NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Konacno su ,izgleda, i sudije pocela da ne sviraju razne flopove...7 razlike,zadnja cetvrtina!
Kazem, cim je iole normalno sudjenje Indiana im uvijek pobjegne na +5 najmanje
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Lance je nevjerovatan lik, dovede te od momenta da bi ga spalio na lomaci do momenta u kojem bi ga zagrlio k'o najrodjenijeg. Nevjerovatno me podsjeca na F. Bartheza, koji je branio nemoguce i primao glupe golove i radio gluposti, samo sto to Lance radi na parketima, fula neke ciste zicere, radi gluposti u vidu nekih divljih suteva i prodora, te zabija neke nenormalne koseve. Indiana strasno igra. Nisam vidio ono kad James izvrnu zglob, da li je sudjena licna za Lancea? Da i to vidim da neko dobije licnu iako se protivnik sam povrijedio
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Faul Mahimnija nad Battierom? Šta je ono bilo uopšte?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Povukao ga je Mahinmi dok je padao...To jeste bio faul...Carlo je napisao/la:Faul Mahimnija nad Battierom? Šta je ono bilo uopšte?
Ne vidjeh, drugi ugao je bio...NEZALAGANJE je napisao/la:Povukao ga je Mahinmi dok je padao...To jeste bio faul...Carlo je napisao/la:Faul Mahimnija nad Battierom? Šta je ono bilo uopšte?
Kako Georgea kradu s ovim faulovima to je cudo. Allen njega povuce i padne preko njeg i George dobije 4. faul. Stephenson se odupre Jamesu na niskom postu i odma faul.
Nidje veze
Nidje veze
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Znao sam da ce sudije sad krenut sa odlukama u korist Heata. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj pretjerivati....Cist je 4.faul Gerogea bio,jer je Allen bio blize lopti...Usput,sekundanti INDasunsao je napisao/la:Kako Georgea kradu s ovim faulovima to je cudo. Allen njega povuce i padne preko njeg i George dobije 4. faul. Stephenson se odupre Jamesu na niskom postu i odma faul.
Nidje veze

Za Boston navijam. Ne volim nepravdu, to cu ti samo reci.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj pretjerivati....Cist je 4.faul Gerogea bio,jer je Allen bio blize lopti...Usput,sekundanti INDasunsao je napisao/la:Kako Georgea kradu s ovim faulovima to je cudo. Allen njega povuce i padne preko njeg i George dobije 4. faul. Stephenson se odupre Jamesu na niskom postu i odma faul.
Nidje veze![]()
![]()
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Lopta dira obruč i fol 24 sekundeasunsao je napisao/la:![]()
![]()
Pa sta je ovo, ne smiju vise ni koseve zabijat.

Kakav comeback Miamia
I onda se cude sto su najnegledaniji sport u USA. Jednostavno Stern pokusava podici geldanost na pogresan nacin, tako sto gura najjace timove. Jos malo pa ce ovu ligu pratiti samo Heatovci
@nezalaganje
Jedva cekam finale pa da te onda vidimo, jer je Miami vec prosao, ne smiju sada ispasti pa da bude "dosadno" finale Ind - Sas.

I onda se cude sto su najnegledaniji sport u USA. Jednostavno Stern pokusava podici geldanost na pogresan nacin, tako sto gura najjace timove. Jos malo pa ce ovu ligu pratiti samo Heatovci
@nezalaganje
Jedva cekam finale pa da te onda vidimo, jer je Miami vec prosao, ne smiju sada ispasti pa da bude "dosadno" finale Ind - Sas.
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 29 maj 2013, 04:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne navijam ni ja za MIA,ali ono sto je ocigledno je ocigledno...I slusaj,sudije mnogo sviraju za MIA i navlaci im se,ali ta situacija je bila cista.Treba biti realan.asunsao je napisao/la:Za Boston navijam. Ne volim nepravdu, to cu ti samo reci.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj pretjerivati....Cist je 4.faul Gerogea bio,jer je Allen bio blize lopti...Usput,sekundanti INDasunsao je napisao/la:Kako Georgea kradu s ovim faulovima to je cudo. Allen njega povuce i padne preko njeg i George dobije 4. faul. Stephenson se odupre Jamesu na niskom postu i odma faul.
Nidje veze![]()
![]()
Pa da, skupilo se Vjece staraca da odmah prokomentariše svaku yebenu sudijsku odluku (ako je u koristi Miamia)
Kakva tragedija od PDF-a

Kakva tragedija od PDF-a
Komentarisali bi mi i da je u korist Indiane, ali nesto nema tih situacija, ne znam sto.bluemania je napisao/la:Pa da, skupilo se Vjece staraca da odmah prokomentariše svaku yebenu sudijsku odluku (ako je u koristi Miamia)![]()
![]()
Kakva tragedija od PDF-a
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zao mi ovog Westa,niko u ekipi nema BBIQ da mu odigra ebeni high-low cijelu tekmu... 

BEAT THE HEAT !!!
i bice ti život ljepši, garantovanoergie23 je napisao/la:BEAT THE HEAT !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.