FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas smo ostali jednostavno bez sreće iako smo dobro odigrali. Glavu gore ljudi, biće to bolje ide pauza i puna podrška igračima i Čali.
Da neko sa strane dođe i nazove igrace jadovima i slicno trazili bi od moderatora da ga banuje. Onaj neki prizeljkuje da najbolji igrac dobije crveni, hajd sreca ne prizeljkuje da se povrijedi...
Po meni mo ci nisu toliko lose ni odigrali kako se igralo ove i prosle sezone. Niste zadovoljni upravom onda se treba boriti protiv njih a ne pljuvati svakog igraca po svaku cijenu. Eno nedavno sa crnkicem ono sr.anje pa svugdje se gleda da se smiri situacija samo ovdje i navijaci i treneri dizu tenzije. Eno onaj levat ostao trener samo da otjera benku cim je to uradio i napustio je klub k opet je bilo raje koji su kritikovali benku...
Kazu igraci placenici pa sta drugo mogu biti tesko je igrsti srcem i za ljubav u ovakvoj atmosferi i situaciji.
Po meni mo ci nisu toliko lose ni odigrali kako se igralo ove i prosle sezone. Niste zadovoljni upravom onda se treba boriti protiv njih a ne pljuvati svakog igraca po svaku cijenu. Eno nedavno sa crnkicem ono sr.anje pa svugdje se gleda da se smiri situacija samo ovdje i navijaci i treneri dizu tenzije. Eno onaj levat ostao trener samo da otjera benku cim je to uradio i napustio je klub k opet je bilo raje koji su kritikovali benku...
Kazu igraci placenici pa sta drugo mogu biti tesko je igrsti srcem i za ljubav u ovakvoj atmosferi i situaciji.
You are someone else I am still right here
Željezničara napasti u 1 poluvremenu dok imamo snage i pokušati dati gol. 2 poluvrijeme defanziva i kontre jer se nema snage za više.
SRETAN BROJ - 1725
Ako nece da ugra nek se nosi u pm svaki od njih ne da igra nego da grize,nek je kod Slobode dobra atmosfera. Jest nek dobije Ahmetovic crveni to zelim da vidim strucnjake sto su dovodili pojacanja koga ce u napad da gurnu. Ako izvucemo 1 bod u dvije sljedece tekme bice puna kapa. Nema ko da zabije gol i nema ko da napravi akciju osim Cetkovica,imamo Dulju koji ima strasnu statistiku dodje igrac u klub Crnkic i ima bolju statistiku od njega za 3 godine,onda dva kloca Sarica i Rustemovica koji nista konkretno ne naprave za 90 min i Hebibovica koji se vrti ko muha bez glavefera je napisao/la:Da neko sa strane dođe i nazove igrace jadovima i slicno trazili bi od moderatora da ga banuje. Onaj neki prizeljkuje da najbolji igrac dobije crveni, hajd sreca ne prizeljkuje da se povrijedi...
Danas su se izgubili bodovi jel se pogresno uslo u drugo poluvrijeme,mi stali cekamo za neprepoznati ekipu u odnosu na 45 min.I onda naravno gol i nabijanje lopti.
Sarajevo nezna da se brani ,greska je to Mehmede sto si igrao na sigurno drugo poluvrijeme.
Jbg ja nemam snage vise ,usrali su pozitivu iz proslog kola,odmaram od pisanja i citanja svega bar dok je pauza.
Sarajevo nezna da se brani ,greska je to Mehmede sto si igrao na sigurno drugo poluvrijeme.
Jbg ja nemam snage vise ,usrali su pozitivu iz proslog kola,odmaram od pisanja i citanja svega bar dok je pauza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
za igru i zalaganje ne može se ništa prigovorit igračima međutim one šanse se moraju realizovati možda je čala pogriješio zato što je uveo dulju umjesto crnkića¸teškog srca moram reći da zrinjskog niko neće skinuti sa prvog mjesta i ove godine osim ako dobijemo sledeće 2 utakmice mada sumnjam gledajući naš igrački kadar i naravno zato što će pola igrača protiv kona dobiti žute karte jer nas sudije uvijek je.u protiv njih
Ma cuj realno je da ahmetovic odskace kvalitetom od ostalih napadaca, mislim da to svi znaju ne treba nam neko sranje da bi se par ljudi uvjerilo u to valjda.zagor1987 je napisao/la:Ako nece da ugra nek se nosi u pm svaki od njih ne da igra nego da grize,nek je kod Slobode dobra atmosfera. Jest nek dobije Ahmetovic crveni to zelim da vidim strucnjake sto su dovodili pojacanja koga ce u napad da gurnu. Ako izvucemo 1 bod u dvije sljedece tekme bice puna kapa. Nema ko da zabije gol i nema ko da napravi akciju osim Cetkovica,imamo Dulju koji ima strasnu statistiku dodje igrac u klub Crnkic i ima bolju statistiku od njega za 3 godine,onda dva kloca Sarica i Rustemovica koji nista konkretno ne naprave za 90 min i Hebibovica koji se vrti ko muha bez glavefera je napisao/la:Da neko sa strane dođe i nazove igrace jadovima i slicno trazili bi od moderatora da ga banuje. Onaj neki prizeljkuje da najbolji igrac dobije crveni, hajd sreca ne prizeljkuje da se povrijedi...
Evo cetkovic i novakovic su docekani na noz od vecine kad su dolazili u klub a nisu ni u pola tako losi.
Vidjecemo slobodu kako ce zavrisiti ovo je samo jedna utakmica i jesu uzeli bod al nisu bas neku igru pokazali.
Ja bi volio da se cali da sansa da nesto proba na duzi period jer ove promjene vode u propast, nek dovede par igraca po prelaznom i lagano krenuti u gradnju tima ne mozes svaki prelazni 15 igraca dovoditi i očekivati da tim dobro igra.
You are someone else I am still right here
Samo kad vidim poredjenje Rustemovica i Radovca,hocu da se ubijem,i neko Rustemovica proziva igracem,a garantujem da je Comor za njeg igracina,po svim parametrima ove igre,kloc da nema veceg,ne moze gori igrac igrati sredinu terena i biti kapiten,dace Bog da ne docekas ligu za prvaka u Sarajevu,vec na zapadu,ili u Slobodi,Celiku,Krupi I DA NAS POJACAS SVOJIM ODLASKOM ! AMIN! Svaka cast momcima danas sem ovog promasaja od igraca,najvece ublehe,i svaka cast Cali,steta je sto nemamo siru klupu da ubacimo nekoga ko moze nesto uraditi.Said ne moze ocigledno,Dulja pod povredom,Radovac povrijedjen,Al.Bekic nek prati Rustemovica,Andjusic ima zelju,hoce on,al dzaba brate kad ti ne znas,i nikad od mene nece dobiti zvizduk ni Hebibovic ni Hodzic jer ginu po meni na terenu,meni iskreno ovaj drugi danas jako dobro odigrao,nekoliko strasnih centarsuteva,nekoliko dosta losih,ali napreduje,svaka cast Crnkicu i Cetkovicu pokazuju koliko mogu i koliko znaju,svaka cast momcima,puno bi nam pobjeda znacila pred derbi,al jbg nije se dalo,gurbeti dobise,to je **** malo jos vise ce se nafurat i aBd mi da ih spustimo na zemlju ! ELVIRE EDISE NAPOLJE !
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Pitam se samo, kako bi zavrsila utakmica da je Sloboda bila u najacem sastavu i da im se nisu izdesavala ova nenadana sranja sa Husicem?
Generalno, ova polusezona grozno izgleda. Ne znam samo je li sreca ili tuga to sto su i ostali jednako losi.
Zrinjski je pojam ekipe i uredjenog kluba za sve ostale u ligi.
Liga 12 za sad je totalni promasaj.
Ovo je vjerovatno najnekvalitetnije prvenstvo poslije rata.
Generalno, ova polusezona grozno izgleda. Ne znam samo je li sreca ili tuga to sto su i ostali jednako losi.
Zrinjski je pojam ekipe i uredjenog kluba za sve ostale u ligi.
moze ovo puno bolje, najveci problem je sto nam igraci nisu konstantni.. Al sve je dobro kad se sjetim da su nam sredinu prosle godine drzali Rustemovic i Radovac u Listici.. "samo nek se ne puca"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne lupaj svega ti.Evander je napisao/la: Liga 12 za sad je totalni promasaj.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne lupa, covjek istinu govori, samo zrinjski dobro igra ostalo mlohava cuna.Locust je napisao/la:Ne lupaj svega ti.Evander je napisao/la: Liga 12 za sad je totalni promasaj.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Posjeta nikad manja.Locust je napisao/la:Ne lupaj svega ti.Evander je napisao/la: Liga 12 za sad je totalni promasaj.
Kvalitet ekipa nikad losiji.
Kvalitet utakmica nikad gori.
Razvoj mladih igraca nikad manji.
Sta je onda uspijeh te lige?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne vidim šta je pogriješio. Jedno od najlošijih sigurno. Imaš jedinu ekipu koja se izvodvojila i onda pola ostalih s istim brojem bodova. Liga nije polučila uopšte tom nekom "zanimljivošću" koju smo svi realno očekivali. Publike nikad manje. Jedina razlika je manje utakmica po kolu i to je to, ostali je ako ne i gore.Locust je napisao/la:Ne lupaj svega ti.Evander je napisao/la: Liga 12 za sad je totalni promasaj.
Samo Saraj'vo.
Pa dovoljno je samo pogledati prvu ekipu na tabeli zrinjskog, Todorovic, Bilbija, Baric... Nikad slabija i jadnija liga.
Jesmo mi ****?
Jesmo!
Zasto?
Zato sto smo truho klub koji nema smjera nikakvog, idemo u PM, eto gdje idemo...
JESTE SE RASTATLILI DOVOLJNO JADOVI JADNI?!?!?!!?
jeSTE LI SVE MENDAZZERE PODMIRILI SA UGOVORIMA OD 5000 MARKA ZA POLUINVALIDE POLA KOSARKASE, FUDBALA TO NIJE VIDJELO!
STA JE DANAS BILO DOBRO?? STA?
ONO PROTIV SIROKOG NIJE BILO DOBRO ZZBOG NAS NEGO JER JE SIROKI **** VECA OD NAS, A OVO DANAS JE NASA SLIKA I PRILIKA!
jADOVI JEDNI JEL VAS STID DA VAM RASPALA SLOBODA DODJE GDE IGRAC KOJI JE RASKINUO UGOVOR IGRA, UZME BOD NA KOSEVU??
GDJE STE SAD PIIICCCKKKEEEEE DA IZADJETE PRED NOVINARE? LAHKO JE BILO KAD JE TAN TREHAO LOVU ICI PRED SVAKU KAMERU I CEREKATI SE II ISMIJAVATI LIGU A SAD SE SAKRIVATE PICKETINE JEDNE LJUDSKE I PUSTATE DA KLUB TARE I PIŠA KO STIGNE!?!?!?!?!
SVE VAM ZIVOI MRTVO U USTA JEL SECER MORAM DOBITI SA 30 GODINA BIJEDO LJUDSKA, ZA HEMOTERAPIJE VAM TREBALO!
Jesmo!
Zasto?
Zato sto smo truho klub koji nema smjera nikakvog, idemo u PM, eto gdje idemo...
JESTE SE RASTATLILI DOVOLJNO JADOVI JADNI?!?!?!!?
jeSTE LI SVE MENDAZZERE PODMIRILI SA UGOVORIMA OD 5000 MARKA ZA POLUINVALIDE POLA KOSARKASE, FUDBALA TO NIJE VIDJELO!
STA JE DANAS BILO DOBRO?? STA?
ONO PROTIV SIROKOG NIJE BILO DOBRO ZZBOG NAS NEGO JER JE SIROKI **** VECA OD NAS, A OVO DANAS JE NASA SLIKA I PRILIKA!
jADOVI JEDNI JEL VAS STID DA VAM RASPALA SLOBODA DODJE GDE IGRAC KOJI JE RASKINUO UGOVOR IGRA, UZME BOD NA KOSEVU??
GDJE STE SAD PIIICCCKKKEEEEE DA IZADJETE PRED NOVINARE? LAHKO JE BILO KAD JE TAN TREHAO LOVU ICI PRED SVAKU KAMERU I CEREKATI SE II ISMIJAVATI LIGU A SAD SE SAKRIVATE PICKETINE JEDNE LJUDSKE I PUSTATE DA KLUB TARE I PIŠA KO STIGNE!?!?!?!?!
SVE VAM ZIVOI MRTVO U USTA JEL SECER MORAM DOBITI SA 30 GODINA BIJEDO LJUDSKA, ZA HEMOTERAPIJE VAM TREBALO!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa sta smo onda mi? De bar jednim.budite iskreni prema sebi.Memara je napisao/la:Pa dovoljno je samo pogledati prvu ekipu na tabeli zrinjskog, Todorovic, Bilbija, Baric... Nikad slabija i jadnija liga.
- Evolution87
- Kontakt:
Kad bi se kako igraci mogli klonirati, ja bi klonirao Rustemovica. Po jednog na svaku poziciju. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
1. Ne znam, ali mislim da nije istina. ovo lako može Aco da izračuna.Evander je napisao/la:Posjeta nikad manja.Locust je napisao/la:Ne lupaj svega ti.Evander je napisao/la: Liga 12 za sad je totalni promasaj.
Kvalitet ekipa nikad losiji.
Kvalitet utakmica nikad gori.
Razvoj mladih igraca nikad manji.
Sta je onda uspijeh te lige?
2. Nije istina. Osim olimpika, čelika i jajca svi imaju konkurentne ekipe.
3. Nije istina. Danas ekstra naša utakmica, i ekstra u bijeljini utakmica. Ostale nisam gledao, ali vjerujem da je dobro bilo i na otoci. Prošlo kolo vrhunska naša utakmica, ostale nisam stigao gledati.
4. Istina. Zato što je više jakih utakmica, i manje prilike za mlade igrače. Problem propisa našeg saveza koje treba pod hitno mijenjati.
@pitar Kako ba nema zanimljivih utakmica? To što smo mi goli **** ne znači da nema zanimljivih utakmica.
Tereni su bolji. Vidjećemo doduše sad kad ulazimo u zimu, ali nema Slavije, Travnika, Zvijezde i sličnih. Bolji tereni = Bolji fudbal.
A to što nije zanimljivo krivi smo mi i kone što su nam debili u upravi. Imamo veći budžet od zrinjskog i jedni i drugi, a vidi tabelu. Sad treba reći da je liga grozna jer Zrinjski dominira?
I ovaj tim Zrinjskog je u top 3 u PL u zadnjih 10 godina po kvalitetu.
Dajte ba argumente. Mogu i ja hladno napisati sad "nikada nije bilo više mladih igrača", al šta kad to nije istina.
-
- Kontakt:
Prijatelju, ne bih se složio.Evander je napisao/la:Zrinjski je pojam ekipe i uredjenog kluba za sve ostale u ligi.
Istina, kvalitet se nije Bog zna popravio ali da je liga manje kvalitetna - nije.
Da se nije smanjila liga, imali bi sigurno 2-3 truhle ekipe koje ne bi mogle normalno funkcionisat i pomoću njih bi se malo bodovna razlika pravila na tabeli pa ne bi bilo kao danas da ti pet ekipa ima po 18 bodova, a da ostatak ne zaostaje puno. Ovako imaš ligu gdje samo jedna ekipa se izdavaja, ostatak je u pet deka.
Nažalost, takva nam je država i liga, jedni napreduju, drugi nazadaju. Evo naprimjer Sloboda se prošle sezone izdiže, Velež propade. Ove sezone Mladost se izdiže, Čelik propade. Radnik napreduje i postaje stabilana ekipa za vrha tabele ali sada Sloboda pada. Krupa pravi strašne rezultate a Borac igra drugu ligu. To je problem, jedni napreduju, drugi padaju, malo je ekipa koje drže konstantu. Mi smo trebali biti na mjestu Zrinjskog ali nismo znali.
Kvalitetna liga koja će zadovoljiti sve će biti kada tu budu i jak Čelik, Borac, Velež i Sloboda bez velikih dugova, sa normalnim funkcionisanjem. Tek onda kada znaš da klub može finansijski izdržati, lupam, naredne dvije sezone. Tek onda kada svaka ekipa u ligi mogne prodati igrača, pa makar za 30-50 hiljada eura.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], JavierBosnia, miguelramos, Venom i 48 gostiju.