RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

salwio
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la salwio » 02 mar 2013, 16:48

AlemC85 je napisao/la:ovo se nije smjelo desiti, gubiti od direktnog konkurenta, u prljavoj borbi za opstanak, kakva jedino kod nas biti zna, a znajući da u gostima igramo protiv davljenika, a i sami smo to, dok nam kući dolaze jaki protivnici, nek nam je BOG na pomoći...ako se desi slučajno još jedan ovakav kiks, 2 liga nam je garant, jer realno teško da ćemo dobiti sve tekme kući, tako da ćemo najvjerovatnije opstanak morati tražiti u GOSTIMA, a kada uzmemo u obzir da je ovo premijer liga, onda nam je još teže...ibro me je ili ko je god sastavljao ekipu za današnju utakmicu, razočarao opasno, opet je počeo s rotacijama, isto kao BENITEZ, tako da će najvjerovatnije se desiti ono što je jedan forumaš napisao, da IBRO leti nakon ovoga kola!

neoprostivo je eksperimentirati na ovakvim utakicama, moj IBRO...a sam je govorio da ima u glavi prvih 11, ima ali malo sutra... :twisted:
Sta reci poslije ovog posta nego dobru staru "druga liga,druga liga,zaboli nas k****,bili bi sampioni da je Druga Tita
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 mar 2013, 16:52

Joj da hocemo vise ispasti pa da ocistimo klub od svakog olosa i da onde krenemo ispocetka kako treba. Ako Radniku (bez uvrede) ovakva ekipa ne moze zabiti 2 gola za 90 minuta, onda hebo to. U odbrani puse na sve strane i ako se nesto ne promijeni ne gine nam 2-3 komada po utakmici.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 02 mar 2013, 16:55

salwio je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ovo se nije smjelo desiti, gubiti od direktnog konkurenta, u prljavoj borbi za opstanak, kakva jedino kod nas biti zna, a znajući da u gostima igramo protiv davljenika, a i sami smo to, dok nam kući dolaze jaki protivnici, nek nam je BOG na pomoći...ako se desi slučajno još jedan ovakav kiks, 2 liga nam je garant, jer realno teško da ćemo dobiti sve tekme kući, tako da ćemo najvjerovatnije opstanak morati tražiti u GOSTIMA, a kada uzmemo u obzir da je ovo premijer liga, onda nam je još teže...ibro me je ili ko je god sastavljao ekipu za današnju utakmicu, razočarao opasno, opet je počeo s rotacijama, isto kao BENITEZ, tako da će najvjerovatnije se desiti ono što je jedan forumaš napisao, da IBRO leti nakon ovoga kola!

neoprostivo je eksperimentirati na ovakvim utakicama, moj IBRO...a sam je govorio da ima u glavi prvih 11, ima ali malo sutra... :twisted:
Sta reci poslije ovog posta nego dobru staru "druga liga,druga liga,zaboli nas k****,bili bi sampioni da je Druga Tita

Bas tako sto se prije pomirimo bice nam lakse,jer ne izvuci bod protiv Radnika,a ocekivat pobjede protiv realno jacih ekipa kuci je ipak nerealno,tako da nema sanse,jos pred praznim tribinama kuci,ko ce im doci poslje ovoga,nema sanse ja svoje zivce da ostavljam na luzerima,samo cudo neko moze da nas spasi,tj smak svijet!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2013, 17:00

svaka iole ozbiljnija ekipa će nas rasturiti, kao bugarsku skupštinu...brate ako ne znaš ili nećeš da igraš, ima ko hoće...nije mu mirza igrao, zolj, hm, čudno brate :? , a mali mirza tvrdi da je spreman, znači nešto tu ne štima?

odbrana? posebna priča...to je za snimiti dramu... :x

salwio
Kontakt:

Post Postao/la salwio » 02 mar 2013, 17:06

AMADUDI je napisao/la:
salwio je napisao/la:

Bas tako sto se prije pomirimo bice nam lakse,jer ne izvuci bod protiv Radnika,a ocekivat pobjede protiv realno jacih ekipa kuci je ipak nerealno,tako da nema sanse,jos pred praznim tribinama kuci,ko ce im doci poslje ovoga,nema sanse ja svoje zivce da ostavljam na luzerima,samo cudo neko moze da nas spasi,tj smak svijet!
Sanse za opstanak su nam 0.A smak svaki put kad ih gledam druze.
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 mar 2013, 17:08

Sta je tu je , navikli smo na ovo 20 godina .
Ne treba dignut ruke od svega , ako mi navijaci odustanemo ispast cemo 100 posto .
Zato protiv Celika , SVI NA STADION , a ne preko facebooka ,foruma pametovat , jucer se nije moglo 10 ljudi nac za Bijeljine , radi takvih stvari ..
;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 mar 2013, 17:12

nije bitno da li je neko bio na utakmici pa kao gledao objaktivnijim ocima..ili pratio na internetu..radiu..i slicno..to vise apsolutno nije bitno..ovo danas..ovo je tipicno velezovski...

ovo sve je najmanje do trenera...zasto kazem najmanje..zato sto ih se brdo jedno izmijenjalo u zadnjih..koliko hocete..godina...a rezultati su uvijek isti..zasto? ..mislim da jedan i jedini iskljucivi razlog je to sto je velez..na moju veliku zalost i tugu..jedan obicni luzerski klub...radi se o generalnoj ocjeni..o igracima, upravi..nije bitno..cast izuzetcima..ali generalno smtaram da je velez samo jedna velika skupina luzera ili vam ga gubitnika..kako hocete...

pa isti taj radnik..nije doveo vladavica..nije doveo majkica..nije doveo zolja..plisku..nema okica..i te neke xy medijski popracene igrace..dajte mi nabrojte 3 igraca iz radnika..vjerovatno necete ni znati..ali ljudi nas glat dobise...
...ovaj gol sto smo dali..i eventualno neku inicijativu koju smo imali..mislim da je vise rezultat toga da radnik, kao ekipa koja se takodjer bori za opstanak, se zadovoljio visokim vodstvom i nisu imali namjeru da i dalje trce bezveze prema naprijed...i onda je logican slijed toga da malo velez preuzme loptu...pa eto, i postigne pogodak..

jos jednom cu se osvrnuti na to nesto sto me boli najvise na svijetu..u tome je najmanje bitan danasnji rezultat...a to je velez generalno, kada se uzme klub u cjelini, samo jedna obicna skupina gubtnika...tako da bilo kakav rezultat u buducnosti apsolutno ne treba da cudi..
ovo sto se danas desilo..pa samo malo mucnite glavom..i lako ce te se sjetiti..da nije prvi put..ili na polusezoni ili pred pocetak sezone..kao neke pripreme se odradjuju..kod kuce..u inostranstvu..igraci dodju..treneri..ovo ono..raji se ubrizga doza optimizma tu i tamo..i onda krene...i sta? ...3 minut...velez gubi..covjeku milion upitnika iznad glave...ali ako se to gleda ocima da se radi o igracima, upravi, mentalitetu kluba..ljudima bez izrazenih karakternih osobina..koji funkcionisu po principu "sta Bog da"..ili ono skolsko "pao pros'o, nek' je raspust dos'o"..onda ce vam sve biti mozda puno jasnije i logicnije...

najmanje tu trener ima uticaja..jer kao sto i sami znate promijenilo ih se masa jedna na klupi veleza..a rezultati..uvijek isti..tu i tamo se uveze par finih rezultata..ali generalno jedno veliko..nista...

dusa me boli sto je to tako..ali mislim da je to jedini logican zakljucak i odgovor na sva pitanja sto se veleza tice..

jos mi je jadnije da sam dosao u situaciju da mi izjave trenera nekih drugih klubova odzvanjaju u usima kad razmisljam o svemu ovome..jedan trener kaze, a nasa liga je u pitanju "uvijek smo gledali da biramo igrace sa karakterom"..i isti taj trener kaze za igraca koji je konstantno povrijedjen "on je itekako svijestan da nije nista dao za ovaj klub"...radi se o osimu mladjem..sjetim se onda i utakmice..bas protiv veleza..covjek izbaci zebu(njihovog najboljeg igraca) u 25toj minuti..pita ga komentator da li je u pitanju povreda..kaze on ni govora..jednostavno neki igraci ne rade na terenu ono za sta su placeni..pa onda imaju neki drugi koji to hoce..i eto to je razlog..

ja se ne sjecam da je kod nas iko, ikad tako se kriticki javno obratio prema igracima..uvijek neka vadiona..bili smo bolji..al nemamo srece...zasto se tako kod nas vazda igracima titraju m*da...

da li za sve to postoje neki objektivni razlozi? ..da li smo sredina gdje nema para? ..gdje nema dovoljnog broja ljudi koji bi svoj interes vidjeli u velezu pa samim tim ulagali u njega itd itd? ..da li nema dovoljno strucnih ljudi? ...vjerujem takodjer da ima dosta i tih razloga...ali bez obzira na sve te razloge..bilo objektivne bilo subjektivne..sve je to dovelo klub u tu fazu da se sve vise i vise i sve duze vremena pusta "kao tikva niz vodu" i da im postaje svejedno, da se navikavaju poraze on nekih, u mojim ocima i dalje bezveznih..ali u velezovim ocima ocigledno itekako kvalitetnih, ekipa..a samim tim stvara i po meni vec je odavno stvorena jedna generalna velika skupina gubitnika...

u ovom dugom postu tu "skupinu" sam pomenuo vise puta..a svaki put kada pisem me boli kao da to pisem prvi put..tako mi je zao sto je to tako..strasno..ali vrijeme prolazi, a niko me nije ni pokusao uvjeriti u suprotno..

FORZA VELEZ

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2013, 17:28

Radnik - Velež 2:1 (2:0)
Subota, 02 Mart 2013 16:58
Fudbaleri Radnika savladali su danas Velež u utakmici, koja je bila više borbena, nego lijepa za gledati. Na samom početku domaćini dolaze u vodstvo. Korner za Radnik, a pored smušene odbrane Veleža Nikić šalje loptu u mrežu. Minut nakon što se upisao u listu strijelaca, Nikić je ponovo u dobroj prilici, ali lopta odlazi preko gola.

U 21. minuti Pliska šutira, ali lopta odlazi preko gola. Pet minuta kasnije, 100 % šansa za „Rođene“. Pliska je ubacio, a Okić sa 7-8 metara šutirao. Golman Lučić odlično interveniše i odbija loptu u korner. U samom finišu prvog dijela mnogo uzbuđenja. Prvo je Pliska u 44. minuti izveo korner. U petercu domaćina najviši u skoku je Mahinić, ali njegov šut odlazi preko gola. Minut kasnije ponovo 100 % šansa za “Rođene“. Okić ubacuje sa lijeve strane u šesnaesterac domaćina. Vidić šutira, ali ponovo Lučić odlično interveniše i odbija loptu. Kazna za propušteno stigla je u drugoj minuti sudijske nadoknade. Jeftić je izveo jedan slobodnjak i uputio loptu u šesnaesterac Veleža. U skoku se najbolje snalazi Ristić i glavom loptu šalje u mrežu.

U drugom poluvremenu nismo vidjeli mnogo prilika za postizanje gola. Velež je potpuno dominirao terenom, ali su se njegovi pokušali uglavnom završavali na vrhu šesnaesterca domaćina. Ipak, prvu priliku ima Radnik. Basara je ubacio, a Kapetan sa 7-8 metara loše šutirao i lopta je otišla preko gola. U 68. minuti Velež konačno kruniše veliku terensku inicijativu. Vladavić, koji je inače igrao dosta iscrpljen jer je cijelu noć imao temperaturu, šutira sa nekih 15-tak metara. Lopta se odbija do Okića, koji matira golmana Lučića. U 73. minuti odlična akcija za „Rođene“. Vidić upošljava Okića, koji kasni tek za „jedan sekund“ i golman Lučić odbija loptu u korner.

Treba istaći da je utakmica odigrana u izuzetno fer i korektnoj atmosferi, po terenu koji nije bio saveznik nijednoj ekipi.

Radnik – Velež 2:1 (2:0)

Bijeljina. Gradski stadion. Gledalaca 1.500. Vrijeme prohladno, teren težeak za igru. Glavni sudija: Goran Paradžik (Ljubuški), pomoćnici: Mirko Gojić (Doboj) i Dalibor Hrstić (Ljubuški). Delegat: Đorđe Starčević (Gradiška) Žuti kartoni: Basara, Takovac (Radnik), Vidić (Velež). Strijelci: 1:0 Nikić (3), 2:0 Ristić (47), 2:1 Okić (68).

RADNIK: Lučić, Takovac, Ostojić, Mirković, Kojić, Jeftić, Basara, Kapetan (od 90. Krsmanović), Ćosović (od 75. Ćulum), Nikić, Ristić (od 46. Komlenović).

VELEŽ: Bobić, Hebibović, Kazazić, Mahinić (od 70. Zolj), Letić, Kodro, Zvonić, Pliska (od 59. Šišić), Vladavić (od 81. Ćemalović), Vidić, Okić

znači realizacija opet 0? toga sam se i bojao...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2013, 17:30

Ne znam sta se vise sekirati. Tu nema kluba ima par godina. A definitivno od kada je Tanovic dosao. Svak zna da je to kuca bez domacina, vodstvo be vizije sistem be sistema od pionira do prvog tima.

Navijaci digli ruke i tako dalje ...

Ovaj tim s kojim sada raspolazemo napaljen i motivisan i da im je stalo moze da razvali bilo koju ekipu u ligi. Nije to to trenera nego ide dublje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 02 mar 2013, 17:32

Ne znam jeli bilo
[youtube][/youtube]

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 02 mar 2013, 17:40

Velez danas na nivou projecnog federalnog ligasa sve do trenutka kada su postigli gol!!Tek tada su se mogle vidjeti naznake kvaliteta i iskustva dovedenih igraca u prelaznom roku!!!Sa ovakom danasnjom igrom tesko ce te do opstanka!!!Postignuti gol odbijena lopta a ne izradjena akcija mada iskreno ni Radnik nije postigao gol iz izradjenih akcija.Sve u svemu slaba predstava Veleza danas od koga se mnogo mnogo vise ocekivalo.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 02 mar 2013, 18:00

Pa koje je dao go Okic ili Sisic?

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 02 mar 2013, 18:07

Mislim da treba pod hitno smijeniti trenera, jer ocigledno covjek blage veze nema!? uprava mu je dovela kvalitetna i ciljana pojacanja ( osim stopera ). Pa covjek u 11-12 pripremnih samo jednu dobio, pa to je smijesno, i evo sad sa direktnim konkurentom za opstanak on gubi utakmicu. Plus na sve ove cinjenice moram dodati i da odredjeni igraci nemaju bas neko misljenje o njemu kao treneru.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 mar 2013, 18:32

Nazalost, trener nam je loš ali koga dovesti a da možeš manipulirati s njim od boljih trenera?Svi bolji i ozbiljniji treneri su razgulili iz Veleža čim su skontali situaciju.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 02 mar 2013, 18:54

DRUGA LIGA DRUGA LIGA ZABOLI NAS K***
Mostar u srcu, Velež do groba !

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 mar 2013, 18:56

ma nije moguce da je samo do trenera..nisam ja rekao da je ibro mourinho..ali je nemoguce da je samo do njega..naravno da treneru prvom leti glava..

ali tom logikom nam od rata pa na ovamo skoro ni jedan trener nije valja..zasto? ..jer su rezultati uvijek bili isti..onda ispada da ni jedan nije valjao..nije to bas toliko ni logicno..

ono sto je kod nas konstanta..su igraci...uvijek se vrte isti..neko je nedavno rekao da bi se klub trebao zvati FK Rondo Mostar...stalno isti se vrte...osim onih koji su u medjuvremenu otisli u penziju...

a sa druge strane..zasto ljudi bas toliko omalovazavaju rahimica..kao drugi mu sastavlja ekipu..on se nista ne pita..i slicno..zar ljudi stvarno misle da je on toliki beskicmenjak..covjek koji je odigrao vise od 130 utakmica u dresu veleza..covjek koji je godinama vez obzira na sva sr*nja u klubu trudio se da pomogne na sve moguce i nemoguce nacine..pa evo na kraju i preuzeo klub..covjek koji je zivio u svicarskoj (a u svicarskoj da zivis od socijale...ko na konju si) pa ipak je dosao ovamo da se zaje*aje sa velezom i problemima u i oko njega..ja ne smatram da je velez njemu privatno bas toliko potreban...i da da je svijestan da mu neko drugi sastavlja ekipu i da ga kroz sve to pravi budalom davno bi on vec digao sidro..budite realni..podjite od sebe..i vi svi, pa i ja, bi to uradili...pogotovo ako jos imate pozadinu da mozete i bez veleza da apsolutno normalno zivite..ako ne i vise od tog "normalnog"...

u jednom od komentara iznad sam procitao da pojedini igraci nemaju bas pretjerano visoko misljenje o njemu...ja bi se samo pitako koji su to igraci?...kada to pitam ne zanimaju me imena..to je bilo vise hipoteticko pitanje koje sam postavio..jesu li to igraci koje je do sad trenirao isti taj navedeni ranije mourinho? ..ili mozda ferguson? ..pa im eto ibro los..jesu li to igraci koji imaju iza sebe neke velike karijere..uspjehe..titule..inostrana iskustva..pa im eto ibro nevalja..jer ti igraci zaboga gledaju na fudbal nekim svijetskim..evropskim ocima..ocima kvaliteta ...ili su to isti oni igraci koje i ja poznajem? ...igraci koji godinama nisu makli od veleza? ..igraci koji se zadnjih 20 godina gore-dole..bore za opstanak? ..igraci koji su igrali federalnu ligu? ..i sad neko od njih ce reci da mu neki trener nevalja..samo treba sebe prvog pogledati..iz koje to perspektive JA govorim da neko nije dobar..a karijeru sam sprcao u borbi za opstanak..dokrotirao borbu za opstanak..ma dajte..

FORZA VELEZ

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 mar 2013, 19:08

ne branim ja ovdje ni ibru rahimica..ni upravu, nikoga...ja samo smatram da igraci igraju veliku ulogu u svemu sto se desava...jer sve zivo smo do sada i javno i na forumima napadali..jedino igraci su tu uvijek prolazili neokrznuti..ili blago okrznuti...u rijetkim slucajevima kada bi neko igrace dodirnuo javno..igraci bi nam se hvatali za mu*da..dizali srednje prste..i slicno..i to govori u prilog tome da nisu naviknuti na kritike..i da uvijek smtraju da su bas oni ti koji su upravu..nemaju samokriticnosti..uvijek im je neko drugi kriv..

..smatram da oni jednostavno nemaju karaktera..ali tu govorim o onom sportskom karakteru..pobjednickom sportskom karakteru..konstantnoj zelji za pobjedom..to ja govorim...onoj zelji kad se ustane ujutro iz kreveta..

..govorim o karakteru kada se ide..u bijeljinu..ili bilo gdje..da onako srz tijela svakog igraca razmislja na nacin..mi smo velez..ovdje smo dosli po bodove..i sa takvim stavom da izadjes na teren..da se to vidi u svakom koraku svakog fudbalera...u svakom pogledu..svakom pasu..faulu..pa i kad se izgubi da ih to zaboli do srzi...da im je jasno da im se takve stvari nesmiju desavati..jer oni su velez..o takvom karakteru i mentalitetu ja govorim..tu trener nemoze puno uraditi..pogotovo ako igraci po svojoj prirodi nisu pobjednici...

a nisu..i onda nam se desava..da se izgubi..i sve se svede na je*aji ga..idemo dalje..e nema dalje..nece ni biti dalje dok se na taj nacin razmislja..ali nisu tu ni oni toliko krivi..klub je kriv..jer je klub zadnjih 20 godina..nazalost..jedino sto je stvorio a to je..gubitnicki mentalitet...iz objektivnih ili subjektivnih razloga..ali cinjenica je..gubitnicki mentalitet..tu jedan trener..kako god se on zvao..malo moze uciniti..ali dobro..kao sto sam vec rekao..trener je uvijek onaj ko izvuci nejdeblji kraj..

FORZA VELEZ

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 02 mar 2013, 19:24

nonda_83 je napisao/la:ne branim ja ovdje ni ibru rahimica..ni upravu, nikoga...ja samo smatram da igraci igraju veliku ulogu u svemu sto se desava...jer sve zivo smo do sada i javno i na forumima napadali..jedino igraci su tu uvijek prolazili neokrznuti..ili blago okrznuti...u rijetkim slucajevima kada bi neko igrace dodirnuo javno..igraci bi nam se hvatali za mu*da..dizali srednje prste..i slicno..i to govori u prilog tome da nisu naviknuti na kritike..i da uvijek smtraju da su bas oni ti koji su upravu..nemaju samokriticnosti..uvijek im je neko drugi kriv..

..smatram da oni jednostavno nemaju karaktera..ali tu govorim o onom sportskom karakteru..pobjednickom sportskom karakteru..konstantnoj zelji za pobjedom..to ja govorim...onoj zelji kad se ustane ujutro iz kreveta..

..govorim o karakteru kada se ide..u bijeljinu..ili bilo gdje..da onako srz tijela svakog igraca razmislja na nacin..mi smo velez..ovdje smo dosli po bodove..i sa takvim stavom da izadjes na teren..da se to vidi u svakom koraku svakog fudbalera...u svakom pogledu..svakom pasu..faulu..pa i kad se izgubi da ih to zaboli do srzi...da im je jasno da im se takve stvari nesmiju desavati..jer oni su velez..o takvom karakteru i mentalitetu ja govorim..tu trener nemoze puno uraditi..pogotovo ako igraci po svojoj prirodi nisu pobjednici...

a nisu..i onda nam se desava..da se izgubi..i sve se svede na je*aji ga..idemo dalje..e nema dalje..nece ni biti dalje dok se na taj nacin razmislja..ali nisu tu ni oni toliko krivi..klub je kriv..jer je klub zadnjih 20 godina..nazalost..jedino sto je stvorio a to je..gubitnicki mentalitet...iz objektivnih ili subjektivnih razloga..ali cinjenica je..gubitnicki mentalitet..tu jedan trener..kako god se on zvao..malo moze uciniti..ali dobro..kao sto sam vec rekao..trener je uvijek onaj ko izvuci nejdeblji kraj..

FORZA VELEZ

svaka cast!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 02 mar 2013, 19:41

Nekada smo bili jedan od najjačih timova u jugoslaviji,a sada se mučimo sa radnikom.Sramota.Najlakše je smijeniti trenera,ali šta onda?Sve po starom.Dok se garnitura u upravi ne promijeni ne trebamo ništa očekivati.Možemo jedino očekivati da ćemo ispasti.Svake godine ista priča.Kad ne ide smijeni trenera.Imamo dobar sastav ali u i oko kluba nije dobro stanje.Ibro ne može raditi sam protiv morona iz uprave.Ne zna se ko je veći lopov.Ne mogu mahalski ljudi voditi klub :!: Dok ne dođu legende Bajević.Marić... nema napretka.Nek se stide igrači,uprava a i stručni štab.Pripremaju se 2 mjeseca da bi u 3 minuti sve palo u vodu.Užas.Dolazi Čelik i još jedan poraz u nizu.Onda slijedi smjena trenera i opet sve isto.A mi gubimo živce,dok oni u upravi kradu pare i govore ko njih *ebe. :(
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 02 mar 2013, 20:43

Evo i da smijenis upravu, ko ce ti doci u novu ? Niko ti vise nece doci u ovakav Velez, niko nece da bude prohakan...Znaci od toga nema nista ! Spominjes Bajevica, Marica.... ma ni od njih ti nema nista, ni oni nece da se bakcu sa lopovima !
Mostar u srcu, Velež do groba !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.