FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cuo sam da bekici (oba) odlaze 100%. Ako se budu dogovorili sa saidom odlazi i on. Nece se dovoditi vise od 4 igraca. Naravno sve ovo u zimskoj pauzi
Hajde molim te pregledaj tekmu,jer ja sam poslije prva dva,tri kornera koja je izveo nekako najvise njega pratio.Sve greska do greske 95 min.Kazes trazi loptu,nudi se,ne dodaje prvom do sebe.E bolje da je sve to radio nego kako je odigro juce,pa bolan pogledaj malo kako je u slobodi igro,on ih je nosio.Za 95 min juce on nije uradio nista,za njega je zakrzljali Cetkovic bio Luka Modric.YNWA je napisao/la:Normalno da ce grijesiti, kad trazi loptu i preuzima odgovornost, pokusava dati dobar pas, a ne prvom do sebe, i sto prije se rijesiti lopte, samo da nije kod njega.Replika77 je napisao/la:Pa jel moguce ovo??? Pa ovaj Saric je danas bio 12ti igrac slobode.Sve i jednu loptu je prodo,ili ubacivanje ili nesto kao driblanje.Frajer je ograiso
Ova situacija u Slobodi se morala iskoristiti, i tako osvojiti bitna tri boda pred derbi, ovako sad ulazimo izjednaceni, a poslije derbija ide Zrinjski, znaci nimalo dobra situacija poslije pauze, ali hajde, sami sebe su doveli u ovu situaciju i sad nek se vade.
Nisam primijetio da je Duljevic dobio zuti.
Dobro napisano mislim o Zrinjskom a i u globalu treba biti timska igra slažem se i tu je Zrinjski najjači ali po imenima mi smo nekako najjači ali po igri u rangu smo sa Čelikom raspalom Slobodom i Olimpikom kojeg ne bi dobili da nam ne priznaše gool iz offsidea metalleghe nas poderao kao i Krupa koju na sreču dobismo pa i oni su malo jači za nas da ne govorim o Zrinjskom , Radniku itd.....Drago mi je što ni kone mada podižu formu ni Široki nisu baš naj i oni su tu sa nama u rangu.Mahskzmostar je napisao/la:Zato ima Colic koji je bolji od Barica,danas odigrao perfektno,Bilbija ima iza sebe trkaca Petraka i Tomica koji zna odigrati dupli pas,Todorovic ima iza sebe Stojkica koji je brz i zna tehnicki odigrati na nivou ,zato su ti druze igraci kod nas iskocili sa kvalitetom svojom a Zrinjski igra timsku igru jer ima 9 strijelaca upisanih na listu,samo timska igra imena su za kur...ako nema momcadi!Memara je napisao/la:Pa dovoljno je samo pogledati prvu ekipu na tabeli zrinjskog, Todorovic, Bilbija, Baric... Nikad slabija i jadnija liga.
Jedan npr . Arezina nije postovao to i raskinut je ugovor ekspresno sa njim kao i sa Simeunovicem ,tko umisli da je bolji od kolega ne zadrzava se puno i to ocigledno daje rezultata!
Sorry na upadu samo odgovor memari

Sarajevo ljubavi moja!
Samo da pšodržim Evandera liga je lošija i manje je publike i manje mladih igrača se izbacuje a vala i kvalitet je gori.E sad ne znam kako če se igrati za prvaka ovo je pitanje stvarno ne znam mada nas ne vidim kao kandidata za titulu teško da i Europu izborimo a koji ćemo **** tamo kad pojma nemamo samo bi se brukali,nego eto čuisto informativno kako če se to za prvaka i za opstanak igrati znam da se dijeli po 6 timova ali je li se bodovi prenose itd....
Sarajevo ljubavi moja!

Red je da se pohvali sjever.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Svi bodovi se prenose. Samo ce se nasataviti igrati.sekac je napisao/la:Samo da pšodržim Evandera liga je lošija i manje je publike i manje mladih igrača se izbacuje a vala i kvalitet je gori.E sad ne znam kako če se igrati za prvaka ovo je pitanje stvarno ne znam mada nas ne vidim kao kandidata za titulu teško da i Europu izborimo a koji ćemo **** tamo kad pojma nemamo samo bi se brukali,nego eto čuisto informativno kako če se to za prvaka i za opstanak igrati znam da se dijeli po 6 timova ali je li se bodovi prenose itd....
P.S. Ajmo malo o derbiju. Koju posjetu ocekujete?
Nas oko 7-8k, gurbeta oko 5k..Evander je napisao/la:Svi bodovi se prenose. Samo ce se nasataviti igrati.sekac je napisao/la:Samo da pšodržim Evandera liga je lošija i manje je publike i manje mladih igrača se izbacuje a vala i kvalitet je gori.E sad ne znam kako če se igrati za prvaka ovo je pitanje stvarno ne znam mada nas ne vidim kao kandidata za titulu teško da i Europu izborimo a koji ćemo **** tamo kad pojma nemamo samo bi se brukali,nego eto čuisto informativno kako če se to za prvaka i za opstanak igrati znam da se dijeli po 6 timova ali je li se bodovi prenose itd....
P.S. Ajmo malo o derbiju. Koju posjetu ocekujete?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ja i dalje ne vidim pomak jer smo igrali sa katastrofalnim sirokim (Kojeg cak i olimpic dobije) i raspalom slobodom i osvojili DVA boda ....
ako je vama napredak to, na niskim smo mi granama (a Bgm jesmo) i uspjeh ce biti ostati u ovoj ligi za prvaka
Interesantno ce biti da vidimo izvjestaj uprave prema gazdi, da li je sloboda ulozila 2 mil u igacki kadar, da li je zrinjski isto to uradio ....
i slicne gluposti... hebali ste nam majku, da je to nevjerovatno
ako je vama napredak to, na niskim smo mi granama (a Bgm jesmo) i uspjeh ce biti ostati u ovoj ligi za prvaka
Interesantno ce biti da vidimo izvjestaj uprave prema gazdi, da li je sloboda ulozila 2 mil u igacki kadar, da li je zrinjski isto to uradio ....
i slicne gluposti... hebali ste nam majku, da je to nevjerovatno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma za mene je to ista ekipa. Otjerali jedinog igraca iz ekipe Benku, doveli par parmaka i jednog invalida na stakama. Najgora ekipa Sarajeva ikad vjeruj.Memara je napisao/la:Čist penal nam nije sviran...
@pasica, jeste prošle sezone.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ko je gledao utakmice vidio je pomak, i to značajan.
Nisu Široki i Sloboda slabiji od Jajca i Olimpica sigurno.
Slobodu smo realno ubili, nismo imali srece (srece koju smo imali kad je Vitez nas ubio npr).
Nisu Široki i Sloboda slabiji od Jajca i Olimpica sigurno.
Slobodu smo realno ubili, nismo imali srece (srece koju smo imali kad je Vitez nas ubio npr).
Sto se tice posjete na derbiju,opet zavisno od vremena,ocekujem nekih 11-12 hiljada ukupno pola nas,pola njih otprilike.
Napredak u igri je vidljiv u zadnje dvije utakmice to je evidentno i mislim da je to to sto se tice mogucnosti ove ekipe,neki njihov maksimum znaci. Suludo je ocekivati od ovih igraca nesto vise.
Realno mi smo apsolutno zasluzili pobjedu protiv Slobode,ali je fortuna bila protiv nas,ali isto tako protiv viteza ili olimpica nismo uopste zasluzili da pobijedimo vec smo tu imali vise srece vec pameti i to nam se vratilo juce.
Napredak u igri je vidljiv u zadnje dvije utakmice to je evidentno i mislim da je to to sto se tice mogucnosti ove ekipe,neki njihov maksimum znaci. Suludo je ocekivati od ovih igraca nesto vise.
Realno mi smo apsolutno zasluzili pobjedu protiv Slobode,ali je fortuna bila protiv nas,ali isto tako protiv viteza ili olimpica nismo uopste zasluzili da pobijedimo vec smo tu imali vise srece vec pameti i to nam se vratilo juce.
+1zagorski je napisao/la:Sto se tice posjete na derbiju,opet zavisno od vremena,ocekujem nekih 11-12 hiljada ukupno pola nas,pola njih otprilike.
Ovdje kad su neki od nas pisali da je glupost Saida dovoditi,odma ste napadali i govorili da smo nekakvi placenici,da on sa jednom nogom ce da prekuca bla bla, sad ti isti pljuju Saida i tjeraju ga to samo mi mozemo al jista novo neki sami ne znaju sta bi,bas mi nece bit mrsko da nekim kopiram i nadjem postove kad au se kleli u Saida i govorili da se dovede
Poderat cemo skreticare 1:0 B-)
Ebi ga, nazalost je tako ispaloPantelija je napisao/la:a ja se nadam da neces vise pisatikengur je napisao/la:14 jun 2016, 19:25 Said prije njegovih povreda je bio zvjer ali sada je veeeliki rizik i nadam se da nece doci.
SAID!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Said mozda nikad nece biti ono sto je bio, al mi je drago da ga vidim u dresu FkS pa makr po 5 minuta.
Da je samo Said greska...
SISAJ, ŽELJO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Od svih grski, Said je najmanja greska. Ako smo raznorazne uhjupe mogli skupo placati, mozemo onda i njega.Zip je napisao/la:Said mozda nikad nece biti ono sto je bio, al mi je drago da ga vidim u dresu FkS pa makr po 5 minuta.
Mada, ocekujem raskid ugovora sa njim na zimu.
Daj onda papetu da šaljemo 15000 mjesečno "nako", pa kolko nas je on zadužio tek?
Ogromna greška, ogromna.
Ogromna greška, ogromna.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 69 gostiju.