Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Head
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Head » 11 jun 2015, 08:58

Koliko Zeljeznicar ima trenutno igraca u rosteru :?
Varea, Bucan, Zeljkovic, Colic, Hasanovic, Turkovic, Stanic, Tomic, Nuspahic bivsi. Jankovic nije dos'o. Hoce li vas biti da na prozivci u subotu igrate na male. :urnebes:
1946

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 jun 2015, 09:11

Head je napisao/la:Koliko Zeljeznicar ima trenutno igraca u rosteru :?
Varea, Bucan, Zeljkovic, Colic, Hasanovic, Turkovic, Stanic, Tomic, Nuspahic bivsi. Jankovic nije dos'o. Hoce li vas biti da na prozivci u subotu igrate na male. :urnebes:
Ako zafali zovemo tebe no problem :kafa:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 jun 2015, 09:15

solinas je napisao/la:ma salu nastranu,ali manijaci su procitana knjiga..mi prvaci svemira,amar,ivica,bice bolje,**** ga,posrecilo vam se,mi najtrofejniji.
i to je sav vokabular koji ljudi koriste..
sto se tice famoznog klipa,o njemu je sve receno,i samo blesav nezeli skontat,al hajde,to im je sve sto su i uradili,POCERALI balavurdiju,po sonom trgu,ok.
pricu o pisanju mogu prosipati djeci u osnovnoj,sve je ovo mladja generacija,koja neustaje iza racunara.ode po potrebi pisat,spava otvorenih ociju,da mu koji post nebi proletio,nedo bog da se nejave,da nas potsjete na staklene boce u vetrinama iz 67.
neko guzenje slobode pominju,a frajer sam sebe demantova gore u jednom postu,lijepo rece da onomad ni tenkom nisi mogo bod iz tuzle odnjet..
zabijali im golove u zadnjim minutama,uzimali titulu i prije..nas 200 nadglasa cijeli hebeni jug jbt..sve ima na jutube.
na alipasinom ih zaganjali,frjeri kamenuju buseve ko zadnje p.nogama se vrata razvaljivala,frajer bjezi curi pod suknju u kladionici..nemogu mu zamjeriti,mlado,napelo se **** misli srce.tog dana je orila grbavica,mi smo fukare iz grada soli.. :)
ali sad ce opet neki balo da nama objasni kako je to fantazija,da to nije moguce,razumijes..pa sine,starija generacija nosila sake,i muda umjesto telefona,nije se imalo kada snimat.a nije imalo ni cime.. :rol:
imali smo mi nesporazuma i sa hordama,a vidi onog pacenika,postavlja klip frajer..pa jarane sta sad ...
druga su vremena,sve ostaje isto,na tribini,ali nasa dva kluba grade sportsko prijateljstvo,normalne odnose,koliko se moze...opet ti kazem,slabo da se NEKE TAMO grupe kolju medjusobno..samo napaceni bosnjo guli ****...horde i fukare ce stati tome u kraj..
vrijeme je.
pazite vi da nebude borbe za opstanak sledece sezone,zapamti ovaj post.. ;)

Posto malo pisem ovdje lahko cu ovo pronaci za jednu godinu.I posjetiti te......
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 11 jun 2015, 09:56

FaraonTM je napisao/la:@solinas

Da ti gospodski odgovorim.

Tomić, Žujo, igrači nas odbijaju levate nas, plata nam 400km. Željezničar završi ispred vaše evropske Slobode i umalo ne uze titulu šetačima ligom zvanim 20+ bodova na polusezoni. Nosioci igre djeca Želje a ko su u vas nosioci? Gdje je Sloboda nakon rata? Koji su vam uspjesi? Koji ste vi faktor da se uporedite sa Željom i da spominjete Želju općenito? Šuti bolan i moli Boga da nekad izađete u Europu i da vidite malo drugih stadiona izuzev naših livada...

Naumpade mi klip jedan

[youtube][/youtube]

Vozda gospodo šta mai? :lol:

Kupio ih jedan čovjek i oni furaju nekakvu klasu i gospodu i još uvijek gledaju u leđa "Želji koji se raspada". Yebiga to ti je bosanski mentalitet malo vidi para odmah misli da je Boga za bradu uhvatio a šupalj ko lonac ustvari :facepalm:

Treća stvar te patriotske porive Boga ti prodaji nekom drugom, sjeti se tekme sa Srbijom u Tuzli pa onda pročitaj zadnju rečenicu tvog posta ;) Spominješ Kapiju, hoćeš poštovanje a vi i vaša braća iz Zenice pljujete i serete po Sarajevu, Markalama i hoćete poštovanje?

Što vam braća iz Zenice i prijatelji gospoda iz Sarajeva nisu dali bodove za opstank? Što krivite Želju a sami ste sve imali u svojim rukama protiv Slavije al' ste izgubili i neka ste ispali. Sjeti se samo da na Tušnju u vakat ni Barcelona nije mogla uzeti bod :shh:

I ako išta u svom životu mrzim to je yebeno licemjerstvo i dvostruke aršine i glumu nekakve žrtve :oops:
Njima su i ime dali Delije, tj. pripadnici ekipe verni tuzla.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jun 2015, 11:03

to onaj trans sto je bio u prvom redu na marakani ? :D

a zna se ko je bio i prva pozadinska- wc brigada, al hajd da ne otvaramo tu pricu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 jun 2015, 11:11

Head je napisao/la:Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee :njanjanja: :njanjanja: :tralala: :tralala:
solinas je napisao/la:miii smo horde zlaa sa sjeveraa :bih: :bih: :urnebes: :rol: :rol:
Gotovo je ! Kraj ! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 12:10

solinas je napisao/la:kakve veze ima aplaudiranje himnoj druge drzave..koliko znam srbija je drzava..i koliko me pamcenje sluzi,igrala su djeca koja u velikoj vecini nisu bila,ili su bila tek rodjena..nidje veze.
niko se neporedi sa zeljom,nego ste se vi toliko srozali u ocima bh javnosti,eto ja licno,npr,primjetio sam jednu stvar..kada ste igrali sa njukastlom,bio sam ponosan,i tu noc navijao za bosansku bracu,za naseg zelju,zajedno sa 4 mil ostalih bosanaca.
bog te,danas nemam ni jednu plavu majicu...sorc..stas
sto se tice uspjeha,nema nas nigdje,u nacionalni trougao se nesmije daricat,sto bi rekli stari..
ali nema veze,mi dolazimo,vi odlazite.. :thumbup:
Aha a igrači Leotara svi bili u VSRS-u daj molim te...

Vidjet ćemo drug, previše se vi qurčite i potcijenjujete Želju al' hajde naučit ćete :njanjanja:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 12:23

DoeTz je napisao/la:

Tomić, Žujo, igrači nas odbijaju levate nas, plata nam 400km. Željezničar završi ispred vaše evropske Slobode i umalo ne uze titulu šetačima ligom zvanim 20+ bodova na polusezoni. Nosioci igre djeca Želje a ko su u vas nosioci? Gdje je Sloboda nakon rata? Koji su vam uspjesi? Koji ste vi faktor da se uporedite sa Željom i da spominjete Želju općenito? Šuti bolan i moli Boga da nekad izađete u Europu i da vidite malo drugih stadiona izuzev naših livada...

Naumpade mi klip jedan

[youtube][/youtube]

Kupio ih jedan čovjek i oni furaju nekakvu klasu i gospodu i još uvijek gledaju u leđa "Želji koji se raspada". Yebiga to ti je bosanski mentalitet malo vidi para odmah misli da je Boga za bradu uhvatio a šupalj ko lonac ustvari :facepalm:

Treća stvar te patriotske porive Boga ti prodaji nekom drugom, sjeti se tekme sa Srbijom u Tuzli pa onda pročitaj zadnju rečenicu tvog posta ;) Spominješ Kapiju, hoćeš poštovanje a vi i vaša braća iz Zenice pljujete i serete po Sarajevu, Markalama i hoćete poštovanje?

Što vam braća iz Zenice i prijatelji gospoda iz Sarajeva nisu dali bodove za opstank? Što krivite Želju a sami ste sve imali u svojim rukama protiv Slavije al' ste izgubili i neka ste ispali. Sjeti se samo da na Tušnju u vakat ni Barcelona nije mogla uzeti bod :shh:

I ako išta u svom životu mrzim to je yebeno licemjerstvo i dvostruke aršine i glumu nekakve žrtve :oops:
Malac pojma ti nemas o cemu pricas...
Prvo ovo za Srbiju da raskrstimo, nismo zatucana sredina i boli nas krc ko je koje vjere.. kontas?
Drugo ovo za vrijedjanje Markala ne znam evo dugo sam na tribini i to medju Fukarama bio i nikad niko nije ni spomenuo Markale... za Zenicu ne znam ne ulazim u to...
Trece, niko vas ne krivi za nase ispadanje, jesmo imali smo sve u svojim rukama i tadasnji tim nije bio dovoljno jak jbg... mi vas krivimo sto ste toliko ofirno prodali dusu cak gorim Srbima nego ovim za koje nas prozivate.
I cetvrto niko se ne lize sa Hordama, ali sam ih uvijek postovao vise nego vas, imam drugaricu koja navija za Sarajevo i mogu ti rec da su miljama ispred vas sto se tice kulture.
Mjenjao bi i titulu sledece godine samo da vi ispadnete, samo zato jer ste go*na nevidjena (: Pozdrav.
Pročitaj post svog druga kojeg sam citirao, parafraziram "Svi prodaju al' eto vi ste Srbima prodali, pa obiđite malo groblja" :roll: Ne mrzim nikoga al' kao što kažem mojne mi dvostrukih aršina.

Drugo, bila je priča o tome kako se ližete sa Sarajevom jer su poslali vijenac na Kapiju pa onda ja rekoh da vi ništa slično niste uradili za Sarajevo (grad) pa nemojte ni očekivati ništa drugo. A nako pošteno da ti kažem razlog koji je naveden je skoro pa smiješan (uz svo poštovanje prema svim žrtvama) čuj stavili vijenac i zato smo dobri sa njima :damn: Al' hajde....

Šta vas boli qurac kome Željo šta prodaje? Jel' nekog iz Želje zanima kome Sloboda prodaje?

A na ovu zadnju rečenicu no comment :lol: I onda će mi sutra u nekakvoj raspravi postaviti pitanje "Od kud tebi da ja od Želje imam kompleks?" :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 11 jun 2015, 12:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:to onaj trans sto je bio u prvom redu na marakani ? :D

a zna se ko je bio i prva pozadinska- wc brigada, al hajd da ne otvaramo tu pricu
Totalno si u pravu, al'u svakom slucaju Tuzla je bio zanimljiv grad, vecini je Sloboda bila druga ljubav, to je valjda takva provincija.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jun 2015, 14:52

UltrasNotRed je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:to onaj trans sto je bio u prvom redu na marakani ? :D

Totalno si u pravu, al'u svakom slucaju Tuzla je bio zanimljiv grad, vecini je Sloboda bila druga ljubav, to je valjda takva provincija.
Smaras vise sa Tuzlom,pacenik...imal i jedna tema da se spomene Tuzla a da ti nisi svakom loncu poklopac...dosadan si ko proljev...pogledao sam ti postove i glumis na svakoj temi veceg katolika od pape...a takvi pacenici su najgori
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 jun 2015, 15:59

Kad neko gleda sa strane pomislio bi da je čovjek upravu. A kad sagledaš činjenice vidiš da je Sloboda mnogo starija od beogradskih velikana na koje očigledno aludira.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2015, 17:09

UltrasNotRed je napisao/la:

Naumpade mi klip jedan

[youtube][/youtube]

Njima su i ime dali Delije, tj. pripadnici ekipe verni tuzla.
Da upitam samo plavce da li ste vi jedina navijacka skupina koja je dozvolila da im se 2001 godine skine trans s ograde? ..kad vec postavljate ovaj video treba da navedete sacekusu na alipasinom koju ste pravili vi kad su se 2 autobusa fukara vracali iz Lukavice ..mnogo mnogo prije nego je ovaj video nastao ...mislim ipak ste vi pravili ceku gdje vam je materijal video da prikazete tu sacekusu..solinas je to objasnio oprilike da ne ulazim ja dalje :)..jednostavno meni je drago sto mi nikad nismo bili skupina koja se qurcila takvim stvarima..zivjeli smo za sebe a ne za druge..recimo mi ne pricamo kako smo uzeli trans vam sa ograde malo gdje procitas ovako ponekad izletimo da bi mladjim objasnili zasto su manijaci dolazili na kapiju, a ne u Kavez gdje se Fukare skupljaju..pazi hajdensve je to fino kurcite se i dalje pisite za vase trofeje, ali bi vas molio da se oglasite i za mnoge poraze :)..mi necemo nije nam takav stav cekamo na vas da objasnite alipasino sa snimkom i naravno vec receno ograda :)

I na ovome videu niti ti vidis ista osim sto se vidi da trcite i rusite stolice na svetom mjestu Kapija ..zaganjali momke koji prolaze kroz grad do stadiona..ja kazem treba doci u Kavez akonsi vec dosao da se obracunas..ali alipasino hejj pravite ceku i opet videa nemate hahahaa gdje je video ,kladionica i to imal gdje ?

Pazi ja sam pamtio i jako ljepe stvar i druzenja sa Manijacima..sjetimo se samo kad su dolazili pa im se jednoj ekipi pokvari auto pa ljudi ne mogu kuci da odu i mi Fukare skupimo pare da momcima napravimo auto i njih cetvorica ostanu sa nama prenoce i i dodju na kosarku Sloboda Dita koja je tad harala ..pa da nam je delegacija manijaka na celu sa Tarikom Zutim i frugom dolazila i na dzenazu rahmetli Mustafe Hukica i td...to stari se sjecaju naravno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jun 2015, 18:53

Daj imate temu "Prepucavanja" pa nastavite sa tom pricom, Dado pusti ih neka se dice glupostima. ;)

Nego, sta ovo ljudi bjeze glavom bez obzira od Zeljeznicara? Prvo Ordagica htjeli preveslati da ga kaparisu bez znanja kluba pa im momak prnuo na plan, sad i Jankovicu obecavali kule i gradove, a na kraju ih izofira momak, kaze: jedno mi pricali i obecavali, a kad sam dosao potpisati ugovor skroz druga prica. Wahaha
Izgleda ne prolazi vise fora "najtrofejniji klub, titule, ime Zeljeznicar...". Valjda igraci skontali da se ne zivi od toga pa bjeze gdje se ima KM-ova... :lol:

Salu na stranu, ali u ligi nam se vec pocinju nametati transferi za koje moras iskesirati. To ce u narednim godinama biti sve izrazenije, a tako ces morati i potpisivati visegodisnje ugovore ako zelis i zaraditi nesto na igracu koji bljesne te sezone ili ako zaista vrijedi. Pogotovo skracenjem lige, rigoroznijim uslovima infrastrukture stadiona, isplacivanjem dugova, platama, sve to namece jacu lige pa tako i ozbiljnije izdvajanje para na igrace, a nece to moci pratiti mnogi klubovi kod nas.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 11 jun 2015, 20:26

brig je napisao/la:
westherc je napisao/la:
Orton je napisao/la:Samo 3 kluba su prosle sezone isplatile sve plate usposlenicima
Sloboda,SB i Sarajevo.
I Zrinja kao i Velež koliko znam

I samo jako...
koliko ja znam Zrinja nije ;)
E pa ne znaš, ja znam svi su plaće dobili za 4 mjesec provjerio ;-)

I samo jako...
I have a dream

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jun 2015, 20:50

123456 je napisao/la:
On može igrati samo za Spid ili Fantome.
DRUG NEBI TI PUNCA

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jun 2015, 21:43

bagrcavi je napisao/la:
123456 je napisao/la:
On može igrati samo za Spid ili Fantome.
Da imas i malo obraza ustao bi kad spomenes te momke a ne da ih stavljas u takve kontekste,fuj :puke:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 jun 2015, 21:48

@bagrcavi je bio mnogo korektniji forumaš, a sad na sve načine samo vrijeđa, haj razumijem za pojedince ali da ovako nešto kaže za @head-a :?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jun 2015, 21:50

Anex je napisao/la: Da imas i malo obraza ustao bi kad spomenes te momke a ne da ih stavljas u takve kontekste,fuj :puke:
Ja itekako poštujem te ljude, čak šta više poznajem ih nekolicinu. I o njima ništa loše ne piše.

Moj Hilmaga sve po zaslugama. Korektnost ne pali više nigdje.
DRUG NEBI TI PUNCA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 jun 2015, 21:54

Sta je misevi sta je problem.Hajmo u sta god hocete da ce Zeljo ako ostane ova ekipa i nek dodju 2 igraca onako srednja klasa sa nasim trenerom Odovicem osvojit iduce sezone premijer ligu.Pa zamislite da smo imali Odu za trenera od pocetka ha misevi.Imamo malo igraca ali su nasi i vole dres vise nego mater a to se nemoze platit vjerujte.Cujemo se iduce sezone.dakle ako ostane ova ekipa sa 2 nova za rezerve nedo bog povreda mi osvajamo ligu.Vozdra.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 jun 2015, 21:55

bagrcavi je napisao/la:
Anex je napisao/la: Da imas i malo obraza ustao bi kad spomenes te momke a ne da ih stavljas u takve kontekste,fuj :puke:
Ja itekako poštujem te ljude, čak šta više poznajem ih nekolicinu. I o njima ništa loše ne piše.

Moj Hilmaga sve po zaslugama. Korektnost ne pali više nigdje.
Ne bih želio da odemo daleko, ali u ovom gore postu ja osim doze provokacije ne vidim ništa sporno, nigdje ni trunke vrijeđanja. Naravno ima svega, ali ja od @head-a (ispada da sam sad njegov advokat, ali nisam) nisam primjetio da nešto vrijeđa ili omalovažava bilo koji klub.
Prcne tu i tamo malo, ali u normalnim "dozama".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.