A Henry i Federer su odavno prijatelji, vec je Henry prisustvovao na njegovim mecevima, posebno ove godine u New Yorku.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
To jest.Virtu4l je napisao/la:Samo mi je žao što su Novak, Andy i Rafa došli u ovakvom stanju u London. Murray se borio do zadnjeg poena, ali kasnije nije mogao, jer povreda je veoma neugodna. Rafa servira kao Dementieva, a Novak totalno van fokusa, nezainteresovan. Federer je opet pokazao da je fizički besprijekoran, nebitno što je kraj sezone, čovjek igra kao da je tek počela.
Nadam se da će Tsonga danas razmontirati Rafu.
Upravo to, on treba nama i tenisu, a ne tenis njemu, i ja se nadam jos toliko al' vidjet cemo, mislim da ako se desi slican scenario ove sezone, jos OI i gotovo...DANTES je napisao/la:Nadam se da nece u penziju jos bar 3-4 godine. S obzirom na njegov stil, mislim da moze. Nek igra punom parom GS, masterse rekreativno i eto ga. On stvarno treba tenisu.
Pa kako ba nije? Eno VolimLiverpool ti je objasnio, samo neke od njih, bilo ih je jos puno, samo je on fantasticno spreman i samo savrsenu psiho, pa to ne ostavlja toliko traga na njemu...samosarajvo je napisao/la:To jest.
A realno nije se Federer namucio ove sezone.Nit je imo kakvih povreda nit nekih teskih poraza za razliku od Nadala koji ce jos par godina sanjat Djokovica bar jednom sedmicno.
Pa nije to toliki pad, koliko je Fish dobro igrao, poslije 6:1 odigrati nakav setVolimLiverpool je napisao/la:Federer je danas opet imao taj pad u drugom setu.![]()
Baš kao i protiv Tsonge.To se dalje ne smije dešavati jer to jedan Ferrer ili Berdych mogu lako kazniti.
Moze li se to poredit sa Nadalovim porazima ?VolimLiverpool je napisao/la:Federer nije imao teških poraza ?
Tsonga Wimbledon i Đoković US OPEN.
Federer je danas opet imao taj pad u drugom setu.![]()
Baš kao i protiv Tsonge.To se dalje ne smije dešavati jer to jedan Ferrer ili Berdych mogu lako kazniti.
Ma kakav crni Tsonga. Mene jedino Djokovica strah. Jos uvijek mi iz glave ne izlazi US OpenEdin TM87 je napisao/la:E jbg Rafa...
Sad me od preostalih jedino strah Tsonge, al' mislim da ce njega neutralisat Ferrer...
Ma kakav Djokica, vjeruj meni, molim Boga da on dodje u polufinalu, al' nisam ja te srece, doce sirovi Berdych, jer Dokovic ne moze dobit ni Tipsarevica trenutno...Alfa_Muzijak je napisao/la:Ma kakav crni Tsonga. Mene jedino Djokovica strah. Jos uvijek mi iz glave ne izlazi US OpenEdin TM87 je napisao/la:E jbg Rafa...
Sad me od preostalih jedino strah Tsonge, al' mislim da ce njega neutralisat Ferrer...
Kad nisam suzu tad pustio.Al dobro mozda bi mu i osveta od 6:0 6:1 uslijedila. Ko zna
Najvise 5 titula imaju Lendl, Sampras i Prof.dr. Federer.
Idemo po historijsku 6.
Ma lud je i onaj Djokovic. Samo odjednom covjek zaigra. Nakav inat u njemu proradi, sta li vec, ko u US Openu, kad je poludio na mec loptama.Edin TM87 je napisao/la:Ma kakav Djokica, vjeruj meni, molim Boga da on dodje u polufinalu, al' nisam ja te srece, doce sirovi Berdych, jer Dokovic ne moze dobit ni Tipsarevica trenutno...Alfa_Muzijak je napisao/la:Ma kakav crni Tsonga. Mene jedino Djokovica strah. Jos uvijek mi iz glave ne izlazi US OpenEdin TM87 je napisao/la:E jbg Rafa...
Kad nisam suzu tad pustio.Al dobro mozda bi mu i osveta od 6:0 6:1 uslijedila. Ko zna
Najvise 5 titula imaju Lendl, Sampras i Prof.dr. Federer.
Idemo po historijsku 6.
Ma nemoj otvarat stare rane, nije on poludio, prvu je sretno opalio na liniju, drugo je Roger im'o lopticu na forhendu i vrh mreze autAlfa_Muzijak je napisao/la: Ma lud je i onaj Djokovic. Samo odjednom covjek zaigra. Nakav inat u njemu proradi, sta li vec, ko u US Openu, kad je poludio na mec loptama.Toga me samo strah.
Protiv Ferrera dobijes dojam kao da mu se nije dalo igrat, pa samo ispucava one lopte.
Scenario prvi, u kome broj osvojenih setova nije važan
1) Ako Đoković pobedi Tipsarevića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
3) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Berdih Ferera, dalje idu Berdih i Ferer
Scenario drugi, u kome je važan broj osvojenih setova
1) Ako Đoković dobije Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
2) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, Ferer i Đoković idu dalje
3) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
4) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u tri seta, dalje idu Ferer i Berdih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.