi vi svrsavali na ovu igru i nasu rutinsku pobjedu.
Ekipa je bila umorna,iscrpljena i fizicki i psihicki i smogli su snage odigrati u dobrom ritmu cijeli mec, na kraju pritisli i dali taj gol.
Sada skupiti snage za siroki probati i dole pobjediti. zasto ne
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

BBB
Kontakt:

Post Postao/la BBB » 09 avg 2015, 22:24

JoseMourinho je napisao/la:Da se ne lazemo ni zeljkovic zadnju sezonu nista odigrao nije da valja, ispado i na beku i stoperu, nista posebno, hvala mu na svemu, ali ne kontam ni sto toliko pljuvanje nakon sjajne tekme gdje je u pored naše pobjede igrač tekme njihov golman ;)

Pobjedili smo, uživajte i idemo pobjesit široki aBd :bow:
zeljkovica ne mozes porediti sa stanicem ili colicem... e ta 2 meni najteze padaju. sad bi nam dosli ko budali samar

no sta je tu je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 avg 2015, 22:29

Kosorić i Bogdanović su najviše napredovali u posljednjih godinu dana...svaka im cast. Kad se samo sjetim prosle sezone u prvom dijelu pa od 5 primljenih golova oni bi direktno bili krivi za 4.
=\_1921_/=

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 09 avg 2015, 22:29

Po mom mišljenju, danas niko nije podbacio u našoj ekipi, svako je radio svoj dio zadatka, padovi u nekom dijelu igre su razumljivi, zbog fizičke isrpljenosti..
Drago mi je što je Žera debitovao, u 2. pol se odmah vidjelo kako se malo opustio, u prvom je bio dosta ukočen..
Svi su dobro odigrali, nikoga da ne izdvajam.. samo da pohvalim Thiaga za odličan pas Kokotu.. baš brazilski :)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 avg 2015, 22:31

Odlicna igra, da je bilo malo srece zabili bi 3 komada al dobro je
Tri boda, skinut pritisak sa igraca i sad malo odmorniji na borbu protiv sirokog koji se moze dobit
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 avg 2015, 22:32

Joco je imao vise sansi nego Bajic u ovakvim utakmicama, samo sto bi Baja bar jednu iskoristio. Nadam se da ce Stokic brzo u formu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 09 avg 2015, 22:33

Ma bilo je danas fakat prilika da smo im mogli uvaliti 5 golova komotno, al golman pobudalio. Pa meni još u glavi onaj slobodnjak sa 16 metara kada je meni se čini Dado šutao, ja je u golu vidio :damn:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Proximic, Redfire16 i 31 gost.