ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

retro
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la retro » 24 nov 2011, 12:01

Bili su i Corluka i Kranjcar sa Lukicom. :D

A Henry i Federer su odavno prijatelji, vec je Henry prisustvovao na njegovim mecevima, posebno ove godine u New Yorku. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 nov 2011, 15:02

http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto kome treba :D

Prognoziram 6:3 6:2 ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 15:55

Upravo ko' Švicarski sat.

Pure Genius.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 nov 2011, 16:17

Pad u drugom setu, pa hajd' bolje sad nego u zavrsnici turnira...

E ovo stvarno nisam ocekiv'o, da ce Fish vako zaigrat poslije 1:6 :shock: Ovo je igra sa americke turneje...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 nov 2011, 17:09

Odigrano koliko je trebalo, tri pobjede u grupi, kao i prosle godine. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 nov 2011, 17:16

Nadam se da nece u penziju jos bar 3-4 godine. S obzirom na njegov stil, mislim da moze. Nek igra punom parom GS, masterse rekreativno i eto ga. On stvarno treba tenisu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 nov 2011, 19:49

Virtu4l je napisao/la:Samo mi je žao što su Novak, Andy i Rafa došli u ovakvom stanju u London. Murray se borio do zadnjeg poena, ali kasnije nije mogao, jer povreda je veoma neugodna. Rafa servira kao Dementieva, a Novak totalno van fokusa, nezainteresovan. Federer je opet pokazao da je fizički besprijekoran, nebitno što je kraj sezone, čovjek igra kao da je tek počela.

Nadam se da će Tsonga danas razmontirati Rafu.
To jest.
A realno nije se Federer namucio ove sezone.Nit je imo kakvih povreda nit nekih teskih poraza za razliku od Nadala koji ce jos par godina sanjat Djokovica bar jednom sedmicno.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 nov 2011, 20:04

Federer nije imao teških poraza ?
Tsonga Wimbledon i Đoković US OPEN.

Federer je danas opet imao taj pad u drugom setu. :evil:
Baš kao i protiv Tsonge.To se dalje ne smije dešavati jer to jedan Ferrer ili Berdych mogu lako kazniti.
You'll never walk alone.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 nov 2011, 21:07

DANTES je napisao/la:Nadam se da nece u penziju jos bar 3-4 godine. S obzirom na njegov stil, mislim da moze. Nek igra punom parom GS, masterse rekreativno i eto ga. On stvarno treba tenisu.
Upravo to, on treba nama i tenisu, a ne tenis njemu, i ja se nadam jos toliko al' vidjet cemo, mislim da ako se desi slican scenario ove sezone, jos OI i gotovo...
samosarajvo je napisao/la:To jest.
A realno nije se Federer namucio ove sezone.Nit je imo kakvih povreda nit nekih teskih poraza za razliku od Nadala koji ce jos par godina sanjat Djokovica bar jednom sedmicno.
Pa kako ba nije? Eno VolimLiverpool ti je objasnio, samo neke od njih, bilo ih je jos puno, samo je on fantasticno spreman i samo savrsenu psiho, pa to ne ostavlja toliko traga na njemu...
VolimLiverpool je napisao/la:Federer je danas opet imao taj pad u drugom setu. :evil:
Baš kao i protiv Tsonge.To se dalje ne smije dešavati jer to jedan Ferrer ili Berdych mogu lako kazniti.
Pa nije to toliki pad, koliko je Fish dobro igrao, poslije 6:1 odigrati nakav set :shock: To je bila ona forma sa Rogers Cupa i Cinncinatija, al' u 3. setu je sve doslo na svoje...

Sad navijam za Rafu, jer ga zelim u finalu na Rogera 8-)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 nov 2011, 22:37

Ne moze Ferrer njemu nista.
Bolje za Rogera bi bilo da Rafa prodje, ali je Tsonga za sada blizi 1/2.
Ima to veze sa psihom sigurno, ali Roger je fantasticno pripremljen igrac, sa fantasticno isplaniranim korakom u svojoj karijeri.
Zato nikada nije imao vecih povreda u karijeri, i zato tako dugo traje i trajat ce.
Naravno uz nacin na koji tenis igra.
Nadal nikada nije bio svjez na kraju sezone, a ni nesto pretjerano na pocetku sezone.
Tek jednu sezonu je krenuo punom snagom od pocetka, kad je uzeo AO, zato je te godine izgubio RG i ostatak sezone.
Nadal tenis igra od Davis Cupa prve runde, preko sljake, Wimbledona do Us Opena.
Roger u svakom dijelu sezone igra podjednako, sve je isplanirano u detalje, kada nije sto posto spreman taj turnir preskoci, i Nadal se izgleda dohavizao, vise taktizira.
Prije bi svaki mec igrao maximalno, na bilo kojoj podlozi, svaki poen je htio uzeti.
Svi su pricali da je Nadal mentalna gromada u odnosu na Federera, ali ove godine se pokazalo da je i on "samo" covjek, usao mu je Novak u glavu i to utjece na njegove partije.
Vratit ce se Nadal, relativno je mlad, veliki radnik i rijesiti ce taj psihicki problem.
Isto kao sto je RF to uradio i nakon suza na AO, uzeo jos tri GS-a, medju njima i jedini koji mu je nedostajao. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 nov 2011, 23:59

VolimLiverpool je napisao/la:Federer nije imao teških poraza ?
Tsonga Wimbledon i Đoković US OPEN.

Federer je danas opet imao taj pad u drugom setu. :evil:
Moze li se to poredit sa Nadalovim porazima ?
Nli blizu!

Odlican mec izmedju Tsonge i Rafaela Nadala.Rafa sigurno bolji nego protiv Federera i Fisha ali ni blizu kolko moze.Koncentracije mu treba.Vidjeli ste gresaka SMJESNIH u najmanju ruku u trecem setu.Tsonga dobar ali nista previse, malo bolji Nadal bi ga pobjedio.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 25 nov 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 nov 2011, 00:01

Nadal vozrica :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 nov 2011, 00:02

E jbg Rafa...

Sad me od preostalih jedino strah Tsonge, al' mislim da ce njega neutralisat Ferrer...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 nov 2011, 00:21

Edin TM87 je napisao/la:E jbg Rafa...

Sad me od preostalih jedino strah Tsonge, al' mislim da ce njega neutralisat Ferrer...
Ma kakav crni Tsonga. Mene jedino Djokovica strah. Jos uvijek mi iz glave ne izlazi US Open :(

Kad nisam suzu tad pustio. :( Al dobro mozda bi mu i osveta od 6:0 6:1 uslijedila. Ko zna :D

Najvise 5 titula imaju Lendl, Sampras i Prof.dr. Federer.

Idemo po historijsku 6. 8-)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 25 nov 2011, 00:24

vidim niko se ne zajebava na njihov racun , ne mogu da ne spomenem ono pisanje najave meca sa Fis , Berdih , Conga ali je o5 detalj dana bio kad sam oplakao procitavski Mari hahahahhaa e ne mogu da vjerujem svega sam se nagledao al da napises Mari sve je preslo mjere :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 nov 2011, 01:01

Alfa_Muzijak je napisao/la:

Ma kakav crni Tsonga. Mene jedino Djokovica strah. Jos uvijek mi iz glave ne izlazi US Open :(

Kad nisam suzu tad pustio. :( Al dobro mozda bi mu i osveta od 6:0 6:1 uslijedila. Ko zna :D

Ma kakav Djokica, vjeruj meni, molim Boga da on dodje u polufinalu, al' nisam ja te srece, doce sirovi Berdych, jer Dokovic ne moze dobit ni Tipsarevica trenutno...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 nov 2011, 01:09

Edin TM87 je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:

Ma kakav Djokica, vjeruj meni, molim Boga da on dodje u polufinalu, al' nisam ja te srece, doce sirovi Berdych, jer Dokovic ne moze dobit ni Tipsarevica trenutno...
Ma lud je i onaj Djokovic. Samo odjednom covjek zaigra. Nakav inat u njemu proradi, sta li vec, ko u US Openu, kad je poludio na mec loptama. :( Toga me samo strah.

Protiv Ferrera dobijes dojam kao da mu se nije dalo igrat, pa samo ispucava one lopte.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 nov 2011, 01:32

Alfa_Muzijak je napisao/la: Ma lud je i onaj Djokovic. Samo odjednom covjek zaigra. Nakav inat u njemu proradi, sta li vec, ko u US Openu, kad je poludio na mec loptama. :( Toga me samo strah.

Protiv Ferrera dobijes dojam kao da mu se nije dalo igrat, pa samo ispucava one lopte.
Ma nemoj otvarat stare rane, nije on poludio, prvu je sretno opalio na liniju, drugo je Roger im'o lopticu na forhendu i vrh mreze aut :evil:

Zato hocu nafakasa u polufinalu da mu naplati za sve, ko sto je Nadalu naplatio i darov'o mu jedan krompir da ima sta vecerat! :twisted:

Ma Ferrer je jedan veliki radnik, uporan momak, kazu da nije im'o ni malo talenta na pocetku karijere ko njegove kolege, a vidi ga sad, proset'o se grupom...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 nov 2011, 03:03

Čuj nafakaša. Bože, Bože....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2011, 10:28

Dobar meč Tsonge i Nadala. Rafa se malo probudio, ali nedovoljno je to za projektile koje ispaljuje Tsonga.

Novak i Janko igraju od 15:15h. Poprilično nebitan meč, jer Novakova sudbina je u rukama Davida Ferrera.
Scenario prvi, u kome broj osvojenih setova nije važan
1) Ako Đoković pobedi Tipsarevića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
3) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Berdih Ferera, dalje idu Berdih i Ferer

Scenario drugi, u kome je važan broj osvojenih setova
1) Ako Đoković dobije Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
2) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, Ferer i Đoković idu dalje
3) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
4) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u tri seta, dalje idu Ferer i Berdih
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.