FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2011, 17:52

Druze msm da je taj neki odbijanac u posljednim sekundama uz realni ofsajd tipican gol za one s.hupke iz Manchestera, nismo mi od toga, nikako.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 okt 2011, 17:54

roy_makaay je napisao/la:Nakon reprezentativnih živciranja pogledat tekmu Bayerna dođe kao odmor za dušu.Ekpresno im tricu uvalili i do kraja igrali samo da vrijeme prođe.Next stop:Žabariland. :mrgreen:
Nakon reprezenzativnih izljeva emocija, danas mi ne bi tesko palo ni da smo zijanili. Sto se fudbala tice, emocionalno sam prazan, do baraža. :)
Propustim prvih 20 minuta, ispade da sam sve propustio. Jos utakmica i po, do rekorda, ili?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2011, 17:56

ribery je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Nakon reprezentativnih živciranja pogledat tekmu Bayerna dođe kao odmor za dušu.Ekpresno im tricu uvalili i do kraja igrali samo da vrijeme prođe.Next stop:Žabariland. :mrgreen:
Nakon reprezenzativnih izljeva emocija, danas mi ne bi tesko palo ni da smo zijanili. Sto se fudbala tice, emocionalno sam prazan, do baraža. :)
Propustim prvih 20 minuta, ispade da sam sve propustio. Jos utakmica i po, do rekorda, ili?
Manuel Neuer u BL nije 748 Minuta primio gol, rekord drži Timo Hildebrand sa 884.minute!
ps: ako si mislio na ovaj rekord :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 okt 2011, 17:58

Centre forward je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Manuel Neuer u BL nije 748 Minuta primio gol, rekord drži Timo Hildebrand sa 884.minute!
ps: ako si mislio na ovaj rekord :)
Kako je tom levatu to uspjelo :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 okt 2011, 17:58

Rutinska, uvjerljiva pobjeda i to protiv Herthe koja defanzivno zna fantastično i disciplinovano odigrat a mi smo tu ekipu razbili za nekih 13 minuta....Ribery opet sjajan i Mario pogađa iz svih pozicija i svi na nivou, nema se šta puno dalje pričat. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 okt 2011, 18:01

ribery je napisao/la: Jos utakmica i po, do rekorda, ili?
Jeste, tačnije još samo 136 minuta i rekord je (ponovo) naš :D :D :D
Jedino što me zabrinjava je puno promašenih zicera :o To smo svi naučili od Gomeza, ali tako nešto su radili i Muller, Lahm, Boa i još neko. Ukupno sam ih 5 izbrojao. Razumijem da su opušteno igrali, ali treba to malo više kantati :twisted: Malo me i Ribery naljutio kad je sam igrao ples po šesnaestercu :x
Ali, sad je snaga sačuvana za Napoli i tamo treba da istresemo sav svoj naboj :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 okt 2011, 18:04

Dylan Dog je napisao/la: Kako je tom levatu to uspjelo :mrgreen:
Njegov rekord je postignut izmedju dvije sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 okt 2011, 18:11

Herta rutinski odradjena i sada idemo na Napoli. Momci danas odigrali lagano, koliko im treba, uz pregrst propustenih prilika, tako da je Herta imala srece. Neuer ponovo nije primio gol i sve je izvjesnije da ce prestici Hildebranda. Protiv Napolia idemo osigurati prvo mjesto u grupi i naravno ponovo sacuvati svoj gol.

MIA SAN MIA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 okt 2011, 18:13

Europe
1. Dany Verlinden ... 1390 minutes
2. Edwin van der Sar ... 1311 minutes
3. Abel Resino Gomez ... 1275 minutes
4. Marios Praxitelous ... 1220 minutes
5. Vitor Baia ... 1191 minutes
Manuel Neuer ... 1108 minutes

U svijetu je na 25. mjestu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 okt 2011, 18:19

Centre forward je napisao/la:Sto se tice Napolia, realno bi bio zadovoljan i sa nerijesenim reezultatom.Gledam tekmu City - Villa i kontam kako smo ih naprasili, momacki a oni su tamo zasjeli na prvo mjesto.Svasta se iz ovoga moze zakljucit.
cuj engleska liga :lol:
bayern bi se prosetao tom prevarantskom zidovsko-kapitalistickom, a prije svega lopovskom ligom natopljenom hazarsko-beduinskom naftom u kojoj se polahko guse.
treba li napominjati da bi svaka tekma zavrsila s nulom 8-)

bayern je NEPOBEDIV :!: :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2011, 18:24

secer je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Sto se tice Napolia, realno bi bio zadovoljan i sa nerijesenim reezultatom.Gledam tekmu City - Villa i kontam kako smo ih naprasili, momacki a oni su tamo zasjeli na prvo mjesto.Svasta se iz ovoga moze zakljucit.
cuj engleska liga :lol:
bayern bi se prosetao tom prevarantskom zidovsko-kapitalistickom, a prije svega lopovskom ligom natopljenom hazarsko-beduinskom naftom u kojoj se polahko guse.
treba li napominjati da bi svaka tekma zavrsila s nulom 8-)

bayern je NEPOBEDIV :!: :!:
Tako je Šećo,o tome ja njima cijelo vrijeme pricam :)
ps:Bayo je nepob(J)ediv :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Klare

Post Postao/la Klare » 15 okt 2011, 18:31

Idemo Nojooo...

A ovo je meni skroz dosadno postalo, nema više one neizvjesnosti, adrenalina, onog živciranja, povuci-potegni, svega onog što nosi fudbal..., do 13 minute riješena utakmica, pa kome je to zanimljivo? :roll:
Šta reći :arrow: perfekt! :!:

Al' umalo da nam onaj Hrvat Andre uvali, koji bi to šokovi bili... :shock:
Vezna linija na čelu sa Schweiniem(Monolog, imal' te igdje :? ), Tymom i Krosom vrhunski, a ostali perfektno. :D

Iko da pohvali Mariofilovu golčinu? :?

Iko da je napravio facu :o na onaj sprint i eksplozivnost? :?

OK, šutnjom se branite, dozvoljeno je. :D

Valja nam sad sačuvati mrežu u sljedeće dvije dosta teške utakmice, teška gostovanja.
Italija :? , šta očekivati od debitanata :? , bezazleni nisu, ili će pasti pod pritiskom, snagom Bayerna, ostaje da se vidi, samo da gol ne primimo, to ćemo podnijeti još teže, nego li sami poraz. :mrgreen: Živa istina. ;)

Hannover igra Evropu, tako da smo tu na ti :mrgreen: , u egalu, umorne noge u tom meču neće učiniti svoje.

A kada to dvoje prebrodimo, ne da je rekord u Bundesligi oboren, nego i u cijeloj Evropi.

Evropo pokori se. :!: :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 okt 2011, 18:36

sad, pitanje je hocemo li pustit´ zabarima da bi ovou grupu ucinili zanimljivom :?:
jbg, red bi bio. bojim se da bi u slucaju zabarskog poraza nas uvazeni kolega magica napustio forum i to für immer tj. na 10-ak dana :lol:
Centre forward je napisao/la:ps:Bayo je nepob(J)ediv
ja sam dete iz mesovitog braka.
karington je napisao/la:Iko da pohvali Mariofilovu golčinu?
imam ja 8-) ovaj, a pogotovo ona golcina protiv turske :o svaka cast. to je ono sto se ocekuje od 30 mio. mann-a.
ps
si gled´o :?:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 15 okt 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 okt 2011, 18:36

thulkazal je napisao/la:Europe
1. Dany Verlinden ... 1390 minutes
2. Edwin van der Sar ... 1311 minutes
3. Abel Resino Gomez ... 1275 minutes
4. Marios Praxitelous ... 1220 minutes
5. Vitor Baia ... 1191 minutes
Manuel Neuer ... 1108 minutes

U svijetu je na 25. mjestu
Kad se samo sjetim koliko je ovdje bilo zlih riječi na dolazak Manuela Neuera a sad imamo dominatora na golu :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 okt 2011, 18:38

Saurman je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko je ovdje bilo zlih riječi na dolazak Manuela Neuera a sad imamo dominatora na golu :D
dominator je u zadnjih 8 tekmi im´o jednu jedinu paradu.
cekaj da se pojavi ekipa koja ce uputiti vise od jednog suta u okvir naseg gola pa onda sudi. ustvari, postoji li takva ekipa :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 okt 2011, 18:45

secer je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko je ovdje bilo zlih riječi na dolazak Manuela Neuera a sad imamo dominatora na golu :D
dominator je u zadnjih 8 tekmi im´o jednu jedinu paradu.
cekaj da se pojavi ekipa koja ce uputiti vise od jednog suta u okvir naseg gola pa onda sudi. ustvari, postoji li takva ekipa :?
I ono što prođe Manu to zaustavi bez problema unio je veliku sugurnost zadnoj liniji pravi vođa.

Znam da si vukao na Thomasa ali.. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 okt 2011, 18:51

@Klare,

Jednostavno pitanje: da l' Schweini pruža bolje ili gore partije od potpisivanja novog ugovora? Ja nikako ne rekoh da je on slab igrač, već da ne zaslužuje dobivati 10-ak miliona Eura godišnje. Danas je bio dobar (i više od toga), al' moramo priznati da Hertha nije ekipa na osnovu koje ćemo govoriti o eventualnoj formi nekog igrača. :mrgreen: Bayo gazi sve redom kada je u pitanju Bundeska i samo čudo će biti ukoliko na kraju ne osvoje duplu krunu. A što se tiče Evrope, tu ćemo vidjeti pravu snagu Bavaraca. Dakle, u mečevima kontra Barcelone, Manchestera, Reala, Chelsea - iliti u srazu sa najvećim (uz Bayern, dakako) favoritima za osvajanje klempe. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 okt 2011, 18:59

Saurman je napisao/la:I ono što prođe Manu to zaustavi bez problema unio je veliku sugurnost zadnoj liniji pravi vođa.
da je tonbe, tonbe je. problem je sto vi, obicni polunavijaci i simpatizeri ne shvatate da postoji nesto drugo, nesto preko cega mi, vatreni navijaci, ne prelazimo, nesto sto si naveo u slijedecoj recenici ;)
Znam da si vukao na Thomasa ali..
ja kao osnivac schickerije ne mogu prihvatit´ da mi na golu najdrazeg kluba ´cuci´ salkeov ultrash :x
ok, usvojili smo ga te se nakon par mjeseci pocinjemo i navikavati.

J
ednostavno pitanje: da l' Schweini pruža bolje ili gore partije od potpisivanja novog ugovora?
u zadnjih 10-ak utakmica daleko bolje. pazi, ovdje zanemarujemo vrhunske partije u dfb dresu u kojima je redovno medju najboljima. problem je sto se ti ne razumijes u fudbal tj. nemas pojma sta je pos´o jedne sestice.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 okt 2011, 19:05

Al' se haman dobro razumijem u ljudsku narav. :mrgreen: Nakon što se potpiše unosniji ugovor, povuče se ručna. :mrgreen: Nije Schweini jedini, dešavaju se takvi slučajevi i u NBA ligi (ne mislim na @Pajinu NBA ligu, da ne bi bilo zabune). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 okt 2011, 19:15

secer je napisao/la:
da je tonbe, tonbe je. problem je sto vi, obicni polunavijaci i simpatizeri ne shvatate da postoji nesto drugo, nesto preko cega mi, vatreni navijaci, ne prelazimo, nesto sto si naveo u slijedecoj recenici ;)
Ovo si uputio na pogrešnu adresu , ja npr ne mogu preći preko toga da Bayern već PREdugo čeka na 5 titulu CL a dolazak jednog od najboljih golmana u naš klub mogu samo pozdraviti kao i svi istinski navijači Baye kojima su rezutati kluba u prvom planu a ne to ko je on i odakle je igrač. ;)
Kraft je prošle sezone imao šansu da pokaže šta zna i nije iskoristio , u par utakmica nam je izbio bodove iz džepa i tako gurnuo u kvalifikacije za CL.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.