BezvezeSemperFideliss je napisao/la:Je li ti je to kornjaca na avataru?Ljumani_Banovici je napisao/la:e moj boze.. dno dna
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 05 jul 2012, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Prava prvenstvena utakmica.
Loš Borac. Ali je bolji od ovih i uz malo sreće može do pobjede tamo.
Loš Borac. Ali je bolji od ovih i uz malo sreće može do pobjede tamo.
Ne nose oni djabe isto ime kao i nas ZenickiEvolution87 je napisao/la:strasni celik![]()
![]()
![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Borac bezidejan i jalov.Prvi gol Borca je vise sretan nego spretan, a drugi ste uvalili na hampu dok su crnogorci jos uvijek bili u soku.Odbrana Borca porozna,svaka iole ozbiljnija akcija Celika zavrsavala panicnim intervencijama odbrane Borca.Igracki ste slabiji nego prosle sezone.Kad se samo sjetim kako ste prosle godine u Banja Luci i prvi dio utakmice u Izraelu odigrali protiv Haife i usporedim sa vecerasnjom utakmicom razlika je ogromna.Uglavnom,mislim da ste veceras zavrsili sa euro nastupima ove sezone.Sanse za Celik 65%-35%.
Bas je bilo veceras ''Aj borac''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako neko nadje snimak pre mene samo neka mi okaci.Nisam uspeo gledati utakmicu. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
''Nismo autsajderi u Nikšiću'' e moj Bozicicu, protiv crnogorskog drugoligasa on se bori da ne bude autsajder :s e svasta :s borac danas ocajan :s 2 puta po 3 pasa su uspjeli sastaviti i to je sve :s :s jalovo :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Šta reći, pola ekipe promjenili uigrani nismo još iz aviona se vidi, bili smo bolji ali jbg. to je fudbal...
Ja se nadam prolazu ali biće teško, dole se mora ići na pobjedu, nezgodan nam je rezultat ovaj nem šta...
A ovi što kritikuju i omalovažavaju ovu ekipu Čelika, pa ljudi moji danas svi igraju fudbal nisu oni neki levati iz malte ili azerbejdžana, ova ekipa čelika zaista ima par sjajnih igrača i brzih pogotovo, i ponosala bi se sigurno sa svim našim ekipama, ali da smo favoriti bili, jesmo!
I dok kritičari i pljuvači se ne izredaju ovde, a od pola navijača klub im nije vidio evropu 20 godina, i misle da bi njihov klub bolje prošao da je izašao na megdan Čeliku, a ova ekipa će biti među prvih 4,5 ekipa u crnogorskoj ligi i ponovo izboriti sledeće godine evropu, priča se da im je gazda sponzor pun kao brod!
Ponavljam, bili smo bolji ali vidi se ne uigranost naša, nadam se puno boljoj igri u c.gori i pobjedi za prolaz dalje!
Ja se nadam prolazu ali biće teško, dole se mora ići na pobjedu, nezgodan nam je rezultat ovaj nem šta...
A ovi što kritikuju i omalovažavaju ovu ekipu Čelika, pa ljudi moji danas svi igraju fudbal nisu oni neki levati iz malte ili azerbejdžana, ova ekipa čelika zaista ima par sjajnih igrača i brzih pogotovo, i ponosala bi se sigurno sa svim našim ekipama, ali da smo favoriti bili, jesmo!
I dok kritičari i pljuvači se ne izredaju ovde, a od pola navijača klub im nije vidio evropu 20 godina, i misle da bi njihov klub bolje prošao da je izašao na megdan Čeliku, a ova ekipa će biti među prvih 4,5 ekipa u crnogorskoj ligi i ponovo izboriti sledeće godine evropu, priča se da im je gazda sponzor pun kao brod!
Ponavljam, bili smo bolji ali vidi se ne uigranost naša, nadam se puno boljoj igri u c.gori i pobjedi za prolaz dalje!
ma borac je igro normalnu svoju igru.....eto jedino sto je sudija normalan pa ono na ,,,,nekako ne svira kako trea...i nekako tekma nie prava prvenstvena
Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
pa spic nam je kantar iz rudaraVlado PD je napisao/la:Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
delko je napisao/la:pa spic nam je kantar iz rudaraVlado PD je napisao/la:Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
Ma mislim na onog Dugog Dugonjića ili kako se već zove, onaj može u Merkatoru kolica da slaže poslije smjene samo.
Al ne što je iz PD, Kantar je trenutno najbolji ofanzivni igrač u Borcu daleko, mada ne igra on špica niti je kad u životu to igrao.
Kod drugog gola Celika covjek dade loptu ko inijesta kroz odbranu borca. Mislio sam da ste jaci ove godine gledat cete opet ledja zelji. Male sanse su za prolaz.
Vlado PD je napisao/la:delko je napisao/la:pa spic nam je kantar iz rudaraVlado PD je napisao/la:Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
Ma mislim na onog Dugog Dugonjića ili kako se već zove, onaj može u Merkatoru kolica da slaže poslije smjene samo.
Al ne što je iz PD, Kantar je trenutno najbolji ofanzivni igrač u Borcu daleko, mada ne igra on špica niti je kad u životu to igrao.
Borac je mnogo jaca ekipa samo sto su igraci malo podcijenili protivnika.
Ovo ce Borac proci sa 2 razlike u CG. Ovaj Celik je smece od ekipe zanimljiva im je ona 9-ka on zna lopte ali ovo je zavrsilo 2:2 samo zato sto su ih podcijenili. U uzvratu kada se uozbilje dobice ih lako.
Ovo ce Borac proci sa 2 razlike u CG. Ovaj Celik je smece od ekipe zanimljiva im je ona 9-ka on zna lopte ali ovo je zavrsilo 2:2 samo zato sto su ih podcijenili. U uzvratu kada se uozbilje dobice ih lako.
Naravno da je jaca ekipa borac ovi su amateri, ljudi nisu imali pripreme nit ikoji vrag.Utakmica je po meni bila izjednacena pa je rezultat 2-2 i odgovarajuci.PL BiH -1 je napisao/la:Borac je mnogo jaca ekipa samo sto su igraci malo podcijenili protivnika.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma utakmica je gola k......, realno Čelik iz tri prave prilike dva gola, puno su brzi, kod nas jedino što su igrali Grahovac i Žižović...ostalo nula, Krunić toliko nespreman da cijelu utakmicu ni pasa, puno nervozan, Kantar očaj stvarno me razočarao ovu tekmu, ali ko zna možda se u buduće popravi. Mislim da će Božičić nakon evrope lagano kofere, da sam bio na njegovom mjestu stavio bi Stefu Dujakovića i Kunića pa gdje puklo da puklo mislim da bi oni večeras grizli da su igrali, ali jbg. Nema šta Čelik je ostvario ono što je i planirao, mi podcijenili i to je to...Za ove što pljuju po navijačima, prvo pogledajte svoje ne znam čemu sad kao odjednom ovo ono zna se šta je, čije je i kako je...Realnost živimo u puno sjebanoj državi i nisu kriva tri čovjeka za to, već mi i samo mi što smo dopustili da od nas ovo naprave...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
gol prilika 8:7 u korist celika, borac napravio 23 prekrsaja a celik 12, i da neko kaze da je celik slucajno uzeo bod tj. da nije igrao nest
ja sam se pravo isfuro na stadionu :S ovo je trebala bit lagana pobjeda :S

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Nije još sve gotovo, Borac još ima šanse za prolazak dalje uz pobjedu u CG (ne vjerujem da mogu postići 3-4 gola i izboriti neriješeno). Igra nije loša, štaviše - dobra je, ali igrači su vam previše agresivni i takoreći nasilni prema protivnicima, a još i realizacija nije baš najbolja. Kontre Nikšićana su presudile u korist Crnogoraca, koji idu kući pjevajući, a na vama je da im u revanšu pokvarite preuranjeno veselje. 
Jbg, ne smijete dozvoliti da vas doskora drugoligaši iz nadasve "snažne" prve lige Crne Gore izbace još u 1. pretkolu.

Jbg, ne smijete dozvoliti da vas doskora drugoligaši iz nadasve "snažne" prve lige Crne Gore izbace još u 1. pretkolu.

šteta a i sramota za Borac. ovo se moralo pobjediti i bez straha otići na revanš a ovako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.