Dzaba mora Osweiler jos puno pure pojest.Thranduil je napisao/la:Šta baci Big Ben, INT koji vrati u život Broncose
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Antonio je jednostavno prejak WR 
A jest lijepo biti u playoffu, a pojedini contenderi vec u zimskom snu

meni je pravo cool da ni denver nije još sigurno u playoffu ... ako kansas city, jetsi i pittsburgh dobiju sve do kraja a denver jednu izgubi ispadaju sa skorom 11-5. to se mislim samo dva puta desilo u istoriji .... elem neće se desiti ali bilo bi cool 
Ma samo nek KC ostanu 5i, igrali bi s njima ciku, pa u slucaju pobjede isli Bengalsima (staroj musteriji)jestamaji je napisao/la:meni je pravo cool da ni denver nije još sigurno u playoffu ... ako kansas city, jetsi i pittsburgh dobiju sve do kraja a denver jednu izgubi ispadaju sa skorom 11-5. to se mislim samo dva puta desilo u istoriji .... elem neće se desiti ali bilo bi cool
Jesi li ti, ziv i zdrav bio, gledao KC zadnjih 8-9 sedmica?
Ljudi ubise brasno, sodomizirali bi vas.
Doduse, rijetko ko i nece u playofu, tako da vam je sustinski svejedno, ocekujem najvecu palyoff pobjedu u historiji.
Istina, ne znam napamet koliki je to broj poena razlike, ali ne sumnjam da ste toliko losi da vas neko brutalno nabije.
Ljudi ubise brasno, sodomizirali bi vas.
Doduse, rijetko ko i nece u playofu, tako da vam je sustinski svejedno, ocekujem najvecu palyoff pobjedu u historiji.
Istina, ne znam napamet koliki je to broj poena razlike, ali ne sumnjam da ste toliko losi da vas neko brutalno nabije.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Desi sta ima
Steelersi imaju tiebreaker za sad nad Jetsima, tako da Jets vjerovatno ne mogu zavrsit 5i, izmedju KC i Steelersa, biram KC
Steelersi imaju tiebreaker za sad nad Jetsima, tako da Jets vjerovatno ne mogu zavrsit 5i, izmedju KC i Steelersa, biram KC
Odlican potez BB-a i uz to jos za vet-minimum...Samo da svi igraci u napadu budu spremni za PO i onda ruku na srce ne vidim ko u AFC-u moze taj napad zaustaviti.****: RB Steven Jackson is signing with the #Patriots today.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko su onda Coltsi loši kad su ih tako loši Texansi sa 4 QB u sezoni uspili dobiti usred Indyawork je napisao/la: ali ne sumnjam da ste toliko losi da vas neko brutalno nabije.
Sad ozbiljno, Texansi imaju bolju odbranu od njih, i run igru koja je nepostojeća kod Coltsa, OL je isto lošiji kod Coltsa, zato i tolike povrede kod QB-eva, uz to i Pagano i Grigson nisu ništa napravili da pomognu Lucku, već naprotiv.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mi bi bar imali Lucka za PO, a Luck je vec pokazao kako se uzimaju PO tekme pogotovo kuci i nisi upravu losija ekipa je uzela jucer, realno ti kazem, kljucni playevi i odluke su otisle na stranu Hjustona, a da je pokupio Mathis fumble na 10:0 na 20 yardi to bi bilo gotovo, mi smo ovu tekmu izgubili nista oni nisu napravili. Ko je gled'o vidio je sve. A garantujem da im odbrana nije toliko dobra koliko je nas napad s Mattom bio los, znaci oni su totalni krs, nabit ce ih ko bude htio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koliko su onda Coltsi loši kad su ih tako loši Texansi sa 4 QB u sezoni uspili dobiti usred Indyawork je napisao/la: ali ne sumnjam da ste toliko losi da vas neko brutalno nabije.
Sad ozbiljno, Texansi imaju bolju odbranu od njih, i run igru koja je nepostojeća kod Coltsa, OL je isto lošiji kod Coltsa, zato i tolike povrede kod QB-eva, uz to i Pagano i Grigson nisu ništa napravili da pomognu Lucku, već naprotiv.
Kako su komplikovani ovi tiebreakeri to je uzas, nigdje ne mogu naci tacnu info sta se desava s ekipama koje imaju isti omjer u div i isti omjer u conf
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dok Luck ne dodje do SB ili ga osvoji ne treba se pricati nista.. Nema argumenata da ga se svrstava u sami vrh
http://www.nfl.com/standings/tiebreakingproceduresEdin TM87 je napisao/la:Mi bi bar imali Lucka za PO, a Luck je vec pokazao kako se uzimaju PO tekme pogotovo kuci i nisi upravu losija ekipa je uzela jucer, realno ti kazem, kljucni playevi i odluke su otisle na stranu Hjustona, a da je pokupio Mathis fumble na 10:0 na 20 yardi to bi bilo gotovo, mi smo ovu tekmu izgubili nista oni nisu napravili. Ko je gled'o vidio je sve. A garantujem da im odbrana nije toliko dobra koliko je nas napad s Mattom bio los, znaci oni su totalni krs, nabit ce ih ko bude htio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koliko su onda Coltsi loši kad su ih tako loši Texansi sa 4 QB u sezoni uspili dobiti usred Indyawork je napisao/la: ali ne sumnjam da ste toliko losi da vas neko brutalno nabije.
Kako su komplikovani ovi tiebreakeri to je uzas, nigdje ne mogu naci tacnu info sta se desava s ekipama koje imaju isti omjer u div i isti omjer u conf
Luck je u prve 2 sezone dokaz'o mnogo toga i porusio mnogo rekorda, dok se ne ulozi u ekipu i nadje bolji trener nece on vidjet SB. Dovoljno je dokazao onim comebackom protiv Kansasa i prosle godine protiv Denvera, covjek je clutch sto je pokazao u strasnim comebackovima u prve 3 godinetuzlak1987 je napisao/la:Dok Luck ne dodje do SB ili ga osvoji ne treba se pricati nista.. Nema argumenata da ga se svrstava u sami vrh
jeste, vidim i ja ovo al' sta im dodje strenght of victory tacno?
EDIT: nasao sam, komplikovano
Roger Federer the greatest of all time!
AHAHA cuj ga @rio, 0 poena dali u drugom poluvremenu, shoutout ljudi, uzeli 2 first downa i on ovdje prica sami sebe pobjedili AHAHA. Weeden ih uzo lik imo jedan trening s ekipom i to imo samo 1 snap na treningu i to bio run play, a ovaj nesto pricaEdin TM87 je napisao/la:Mi bi bar imali Lucka za PO, a Luck je vec pokazao kako se uzimaju PO tekme pogotovo kuci i nisi upravu losija ekipa je uzela jucer, realno ti kazem, kljucni playevi i odluke su otisle na stranu Hjustona, a da je pokupio Mathis fumble na 10:0 na 20 yardi to bi bilo gotovo, mi smo ovu tekmu izgubili nista oni nisu napravili. Ko je gled'o vidio je sve. A garantujem da im odbrana nije toliko dobra koliko je nas napad s Mattom bio los, znaci oni su totalni krs, nabit ce ih ko bude htio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koliko su onda Coltsi loši kad su ih tako loši Texansi sa 4 QB u sezoni uspili dobiti usred Indyawork je napisao/la: ali ne sumnjam da ste toliko losi da vas neko brutalno nabije.
Sudije ih lafo ubile pa imali su 2 put sansu jednom bili i na 50 yardi, ali lagano 3 n out pa fumble pa pick, unisteni na kvadrat u drugom on kaze sami sebd dobili ajj Boze dragi
Kako si se ti ponaso do juce, ali nakon tekme pobjeze offline lafo gosti dosli AHAHAMig_Mig je napisao/la:Aleme, opusti se prijatelju ! Ponasas se kao dijete u obdanistu.
Pa pomislit ce neko ko nije gledo da taj izvlakas gore prica istinu.
Tvoj zadnji post je bas nemiran i kao da mi ga prepricava neki djecacic iz obdanista! Procitaj ponovo !
Max Allegri
Pa smijesno mi, Weeden te z.guzio 15i QB koji fakticki nije imo ni trening s ekipom i imas obraza reci sami sebe dobiliMig_Mig je napisao/la:Tvoj zadnji post je bas nemiran i kao da mi ga prepricava neki djecacic iz obdanista! Procitaj ponovo !
To moze samo Coltas jer vi ste posebna sorta
Nije vas stid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cam je napredovao strašno, trenutno je najbolji QB u ligi, MVP razina, on je ono što taj napad čini tako opasnim, kad se gleda na papiru ono sa čim raspolaže to je daleko najslabije od svih elitnih QB-eva, ali su nezaustavljivi.
U PO će biti strašno zanimljivo vidjeti kako će to izgledati protiv Wilsona koji isto tako nosi Hawkse zadnjih 5 tekmi, strašan nivo, Cardsi su tu isto, kod njih je napad balansiraniji, imaju Johnsona koji je odlično nadoknadio gubitak CJ2K-a, Arians je napravio odličnu ekipu, mlada odbrana, sve u svemu sve 3 ekipe djeluju kao ozbiljni contenderi, NFC će bit prava klaonica u PO
U PO će biti strašno zanimljivo vidjeti kako će to izgledati protiv Wilsona koji isto tako nosi Hawkse zadnjih 5 tekmi, strašan nivo, Cardsi su tu isto, kod njih je napad balansiraniji, imaju Johnsona koji je odlično nadoknadio gubitak CJ2K-a, Arians je napravio odličnu ekipu, mlada odbrana, sve u svemu sve 3 ekipe djeluju kao ozbiljni contenderi, NFC će bit prava klaonica u PO
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.