NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
danas remi na piroti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Remijem Viteza i Rudara ,Zvijezda je i teoretski osigurala opstanak.Generalno,mozda i nismo toliko losi bili da strahujemo do ovog kola.Dok su druge ekipe ulagale u klub, dal zbog opstanka ili borbe za titulu ili Europu,kod nas je neko na račun kluba ulagao u svoje dzepove.Bilo pa proslo,ne ponovilo se.Nadam se da će Zvijezda zasjati starim sjajem i da će se vratiti u jos veće visine.Nadam se da danas nije bilo teze povrijedenih i da će nas nasi momci jednom golijadom sljedećeg vikenda obradovati protiv Viteza.
-
- Kontakt:
Danas je i definitivno za nas zavrsila najteza sezona od kada Zvijezda igra PL.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 09 maj 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
cestitam svim simpatizerima opstanak u ligi
bice zvijezde jos akobogda u premijer ligu dugo godina

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna informacija me zanima..
Da li je potvrdjena utakmica A repke i U21 sto se pricalo da ce se igrati u Gradaccu? Ako jest, zanima me u koliko sati i jel ono 22.maja. Posto mi treba informacija zbog sredjivanja slobodnog dana
Da li je potvrdjena utakmica A repke i U21 sto se pricalo da ce se igrati u Gradaccu? Ako jest, zanima me u koliko sati i jel ono 22.maja. Posto mi treba informacija zbog sredjivanja slobodnog dana

Da utakmica je potvrdjenaFliX je napisao/la:Jedna informacija me zanima..
Dali neko zna kada ce ulaznice biti pustene u prodaju

To je strogo cuvana tajnamoranjak je napisao/la:Da utakmica je potvrdjenaFliX je napisao/la:Jedna informacija me zanima..
Čestitke momcim na opstanku i puno sreće u novoj sezoni Premier Lige. Kada malo bolje razmislim mala smo mi sredina i samo učešće u premier ligi je velika stvar. Znači što se mene tiče bio bih zadovoljan i narednih 5 godina između 10-12 mjesta. Samo kada bi bilo mogućnosti završiti plastični teren i završiti u potpunosti ovu novoizgrađenu tribinu.
Hajd ako nista onda je bar fiksno 22.maja... da sredim ranije u vezi posla..moranjak je napisao/la:Da utakmica je potvrdjenaFliX je napisao/la:Jedna informacija me zanima..
Kaze se ko je blize vatri i ogrije se......tako i gostovanje repke u Gradačcu.Jbg...ko zna zna,al hajd,ne trebamo na ovom zamjeriti,ipak,svjetske asove vidjet na Banji nije mala stvar.Tkanton je napisao/la:To je strogo cuvana tajnamoranjak je napisao/la:Da utakmica je potvrdjenaFliX je napisao/la:Jedna informacija me zanima..
Ako nekog zanimaju cijene karti one ce biti kako sam ja nacu izmedju 10 i 20 KM,takodje sam jos cuo da bi se za navedenu utakmicu mogla napraviti i montazna tribina sto je za svaku pohvalu. Jedino sto me zanima kolko ce ulaznica biti pusteno u prodaju ali cinjenica je da ce stadion svakako biti mali da primi sve. U svakom slucaju lijepa stvar za Gradacac 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....
A bas me zanima po kojem kriteriju ce jedne ulaznice bit 10 KM a druge 20KM, jedino da u sumi one budu 10 a na stadionu 20

A bas me zanima po kojem kriteriju ce jedne ulaznice bit 10 KM a druge 20KM, jedino da u sumi one budu 10 a na stadionu 20

Istok 20 KM.,zapad 15KM,jug montazna i sjever travuga po 1OKM,biče i po 5KM balkoni okolnih kuća,terase,avlije...sa brane moze i po 1KMTkanton je napisao/la:@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....
A bas me zanima po kojem kriteriju ce jedne ulaznice bit 10 KM a druge 20KM, jedino da u sumi one budu 10 a na stadionu 20![]()
![]()

Care moj, davali smo i po 300 maraka da gledamo repku, mogu ako treba sad dati i 50 da je gledam u svom gradu. Sad je cijena najmanje bitna, neka nam naši zmajevi igraju i u Gradačcu.Tkanton je napisao/la:@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....
A bas me zanima po kojem kriteriju ce jedne ulaznice bit 10 KM a druge 20KM, jedino da u sumi one budu 10 a na stadionu 20![]()
![]()
Ne kazem da je skupo, prije ce sve bit 20 KM nego jedne ovako jedne onako, jer isti je pogled gdje godserim je napisao/la:Care moj, davali smo i po 300 maraka da gledamo repku, mogu ako treba sad dati i 50 da je gledam u svom gradu. Sad je cijena najmanje bitna, neka nam naši zmajevi igraju i u Gradačcu.Tkanton je napisao/la:@Vatreni slazem se da je velika stvar dolazak repke u Gradacac ali koja svrha toga ako nebude transparentna prodaja ulaznica.....
![]()
-
- Kontakt:
Utakmica A reprezentacija BiH-U 21 reprezentacija BiH, se igra 22.maja sa pocetkom u 17.30
SBB i SDA na prošloj sjednici općinskog vijeća nisu podržali izmjenu budžeta da bi Gradačačka Zvijezda dobila 174 hiljade KM od nogometnog saveza i nisu podržali prijedlog odluke o promjeni upisa korisnika i nosioca prava raspolaganja (HEMPRO). SDP zajedno sa koalicionim partnerima je ostvario većinu i ipak uspio obezbijediti dolazak tih značajnih sredstava za naš klub, ali je apsurd zašto opozicija ne podržava ovakve tačke. Stoga molimo javnost da se sto više uključi u praćenje rada općinskog vijeća, da bi se ne bi dešavale ovakve situacije koje vrlo lahko mogu blokirat dolazak sredstava sa viših nivoa
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Pa gdje ce opozicija podrzat pozicijunedžad je napisao/la:SBB i SDA na prošloj sjednici općinskog vijeća nisu podržali izmjenu budžeta da bi Gradačačka Zvijezda dobila 174 hiljade KM od nogometnog saveza i nisu podržali prijedlog odluke o promjeni upisa korisnika i nosioca prava raspolaganja (HEMPRO). SDP zajedno sa koalicionim partnerima je ostvario većinu i ipak uspio obezbijediti dolazak tih značajnih sredstava za naš klub, ali je apsurd zašto opozicija ne podržava ovakve tačke. Stoga molimo javnost da se sto više uključi u praćenje rada općinskog vijeća, da bi se ne bi dešavale ovakve situacije koje vrlo lahko mogu blokirat dolazak sredstava sa viših nivoa
-
- Kontakt:

ZMAJEVI U GRADAČCU
Gradačac, 06.05.2014. godine
Povodom odigravanja prijateljske utakmice Nogometne reprezentacije BiH 22 maja u Gradačcu sa mladom reprezentacijom danas su Gradačac posjetili predstavnici Nogometnog saveza BiH.
U razgovoru sa Općinskim načelnikom mr.sci Edisom Dervišagićem i Nurdinom Peštalićem članom uprave NK «Zvijezda» članom Izvršnog odbora NSBiH, delegacija Nogometnog saveza BiH na čelu sa Jasminom Bakovićem, Elmirom Pilavom, Nijazom Merdanovićem i Almirom Murtezićem utvrđeni su zadaci i detalji oko prijema izbornika Safeta Sušića i odigravanja ove utakmice.
Ova utakmica je u okviru priprema reprezentacije za nastup na svjetskom prvenstvu u Brazilu.
Općinski načelnik izrazio je zadovoljstvo što su vođstvo NS BiH i selektor Sušić ukazali povjerenje Gradačcu i da najbolja selekcija u okviru priprema za svjetsko prvenstvo gostuje u našem gradu.
Dolazak Zmajeva sa velikim nestrpljenjem se očekuje i velika je čast za građane Gradačca, a ujedno i priznanje za Nogometni klub «Zvijezda»
Za ovu utakmicu u općini Gradačac formiran je i organizacioni odbor na čelu sa mr sci Edisom Dervišagićem, Općinskim načelnikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.