FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Druze msm da je taj neki odbijanac u posljednim sekundama uz realni ofsajd tipican gol za one s.hupke iz Manchestera, nismo mi od toga, nikako.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Nakon reprezenzativnih izljeva emocija, danas mi ne bi tesko palo ni da smo zijanili. Sto se fudbala tice, emocionalno sam prazan, do baraža.roy_makaay je napisao/la:Nakon reprezentativnih živciranja pogledat tekmu Bayerna dođe kao odmor za dušu.Ekpresno im tricu uvalili i do kraja igrali samo da vrijeme prođe.Next stop:Žabariland.

Propustim prvih 20 minuta, ispade da sam sve propustio. Jos utakmica i po, do rekorda, ili?
- Centre forward
- Kontakt:
Manuel Neuer u BL nije 748 Minuta primio gol, rekord drži Timo Hildebrand sa 884.minute!ribery je napisao/la:Nakon reprezenzativnih izljeva emocija, danas mi ne bi tesko palo ni da smo zijanili. Sto se fudbala tice, emocionalno sam prazan, do baraža.roy_makaay je napisao/la:Nakon reprezentativnih živciranja pogledat tekmu Bayerna dođe kao odmor za dušu.Ekpresno im tricu uvalili i do kraja igrali samo da vrijeme prođe.Next stop:Žabariland.![]()
Propustim prvih 20 minuta, ispade da sam sve propustio. Jos utakmica i po, do rekorda, ili?
ps: ako si mislio na ovaj rekord

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kako je tom levatu to uspjeloCentre forward je napisao/la:Manuel Neuer u BL nije 748 Minuta primio gol, rekord drži Timo Hildebrand sa 884.minute!ribery je napisao/la:Nakon reprezenzativnih izljeva emocija, danas mi ne bi tesko palo ni da smo zijanili. Sto se fudbala tice, emocionalno sam prazan, do baraža.roy_makaay je napisao/la:Nakon reprezentativnih živciranja pogledat tekmu Bayerna dođe kao odmor za dušu.Ekpresno im tricu uvalili i do kraja igrali samo da vrijeme prođe.Next stop:Žabariland.![]()
ps: ako si mislio na ovaj rekord

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Rutinska, uvjerljiva pobjeda i to protiv Herthe koja defanzivno zna fantastično i disciplinovano odigrat a mi smo tu ekipu razbili za nekih 13 minuta....Ribery opet sjajan i Mario pogađa iz svih pozicija i svi na nivou, nema se šta puno dalje pričat. 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jeste, tačnije još samo 136 minuta i rekord je (ponovo) našribery je napisao/la: Jos utakmica i po, do rekorda, ili?

Jedino što me zabrinjava je puno promašenih zicera

Ali, sad je snaga sačuvana za Napoli i tamo treba da istresemo sav svoj naboj

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Njegov rekord je postignut izmedju dvije sezone.Dylan Dog je napisao/la: Kako je tom levatu to uspjelo
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Herta rutinski odradjena i sada idemo na Napoli. Momci danas odigrali lagano, koliko im treba, uz pregrst propustenih prilika, tako da je Herta imala srece. Neuer ponovo nije primio gol i sve je izvjesnije da ce prestici Hildebranda. Protiv Napolia idemo osigurati prvo mjesto u grupi i naravno ponovo sacuvati svoj gol.
MIA SAN MIA
MIA SAN MIA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Europe
1. Dany Verlinden ... 1390 minutes
2. Edwin van der Sar ... 1311 minutes
3. Abel Resino Gomez ... 1275 minutes
4. Marios Praxitelous ... 1220 minutes
5. Vitor Baia ... 1191 minutes
Manuel Neuer ... 1108 minutes
U svijetu je na 25. mjestu
cuj engleska ligaCentre forward je napisao/la:Sto se tice Napolia, realno bi bio zadovoljan i sa nerijesenim reezultatom.Gledam tekmu City - Villa i kontam kako smo ih naprasili, momacki a oni su tamo zasjeli na prvo mjesto.Svasta se iz ovoga moze zakljucit.

bayern bi se prosetao tom prevarantskom zidovsko-kapitalistickom, a prije svega lopovskom ligom natopljenom hazarsko-beduinskom naftom u kojoj se polahko guse.
treba li napominjati da bi svaka tekma zavrsila s nulom

bayern je NEPOBEDIV

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Centre forward
- Kontakt:
Tako je Šećo,o tome ja njima cijelo vrijeme pricamsecer je napisao/la:cuj engleska ligaCentre forward je napisao/la:Sto se tice Napolia, realno bi bio zadovoljan i sa nerijesenim reezultatom.Gledam tekmu City - Villa i kontam kako smo ih naprasili, momacki a oni su tamo zasjeli na prvo mjesto.Svasta se iz ovoga moze zakljucit.![]()
bayern bi se prosetao tom prevarantskom zidovsko-kapitalistickom, a prije svega lopovskom ligom natopljenom hazarsko-beduinskom naftom u kojoj se polahko guse.
treba li napominjati da bi svaka tekma zavrsila s nulom![]()
bayern je NEPOBEDIV![]()

ps:Bayo je nepob(J)ediv

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Idemo Nojooo...
A ovo je meni skroz dosadno postalo, nema više one neizvjesnosti, adrenalina, onog živciranja, povuci-potegni, svega onog što nosi fudbal..., do 13 minute riješena utakmica, pa kome je to zanimljivo?
Šta reći
perfekt!
Al' umalo da nam onaj Hrvat Andre uvali, koji bi to šokovi bili...
Vezna linija na čelu sa Schweiniem(Monolog, imal' te igdje
), Tymom i Krosom vrhunski, a ostali perfektno.
Iko da pohvali Mariofilovu golčinu?
Iko da je napravio facu
na onaj sprint i eksplozivnost?
OK, šutnjom se branite, dozvoljeno je.
Valja nam sad sačuvati mrežu u sljedeće dvije dosta teške utakmice, teška gostovanja.
Italija
, šta očekivati od debitanata
, bezazleni nisu, ili će pasti pod pritiskom, snagom Bayerna, ostaje da se vidi, samo da gol ne primimo, to ćemo podnijeti još teže, nego li sami poraz.
Živa istina.
Hannover igra Evropu, tako da smo tu na ti
, u egalu, umorne noge u tom meču neće učiniti svoje.
A kada to dvoje prebrodimo, ne da je rekord u Bundesligi oboren, nego i u cijeloj Evropi.
Evropo pokori se.

A ovo je meni skroz dosadno postalo, nema više one neizvjesnosti, adrenalina, onog živciranja, povuci-potegni, svega onog što nosi fudbal..., do 13 minute riješena utakmica, pa kome je to zanimljivo?

Šta reći

Al' umalo da nam onaj Hrvat Andre uvali, koji bi to šokovi bili...

Vezna linija na čelu sa Schweiniem(Monolog, imal' te igdje

Iko da pohvali Mariofilovu golčinu?

Iko da je napravio facu

OK, šutnjom se branite, dozvoljeno je.

Valja nam sad sačuvati mrežu u sljedeće dvije dosta teške utakmice, teška gostovanja.
Italija

Hannover igra Evropu, tako da smo tu na ti

A kada to dvoje prebrodimo, ne da je rekord u Bundesligi oboren, nego i u cijeloj Evropi.
Evropo pokori se.

sad, pitanje je hocemo li pustit´ zabarima da bi ovou grupu ucinili zanimljivom
jbg, red bi bio. bojim se da bi u slucaju zabarskog poraza nas uvazeni kolega magica napustio forum i to für immer tj. na 10-ak dana
ovaj, a pogotovo ona golcina protiv turske
svaka cast. to je ono sto se ocekuje od 30 mio. mann-a.
ps
si gled´o

jbg, red bi bio. bojim se da bi u slucaju zabarskog poraza nas uvazeni kolega magica napustio forum i to für immer tj. na 10-ak dana

ja sam dete iz mesovitog braka.Centre forward je napisao/la:ps:Bayo je nepob(J)ediv
imam jakarington je napisao/la:Iko da pohvali Mariofilovu golčinu?

ps
si gled´o

Zadnja izmjena: secer, dana/u 15 okt 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se samo sjetim koliko je ovdje bilo zlih riječi na dolazak Manuela Neuera a sad imamo dominatora na goluthulkazal je napisao/la:Europe

1974---1975---1976---2001---2013---2020
dominator je u zadnjih 8 tekmi im´o jednu jedinu paradu.Saurman je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko je ovdje bilo zlih riječi na dolazak Manuela Neuera a sad imamo dominatora na golu
cekaj da se pojavi ekipa koja ce uputiti vise od jednog suta u okvir naseg gola pa onda sudi. ustvari, postoji li takva ekipa

I ono što prođe Manu to zaustavi bez problema unio je veliku sugurnost zadnoj liniji pravi vođa.secer je napisao/la:dominator je u zadnjih 8 tekmi im´o jednu jedinu paradu.Saurman je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko je ovdje bilo zlih riječi na dolazak Manuela Neuera a sad imamo dominatora na golu
cekaj da se pojavi ekipa koja ce uputiti vise od jednog suta u okvir naseg gola pa onda sudi. ustvari, postoji li takva ekipa
Znam da si vukao na Thomasa ali..

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Klare,
Jednostavno pitanje: da l' Schweini pruža bolje ili gore partije od potpisivanja novog ugovora? Ja nikako ne rekoh da je on slab igrač, već da ne zaslužuje dobivati 10-ak miliona Eura godišnje. Danas je bio dobar (i više od toga), al' moramo priznati da Hertha nije ekipa na osnovu koje ćemo govoriti o eventualnoj formi nekog igrača.
Bayo gazi sve redom kada je u pitanju Bundeska i samo čudo će biti ukoliko na kraju ne osvoje duplu krunu. A što se tiče Evrope, tu ćemo vidjeti pravu snagu Bavaraca. Dakle, u mečevima kontra Barcelone, Manchestera, Reala, Chelsea - iliti u srazu sa najvećim (uz Bayern, dakako) favoritima za osvajanje klempe. 
Jednostavno pitanje: da l' Schweini pruža bolje ili gore partije od potpisivanja novog ugovora? Ja nikako ne rekoh da je on slab igrač, već da ne zaslužuje dobivati 10-ak miliona Eura godišnje. Danas je bio dobar (i više od toga), al' moramo priznati da Hertha nije ekipa na osnovu koje ćemo govoriti o eventualnoj formi nekog igrača.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
da je tonbe, tonbe je. problem je sto vi, obicni polunavijaci i simpatizeri ne shvatate da postoji nesto drugo, nesto preko cega mi, vatreni navijaci, ne prelazimo, nesto sto si naveo u slijedecoj receniciSaurman je napisao/la:I ono što prođe Manu to zaustavi bez problema unio je veliku sugurnost zadnoj liniji pravi vođa.

ja kao osnivac schickerije ne mogu prihvatit´ da mi na golu najdrazeg kluba ´cuci´ salkeov ultrashZnam da si vukao na Thomasa ali..

ok, usvojili smo ga te se nakon par mjeseci pocinjemo i navikavati.
J
u zadnjih 10-ak utakmica daleko bolje. pazi, ovdje zanemarujemo vrhunske partije u dfb dresu u kojima je redovno medju najboljima. problem je sto se ti ne razumijes u fudbal tj. nemas pojma sta je pos´o jedne sestice.ednostavno pitanje: da l' Schweini pruža bolje ili gore partije od potpisivanja novog ugovora?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Al' se haman dobro razumijem u ljudsku narav.
Nakon što se potpiše unosniji ugovor, povuče se ručna.
Nije Schweini jedini, dešavaju se takvi slučajevi i u NBA ligi (ne mislim na @Pajinu NBA ligu, da ne bi bilo zabune). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovo si uputio na pogrešnu adresu , ja npr ne mogu preći preko toga da Bayern već PREdugo čeka na 5 titulu CL a dolazak jednog od najboljih golmana u naš klub mogu samo pozdraviti kao i svi istinski navijači Baye kojima su rezutati kluba u prvom planu a ne to ko je on i odakle je igrač.secer je napisao/la:da je tonbe, tonbe je. problem je sto vi, obicni polunavijaci i simpatizeri ne shvatate da postoji nesto drugo, nesto preko cega mi, vatreni navijaci, ne prelazimo, nesto sto si naveo u slijedecoj recenici![]()

Kraft je prošle sezone imao šansu da pokaže šta zna i nije iskoristio , u par utakmica nam je izbio bodove iz džepa i tako gurnuo u kvalifikacije za CL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.