FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li ce Amir biti spreman za Vitez? Momak je kicma naseg tima,uz Blagojevica,definitivno.
Inace,u PL sad ocekujem puno veci doprinos Stokica,Diatte i Tijaga,njih trojica moraju sad povuci max. i pomoci ovom istrosenom,emocijalno i fizicki,timu evropskim utakmicama,iako ovaj posljednji se nesto slabo koristi,ne kontam sto ako je vec potpisao na 2 godine..
Inace,u PL sad ocekujem puno veci doprinos Stokica,Diatte i Tijaga,njih trojica moraju sad povuci max. i pomoci ovom istrosenom,emocijalno i fizicki,timu evropskim utakmicama,iako ovaj posljednji se nesto slabo koristi,ne kontam sto ako je vec potpisao na 2 godine..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 07 avg 2015, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Fujbankai je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0569_o.jpg
O ovome je @bistrikboy govorio kada ste ga svi razapeli juce. Samo pogledaj majicu "anti-antifa".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dandy jesi ovo tibankai je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0569_o.jpg
O ovome je @bistrikboy govorio kada ste ga svi razapeli juce. Samo pogledaj majicu "anti-antifa".

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nece Amir igrati skoro pa sigurno...
Hvala svim nasim igracima, strucnom stabu, navijacima koji su dosli sto su nas ucinili ponosnim.Zaista im se nema sta prigovoriti za ove evropske utakmice
Hvala svim nasim igracima, strucnom stabu, navijacima koji su dosli sto su nas ucinili ponosnim.Zaista im se nema sta prigovoriti za ove evropske utakmice

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Vratiti Dadu na centralnog a Dženisa na polušpica i to je to. Ne treba sad praviti toliku paniku, pa igramo protiv VitezaZZtop10 je napisao/la:Nece Amir igrati skoro pa sigurno...

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
ima li snimak utakmice da s mirom pogledam ;D
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Somalia is Ferenca presao u Toulouse, cisto da se zna protiv kakvih igraca smo igrali.
Sad pokazati snagu u ligi, nema drugi opterecenja.
Finasijski je klub stao na noge, nadam se da ce uprava vrijeme planirati određene stvari.
Finasijski je klub stao na noge, nadam se da ce uprava vrijeme planirati određene stvari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ispali smo,nema veze. Ocigledno treba jos "pure jesti "da bi se izbacivale ekipe kao sto je Standard. Falilo je malo svjezine jer ovi momici iznose citav teret. Sve u svemu mozemi biti zadovoljni kako smo igrali u Evropi. Ovo je dobro iskustvo za nase igrace, po meni trebao bi biti glavni prioritet zadrzati ekipu jer vidjeli su da se moze kada se hoce i vec u iducem evropskom nastupu mozda bi se mogao napraviti kakav iskorak tj. da se dodje do cetvrtog pretkola el. ili treceg za ligu prvaka . Sada se okrenuti ligi i boribi za titulu.
Kokotu se treba na svemu zahvaliti on nije za pocetnih 11 al nikako, on treba zadnjih 15-20 minuta, sto se tice Amira nas Iniesta, bez njega jucer cim je izasao nije se moglo igrati nismo imali sredine. Samo da Siljak ne uzme koji milion sebi kao sto i radi uzima neke pare nije bitno sad ce te me napast jbg, al vjerujete ako ne uzme pare, sa ovom ekipom i dovest jos 2 igraca zandji vezni i lijevo krilo, i mozda jos nekog za klupe i onda mi osvajamo aBd 
Naprijed Zeljo Ljubavi Moja !

Naprijed Zeljo Ljubavi Moja !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo je kljucno, jer ako mi nastavimo prodavati/pustati igrace tokom ljetne/zimske pauze i onda opet dovodit nove koje treba uigrati samo cemo se vrtiti u krug.Dinara je napisao/la:Ispali smo,nema veze. Ocigledno treba jos "pure jesti "da bi se izbacivale ekipe kao sto je Standard. Falilo je malo svjezine jer ovi momici iznose citav teret. Sve u svemu mozemi biti zadovoljni kako smo igrali u Evropi. Ovo je dobro iskustvo za nase igrace, po meni trebao bi biti glavni prioritet zadrzati ekipu jer vidjeli su da se moze kada se hoce i vec u iducem evropskom nastupu mozda bi se mogao napraviti kakav iskorak [/b]tj. da se dodje do cetvrtog pretkola el. ili treceg za ligu prvaka . Sada se okrenuti ligi i boribi za titulu.
Moje misljenje je da cemo tesko zadrzati ovaj tim do sljedeceg ljeta tj. europe, zato uprava mora nesto da poduzme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A recite slobodno da se za mjesec počinje posao oko gradnje istoka.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ima li mjesta s kim, kombi, auto, nebitno, za Vitez? Moze pm
to uopšte ne treba kriti, čak se može iskoristiti za podizanje euforije jer ljudi jedva čekaju radove na stadionu pa kakve takvebagrcavi je napisao/la:A recite slobodno da se za mjesec počinje posao oko gradnje istoka.
Hajde kad vec otkrivate karte, recite nam koliko ima istine u pricama o odlasku Memije i Amira.
ne odlazi nikofcz je napisao/la:Hajde kad vec otkrivate karte, recite nam koliko ima istine u pricama o odlasku Memije i Amira.

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
- Kontakt:
prvo, promasio si temu. a drugo, ni ne gledaj s kim se mi druzimo a vi ste bratska grupa sa ljudima koji se bore protiv IslamaMrWhite je napisao/la:Anti antifa?fedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
O tome se vec suska poprilicno dugo, cak ima i intervju Šiljka u kojem govori o tome, cak se i zna 99% ko ce to napraviti i finansirati, i to bih ja iskoristio za dizanje euforije, ali ima još nekih fenomenalnih stvari na kojima se radi i tek kad budu završene i na zvanicnoj stranici onda treba da pisemo o tome..bagrcavi je napisao/la:A recite slobodno da se za mjesec počinje posao oko gradnje istoka.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.