Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FaraonTM
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 02:25

ElCartel11 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne sekiraj se ti za nas gledaj svoj klub ;)

Zapravo ti samo gledaš Želju, toliko te pere kompleks :wave:
Gledam u svoj klub i ne vjerujem, brez dugova, svi uposlenici i igraci dobili platu na vrijeme, gradi se trening kamp, o njemu su poceli pisati i inostrani mediji, ostaje mi samo da gledam ko ce nas to pojacati za sljedecu sezonu :D
Kakav kompleks od Želje? De mi reci koji je to kompleks pa da i ja znam :D
Pa eto pogledaj svoj prethodni pa skontaj :lol:

"Nemamo dugova, imamo redovne plate, gradi se kamp svi pišu o nama al' baš su mi plavi smiješni kad kažu da su najtrofejniji klub"

Tako vi pratite vaš klub i hajde sad laku noć i opusti se stići će nekad nekad nekad tvoj klub Želju po mjerodavnim stvarima tj. trofejima :wave:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 11 jun 2015, 02:28

Nekad u dalekoj buducnosti za 2-3 godine

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 02:29

kakvi vi i dominacija..izvarali ste boga oca..ljudi radije presjede polusezonu na tribinama nego sa vama da produze.i tomic najavio tuzbu..pametan..
balavac ordagic vas **** ko zadnju slinu..gredic prodaje ublehe o mercedes areni kako je dosao...a jedino sto je napravio,ili nije,bilo je sto vam je metle podijelio da pocistite ono....stadion..
zujo sa familion tutankhamun pokro boga oca,i otisao..otisao mu i partner brko,nema se vise sta uzet..
igraci vam igraju za 400 km ..i to nosioci igre bolan...pa ta fukurastinja koju spominjes u federalnoj najnizu imala duplo.. :damn: :silent:
neki sponzori,ublehe,banane...samo iz gredicevih usta...dje,sta..ko.. kuknjava
teski vama dani predstoje..i da,fukarastinja moze reci da je drugi klub u drzavi uspjesno privatizovan...kulturno,gospodski...americka skola,**** ga.. :kafa:
nelizemo se mi sa pitarima...nikada necemo..niti zelimo..fuj
ali gospoda je to moj jarane,nerazumijes ti to bato,ljudi odrade brojnije gostovanje od vas,dodju,navijaju,podrze klub,i zajedno sa tuzlacima napuste stadion..ko gospoda..i uvjek ce biti docekani ko gospoda..
jedini koji su u ime kluba polozili vjenac na kapiju...25 maja.gospoda...
vi to nikada necete svatiti,jer vam to vas kapacitet mozga nedozvoljava,zasrali ste u citav drzavi,bombe bacate po djecijim igralistima bolan bolan,sramota...mentalitet,nula..nemate postovanje ni prema kome,ni prema cemu..
ubijate se medjusobno...sramota me sto nosite prefiks bosanski..
i da ti kazem jos nesto,iako znam da ce me onaj zeljovac banovat,namjerno,pogledaj malo sta se desava oko tebe,pogledaj rezultate,i namjestanja utakmica i djeljenje bodova izmedju klubova....onda otidji obidji bolan zuc,kovace,markale,prouci fatihu,ili se krsti,i razmisli kome oni daju bodove,a kome ste se vi prodali.
dominacija....jahh.. :stop:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 11 jun 2015, 02:34

Nama je toliko dosadno jer nam je sve dobro u klubu...Dosadnooo ba. Ali otom potom strumfe ;) Doce sve na svoje i to sa trofejima abd, a vec ove sezone smo vam srusili dva rekorda. Laku noc i tebi i bog pomogao zelji za sutra. ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jun 2015, 02:36

solinas je napisao/la:kakvi vi i dominacija..izvarali ste boga oca..ljudi radije presjede polusezonu na tribinama nego sa vama da produze.i tomic najavio tuzbu..pametan..
balavac ordagic vas **** ko zadnju slinu..gredic prodaje ublehe o mercedes areni kako je dosao...a jedino sto je napravio,ili nije,bilo je sto vam je metle podijelio da pocistite ono....stadion..
zujo sa familion tutankhamun pokro boga oca,i otisao..otisao mu i partner brko,nema se vise sta uzet..
igraci vam igraju za 400 km ..i to nosioci igre bolan...pa ta fukurastinja koju spominjes u federalnoj najnizu imala duplo.. :damn: :silent:
neki sponzori,ublehe,banane...samo iz gredicevih usta...dje,sta..ko.. kuknjava
teski vama dani predstoje..i da,fukarastinja moze reci da je drugi klub u drzavi uspjesno privatizovan...kulturno,gospodski...americka skola,**** ga.. :kafa:
nelizemo se mi sa pitarima...nikada necemo..niti zelimo..fuj
ali gospoda je to moj jarane,nerazumijes ti to bato,ljudi odrade brojnije gostovanje od vas,dodju,navijaju,podrze klub,i zajedno sa tuzlacima napuste stadion..ko gospoda..i uvjek ce biti docekani ko gospoda..
jedini koji su u ime kluba polozili vjenac na kapiju...25 maja.gospoda...
vi to nikada necete svatiti,jer vam to vas kapacitet mozga nedozvoljava,zasrali ste u citav drzavi,bombe bacate po djecijim igralistima bolan bolan,sramota...mentalitet,nula..nemate postovanje ni prema kome,ni prema cemu..
ubijate se medjusobno...sramota me sto nosite prefiks bosanski..
i da ti kazem jos nesto,iako znam da ce me onaj zeljovac banovat,namjerno,pogledaj malo sta se desava oko tebe,pogledaj rezultate,i namjestanja utakmica i djeljenje bodova izmedju klubova....onda otidji obidji bolan zuc,kovace,markale,prouci fatihu,ili se krsti,i razmisli kome oni daju bodove,a kome ste se vi prodali.
dominacija....jahh.. :stop:
:clap: 10/10
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 02:37

Uh sto mu spusti roletnu :think:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 11 jun 2015, 02:40

:facepalm:

Al zanimljivo kako izostavi Sarajevo a nabroja zelju za ordagica, a cak je i plate sazno al haj mora imat neku zanimaciju :thumbup:

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 11 jun 2015, 02:40

solinas, svaka cast na komentaru! To je ta razlika.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jun 2015, 02:41

FaraonTM je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne sekiraj se ti za nas gledaj svoj klub ;)

Zapravo ti samo gledaš Želju, toliko te pere kompleks :wave:
Gledam u svoj klub i ne vjerujem, brez dugova, svi uposlenici i igraci dobili platu na vrijeme, gradi se trening kamp, o njemu su poceli pisati i inostrani mediji, ostaje mi samo da gledam ko ce nas to pojacati za sljedecu sezonu :D
Kakav kompleks od Želje? De mi reci koji je to kompleks pa da i ja znam :D
Pa eto pogledaj svoj prethodni pa skontaj :lol:

"Nemamo dugova, imamo redovne plate, gradi se kamp svi pišu o nama al' baš su mi plavi smiješni kad kažu da su najtrofejniji klub"

Tako vi pratite vaš klub i hajde sad laku noć i opusti se stići će nekad nekad nekad tvoj klub Želju po mjerodavnim stvarima tj. trofejima :wave:
I sta je tu kompleks? Vi imate dugove, nemate redovne plate, ne gradi se vam kamp, molili ste Boga da bas preuzme onaj banana men Rastoder da vam skrese malo dugove, sad molite Boga da koji klub kupi Dzeku pa da dobijete malo parica, kad ste zadnji put u Evropi dogurali do ozbiljnije tekme u 3. pretkolu ili ti play-off za LP ili LE? Kad vas za par godina presisamo u titulama, sta ce vam onda biti izgovor? Glasgow Rangersi su najtrofejniji klub na svijetu pa sta jim to vrijedi u ovom trenutku? I mi imamo vise titula od vas u bivsoj yugi koja je bila za ovu nasu engleska Premier League, ne zivi se na staroj slavi :salut:
Priznajte sami sebi da se je Sarajevo izdiglo iz bosanskih okvira i da postaje ozbiljan evropski tim, a vidim da i Tuzlaci koracaju nasim stopama...bdw da vam nece sve igrace pokupiti u ovom prelaznom roku?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 02:50

JoseMourinho je napisao/la::facepalm:

Al zanimljivo kako izostavi Sarajevo a nabroja zelju za ordagica, a cak je i plate sazno al haj mora imat neku zanimaciju :thumbup:
ako je to jedino inteligentno sto si imao da kazes,aferim.potrebno je vrijeme da se to smisli..nemozes ti da pite ne spomenes,poceces sanjat malog brkicu,imaces nocne more na malezijskom.
a sto se tice ordagica,sto bi ih spomenuo,ljudi odustali na jedan jedini poziv..dogovorili se za 5 min..reko ti ja gospoda...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 11 jun 2015, 02:50

JoseMourinho je napisao/la::facepalm:

Pa vrlo jednostavno je izostavio Sarajevo.
Dobio je cifru za koju je uprava odlucila da je ispravna,on nije zelio to.Gospodin Husic je bio konkretniji i doveo ga za pare koje mu je i obecao na telefonu.
Zeljeznicar mu je na telefonu obecao jedno,kad je dosao da potpise ugovor dali mu drugo.Covjek otisao kuci.Ovo sam napisao na temi Zvijezde prije 2 3 dana.Kad vidi nocas isti clanak na stranici samo glavna uloga momak iz Veleza.

Ja koliko vidim Gredic ne moze natjerat ovna na kozu a ne igraca u Zelju

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 02:53

@solinas

Da ti gospodski odgovorim.

Tomić, Žujo, igrači nas odbijaju levate nas, plata nam 400km. Željezničar završi ispred vaše evropske Slobode i umalo ne uze titulu šetačima ligom zvanim 20+ bodova na polusezoni. Nosioci igre djeca Želje a ko su u vas nosioci? Gdje je Sloboda nakon rata? Koji su vam uspjesi? Koji ste vi faktor da se uporedite sa Željom i da spominjete Želju općenito? Šuti bolan i moli Boga da nekad izađete u Europu i da vidite malo drugih stadiona izuzev naših livada...

Naumpade mi klip jedan

[youtube][/youtube]

Vozda gospodo šta mai? :lol:

Kupio ih jedan čovjek i oni furaju nekakvu klasu i gospodu i još uvijek gledaju u leđa "Želji koji se raspada". Yebiga to ti je bosanski mentalitet malo vidi para odmah misli da je Boga za bradu uhvatio a šupalj ko lonac ustvari :facepalm:

Treća stvar te patriotske porive Boga ti prodaji nekom drugom, sjeti se tekme sa Srbijom u Tuzli pa onda pročitaj zadnju rečenicu tvog posta ;) Spominješ Kapiju, hoćeš poštovanje a vi i vaša braća iz Zenice pljujete i serete po Sarajevu, Markalama i hoćete poštovanje?

Što vam braća iz Zenice i prijatelji gospoda iz Sarajeva nisu dali bodove za opstank? Što krivite Želju a sami ste sve imali u svojim rukama protiv Slavije al' ste izgubili i neka ste ispali. Sjeti se samo da na Tušnju u vakat ni Barcelona nije mogla uzeti bod :shh:

I ako išta u svom životu mrzim to je yebeno licemjerstvo i dvostruke aršine i glumu nekakve žrtve :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 03:04

kakve veze ima aplaudiranje himnoj druge drzave..koliko znam srbija je drzava..i koliko me pamcenje sluzi,igrala su djeca koja u velikoj vecini nisu bila,ili su bila tek rodjena..nidje veze.
niko se neporedi sa zeljom,nego ste se vi toliko srozali u ocima bh javnosti,eto ja licno,npr,primjetio sam jednu stvar..kada ste igrali sa njukastlom,bio sam ponosan,i tu noc navijao za bosansku bracu,za naseg zelju,zajedno sa 4 mil ostalih bosanaca.
bog te,danas nemam ni jednu plavu majicu...sorc..stas
sto se tice uspjeha,nema nas nigdje,u nacionalni trougao se nesmije daricat,sto bi rekli stari..
ali nema veze,mi dolazimo,vi odlazite.. :thumbup:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 jun 2015, 03:27

FaraonTM je napisao/la:@solinas

Da ti gospodski odgovorim.

Tomić, Žujo, igrači nas odbijaju levate nas, plata nam 400km. Željezničar završi ispred vaše evropske Slobode i umalo ne uze titulu šetačima ligom zvanim 20+ bodova na polusezoni. Nosioci igre djeca Želje a ko su u vas nosioci? Gdje je Sloboda nakon rata? Koji su vam uspjesi? Koji ste vi faktor da se uporedite sa Željom i da spominjete Želju općenito? Šuti bolan i moli Boga da nekad izađete u Europu i da vidite malo drugih stadiona izuzev naših livada...

Naumpade mi klip jedan

[youtube][/youtube]

Vozda gospodo šta mai? :lol:

Kupio ih jedan čovjek i oni furaju nekakvu klasu i gospodu i još uvijek gledaju u leđa "Želji koji se raspada". Yebiga to ti je bosanski mentalitet malo vidi para odmah misli da je Boga za bradu uhvatio a šupalj ko lonac ustvari :facepalm:

Treća stvar te patriotske porive Boga ti prodaji nekom drugom, sjeti se tekme sa Srbijom u Tuzli pa onda pročitaj zadnju rečenicu tvog posta ;) Spominješ Kapiju, hoćeš poštovanje a vi i vaša braća iz Zenice pljujete i serete po Sarajevu, Markalama i hoćete poštovanje?

Što vam braća iz Zenice i prijatelji gospoda iz Sarajeva nisu dali bodove za opstank? Što krivite Želju a sami ste sve imali u svojim rukama protiv Slavije al' ste izgubili i neka ste ispali. Sjeti se samo da na Tušnju u vakat ni Barcelona nije mogla uzeti bod :shh:

I ako išta u svom životu mrzim to je yebeno licemjerstvo i dvostruke aršine i glumu nekakve žrtve :oops:
Malac pojma ti nemas o cemu pricas...
Prvo ovo za Srbiju da raskrstimo, nismo zatucana sredina i boli nas krc ko je koje vjere.. kontas?
Drugo ovo za vrijedjanje Markala ne znam evo dugo sam na tribini i to medju Fukarama bio i nikad niko nije ni spomenuo Markale... za Zenicu ne znam ne ulazim u to...
Trece, niko vas ne krivi za nase ispadanje, jesmo imali smo sve u svojim rukama i tadasnji tim nije bio dovoljno jak jbg... mi vas krivimo sto ste toliko ofirno prodali dusu cak gorim Srbima nego ovim za koje nas prozivate.
I cetvrto niko se ne lize sa Hordama, ali sam ih uvijek postovao vise nego vas, imam drugaricu koja navija za Sarajevo i mogu ti rec da su miljama ispred vas sto se tice kulture.
Mjenjao bi i titulu sledece godine samo da vi ispadnete, samo zato jer ste go*na nevidjena (: Pozdrav.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jun 2015, 07:27

Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee :njanjanja: :njanjanja: :tralala: :tralala:
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 08:08

miii smo horde zlaa sa sjeveraa :bih: :bih: :urnebes: :rol: :rol:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 11 jun 2015, 08:22

Ljudi se pitaju zasto navijaci Sarajeva imaju dobre odnose sa Slobodinim.Pa evo jedan primjer koji nije vezan za fudbal.Amer Bekic je dosao 25 5 u Tuzli i postavio vijenac za sve poginule na Tuzlanskoj kapiji.On nije dosao samo radi sebe nego u ime svih nas i navijaca i igraca i uprave.I ne znam u cemu je problem u tome sto smo gospodski klub. Mozda bi ova tema i zanimljivija bila kad bi se ukljucili i navijaci Čelika :thumbup:
@solinas , vise pisi na ovoj temi , svaki tvoj post je za upisat se :urnebes:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 08:47

ma salu nastranu,ali manijaci su procitana knjiga..mi prvaci svemira,amar,ivica,bice bolje,**** ga,posrecilo vam se,mi najtrofejniji.
i to je sav vokabular koji ljudi koriste..
sto se tice famoznog klipa,o njemu je sve receno,i samo blesav nezeli skontat,al hajde,to im je sve sto su i uradili,POCERALI balavurdiju,po sonom trgu,ok.
pricu o pisanju mogu prosipati djeci u osnovnoj,sve je ovo mladja generacija,koja neustaje iza racunara.ode po potrebi pisat,spava otvorenih ociju,da mu koji post nebi proletio,nedo bog da se nejave,da nas potsjete na staklene boce u vetrinama iz 67.
neko guzenje slobode pominju,a frajer sam sebe demantova gore u jednom postu,lijepo rece da onomad ni tenkom nisi mogo bod iz tuzle odnjet..
zabijali im golove u zadnjim minutama,uzimali titulu i prije..nas 200 nadglasa cijeli hebeni jug jbt..sve ima na jutube.
na alipasinom ih zaganjali,frjeri kamenuju buseve ko zadnje p.nogama se vrata razvaljivala,frajer bjezi curi pod suknju u kladionici..nemogu mu zamjeriti,mlado,napelo se **** misli srce.tog dana je orila grbavica,mi smo fukare iz grada soli.. :)
ali sad ce opet neki balo da nama objasni kako je to fantazija,da to nije moguce,razumijes..pa sine,starija generacija nosila sake,i muda umjesto telefona,nije se imalo kada snimat.a nije imalo ni cime.. :rol:
imali smo mi nesporazuma i sa hordama,a vidi onog pacenika,postavlja klip frajer..pa jarane sta sad ...
druga su vremena,sve ostaje isto,na tribini,ali nasa dva kluba grade sportsko prijateljstvo,normalne odnose,koliko se moze...opet ti kazem,slabo da se NEKE TAMO grupe kolju medjusobno..samo napaceni bosnjo guli ****...horde i fukare ce stati tome u kraj..
vrijeme je.
pazite vi da nebude borbe za opstanak sledece sezone,zapamti ovaj post.. ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jun 2015, 08:53

Upadaju jedni drugima,ko zeton.
Dugogodisnji kompleksi...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 08:55

evo sta sam ti reko....ko kastefon... :rol: :rol: :rol: :rol:
kompleksi. :urnebes:
kuknjava

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.