Da li ti i tvoja porodica,dizete kredite u Vakufskoj banci.da li si ikada poslovao preko te banke,nisi sigurno.Slazem se ja sa pricom da su sve ovo spekulacije,i da jedni pricaju jedno a drugi drugo,ali me brate nervira kada neko zeli ispasti pametan,a ustvari sere ko grlica.Ti se nasao nekom popovati,kako neko nema mozga da skonta preko cega posluje islamski svijet,i kako ljudi dizu kredite po drugim bankama.Ja te opet pitam sta si to ti digao preko Vakufske i slicnih banki.Recimo BBi ,**** te ta banka,ja pokusao da dignem Play station 3 preko te banke kredit 1000 km ,oni mi traze ucesca 300 km plus 150 za obrade kredita,i onda mi neko prica o islamskom bankarstvu.Da Bog da i Sarajevo I Zeljo bili na stabilnim nogama,a ne ovako ziovotarili.prica se o nekim projektima a ne mogu igraca kvalitetnog dovesti .Pa se ti jadan ne bi zamarao ovim stvarima,bilo bi ti bolje da se zamaras ovim ljudima koji misle da ce taj covjek tek tako odrijesiti kesu i davati tudje pare.Tako razmislja dijete od 15 godina.Ali to je vec tvoj problem.johnnyHZ je napisao/la:mislis da je nekim mozgovima lahko to skontati?? najlakse je otici u kakvu austrijsku banku ili svicarsku (koji mole Boga da nas nema) i tamo se zavaliti u kr. pored nasih banaka..... al et sreca pa postoje sposobni MENADZERI pa i pored nesvjesnog naroda i velikog patriotizma uspiju stvoriti uspjesnu banku,jer da nije uspjesna , hem sto nebi postojala, hem sto se nebi otvarale nove filijale ....kako god.....nit nekoga uzdizem nit hvalim ja sam vec napisao,svi guraju svoj prljav ves pod tepih,nas je izasao na VIDJELO ...sad ga valja oprati..... ali ko ga prvi opere mmoze ga obuci ...FCS-FCS je napisao/la:sve humanitarne org koje imaju prefix islamske rade preko vakufske banke i BBI....sve arapske firme isto tako..
treba li jos nabrajati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barbarez je napisao/la:Da li ti i tvoja porodica,dizete kredite u Vakufskoj banci.da li si ikada poslovao preko te banke,nisi sigurno.Slazem se ja sa pricom da su sve ovo spekulacije,i da jedni pricaju jedno a drugi drugo,ali me brate nervira kada neko zeli ispasti pametan,a ustvari sere ko grlica.Ti se nasao nekom popovati,kako neko nema mozga da skonta preko cega posluje islamski svijet,i kako ljudi dizu kredite po drugim bankama.Ja te opet pitam sta si to ti digao preko Vakufske i slicnih banki.Recimo BBi ,**** te ta banka,ja pokusao da dignem Play station 3 preko te banke kredit 1000 km ,oni mi traze ucesca 300 km plus 150 za obrade kredita,i onda mi neko prica o islamskom bankarstvu.Da Bog da i Sarajevo I Zeljo bili na stabilnim nogama,a ne ovako ziovotarili.prica se o nekim projektima a ne mogu igraca kvalitetnog dovesti .Pa se ti jadan ne bi zamarao ovim stvarima,bilo bi ti bolje da se zamaras ovim ljudima koji misle da ce taj covjek tek tako odrijesiti kesu i davati tudje pare.Tako razmislja dijete od 15 godina.Ali to je vec tvoj problem.johnnyHZ je napisao/la:mislis da je nekim mozgovima lahko to skontati?? najlakse je otici u kakvu austrijsku banku ili svicarsku (koji mole Boga da nas nema) i tamo se zavaliti u kr. pored nasih banaka..... al et sreca pa postoje sposobni MENADZERI pa i pored nesvjesnog naroda i velikog patriotizma uspiju stvoriti uspjesnu banku,jer da nije uspjesna , hem sto nebi postojala, hem sto se nebi otvarale nove filijale ....kako god.....nit nekoga uzdizem nit hvalim ja sam vec napisao,svi guraju svoj prljav ves pod tepih,nas je izasao na VIDJELO ...sad ga valja oprati..... ali ko ga prvi opere mmoze ga obuci ...FCS-FCS je napisao/la:sve humanitarne org koje imaju prefix islamske rade preko vakufske banke i BBI....sve arapske firme isto tako..
treba li jos nabrajati
http://www.winne.com/dninterview.php?intervid=2776
malo ovo procitaj,pa komentarisi!
Citaj ,citaj ili fakat si nepismen
Sta sam naveo ...humanitarne org sa prefixom islamske , arapske i druge firme iz islamskog svijeta...gdje ja napisah fizicka lica...gdje !!
Na kraju, mene i vecinu nas optuzujete da nam je svaki post o NK ili FK (sta je trenutno) zeljo...a sta vi radite. Sve znate , kako nam je kop i kakva je situacija u njemu , znate sve o toj vakufskoj banci i slicno...vec pricate o pranju para (eto slovenci i kujo su posteni ) a covjek nije ni ustolicen...sta je sljedece postenjacine i mislioci...i na kraju sta te libo taki cime se ja smaram SANJAJ BAGERE i pun novi kontejner negdje 3125 god.
Sta sam naveo ...humanitarne org sa prefixom islamske , arapske i druge firme iz islamskog svijeta...gdje ja napisah fizicka lica...gdje !!
Na kraju, mene i vecinu nas optuzujete da nam je svaki post o NK ili FK (sta je trenutno) zeljo...a sta vi radite. Sve znate , kako nam je kop i kakva je situacija u njemu , znate sve o toj vakufskoj banci i slicno...vec pricate o pranju para (eto slovenci i kujo su posteni ) a covjek nije ni ustolicen...sta je sljedece postenjacine i mislioci...i na kraju sta te libo taki cime se ja smaram SANJAJ BAGERE i pun novi kontejner negdje 3125 god.
Covjek koji treba da dodje za predsjednika kluba je gospodin covjek za razliku od predhodnih uprava nadam se da ako ovaj covjek dodje u klub da ce dobiti podrsku navijaca. Da nece nasjesti na huskanja Blekica i Gracica.
Pojedinci treba da znaju da on mora da skupi lovu od drugih sponzora. Iz svoga dzepa niko ne da. Pa ni iz dzepa svoje firme ili firme koju predstavlja. Naravno da ce se izdvojiti odredjena suma novca ali ona nece preci 200.000 KM. Ipak je i to veoma dobra suma jer ce se isplatiti i zadrzati igraci a to je bio najveci problem.
Postoji plan i program kod toga gospodina o vracanju duga. Posto je cijenjen i uvazen medju politicarima takodjer pokusat ce se ponovo uspostaviti placanje na rate. Nesto poput Zeljeznicara. Sarajevo je imalo istu opciju ali nisu ispostovali rok. Cilj je da se to ponovo aktivira. Cak zeli dovesti i pojacanja vjerovali ili ne. Ali takodjer je postavio i neke sovje uslove, i zeli svoje ljude sa sobom. Drugo uslove nemam pravo da iznosi a i to ce se saznati kroz medije ako bude potrebno.
Jos je sve u zraku. O Mirzi V. neki drugi put.
Pojedinci treba da znaju da on mora da skupi lovu od drugih sponzora. Iz svoga dzepa niko ne da. Pa ni iz dzepa svoje firme ili firme koju predstavlja. Naravno da ce se izdvojiti odredjena suma novca ali ona nece preci 200.000 KM. Ipak je i to veoma dobra suma jer ce se isplatiti i zadrzati igraci a to je bio najveci problem.
Postoji plan i program kod toga gospodina o vracanju duga. Posto je cijenjen i uvazen medju politicarima takodjer pokusat ce se ponovo uspostaviti placanje na rate. Nesto poput Zeljeznicara. Sarajevo je imalo istu opciju ali nisu ispostovali rok. Cilj je da se to ponovo aktivira. Cak zeli dovesti i pojacanja vjerovali ili ne. Ali takodjer je postavio i neke sovje uslove, i zeli svoje ljude sa sobom. Drugo uslove nemam pravo da iznosi a i to ce se saznati kroz medije ako bude potrebno.
Jos je sve u zraku. O Mirzi V. neki drugi put.
Nisam citirao tebe,ali kada me vec vuces za jezik,onda pismeni gospodine da ti objasnim ponovo sta sam napisao.Ne ulazim ja u problematiku poslovanja Vakufske banke,dao sam komentar na nesto sasvim drugo.Komentar se odnosio na pametovanje o tome kako mi volimo austriske,hrvatske i ostale banke,a gospodin eto satra se od koristenja usluga islamskih banaka.Znaci ,to me nervira,jer je to jeftin nacin da se sada izdize Vakufska banka,i on se nasao da prica,ko je budala a ko pametan.Preporucio sam mu da ispita inteligenciju ljudi koji misle da ce taj RIzvanovic samo doci i iskesirati lovu ,koliko vama treba.To sto sam ja naveo jedan primjer pruzanja usluga BBi banke,naveo sam iz razloga sto su to stvari koje me tjeraju da koristim te austrijske i slicne banke.Kazes mi gdje si ti to naveo primjer fizikih lica,i ja ti opet kazem nisam tebe citirao, a molim te kada neko prica o raji koja koristi usluge neke od banki,i pritom ih naziva nedovoljno inteligentnim,znaci da prica o fizickim licima,jer cisto sumnjam da ste vi upoznati sa poslovnim politikama banaka pogotovo u slucaju pravnih lica.Zato ispada samo jedno, da lupate i serete uprazno,a vadite se na perfidan nacin,trudeci se da ispadnete pametni.Prica ti je totalno glupa,ako ti ja objasnim da ja bas i ne vjerujem u te price o bagerima na grbavici i slicne stvari,onda nema potrebe da mi to nameces,jedina potreba je mozda da se ti pozabavis svojom pismenoscu.Tako da se ti smaraj cime hoces ,tvoja stvar,ja sam samo dao komentar na konstataciju tvog kolege,strucnjaka za bankarstvo.To sto volim Zelju,i ne volim Sarajevo,ne znaci da mrzim Sarajevo:Doci na temu FK Sarajevo,i komentarisati je stvar izbora,sto ocito ne razumijes.Postujem svakog pravog navijaca Sarajeva,i vjeruj mi da mi vece zadovoljstvo predstavlja pricati sa realnim navijacem Sarajeva,nego mozda sa nekim Zeljinim.Jer covjek koji moze razgranicti ljubav i realnost,mora biti neko jako inteligentan,a naci slicno misljenje sa nekim ko voli razlicite stvari od tebe,je vrijedno postovanja.FCS-FCS je napisao/la:Citaj ,citaj ili fakat si nepismen
Kada zelis odgovoriti na provokaciju nekog navijaca Zelje,onda to uradi ,ali nemoj pricati gluposti.
Moja zelja je ta da ako Rizvanovic dodje i donese brdo para,da i mi uhvatimo te bankare pa da svi gledamo bolji fudbal i pune stadione.
pozdrav
VOLIM TE ZELJO
Jeste buraz sve je to takoo ,jedino je problem sto tvoj idealan tipbarbarez je napisao/la:Nisam citirao tebe,ali kada me vec vuces za jezik,onda pismeni gospodine da ti objasnim ponovo sta sam napisao.Ne ulazim ja u problematiku poslovanja Vakufske banke,dao sam komentar na nesto sasvim drugo.Komentar se odnosio na pametovanje o tome kako mi volimo austriske,hrvatske i ostale banke,a gospodin eto satra se od koristenja usluga islamskih banaka.Znaci ,to me nervira,jer je to jeftin nacin da se sada izdize Vakufska banka,i on se nasao da prica,ko je budala a ko pametan.Preporucio sam mu da ispita inteligenciju ljudi koji misle da ce taj RIzvanovic samo doci i iskesirati lovu ,koliko vama treba.To sto sam ja naveo jedan primjer pruzanja usluga BBi banke,naveo sam iz razloga sto su to stvari koje me tjeraju da koristim te austrijske i slicne banke.Kazes mi gdje si ti to naveo primjer fizikih lica,i ja ti opet kazem nisam tebe citirao, a molim te kada neko prica o raji koja koristi usluge neke od banki,i pritom ih naziva nedovoljno inteligentnim,znaci da prica o fizickim licima,jer cisto sumnjam da ste vi upoznati sa poslovnim politikama banaka pogotovo u slucaju pravnih lica.Zato ispada samo jedno, da lupate i serete uprazno,a vadite se na perfidan nacin,trudeci se da ispadnete pametni.Prica ti je totalno glupa,ako ti ja objasnim da ja bas i ne vjerujem u te price o bagerima na grbavici i slicne stvari,onda nema potrebe da mi to nameces,jedina potreba je mozda da se ti pozabavis svojom pismenoscu.Tako da se ti smaraj cime hoces ,tvoja stvar,ja sam samo dao komentar na konstataciju tvog kolege,strucnjaka za bankarstvo.To sto volim Zelju,i ne volim Sarajevo,ne znaci da mrzim Sarajevo:Doci na temu FK Sarajevo,i komentarisati je stvar izbora,sto ocito ne razumijes.Postujem svakog pravog navijaca Sarajeva,i vjeruj mi da mi vece zadovoljstvo predstavlja pricati sa realnim navijacem Sarajeva,nego mozda sa nekim Zeljinim.Jer covjek koji moze razgranicti ljubav i realnost,mora biti neko jako inteligentan,a naci slicno misljenje sa nekim ko voli razlicite stvari od tebe,je vrijedno postovanja.FCS-FCS je napisao/la:Citaj ,citaj ili fakat si nepismen
Kada zelis odgovoriti na provokaciju nekog navijaca Zelje,onda to uradi ,ali nemoj pricati gluposti.
Moja zelja je ta da ako Rizvanovic dodje i donese brdo para,da i mi uhvatimo te bankare pa da svi gledamo bolji fudbal i pune stadione.
pozdrav

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
IMA LI KO ŠTA PAMETNO DA KAŽE
mma_hz,
super komentar. Narocito je dobro ovo
"al sve to pada u vodu dok baljak i alihodzic ne podnesu ostavke "
Oni ce pdnijeti ostavke samo ako moraju - recimo da se skupe cvrsti dokazi koji ih mogu poslati na robiju pa da odstupe. Ima jos par nacina ali nisu puno vjerovatni. Doduse prije se na Carsiji znalo kako se postupa sa sitnim pacovima kao sto su pomenuta dvojica
.
Druga je mogucnost da se sve funkcije u klubu proglase re-izborne na recimo 2 godine pa da Skupstina razmatra postignute rezultate osobe za prosli period i glasa da osoba zadrzi poziciju ili izabere nekog ko je vise kompetentan. Ne kazem da je idealan prijedlog ali nesto se treba mijenjati u organizaciji. Ako ima boljih prijedloga samo naprijed.
super komentar. Narocito je dobro ovo
"al sve to pada u vodu dok baljak i alihodzic ne podnesu ostavke "
Oni ce pdnijeti ostavke samo ako moraju - recimo da se skupe cvrsti dokazi koji ih mogu poslati na robiju pa da odstupe. Ima jos par nacina ali nisu puno vjerovatni. Doduse prije se na Carsiji znalo kako se postupa sa sitnim pacovima kao sto su pomenuta dvojica

Druga je mogucnost da se sve funkcije u klubu proglase re-izborne na recimo 2 godine pa da Skupstina razmatra postignute rezultate osobe za prosli period i glasa da osoba zadrzi poziciju ili izabere nekog ko je vise kompetentan. Ne kazem da je idealan prijedlog ali nesto se treba mijenjati u organizaciji. Ako ima boljih prijedloga samo naprijed.
ovako ćemo od sad.
nakon ovog posta, svi trolovi i provokatori će biti trajno banovani.
tema je FK Sarajevo, za banovanje neću gledati ko navija za koga, a procjenu o tome ko je došao da normalno diskutuje o temi, a ko samo da provocira donosimo moderatori i ja, subjektivno.
za osobe koje se žele prepucavati na relaciji sarajevo-željo postoji posebna tema, molim vas koristite je.
nakon ovog posta, svi trolovi i provokatori će biti trajno banovani.
tema je FK Sarajevo, za banovanje neću gledati ko navija za koga, a procjenu o tome ko je došao da normalno diskutuje o temi, a ko samo da provocira donosimo moderatori i ja, subjektivno.
za osobe koje se žele prepucavati na relaciji sarajevo-željo postoji posebna tema, molim vas koristite je.
prica se sve dogovoreno , ovaj iz vakufske pristao, e sad , ako otjera onu gamad, moze , ako ne otjera isti mi je ko i svaki do sad , samo ce uci u kolotecinu krimanalca i biti progutan, potrosen
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma nadati se da će uspjeti istjerati iz uprave sve one kojima FK Sarajevo nije na prvom mjestu.
Jedva čekam tu skupštinu.
Jedva čekam tu skupštinu.
Kako god bilo i kog dosao na mjesto predsjednika zna sta mu je ciniti. Samo kontam da je fakat tesko prihvatiti ovu funkciju u ovakvom stanju u kojem se klub nalazi. Ne da je vruc krompir nego VREO. Ali ipak , optimizam postoji i neke naznake (koje nisu za pricu..jos uvijek) govore da ce biti puno puno bolje. Vec postoje kontakti sa par firmi koje bi trebale na neki nacin uletiti sa sponzorstvom (ugovor bi bio do sept iduce god) ovo nije sigurno jos uvijek ali postoje dobri temelji na kojem se moze bazirati nas optimizam. Uglavnom ako se 28.12 na skupstini potvrdi imenovanje Rizvanovica , sigurno je da se mozemo nadati puno boljoj situaciji
Nijedan sponzor neće uložiti ni marke u ovakav neorganizovan klub, jer klub koji mijenja uprave i kome igrači štrajkuju nemože biti pogodan za ulaganje ! Podijelit će se plate prodajom Džakmića, standardne pare od kantona, nekoliko državnih firmi( po par desetina hiljada ) i tako izgurati do ljeta !FCS-FCS je napisao/la:Kako god bilo i kog dosao na mjesto predsjednika zna sta mu je ciniti. Samo kontam da je fakat tesko prihvatiti ovu funkciju u ovakvom stanju u kojem se klub nalazi. Ne da je vruc krompir nego VREO. Ali ipak , optimizam postoji i neke naznake (koje nisu za pricu..jos uvijek) govore da ce biti puno puno bolje. Vec postoje kontakti sa par firmi koje bi trebale na neki nacin uletiti sa sponzorstvom (ugovor bi bio do sept iduce god) ovo nije sigurno jos uvijek ali postoje dobri temelji na kojem se moze bazirati nas optimizam. Uglavnom ako se 28.12 na skupstini potvrdi imenovanje Rizvanovica , sigurno je da se mozemo nadati puno boljoj situaciji
Jedino ako u upravu ne uđu neki uspješni menadžeri koje bi trebao dovesti g. Rizvanović i koji bi uložili svoj novac odnosno svojih firmi .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije sve tako crno. Malo su mediji potplaceni da blate i pogorsavaju situaciju u klubu. A koliko su nam mediji jadni tvrdi cinjenica da nemaju blage veze sta se desava u klubu. A pomaka ima. Ipak moje nije da o tome pisem jer ne pisem za nase medije!dzenan01 je napisao/la:Nijedan sponzor neće uložiti ni marke u ovakav neorganizovan klub, jer klub koji mijenja uprave i kome igrači štrajkuju nemože biti pogodan za ulaganje ! Podijelit će se plate prodajom Džakmića, standardne pare od kantona, nekoliko državnih firmi( po par desetina hiljada ) i tako izgurati do ljeta !FCS-FCS je napisao/la:Kako god bilo i kog dosao na mjesto predsjednika zna sta mu je ciniti. Samo kontam da je fakat tesko prihvatiti ovu funkciju u ovakvom stanju u kojem se klub nalazi. Ne da je vruc krompir nego VREO. Ali ipak , optimizam postoji i neke naznake (koje nisu za pricu..jos uvijek) govore da ce biti puno puno bolje. Vec postoje kontakti sa par firmi koje bi trebale na neki nacin uletiti sa sponzorstvom (ugovor bi bio do sept iduce god) ovo nije sigurno jos uvijek ali postoje dobri temelji na kojem se moze bazirati nas optimizam. Uglavnom ako se 28.12 na skupstini potvrdi imenovanje Rizvanovica , sigurno je da se mozemo nadati puno boljoj situaciji
Jedino ako u upravu ne uđu neki uspješni menadžeri koje bi trebao dovesti g. Rizvanović i koji bi uložili svoj novac odnosno svojih firmi .
Pa i nije bas tako jer je svima jasno a buducem predsjedniku pogotovo, da jedino njegov dolazak (prihvatanje funkcije) moze biti djelotvoran ako za pocetak ugasi pozar. To podrazumjeva da njegova banka da neku donaciju. Jasno je da bez toga nema nista a tvrdim da se covjek ne bi ni prihvatio funkcije da ne moze donijeti neku lovu (bar za plate koje se nisu isplatile od jula ovr god). Jer , u suprotnom svako od nas moze biti predsjednik i palamuditi o "projektima". Ovom Rizvanovicu je to potpuno jasno a sve ovo mu je predoceno od radne grupe kroz papire koji su mu dostavljeni.
Hajmo malo optimizma..bice ABD dobro !!!
Hajmo malo optimizma..bice ABD dobro !!!
Biće kao što je i bilo zadnjih deset godina, vrtit ćemo se oko plasmana za evropu a u evropi odigrati kolo ili dva prodati što valja igrača naravno za džaba, uvijek će biti po neki dobar junior da uskoči biće ovih povratnika od 38 i kusur godina što nemaju gdje igrati (možda hota potpiše za dvije godine) možda bude i neka titula za 5-6 godina ili kup tek toliko sa se malo smirimo. Ovaj gospodin Rizvanović pa ja u njemu vidim nekog novog Šumana jer on je samo obični direktor neke banke ali dok god je račun kluba blokiran niko bolji neće doći niti će bilo koji novi sponzor doći da uplati pare na baljkov "privatni račun" , i tako će to sve trajati još 10-15 godina dok klub ne zaglavi u još veće dugove do nažalost neizbježnog stečaja...
jesi li Ti pesimista ili dobro informisani optimista?zizinjo je napisao/la:Biće kao što je i bilo zadnjih deset godina, vrtit ćemo se oko plasmana za evropu a u evropi odigrati kolo ili dva prodati što valja igrača naravno za džaba, uvijek će biti po neki dobar junior da uskoči biće ovih povratnika od 38 i kusur godina što nemaju gdje igrati (možda hota potpiše za dvije godine) možda bude i neka titula za 5-6 godina ili kup tek toliko sa se malo smirimo. Ovaj gospodin Rizvanović pa ja u njemu vidim nekog novog Šumana jer on je samo obični direktor neke banke ali dok god je račun kluba blokiran niko bolji neće doći niti će bilo koji novi sponzor doći da uplati pare na baljkov "privatni račun" , i tako će to sve trajati još 10-15 godina dok klub ne zaglavi u još veće dugove do nažalost neizbježnog stečaja...

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
prije dvije godine glavni sponzor Veleza je bila ta vakufska banka. buduci da vas preuzima njen direktor ocekujem da Velezu gledate u ledja... 

Upravo tako. Jedino sto moze napraviti bolje - naravno pod uslovom da hoce i smije (zna se od koga) - jeste da otjera Baljka i poput prethode Uprave da nastavi dobru saradnju sa navijacima. Ostalo, prosjek, nista visezizinjo je napisao/la:Biće kao što je i bilo zadnjih deset godina, vrtit ćemo se oko plasmana za evropu a u evropi odigrati kolo ili dva prodati što valja igrača naravno za džaba, uvijek će biti po neki dobar junior da uskoči biće ovih povratnika od 38 i kusur godina što nemaju gdje igrati (možda hota potpiše za dvije godine) možda bude i neka titula za 5-6 godina ili kup tek toliko sa se malo smirimo. Ovaj gospodin Rizvanović pa ja u njemu vidim nekog novog Šumana jer on je samo obični direktor neke banke ali dok god je račun kluba blokiran niko bolji neće doći niti će bilo koji novi sponzor doći da uplati pare na baljkov "privatni račun" , i tako će to sve trajati još 10-15 godina dok klub ne zaglavi u još veće dugove do nažalost neizbježnog stečaja...
dok vi tu baljezgate ja vam dajem informaciju da vam DŽakmić ode u Koreju.Bolje bi bilo da nam nešto više saznate.