jaludovolimte je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Teško ćemo mi zadržati Amira nakon što ove sezone definitivno eksplodira.
A logika da ces ga tesko zadrzati, al sad produzis ugovor na 4-5 godina daš mu veću platu i onda možeš tražiti veći novac za njega kad budu klubovi kucali na vrata

S obzirom da je i on s Hadisom i on ce u Tursku 90% za neke sitne pare
Tesko da bi bilo koji igrac u PL produzio ugovor na toliko godina,a posebno mlad i perspektivan,pa mozemo sad reci,i etablirani igrac kakav je Amir,jbg..Meni samo nije jasno kako ne mogu da odu ovi nasi mladi igraci u neku od liga petice,neki osrednji klub..Izuzev Husejinovica,Grujica i Hrgovica mislim da niko nije otisao iz PL u neku jacu ligu,sve je to manje vise Turska,Rusija,Arzebejdzan,Moldavija,Hrvatska..Zbog njihovog razvoja najvise govorim,hajd Zeljo dobije koliko dobije i ovako i onako,tesko da ce iko u PL dobiti neke milione jos zadugo,ali za igrace bi bilo puno bolje da odu u te sredine..Evo po Njemackoj su nasi igraci ostavili dobre tragove,od stopera pa do napadaca,kako ti njihovi skauti vise ne prate PL ne razumjem,ili ako prate kako ne dovode ove igrace koji vrijede fkt,niko mi ne moze reci da,evo Amir konkretno,koji od 17-18 godina vec igra seniorski fudbal,igra Evropske utakmice protiv dobrih ekipa i pokaze kvalitet nemoze privuci paznju skauta Majnca,Hofenhajma,Espanjola,Sasuola,Kijeva ili sta ti ja vec znam..
Raspisah se bezveze,ali eto da podjelim malo neka svoja razmisljanja..