Jedna od jacih slika. Mocno bas

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

stvarno je postalo suvišno bilo šta komentarisati za ove momke.. TM pa 10 mjesta prazno
 stvarno je postalo suvišno bilo šta komentarisati za ove momke.. TM pa 10 mjesta prazno  
Niđe veze,slabo si pratio fudbal decenijama unazadavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:0322.aprila napisano.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 apr 2022, 20:29Ti i ja dva smo svijeta različita...
Zrinjski ako ne bude prva ekipa u grupnoj fazi jednog od tri takmičenja ove jeseni, ova liga apsolutno nikakvog smisla neće imati u budućnosti, jer ovo je fudbal neviđen na našim terenima i teško će ikada ijedna ekipa ovako izgledati. Iskreno, želim im svu sreću u pretkolima.
I budali je jasno bilo k'o prati fudbal u našoj zemlji decenijama unazad.
A nama svima sad ostane krv da propišamo da budemo koliko toliko konkurentni Mostarcima.
Da se razumijemo Zrinjski igra (pre)dobar fudbal za nase standarde i ozbiljna su ekipa, ali, uvijek cuveno ali, znas kada bi prosli jedno kolo kvalifikacija za LS u proslosti, ono sto smo mi igrali kada smo bili bas zajebana ekipa, nikada. Plzen, ubice palestinaca i ta prica. Sada je mnogo lakse proci dalje kada si sampion i kada imas jednu ili dvije popravne utakmice/pretkola. Mi igrali play off protiv Newcastlea, ispadnemo i kao popravnu tekmu izvucemo Malagu gdje odigramo egal dvije utakmice, ispadnemo iz sumnjivog penala, pogodimo stativu u prvoj tekmi i fulimo nemogucu sansu u revansu za prolaz. Atomski fudbal, zar ne ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:0322.aprila napisano.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 apr 2022, 20:29Ti i ja dva smo svijeta različita...
Zrinjski ako ne bude prva ekipa u grupnoj fazi jednog od tri takmičenja ove jeseni, ova liga apsolutno nikakvog smisla neće imati u budućnosti, jer ovo je fudbal neviđen na našim terenima i teško će ikada ijedna ekipa ovako izgledati. Iskreno, želim im svu sreću u pretkolima.
I budali je jasno bilo k'o prati fudbal u našoj zemlji decenijama unazad.
A nama svima sad ostane krv da propišamo da budemo koliko toliko konkurentni Mostarcima.
Uprkos pokušajima raznoraznih „sportskih komentatora“ da omalovaže majstoriju…dubioza144 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 10:30Lukaav sut Stilicaa kaaaakaaaav pogooodaaaak majstorijaaa Semiraa Stilicaa na gradskom stadionu u banja luci gosti iz Sarajeva vode 0 2 magija Semira Stilica zaistaa
Kad kaze pitat cemo Stilica da li je htio centriratiAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 avg 2022, 11:45Uprkos pokušajima raznoraznih „sportskih komentatora“ da omalovaže majstoriju…dubioza144 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 10:30Lukaav sut Stilicaa kaaaakaaaav pogooodaaaak majstorijaaa Semiraa Stilicaa na gradskom stadionu u banja luci gosti iz Sarajeva vode 0 2 magija Semira Stilica zaistaa
Post sam ispravio, halali.
Ma Vedo pitar komentarisao. Kad se sjetim da smo areni pisali da nam on više ne komentariše utakmice.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 avg 2022, 11:45Uprkos pokušajima raznoraznih „sportskih komentatora“ da omalovaže majstoriju…dubioza144 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 10:30Lukaav sut Stilicaa kaaaakaaaav pogooodaaaak majstorijaaa Semiraa Stilicaa na gradskom stadionu u banja luci gosti iz Sarajeva vode 0 2 magija Semira Stilica zaistaa
Bas toga sam se sjetio.dubioza144 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 11:47Kad kaze pitat cemo Stilica da li je htio centriratiAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 avg 2022, 11:45Uprkos pokušajima raznoraznih „sportskih komentatora“ da omalovaže majstoriju…dubioza144 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 10:30Lukaav sut Stilicaa kaaaakaaaav pogooodaaaak majstorijaaa Semiraa Stilicaa na gradskom stadionu u banja luci gosti iz Sarajeva vode 0 2 magija Semira Stilica zaistaa
Post iz juna, nemamo razloga da se bilo koga bojimo, a sad pravac Bosanki Novi!braco je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:28Zna se u fudbalu desiti da bar 1-2 ekipe kojoj se predviđa neki uspjeh tipa top 4 ili nešto slično razočaraju tako da se to možda i može desiti i ove sezone. E tu trebamo iskoristiti onu floskulu "gledamo samo sebe" jer i ukoliko se desi takav scenario, mi moramo biti spremni ko zapete puške da uskočimo u to top 4 mjesto. Dakle za to moraš manje-više u kontinuitetu igrati dobro i da ti se ne dešava ko prošle sezone da pitari nam se na tacni nude da ih prestignemo, a mi uvijek kiksamo, mada hajde na kraju ni to 4. mjesto nije vodilo u europu ali kontate poentu.
Na papiru jesu svih tih 5 timova ispred nas ali realno nikad ne znaš šta se može desiti. 4 od 5 tih ekipa ulazi u sezonu s novim trenerom, od čega 3 će dosta promjeniti roster (pitari, TC, Borac). Može se desiti recimo i da Velež pod Osimom ne pruža ono što se očekuje jer Osim gaji drugu filozofiju fudbala u odnosu na Dudića, ili što se tiče Borca znamo da velika imena ništa ne moraju značiti mada ti sigurno rastu šanse za uspjeh s takvim igračima da se razumijemo, TC ostala bez nekoliko vrhunskih igrača koji su bili među najboljim na svojim pozicijama u ligi mada će se sigurno pojačati ali valja to opet sve uigrat.
Nije ovo neki neutemeljeni optimizam ni hajcanje, nego govorim da se neuspjeh ekipa u svijetu fudbala prilično često dešava zbog navedenih faktora. Ne mora značiti da će svih tih top 5 ekipa biti na top na nivou, realno teško je očekivati da svi igraju odlično. Na kraju krajeva možda i mi budemo za qrac, nikad ne znaš.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.