Raul_64 je napisao/la:Ajde što im zabi 3 komada al što slomi čovjeka grčko-rimski stilom
[youtube][/youtube]
Jaoo koji narkoman ,nisam bas upucen najbolje u borilacke vjestine ,al mislim da je ovo tekvando fazon crni pojas ,treci dan (nista nisam jeo )
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
L_blancos je napisao/la:Oj tekvando, idi umij se solnom kiselinom..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Inace to su ti taekwondo potezi u nogometu,a Ibra ima crni pojas..
A sta si time htio dokazati ? Da i Inter ima(o) tekvando Igraca .Da li si mozda mislio da je ovo uvreda na racun C.R ?Nije bila ,cisti komentar na Raulov post ,tj. neke stvari koje ti ne razumijes ...btw ovo ti klasinci tekvando zahvati(zato sam naglasio "nisam bas upucen u borilacke vjestine" ) il judo isto sranje ,bitno je da mali pao ko slina, + Ibra ima crni pojas (par dana nista nije jeo ) ...i nemoj se brukat sa isfuranim forama iz djecijih vrtica: solna kiselina i to
Zadnja izmjena: warden, dana/u 21 jul 2011, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Lave u tekvandou nema uopste zahvata, tae kwon do ti je 80 / tehnike nogom a 20/ rukom, mijesas sa aikidom to ti ocu rec.. Ibrahimovic jest crni pojas, i gledao sam par njegovih taekwondo treninga..
Da ne idemo previse u off ,ne pricaj o necemu sto ne znas..
A sta si time htio dokazati ? Da i Inter ima(o) tekvando Igraca .Da li si mozda mislio da je ovo uvreda na racun C.R ?Nije bila ,cisti komentar na Raulov post ,
(zato sam naglasio "nisam bas upucen u borilacke vjestine" ) il judo isto sranje ,bitno je da mali pao ko slina,
+ Ibra ima crni pojas (par dana nista nije jeo ) ...i nemoj se brukat sa isfuranim forama iz djecijih vrtica: solna kiselina i to [/i]
IO SONO INTERISTA
L_blancos je napisao/la:Lave u tekvandou nema uopste zahvata, tae kwon do ti je 80 / tehnike nogom a 20/ rukom, mijesas sa aikidom to ti ocu rec.. Ibrahimovic jest crni pojas, i gledao sam par njegovih taekwondo treninga..
Da ne idemo previse u off ,ne pricaj o necemu sto ne znas..
A sta si time htio dokazati ? Da i Inter ima(o) tekvando Igraca .Da li si mozda mislio da je ovo uvreda na racun C.R ?Nije bila ,cisti komentar na Raulov post ,tj. neke stvari koje ti ne razumijes ...btw ovo ti klasinci tekvando zahvati(zato sam naglasio "nisam bas upucen u borilacke vjestine" ) il judo isto sranje ,
, + Ibra ima crni pojas (par dana nista nije jeo ) ...i nemoj se brukat sa isfuranim forama iz djecijih vrtica: solna kiselina i to [/i]
Ma da slazem se, ne trebaju nam off topici ,bitno je ovo gore "code"
IO SONO INTERISTA
I šta sad ? Bacio ga pa šta ? Likovi celu **** utakmicu samo udaraju i udaraju... Pa Coentraa čovek je vukao 15 metara, neće da ga pusti, ovaj jedva nekako uspio da pobegne od njega. Nisu normalni, nafurali se ko da je finale Svetskog prvenstva.
Po mom mišljenju ovo je pozitivna stvar,da se napokon trener najviše pita oko transfera,valjda čovjek poput Mourinha zna šta mu je potrebno da pojača svoj tim
Pitao se Mourinho i ranije, nista ovo bitno nece promijeniti, e da **** jesu ga zapetljali....sta bese ono Zidane? Sportski direktor? Pardeza ? Valdano je bio generalni, ko je sad to ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dok se gleda za koga dati 45 miliona(a koji bi vrlo lahko mogao biti 3 izbor) Morata je hladno uvalio 3 gola Srbiji,4 u drugom meču..
I na kraju kad ode na posudu u Getafe ili slično i kad sa mediokritetima postane jedan od njih,na kraju jel nije ni bio klasa za Real..
EKipa je potpuna,prepuna i mislim da bi makar taj 3 napadač mogao,trebao biti iz Cantere Morata ili Joseul.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Morata izgleda proradio, ali nece od njega nista biti. Sumnjam. Prije ce Joselu koji je sa 1.timom upast u kombinacije Mourinha nego Morata. No vidjecemo. Gdje je sad @Portillo, koji bi da dovede Javi Martineza, Llorenta, Aguera a da Sarabia i Morata udju u A tim, s tim da budu nosioci Reala. Bas me zanima sta ce sada da kaze. 'Aguero nam nikad nije trebao, Morata je tu' .
Sto se tice Ozila, smatram da je to potencijalni novi no.1.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Morata izgleda proradio, ali nece od njega nista biti. Sumnjam. Prije ce Joselu koji je sa 1.timom upast u kombinacije Mourinha nego Morata. No vidjecemo. Gdje je sad @Portillo, koji bi da dovede Javi Martineza, Llorenta, Aguera a da Sarabia i Morata udju u A tim, s tim da budu nosioci Reala. Bas me zanima sta ce sada da kaze. 'Aguero nam nikad nije trebao, Morata je tu' .
Ma pusti @portilla fantazira
Što se tiče potencijalnog no.1.Ozil sigurno može to biti samo da još malo ojača
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nail for Real je napisao/la:Morata izgleda proradio, ali nece od njega nista biti. Sumnjam. Prije ce Joselu koji je sa 1.timom upast u kombinacije Mourinha nego Morata. No vidjecemo. Gdje je sad @Portillo, koji bi da dovede Javi Martineza, Llorenta, Aguera a da Sarabia i Morata udju u A tim, s tim da budu nosioci Reala. Bas me zanima sta ce sada da kaze. 'Aguero nam nikad nije trebao, Morata je tu' .
Kao prvo, Javi Martinez igra zadnjeg veznog (nesto kao Sahin) i ne bi bio nikakva konkurencija Morati. To sa Aguerom sam objasnio na nasem forumu a rekao sam ako budem trebao ponoviti vise puta da nece valjat.