FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadovoljan sa x , svi su odigrali dobro , posebno Novakovic koji do sad bez greske igra a najvise se prozivao.. Valjicu se sjetim seeeestreee
Zadovoljan bodom, ljudi su nas ubili i igrački i fajterski. Bolje igleda bez seoske varalice Mikela.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da nije glup ko qurac ne bi igrac listice dosao do prilike. On je glup i nervozan igrac u zadnjih 5 utakmica, protiv Bratstva tako isto je trebao dobiti crveni, veceras nas je kostao pobjede.zlo87 je napisao/la:da nije ono uradio, vjerovatno bi primio drugi gol..Memara je napisao/la:Nervozni Glupi Balic hvala ti za bod!
Novakovic i Mihojevic igraci utakmice.
Steta zbog ovog crvenog zato sto se Marko morati onda ponovo na stopera,a znamo ko se vraca u vezu 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Uzimajući u obzir sve okolnosti, igrač manje gotovo čitavu tekmu + valjić dušman = odličan je bod! 

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 25 sep 2016, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je i bod obzirom na razvoj situacije nakon 25 min, ali ipak ostaje žal jer smo mogli i prekinuti post na Pecari. Sve u svemu sigurno najbolja tekma pod Ćalom, iako to sigurno nije ono što želimo, ipak treba pohvalit borbenost i trku, Novaković je držao odbranu i bio odličan u tandemu sa Mihojevićem, Četković isto odigrao dobru tekmu u vezi.
Pandža trebao pocrveniti nakon onog faula 10ak min prije kraja, čist žuti mu oprostio Valjić tu.
Pandža trebao pocrveniti nakon onog faula 10ak min prije kraja, čist žuti mu oprostio Valjić tu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Borbeno i pametno!
Cestitam igracima i SS.
Ne znam jel do mene ali pocinjemo liciti na ekipu...
Cestitam igracima i SS.
Ne znam jel do mene ali pocinjemo liciti na ekipu...
- Evolution87
- Kontakt:
kao sto sam i pretpostavio. Mrtve im ****Evolution87 je napisao/la:Ovo kolo listica ostecena, mi pogurani...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Protiv slobode odati zahvalnost i cestitati momcima na požrtvovanoj igri i borbi...
Svaka cast, ovako se gine za dres...
Sa igracem manje vise se nije moglo.
Cetkovic iznenađenje.
Novakovic
Crnkic
Sudac je malo i nama gledo kroz prste al mogao je pandzi dat drugi zasigurno...
Svaka cast, ovako se gine za dres...
Sa igracem manje vise se nije moglo.
Cetkovic iznenađenje.
Novakovic
Crnkic
Sudac je malo i nama gledo kroz prste al mogao je pandzi dat drugi zasigurno...
svaka čast našim momcima na igri i zalaganju da smo bili igrački ravnopravni sigurno bi dobili ¸Novaković je danas bio kao pujol pohvalio bi i navijače koji su danas bili dole svaka čast a našim momcima želim da u svakoj utakmici igraju kao danas

Momci su se borili, to je za respekt.
I poruka za kraj.
Jeb.em. te Listicooooo
I poruka za kraj.
Jeb.em. te Listicooooo
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Bravo momci! Bravo Mehmede tako se vodi Sarajevo,tako se gine za Sarajevo!!!
Splet glupih okolnosti najvise gresaka Valjica je prelomio utakmicu.Da je svirao prvo faul na Cetkovicu koji je bio ispred njega nebi ni bilo crvenog,drugo Pandza nedaje drugi zuti 15 minuta do kraja utakmice,ko zna i tu mozda bi i mi moglo malo napasti.
Lose smo branili desnu stranu sada u drugom svi centarsutevi su bili na izvolite,ispucavao se Crnov kao na treningu,sreca nas je pogledala u tim situacijama.To je jedini segment koji cu ja momcima zamjeriti veceras.
Bodom moramo biti prezadovoljni prvo sto isti uzimamo nakon 7 godina,drugo sto se utakmica odvijala tako kako jeste.Ovaj bod ce tek dobiti i samo ce dobiti na znacaju ako se Sloboda dobije i onda taman ide pauza da se jos malo momci povezu sa Calom i da se izgura do to pauze sa sto manjom razlikom.
Sve u svemu dobro je
Splet glupih okolnosti najvise gresaka Valjica je prelomio utakmicu.Da je svirao prvo faul na Cetkovicu koji je bio ispred njega nebi ni bilo crvenog,drugo Pandza nedaje drugi zuti 15 minuta do kraja utakmice,ko zna i tu mozda bi i mi moglo malo napasti.
Lose smo branili desnu stranu sada u drugom svi centarsutevi su bili na izvolite,ispucavao se Crnov kao na treningu,sreca nas je pogledala u tim situacijama.To je jedini segment koji cu ja momcima zamjeriti veceras.
Bodom moramo biti prezadovoljni prvo sto isti uzimamo nakon 7 godina,drugo sto se utakmica odvijala tako kako jeste.Ovaj bod ce tek dobiti i samo ce dobiti na znacaju ako se Sloboda dobije i onda taman ide pauza da se jos malo momci povezu sa Calom i da se izgura do to pauze sa sto manjom razlikom.
Sve u svemu dobro je

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zadovoljan.
Protiv Slobode sto vise nas doci, moramo dobiti tu tekmu ako Bog da, pa onda odmoriti! Odlicna igra cim nema instagram boysa, ukljucujuci vala i Duljevica manekena!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ova ekipa uz još nekoliko dolazaka može praviti dar mar. Kad se hoće, sve se može. Samo ih treba motivisati i nabrijati svaku tekmu i neće biti problema. Protiv Slobode na Koševu tri boda su imperativ, jer se oni iz dana u dan sve više raspadaju. Sad nešto gledam, kakva je ova naša liga, nakon ponovnih sranja koja smo dožvili i svih problema, opet smo drugi hahaha. Ovaj saldo i pozicija je sjajna kakvi smo od početka sezone.
Ajmo karati i tuzlake i onda dvije sedmice pauze, gdje će se dobro odmoriti i spremiti za dalje. Čestitke još jednom za igrače, stručni štab i navijače, bravo!!
Ajmo karati i tuzlake i onda dvije sedmice pauze, gdje će se dobro odmoriti i spremiti za dalje. Čestitke još jednom za igrače, stručni štab i navijače, bravo!!
Lakoste je napisao/la:Zadovoljan.

Rustem ce uzet kapitensku Mihojevicu plac 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Burberry46
- Kontakt:
Dobar bod, igraci su ostavili srce na terenu, nema im se sta prigovoriti, ovako hocu svaku da se bore
Steta zbog crvenog al eto idemo dalje
Bravo Cala
Steta zbog crvenog al eto idemo dalje
Bravo Cala

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala momku koji mi je poslao stream. Sve se moze kad se hoce, ubuduce ne sirite javno i to je to. 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dime, svabonja i 48 gostiju.