Pa ako vracaju odakle sad nove...pa nisu nove tuzbe 2 miliona...zaradili su solidne pare ...ima da rade nesto...inace pedala....pusti vise suplje price svake godine se cifra povecava ....dug sve veci i veci a oni kao vracaju....jesmo ovce...ali nismo tolike...FaraonTM je napisao/la:Pa dobro možda još nije prošlo 5 godina od tih dugova, šta misliš o tomeYoyo je napisao/la:Ponovo da napisem postoji rok zastare od 5 godina...ne moze to stajat 10 godina.....valjda je to jasno vise svima.....nismo balavci nepismeni da nam.serviraju vise tu pricu...zaradili su preko 3.4 miliona od svega...ko me to jos milion padne s neba....tm8782 je napisao/la:Ko hoce da vjeruje nek vjeruje. Nazalost neki ljudi koji su prije bili u upravi su uradili losih stvari i navukli duga koji je isplivao. Tacnije nije se znalo za njega. Uslo se u trag svemu tako da se sad sve zna i bice transparentno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sumnjam da će, nisu dužni to uraditi.zeljeznicar1 je napisao/la:Da li ce iz kluba izaci sa tacnom cifrom transfera ili?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ma znam , da li je tacna info da je milion maraka.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da će, nisu dužni to uraditi.zeljeznicar1 je napisao/la:Da li ce iz kluba izaci sa tacnom cifrom transfera ili?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Što se dugova tiče revizorska kuća i finansijska policija imaju uvid u sve. Na sreću imamo predsjednika koji je bankar i financijaš i sve radi transparentno i po slovu zakona. Sve će se pokazati i izaći na vidjelo, samo treba malo vremena. Što se stadiona tiče mislim da će se raspisati tender, pa onda se potencijalni zainteresovani investitori trebaju javiti(ako ih bude) i izabraće se najpovoljnija ponuda.
Neko je spomenuo i Sanela Jahića. Iz njegovih usta je da su šanse da dođe u Želju nikakve, da se zna.
Od igrača ja bi volio da se proda i Antolović, da Kjosa dobije šansu (već tri godine je rezervni golman). I to je to.
Na kraju bi se osvrnuo na ekipu. Trebaju što prije zaboraviti Europu i okrenuti se domaćem prvenstvu. U glavi posebno. Biće teško i sada je navažnije da budemo strpljivi. Posebno navijači. Jer nije nerealno da nakon 4 kola budemo zadnji bez ijednog boda. Hladna glava je sada najbitnija. Inače postoji velika opasnost da mladi igrači puknu totalno pod imperativnom i pritiskom.
Neko je spomenuo i Sanela Jahića. Iz njegovih usta je da su šanse da dođe u Želju nikakve, da se zna.
Od igrača ja bi volio da se proda i Antolović, da Kjosa dobije šansu (već tri godine je rezervni golman). I to je to.
Na kraju bi se osvrnuo na ekipu. Trebaju što prije zaboraviti Europu i okrenuti se domaćem prvenstvu. U glavi posebno. Biće teško i sada je navažnije da budemo strpljivi. Posebno navijači. Jer nije nerealno da nakon 4 kola budemo zadnji bez ijednog boda. Hladna glava je sada najbitnija. Inače postoji velika opasnost da mladi igrači puknu totalno pod imperativnom i pritiskom.
Sta je da je treba izaci u javnost a ne da svako svoju pricu servira.
Samo kad mi kazu ne treba stadion veci od 20.000 pa da smo prosli protiv Standarda i dobili neki poznatiji tim bilo bi 35 hiljada ko sale.
Onda se neki pametnjakovic javi i kaze pa zijapit ce prazan osim par Europskih tekmi,pa necemo zauvijek biti u sivilu nekad cemo isplivat i poboljsat pa ce raja dolazit vise.Treba kontat za buducnost a i repka ga moze koristiti i u jos druge svrhe.
Samo kad mi kazu ne treba stadion veci od 20.000 pa da smo prosli protiv Standarda i dobili neki poznatiji tim bilo bi 35 hiljada ko sale.
Onda se neki pametnjakovic javi i kaze pa zijapit ce prazan osim par Europskih tekmi,pa necemo zauvijek biti u sivilu nekad cemo isplivat i poboljsat pa ce raja dolazit vise.Treba kontat za buducnost a i repka ga moze koristiti i u jos druge svrhe.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma najbolje da rasprodaju sve sto valja...i da stavimo sve juniore....dosta vise prodaje....treba dovesti nekog igraca..Monci je napisao/la:Što se dugova tiče revizorska kuća i finansijska policija imaju uvid u sve. Na sreću imamo predsjednika koji je bankar i financijaš i sve radi transparentno i po slovu zakona. Sve će se pokazati i izaći na vidjelo, samo treba malo vremena. Što se stadiona tiče mislim da će se raspisati tender, pa onda se potencijalni zainteresovani investitori trebaju javiti(ako ih bude) i izabraće se najpovoljnija ponuda.
Siguran sam da će se izaći u javnost kad revizorska kuća završi svoj posao i da će to napokon biti KONAČNA cifra i da ćemo znati koliko su nas Dželo i kompanija unakazili.MuhamedTM je napisao/la:Sta je da je treba izaci u javnost a ne da svako svoju pricu servira.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Uglavnom ništa nije tolika tajna, svi znamo čuli smo te mahalske da se planira radit istok, da se ganja generalni, da ce doći još 1-2 pojacanja i sl. 
I da i ja ne bih imao nista protiv da marjaj ode ako dodaje neka pobuda od 200-300k €

I da i ja ne bih imao nista protiv da marjaj ode ako dodaje neka pobuda od 200-300k €

-
- Kontakt:
Sto se ne bi Marijana pustilo ako neko ponudi dobru lovu? Pa za njega je zamjena spremna, a i za tu zamjenu je spremna zamjena.
Veca je odlican golman.
S istokom ocekujem bar 30% vece prihode od karata...
Naprijed Zeljo!!!
Veca je odlican golman.
S istokom ocekujem bar 30% vece prihode od karata...
Naprijed Zeljo!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Neko je vec pisao da ima ponuda za Marjana da ide poslije evrope...cijena 70.000e ...
Yoyo je napisao/la:Neko je vec pisao da ima ponuda za Marjana da ide poslije evrope...cijena 70.000e ...
nije neki golman marjan tako da neka ide ali samo uz uvjet da imamo koga dovesti.. da li je kjosevski spreman da ga se gurne u vatru?
Sve perfektno, od posjete, navijanja pa do igre. S obzirom na veliku razliku izmedju nas i Standarda uz dobru igru, morali smo imati i dosta srece da prodjemo, nismo je imali i to je to.
Samo mi je malo krivo sto smo skroz pali poslije primljenog gola, tad su nam mogli dati jos koji, ali nema veze, izbacivanje Ferenca u onakovm stilu je sasvim dovoljno za ovo ljeto, ako ne i previse.
Ne pamtim kada smo imali bolje ljeto, ne trebaju nam neka pojacanja za ligu, forsirati mlade, mozda pred proljetni dio prvenstva dovesti kakvo pojacanje za Evrope i to je to.
Izgradnjom stadiona, garantujem da bi svaku utakmicu bilo oko 5 hiljada ljudi na stadionu, tako da bi se jako profitiralo tu, jos kad se smanji liga, svaka utakmica je prakticno derbi i s dobrim stadionom 10 hiljada prosjek bi se mogao nabrat, puno to znaci vjerujte mi.
Sve u svemu, nisam nimalo tuzan zbog ispadanja, a ni zbog lige.
Samo mi je malo krivo sto smo skroz pali poslije primljenog gola, tad su nam mogli dati jos koji, ali nema veze, izbacivanje Ferenca u onakovm stilu je sasvim dovoljno za ovo ljeto, ako ne i previse.
Ne pamtim kada smo imali bolje ljeto, ne trebaju nam neka pojacanja za ligu, forsirati mlade, mozda pred proljetni dio prvenstva dovesti kakvo pojacanje za Evrope i to je to.
Izgradnjom stadiona, garantujem da bi svaku utakmicu bilo oko 5 hiljada ljudi na stadionu, tako da bi se jako profitiralo tu, jos kad se smanji liga, svaka utakmica je prakticno derbi i s dobrim stadionom 10 hiljada prosjek bi se mogao nabrat, puno to znaci vjerujte mi.
Sve u svemu, nisam nimalo tuzan zbog ispadanja, a ni zbog lige.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
[youtube][/youtube]
- invincible1921
- Kontakt:
Ma po meni je najveci prioritet stadioni i dva pojacanja...titula se mora napast, a stadion ako se sad ne pocne eto makar taj istok necemo nikad...
=\_1921_/=
3 boda su pod moranje u nedjelju aBd. Sto zbog kvaliteta 1. tima, a ukoliko nemaju snage za ovaj mec, Zeljeznicar je takav tim da moramo imati kvalitetne rezerve, tako da treba ocekivati Diattu, Stokica, Beganovica, pa i Brazilca.
Koliko god je bila potrebna podrska u ovim Euro utakmicama, toliko i sad moramo zapeti do zime i ostvariti plasman u prve 3-4 ekipe minimalno. Desavaju se prelijepe stvari u klubu ovih par mjeseci i vjerovatno ce se tako nastaviti (finansije, stadion, mladi potencijal), s toga ne mozemo ocekivati pune tribine i dobre rezultate na terenu ukoliko ne krenemo prvo od nas samih pa onda cemo doprijeti i do ostalih navijaca.
SVI U VITEZ!
Koliko god je bila potrebna podrska u ovim Euro utakmicama, toliko i sad moramo zapeti do zime i ostvariti plasman u prve 3-4 ekipe minimalno. Desavaju se prelijepe stvari u klubu ovih par mjeseci i vjerovatno ce se tako nastaviti (finansije, stadion, mladi potencijal), s toga ne mozemo ocekivati pune tribine i dobre rezultate na terenu ukoliko ne krenemo prvo od nas samih pa onda cemo doprijeti i do ostalih navijaca.
SVI U VITEZ!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
- Kontakt:
Jel istina da je Baja potpisao samo na 6 mj???
E yebiga sademirtmtmtm87 je napisao/la:Jel istina da je Baja potpisao samo na 6 mj???

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
joj cirkusa hahahahahhaha....
na dva vikenda je potpisaoemirtmtmtm87 je napisao/la:Jel istina da je Baja potpisao samo na 6 mj???
-
- Kontakt:
Ni meni nije najjasnije bilo al mi lici na slucaj "Sesar"
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Lekqqq1921, MrkiMedo, tiagofaria25 i 72 gosta.