NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2014, 16:55

danas remi na piroti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 maj 2014, 19:47

Remijem Viteza i Rudara ,Zvijezda je i teoretski osigurala opstanak.Generalno,mozda i nismo toliko losi bili da strahujemo do ovog kola.Dok su druge ekipe ulagale u klub, dal zbog opstanka ili borbe za titulu ili Europu,kod nas je neko na račun kluba ulagao u svoje dzepove.Bilo pa proslo,ne ponovilo se.Nadam se da će Zvijezda zasjati starim sjajem i da će se vratiti u jos veće visine.Nadam se da danas nije bilo teze povrijedenih i da će nas nasi momci jednom golijadom sljedećeg vikenda obradovati protiv Viteza.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 maj 2014, 21:52

Danas je i definitivno za nas zavrsila najteza sezona od kada Zvijezda igra PL.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 09 maj 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2014, 22:13

cestitam svim simpatizerima opstanak u ligi :bih: :bih: :bih: bice zvijezde jos akobogda u premijer ligu dugo godina
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 maj 2014, 00:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 maj 2014, 03:00

Jedna informacija me zanima..
Da li je potvrdjena utakmica A repke i U21 sto se pricalo da ce se igrati u Gradaccu? Ako jest, zanima me u koliko sati i jel ono 22.maja. Posto mi treba informacija zbog sredjivanja slobodnog dana :D

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 maj 2014, 09:18

FliX je napisao/la:Jedna informacija me zanima..
Da li je potvrdjena utakmica A repke i U21 sto se pricalo da ce se igrati u Gradaccu? Ako jest, zanima me u koliko sati i jel ono 22.maja. Posto mi treba informacija zbog sredjivanja slobodnog dana :D
Da utakmica je potvrdjena
Dali neko zna kada ce ulaznice biti pustene u prodaju :bih:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 maj 2014, 09:40

moranjak je napisao/la:
To je strogo cuvana tajna

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 maj 2014, 10:44

Čestitke momcim na opstanku i puno sreće u novoj sezoni Premier Lige. Kada malo bolje razmislim mala smo mi sredina i samo učešće u premier ligi je velika stvar. Znači što se mene tiče bio bih zadovoljan i narednih 5 godina između 10-12 mjesta. Samo kada bi bilo mogućnosti završiti plastični teren i završiti u potpunosti ovu novoizgrađenu tribinu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 maj 2014, 12:59

moranjak je napisao/la:
Hajd ako nista onda je bar fiksno 22.maja... da sredim ranije u vezi posla..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 maj 2014, 15:25

Tkanton je napisao/la:
moranjak je napisao/la:
To je strogo cuvana tajna
Kaze se ko je blize vatri i ogrije se......tako i gostovanje repke u Gradačcu.Jbg...ko zna zna,al hajd,ne trebamo na ovom zamjeriti,ipak,svjetske asove vidjet na Banji nije mala stvar.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 maj 2014, 15:58

Ako nekog zanimaju cijene karti one ce biti kako sam ja nacu izmedju 10 i 20 KM,takodje sam jos cuo da bi se za navedenu utakmicu mogla napraviti i montazna tribina sto je za svaku pohvalu. Jedino sto me zanima kolko ce ulaznica biti pusteno u prodaju ali cinjenica je da ce stadion svakako biti mali da primi sve. U svakom slucaju lijepa stvar za Gradacac :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 maj 2014, 16:29

@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....

A bas me zanima po kojem kriteriju ce jedne ulaznice bit 10 KM a druge 20KM, jedino da u sumi one budu 10 a na stadionu 20 :bih: :bih: :bih:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 maj 2014, 19:34

Tkanton je napisao/la:@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....

A bas me zanima po kojem kriteriju ce jedne ulaznice bit 10 KM a druge 20KM, jedino da u sumi one budu 10 a na stadionu 20 :bih: :bih: :bih:
Istok 20 KM.,zapad 15KM,jug montazna i sjever travuga po 1OKM,biče i po 5KM balkoni okolnih kuća,terase,avlije...sa brane moze i po 1KM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ajmo Bosno,Bosnoooooooo :bih:

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 05 maj 2014, 20:15

Tkanton je napisao/la:@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....

Care moj, davali smo i po 300 maraka da gledamo repku, mogu ako treba sad dati i 50 da je gledam u svom gradu. Sad je cijena najmanje bitna, neka nam naši zmajevi igraju i u Gradačcu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 maj 2014, 20:20

serim je napisao/la:

Care moj, davali smo i po 300 maraka da gledamo repku, mogu ako treba sad dati i 50 da je gledam u svom gradu. Sad je cijena najmanje bitna, neka nam naši zmajevi igraju i u Gradačcu.
Ne kazem da je skupo, prije ce sve bit 20 KM nego jedne ovako jedne onako, jer isti je pogled gdje god

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 maj 2014, 00:02

Utakmica A reprezentacija BiH-U 21 reprezentacija BiH, se igra 22.maja sa pocetkom u 17.30

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 06 maj 2014, 17:04

SBB i SDA na prošloj sjednici općinskog vijeća nisu podržali izmjenu budžeta da bi Gradačačka Zvijezda dobila 174 hiljade KM od nogometnog saveza i nisu podržali prijedlog odluke o promjeni upisa korisnika i nosioca prava raspolaganja (HEMPRO). SDP zajedno sa koalicionim partnerima je ostvario većinu i ipak uspio obezbijediti dolazak tih značajnih sredstava za naš klub, ali je apsurd zašto opozicija ne podržava ovakve tačke. Stoga molimo javnost da se sto više uključi u praćenje rada općinskog vijeća, da bi se ne bi dešavale ovakve situacije koje vrlo lahko mogu blokirat dolazak sredstava sa viših nivoa
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 maj 2014, 18:07

nedžad je napisao/la:SBB i SDA na prošloj sjednici općinskog vijeća nisu podržali izmjenu budžeta da bi Gradačačka Zvijezda dobila 174 hiljade KM od nogometnog saveza i nisu podržali prijedlog odluke o promjeni upisa korisnika i nosioca prava raspolaganja (HEMPRO). SDP zajedno sa koalicionim partnerima je ostvario većinu i ipak uspio obezbijediti dolazak tih značajnih sredstava za naš klub, ali je apsurd zašto opozicija ne podržava ovakve tačke. Stoga molimo javnost da se sto više uključi u praćenje rada općinskog vijeća, da bi se ne bi dešavale ovakve situacije koje vrlo lahko mogu blokirat dolazak sredstava sa viših nivoa
Pa gdje ce opozicija podrzat poziciju

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 maj 2014, 18:54

slika

ZMAJEVI U GRADAČCU

Gradačac, 06.05.2014. godine

Povodom odigravanja prijateljske utakmice Nogometne reprezentacije BiH 22 maja u Gradačcu sa mladom reprezentacijom danas su Gradačac posjetili predstavnici Nogometnog saveza BiH.

U razgovoru sa Općinskim načelnikom mr.sci Edisom Dervišagićem i Nurdinom Peštalićem članom uprave NK «Zvijezda» članom Izvršnog odbora NSBiH, delegacija Nogometnog saveza BiH na čelu sa Jasminom Bakovićem, Elmirom Pilavom, Nijazom Merdanovićem i Almirom Murtezićem utvrđeni su zadaci i detalji oko prijema izbornika Safeta Sušića i odigravanja ove utakmice.

Ova utakmica je u okviru priprema reprezentacije za nastup na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Općinski načelnik izrazio je zadovoljstvo što su vođstvo NS BiH i selektor Sušić ukazali povjerenje Gradačcu i da najbolja selekcija u okviru priprema za svjetsko prvenstvo gostuje u našem gradu.

Dolazak Zmajeva sa velikim nestrpljenjem se očekuje i velika je čast za građane Gradačca, a ujedno i priznanje za Nogometni klub «Zvijezda»

Za ovu utakmicu u općini Gradačac formiran je i organizacioni odbor na čelu sa mr sci Edisom Dervišagićem, Općinskim načelnikom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.