Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Sto je najtuznije kad nas ostatk para ode Savezu, tj. njima za njihove potrebe da obezbjede familiju i svoje troskove, 0 KM za PL BiH, 0 KM za infrastruktur i pomoc klubovima i nesto malo para za unaprđenje sudija i neke sitne opreme za ligu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, i ovdje 80% stadiona sjedi i gleda utakmicu, ali oni imaju dobru navijacku grupu, za razliku do nas.
pa eto, hrvatski savez( reprezentacija) ide na svako prvenstvo, pa opet kukaju da nemaju para za ozbiljnog izbornika....
da ne govorim o ulaganju u infrastrukturu i pomoći klubovima
da ne govorim o ulaganju u infrastrukturu i pomoći klubovima
Imamo i mi ovo mozda i bolje od njih .SlevinKelevra je napisao/la:Ma, i ovdje 80% stadiona sjedi i gleda utakmicu, ali oni imaju dobru navijacku grupu, za razliku do nas.
Norvežani panjine...ali boli ih briga. Da su bar naše države uređene kao njihova, pa neka se drugi igraju nogometa
Ovo je tuzno sta ce sve igrati na Euru
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Golman sprjecava definitivni kraj za Norvezane.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dere ih Dzsudzsak.
Po meni je ovo proširenje pun pogodak, izuzev Albanije i izgleda Mađarske ne vidim reprezentaciju koja ne bi igrala egal utakmicu protiv bilo koje repke u Europi.dean33 je napisao/la:pa dobro, to je nešto drugo...i ti možda tu misliš na igrače, ali ja sam više govorio o navijačima....iako može vrijediti i za igračeFaraonTM je napisao/la:
Vjerujem da i jedne i druge prođe muka kad im naumpadne da će savezu donijeti 12 miliona a od toga dobiti i sasvim solidne premije
meni bi i sad bilo slađe da je ostalo staro prvenstvo i da se Hrvatska plasirala kroz baraž, kad već nije mogla biti prva u grupi....ovo sada mi nije nešto posebno
možda je sada više reprezentacija na prvenstvu, ali meni je prvenstvo zapravo izgubilo veličinu i značaj...
ali to sam samo ja
Duže prvenstvo, više tekmi po meni savršenstvo

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E sta skide cigan u trenerci to nisu istine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvar ukusa.FaraonTM je napisao/la:
Po meni je ovo proširenje pun pogodak, izuzev Albanije i izgleda Mađarske ne vidim reprezentaciju koja ne bi igrala egal utakmicu protiv bilo koje repke u Europi.
Upravo.dean33 je napisao/la:Stvar ukusa.FaraonTM je napisao/la:
Po meni je ovo proširenje pun pogodak, izuzev Albanije i izgleda Mađarske ne vidim reprezentaciju koja ne bi igrala egal utakmicu protiv bilo koje repke u Europi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bode
Gotovo sve

Gotovo sve
Kako god...eto Mađara na takmičenju nakon 30 godina
I da mu je crveni dao sudija mislim da ne bi pogriješioInterista je napisao/la:Bode

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cestitke Madjarima. Nakon sto su im priredili Turci i Kazahstan u zadnjem kolu, dobro su se pribrali.
Prvo stativa tamo i 2 mrtve sanse. Pa ovdje stativa i 2 mrtve sanse. Nekako sam uvjeren da je ova Madjarska bar gol primila da bi skroz pala.
Zasluzeno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam što je raja uopšte favorizirala Norvežane u ovom dvomeču. Hem što nisu nosioci, hem što imaju i po imenima slabiju repku od Mađara, hem što ovi igraju drugu utakmicu kući. A ni historijski gledano nisu veći od Mađara. Jedino što im ide u korist je što su eto ko fol u skorije vrijeme bili relevantna repka od Mađara, mada ni oni nisu bili nikakav faktor već 15 godina. Još su nekim malverzacijama i šemama sa prijateljskim upali u prvi šešit za prošle kvalifikacija pa **** opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.