I samo da napomenem da Indy mediji simpatisu Pagana
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Coltsi su razocarenje sezone, vidi se od starta da nije funkcionisalo. Jos se tu i desila povreda startnog QB sto cini jednu takvu ekipu koja zavisi od njega i koja moze primiti 30+ poena lakim plijenom za PO ekipe.. Isto nesto kao Dallas, njima Romo prvo sto nosi napad, a drugo sto dobrim drajvom motivise odbranu da odigra iznad ocekivanja u tom trenutku..
kazu da je on ljut i uvrijedjen ponudom od jedne godine i da ce on sam dati otkaz njima i otici biti HC u nekoj drugoj ekipi haha
Jest @rio
Vrlo moguce da Seattle opet uzme NFC. Carolina im je pretnja ali ovi su iskusniji, i GB mi ne djeluje puno opasno, jest da Rodzu ne mos otpisat ali imaju povreda, odbrana nije dobra i Lacy cisti bust ove godine
Tako je @tuzlak, ali nedaju to oni reci i s Luckom su bili 0 poena, nea cojk OL nije ni cudo sto je pogino, ali oni kazu povredjen Bills ih raznjenili narod konto Bills idu u SB Bog te vidio, a ono ih samo Coltsi ucinili dobrim, pa Jets ih uzese u Indy, pa taj isti Luck je imo majvise turnovera u ligi, Matt Schaub se ukazo
Vrlo moguce da Seattle opet uzme NFC. Carolina im je pretnja ali ovi su iskusniji, i GB mi ne djeluje puno opasno, jest da Rodzu ne mos otpisat ali imaju povreda, odbrana nije dobra i Lacy cisti bust ove godine
Tako je @tuzlak, ali nedaju to oni reci i s Luckom su bili 0 poena, nea cojk OL nije ni cudo sto je pogino, ali oni kazu povredjen Bills ih raznjenili narod konto Bills idu u SB Bog te vidio, a ono ih samo Coltsi ucinili dobrim, pa Jets ih uzese u Indy, pa taj isti Luck je imo majvise turnovera u ligi, Matt Schaub se ukazo
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 21 dec 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A i za Packerse se vidi da ove godine nema nista od nastupa u SB, neke stvari nisu na mjestu citavu sezonu..
Ja cu moguce navijati za Cardinalse, solidni su, a ako dodju do kraja nece biti nezasluzeno s obzirom da igraju fino citavu sezoni i konstantno
Ja cu moguce navijati za Cardinalse, solidni su, a ako dodju do kraja nece biti nezasluzeno s obzirom da igraju fino citavu sezoni i konstantno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidim i Mathieu je out do kraja sezone, znaci jedno 20% slabija Arizona 
Neki ce reci da je AFC qarina od konferencije, dok ce drugi reci da Patriotsi imaju sistem gdje se izostanak igraca X neosjeti. Istina je negdje u sredini...Patriots are 3rd most injured team (after Giants, Ravens)
Harris koji je prije par dana rekao da odbrana Broncosa nema nedostataka
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Odell Beckham suspendovan jednu utakmicu, nece igrati protiv Vikingsa.
Valjda se Giantsi izbore za PO.
Valjda se Giantsi izbore za PO.
Don't believe the hype.
Lafo sad nema nista u napadu, a Olsen ponajbolji TE ove godine. Ovo kazem jer nije da mu je ovaj bacao neke lagane lopte, frajer je sve hvatao, sto mu je upuceno, pogotovo kad je gusto.(Eifert je isto tu negdje, ali je on vise bio egzekutor u RZ, nego li go to guy kad zagusti.)rio_Ferdy88 je napisao/la:Cam je napredovao strašno, trenutno je najbolji QB u ligi, MVP razina, on je ono što taj napad čini tako opasnim, kad se gleda na papiru ono sa čim raspolaže to je daleko najslabije od svih elitnih QB-eva, ali su nezaustavljivi.
U PO će biti strašno zanimljivo vidjeti kako će to izgledati protiv Wilsona koji isto tako nosi Hawkse zadnjih 5 tekmi, strašan nivo, Cardsi su tu isto, kod njih je napad balansiraniji, imaju Johnsona koji je odlično nadoknadio gubitak CJ2K-a, Arians je napravio odličnu ekipu, mlada odbrana, sve u svemu sve 3 ekipe djeluju kao ozbiljni contenderi, NFC će bit prava klaonica u PO
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Olsen je jedini tu legit, ali i njega čini boljim, pogledaj recievere, ko je mogao očekivati ovakvu sezonu od njih prije početka sezone, niko, jedini od koga su očekivali nešto se povrijedio prije početka sezone (Benjamin), svi su ih bili otpisali.
Čovjek igra na MVP nivou, pa jučer bacio 5 TD (3 put ove sezone) i još imao po zemlji 100 yardi, prvi put historiji da je to neko uradio
Čovjek igra na MVP nivou, pa jučer bacio 5 TD (3 put ove sezone) i još imao po zemlji 100 yardi, prvi put historiji da je to neko uradio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ti oca mi cudne stvari pises drama kako neka ekipa moze biti razocarenje kad im je povrijedjen startni QBtuzlak1987 je napisao/la:Coltsi su razocarenje sezone, vidi se od starta da nije funkcionisalo. Jos se tu i desila povreda startnog QB sto cini jednu takvu ekipu koja zavisi od njega i koja moze primiti 30+ poena lakim plijenom za PO ekipe.. Isto nesto kao Dallas, njima Romo prvo sto nosi napad, a drugo sto dobrim drajvom motivise odbranu da odigra iznad ocekivanja u tom trenutku..
Daj 95% ekipa otkini startnog stavi backupa nece napravit 4 pobjede u sezoni, halo bolan, haj gdje ce Patsi s Garopulom onim, vi sa Painterom
Dalje, istina je da Luck igrao od weeka 1 ili 2 sa povrijedjenim rebrima, samo se nije islo u javnost s tim, tek kad je vrag odnio salu rekli su da je out, izgubio od Buffala pa sta jel' to nesto govori? Tek kad je zalijecio rebra proigrali smo uzeli Denvera i trebali uzet Carolinu sekunda je falila (tu smo ih fino nadigrali) i onda bubreg protiv Denvera i gotovo. Ne znam otkad pratis NFL, ako je proslu i ovu sezonu samo ok. Al' ako pratis duze i osporavas Lucka nakon svega sto je pokazao u prve 3 sezone onda stvarno trebas malo ponovit znanje i pregledat neke njegove comebackove i tekme itd. Ugl pitanje je vremena kad ce se sklepat tim, dobra odbrana beton OL i kad ce Luck pocet dominirat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je Ginn Jr ispustio najvise lopti ove sezone, krasi ga brzina ali ne bas dobre rukerio_Ferdy88 je napisao/la:Olsen je jedini tu legit, ali i njega čini boljim, pogledaj recievere, ko je mogao očekivati ovakvu sezonu od njih prije početka sezone, niko, jedini od koga su očekivali nešto se povrijedio prije početka sezone (Benjamin), svi su ih bili otpisali.
Hvala Bogu i svim višim silama koje su me na poluvremenu uspavale pa nisam ovaj horror u nastavku gledao.Nisam pregledao drugo poluvrijeme, niti namjeravam.Nek dudlaju kitu svi odreda a Kubiak posebno.
Što se tiče ovosezonskih iznenađenja pored Caroline i ovih @alemovih nesretnika (koje će btw. neko dobro namlatit ako se plasiraju u playoff), Kansas me najviše iznenadio.Pomislio sam da su male šanse da se plasiraju i sa zdravim Charlesom, a kako im se on povrijedio oni doslovno procvjetali.Fuck logic, right?
Što se tiče ovosezonskih iznenađenja pored Caroline i ovih @alemovih nesretnika (koje će btw. neko dobro namlatit ako se plasiraju u playoff), Kansas me najviše iznenadio.Pomislio sam da su male šanse da se plasiraju i sa zdravim Charlesom, a kako im se on povrijedio oni doslovno procvjetali.Fuck logic, right?
Zavisno s kim budemo igrali
Nije ovo NBA gdje se igra na 4 pobjede, sto znaci da bolja ekipa prolazi u 95% slucajeva, jer moras dobit 4 puta ekipu. Nego je jedna tekma u kojoj je sve moguce, jedan fumble, jedan pick, jedan punt return, jedan blown coverage i ti zijanis tekmu, nea popravnog.
Nije ovo NBA gdje se igra na 4 pobjede, sto znaci da bolja ekipa prolazi u 95% slucajeva, jer moras dobit 4 puta ekipu. Nego je jedna tekma u kojoj je sve moguce, jedan fumble, jedan pick, jedan punt return, jedan blown coverage i ti zijanis tekmu, nea popravnog.
- randy_moss
- Kontakt:
Alabama bi vas razbucala, sta pricas vise?alemsa je napisao/la:Zavisno s kim budemo igrali
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Pa sve cemo da vidimo
Povrsno!!! Sve to sto si napisao stoji za utakmice PO gdje su ekipe 50%-50% pa neki famble ili neka akcija specijalnih timova moze da donese kljucnu prevagu! Ako popravni nije 60minuta utakmice, onda ne znam sta je?alemsa je napisao/la:Zavisno s kim budemo igrali
Max Allegri
Misli se na da nea popravne utakmice, izgubis cao
randy_moss je napisao/la:Alabama bi vas razbucala, sta pricas vise?alemsa je napisao/la:Zavisno s kim budemo igrali
Ne zna vise ni on sta baljezga, opr'o cova sam sebi mozak oca mi da su oni ekipa
Dosta sto se obruk'o s Hopkinsom sad jos najavljuje PO pobjede ahahahaahhahahaha
Roger Federer the greatest of all time!
Ne najavljujem ja nista
Opisa ekipu koja vas posra u sred Indy za diviziju i playoff. Sad je Luck ovo ono, nisi tako govorio prije tekme, nego si govorio San Andreas znas
Opisa ekipu koja vas posra u sred Indy za diviziju i playoff. Sad je Luck ovo ono, nisi tako govorio prije tekme, nego si govorio San Andreas znas
bez meda i mamuza u pro bowlu
doduše i bez saintsa, jaguarsa, titansa i chargersa, ali to je ovde u forumu manje važno
doduše i bez saintsa, jaguarsa, titansa i chargersa, ali to je ovde u forumu manje važno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.