FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aferim, Čala. Sve u svemu, i ovo je dobro. Balić -
.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:
POKLONIO VAM JE FAUL ZA GOL VAŠ PRVI!
- Evolution87
- Kontakt:
Zato nam se vraca Dino Obi Poprecni Pas Rustemovic da nam **** zivce odma protiv slobode
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
kad se igra kup
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma bod ko kuca, ja sam zadovoljan. Sada treba da potvrdimo ovaj rezultat pobjedom protiv mrtve slobode.
Koliko bi nam samo Duljevic pomogao da je igrao ali ali..
ZZ
MRS!!!brig je napisao/la:Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Glupi i nervozni Balic sa najvise kartona u ligi 

-
- Kontakt:
kad se sabere oduzme sve ja zadovoljan, izgleda da sam samo ja vjerovao prije tekme u nas
Ma mrs s teme picka ti materina!!brig je napisao/la:Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Do kad je odsutan dulja?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma bod ko kuca, ja sam zadovoljan. Sada treba da potvrdimo ovaj rezultat pobjedom protiv mrtve slobode.
Sent from my E6653 using Tapatalk
brig je napisao/la:Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:

I još vam golove dali oni koji ne idu u crkvu.brig je napisao/la:Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- f0rest1946
- Kontakt:
19.10 uzvrat 22.10kraljlavova je napisao/la:kad se igra kup
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bice spreman do vikenda.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Do kad je odsutan dulja?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma bod ko kuca, ja sam zadovoljan. Sada treba da potvrdimo ovaj rezultat pobjedom protiv mrtve slobode.
Sent from my E6653 using Tapatalk
ZZ
Marš sa teme ****,kako te nije stid bilo sta reci!brig je napisao/la:Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:
Joker ga je najvise prozivao i pljuvao. Jos jednom dokazao da je fudbalska neznalicaSabinho je napisao/la:NOVAKOVIC MENADZERSKI IGRAC!!!!!!!!!!!! Bolji Kostic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mihojevic igracina, kapitenski sve a 20 godina ima! I sad ces se vratiti John Obi Panj i uzeti mu traku sa ruke!
Novakovic nikad nikog ne cuva u 16, kao i kod drugog gola Sirokog, yebo vas on!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
JAVNO SE IZVINJAVAM ŠTO SAM PROZIVAO NOVAKOVIĆA, ZA SADA I VIŠE NEGO SOLIDAN, POGRIJEŠIO SAM I NADAM SE DA ĆE NASTAVITI SA DOBRIM PARTIJAMA I JOŠ SVOJIH POGREŠAKA, AKO BOG DA!
Po pobjedu protiv Slobode!

Po pobjedu protiv Slobode!
Cuj sta se zalimo,pa jesil vidio kolko ste faulova imali,kako lome sa ledja vasi i ne kartonira ih pa Pandzi je 20 zutih trebo dat klosari. Sto se tice Novakovica pljuvalo ga se na sve strane,govorili gori od Krampara mada Joker i jos par ovdje ko god dodje ista prica menagerski igrac. Inace Novakovic klasicni odbrambeni jak u duelu i skoku ogranicen brzinom al to je takva vrsta odbrambenogjoker90 je napisao/la:Ma mrs s teme picka ti materina!!brig je napisao/la:Sta se vi zalite na sudjenje. Milijun faulova vam je svirao, valjali se za svaki duel vasi i ono najvznije:
Trenutno korisnika/ca: Dave, miguelramos, Venom i 26 gostiju.