Samo,čuči mu ova bijela duxa,nema govora !
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Lijepom insanu sve lijepo stojiFecox je napisao/la:Fakat me niko nemože ubijedit da Rušioc-a ne treba metnut u startnu,pazi samo fizičkih predispozicija,strahota jedna
Samo,čuči mu ova bijela duxa,nema govora !
Mislim da je opet banovan.Chuckie je napisao/la:Ima li majstora na forumu, bem mu sudzuku.
Bice sigurno neki intervju na Face TV sutra. Prenos pocinje 4 sata prije tekme i momciluci sa Facea (svaka im cast) su obecali masu priloga i intervjua.Cartman je napisao/la:Steta sto nema nasih novinara u St. Louisu, bas bi volio da cujem kako momciluka prica Bosanski.
nemam face vec 5 danacalcio je napisao/la:Bice sigurno neki intervju na Face TV sutra. Prenos pocinje 4 sata prije tekme i momciluci sa Facea (svaka im cast) su obecali masu priloga i intervjua.Cartman je napisao/la:Steta sto nema nasih novinara u St. Louisu, bas bi volio da cujem kako momciluka prica Bosanski.
Nemoj da je na Ailtona bratesamson je napisao/la:Panzer me podsjeca na Ailtona mnogo, al da je dva puta zivotinjskiji, jeste boga mi ...
Zar sportsport.ba nije poslao svoje?Cartman je napisao/la:Steta sto nema nasih novinara u St. Louisu, bas bi volio da cujem kako momciluka prica Bosanski.
Jest, izgleda stigli su danas. Ali ranije su samo bili izvjestaji sa sajta saveza.iVar je napisao/la:Zar sportsport.ba nije poslao svoje?Cartman je napisao/la:Steta sto nema nasih novinara u St. Louisu, bas bi volio da cujem kako momciluka prica Bosanski.
Pa, mogao si naci sliku kada je bio u formi. Ovaj na slici nije Ailton, barem ne onaj na kojeg sam ja mislio ...Cartman je napisao/la:Nemoj da je na Ailtona bratesamson je napisao/la:Panzer me podsjeca na Ailtona mnogo, al da je dva puta zivotinjskiji, jeste boga mi ...
Zipa Hajrovića, ko neko siroče.Zodiac je napisao/la:
Jašta je, opet onaj deba sa iritantnim glasom. Kad će više promjeniti novinara.iVar je napisao/la:Zar sportsport.ba nije poslao svoje?Cartman je napisao/la:Steta sto nema nasih novinara u St. Louisu, bas bi volio da cujem kako momciluka prica Bosanski.