NukeR_G1970 je napisao/la:
Svaka utakmica Partizana u TOP 16 je najmanje 3x bitnija od ove u ovom nebitnom takmicenju. Nemam nameru da nastavljam raspravu, bilo je puno, to stoji, ali prebacen je kapacitet Arene, sto ne sme da se dogodi, a sve je radjeno u cilju da bi se oborio rekord prethodni.
Nemash nameru da nastavljash raspravu, a replicirash choveku koji je dosh'o samo da bi chachnuo @DANTESa.
Da je EC 1 nebitno takmichenje - to ne stoji. Plod je izmisljanja chinjenica, bash kao shto je omalovazhavanje Barija i Tokija 1 nebitno laprdanje, iz iste te kuhinje, a svi mi znamo da su to jedini fudbalski internacionalni trofeji, koje priznaju nadlezhne sportske institucije, ikada osvojeni od strane domacih klubova.
A rekord je pao, na isti nachin kako je postavljen i prethodni - pushtanjem vishe ljudi od dozvoljenog kapaciteta, chisto radi patkometrije.
Ali cinjenica je takodje da ovaj mutant iz Zeleznika, tacnije privatni klub Nebojse Covica, nikada nece moci da se poredi sa INSTITUCIJOM, prava Crvena zvezda pociva u miru gde smo je smestili upravo mi. I ova limenka ce na dobos pre ili kasnije.
Pazi da se ne ujedesh za usnu za koju godinu. Ja se, recimo, secam vremena kad je tzv. institucija ili "INSTITUCIJA", kako je ti nazivash imala svega 7-8 trofeja u vitrinama, a nisam toliko mator.
A onda su se pojavili niotkuda nekavi Marjanovici, Dachici, Mandici i da vidish te "chasove ljubavi" i tih titula "poshteno osvojenih".
Nema tu sta da se prica mnogo o klubu koji vodi mafijaska pudlica i osoba koja je krala od naroda sa Kosmeta kada im je bilo najteze. Kakav gazda, takav klub.
Dochim se lik i delo Ivice Dachica lako zaboravlja, kao i konekcije PSDa sa krimogenim krugovima. A o transparentnom poslovanju klubova u sastavu sportskog drushtva chiji je Svinjo...pardon, Vujoshevic predsednik bi tek moglo mnogo toga da se kazhe - pogotovo na temu finansiranja od strane gradjana RS, preko izvesnog M.Dodika.
...al' nikad nece - Kadinjacha!