1. HNL
Re: 1. HNL
Koja je onda za Lokomotivu grupa?
GNK Dinamo Zagreb - Red Bull Salzburg
@Siamo za Lokose:
1 Genk (BEL)
2 Olympiacos* (GRE)
3 BATE Borisov* (BLR)
4 Midtjylland (DEN)
5 Rapid Wien (AUT)
@Siamo za Lokose:
1 Genk (BEL)
2 Olympiacos* (GRE)
3 BATE Borisov* (BLR)
4 Midtjylland (DEN)
5 Rapid Wien (AUT)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Vrijeme je za prvu LP.Povedi nas Jonatane.
Proci ce ovo Dinamo. RBS nije nesto ove godine, ovo sto vrijedi vecinom otislo u Leipzig, a dosta lose su usli i u prvenstvo. Gledao sam ih protiv Sturma prvo kolo, jako lose... Doduse ne igra ni Dinamo nesto posebno ali dajem mu vece sanse
Hoce li Tatta predstavljati i Loccose kasnije?
Hoce li Tatta predstavljati i Loccose kasnije?

HRHB
HRHB
- gerdmuller
- Kontakt:
Nedavno poslje tekme Sibenik-Cibalia privođenja i zadrzavanje pojedinih Ultrasa,na pitanje cemu to drot odgovara:nije do nas,imamo zapovijed od vrha HNS-a,prosle godine na finalu kupa Dinamo-Belupo frend ulazi na tribinu u 40.minuti,na pitanje cemu to redar odgovara:nije do nas,imamo zapovijed od vrha HNS-a...i tako masu primjera._forzamilan_ je napisao/la:Bio sam u utorak pred stadionom dvoumio se oko ulaznice ali nije još radio kiosk gdje se prodaje. Pitam može li se uči uslikati security kaže ne pitam imaju li trening na što čovjek samo kratko odgovori ne i kaze politika firme. Zar se tako odnosi prema navijaču umjesto da kažu izvoli plati ulaz 30-40kn slikaj se i vozi. Naravno okrenem se i odem i umjesto ulaznice odem u kafić na piće sa prijateljem. Polako počinjem da razumijem dinamovce sa Mamicem.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Lokomotiva - Genk
M. Tel-Aviv - Hajduk
Bezveze.Uopce mi nisu napeti ovi protivnici.Iako,možda je ovo ok ždrijeb za Hajduk.Teško da su mogli puno bolje izvuć.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Trenčin-Rapid
Austria-Rosenborg
Austria-Rosenborg
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Pa kako je moglo biti ovo je odlicno hahSiamoNoi je napisao/la:Bezveze.Uopce mi nisu napeti ovi protivnici.Iako,možda je ovo ok ždrijeb za Hajduk.Teško da su mogli puno bolje izvuć.
Trebaju nam barem dva pojacanja, stoper i desni bek, onda ce biti mnogo lakse. Budemo li sa ovakvom obranom isli u Izrael, nece biti dobro...
HRHB
HRHB
Ni jedan od tri kluba nije imao lagan zdrijeb, ali ni neprolazan.
Dinamo ceka tezak dvomec protiv Salzburga koji je oslabljen, ali ne toliko koliko neki misle. Keita, Schmitz i Damari su otisli u Leipzig, ali oni i dalje imaju ekipu za respekt. Soriano, Minamino, Berisha, a jos su dosli Dabbur, Stangl, Rzatkowski, s posudbe se vratio Hinteregger. Bit ce tesko, ali ne i nemoguce.
Rezultati im ne izgledaju zadivljujuce, netko rece da ih je gledao sa Sturmom i da su losi. Los je i Dinamo i ovo ce proci ekipa koja se ozbiljnije spremi.
Lokose ceka najtezi posao. Genk ima sjajnu ekipu. U prvom kolu prvenstva su dobili KV Oostende 2-1 na domacem terenu. U EL su prvo jedna prosli Buducnost, tek nakon produzetaka, a onda ih je i Cork City malo mucio. Slavio je Genk dva puta uz minimalne pobjede. Ovaj ogled s Buducnosti ulijeva nadu da se s njima moze igrati, jer je Lokomotiva bolja od Buducnosti i ako udju u susret s mudima sve je moguce.
Grci, Rumunji i Austrijanci
LP
Dinamo - RBS
Steaua - Manchester City
EL
Arouca - Olympiakos
Brondby - PAO
Dinamo Tbilisi - PAOK
Astra - West Ham
Austria - Rosenborg
Trencin - Rapid
Vise nego realno je to da ce Rumunjska ostati na Steaui u Europskoj ligi. Od Grka se tesko i ocekivalo da budu gori od Hrvatske i vrlo moguce da ce sva tri njihova predstavnika uci u EL i tamo pobrati dobar broj bodova, a dva vjerojatno proci grupu. S Austrijom se ceka jedan izravni okrsaj. Nadajmo se da ce Dinamo proci Salzburga i gurnuti ga u EL. Rosenborg ima realne sanse protiv Austrije dok mislim da ce Rapid ipak proci Trencina.
Dinamo ceka tezak dvomec protiv Salzburga koji je oslabljen, ali ne toliko koliko neki misle. Keita, Schmitz i Damari su otisli u Leipzig, ali oni i dalje imaju ekipu za respekt. Soriano, Minamino, Berisha, a jos su dosli Dabbur, Stangl, Rzatkowski, s posudbe se vratio Hinteregger. Bit ce tesko, ali ne i nemoguce.
Rezultati im ne izgledaju zadivljujuce, netko rece da ih je gledao sa Sturmom i da su losi. Los je i Dinamo i ovo ce proci ekipa koja se ozbiljnije spremi.
Lokose ceka najtezi posao. Genk ima sjajnu ekipu. U prvom kolu prvenstva su dobili KV Oostende 2-1 na domacem terenu. U EL su prvo jedna prosli Buducnost, tek nakon produzetaka, a onda ih je i Cork City malo mucio. Slavio je Genk dva puta uz minimalne pobjede. Ovaj ogled s Buducnosti ulijeva nadu da se s njima moze igrati, jer je Lokomotiva bolja od Buducnosti i ako udju u susret s mudima sve je moguce.
Grci, Rumunji i Austrijanci
LP
Dinamo - RBS
Steaua - Manchester City
EL
Arouca - Olympiakos
Brondby - PAO
Dinamo Tbilisi - PAOK
Astra - West Ham
Austria - Rosenborg
Trencin - Rapid
Vise nego realno je to da ce Rumunjska ostati na Steaui u Europskoj ligi. Od Grka se tesko i ocekivalo da budu gori od Hrvatske i vrlo moguce da ce sva tri njihova predstavnika uci u EL i tamo pobrati dobar broj bodova, a dva vjerojatno proci grupu. S Austrijom se ceka jedan izravni okrsaj. Nadajmo se da ce Dinamo proci Salzburga i gurnuti ga u EL. Rosenborg ima realne sanse protiv Austrije dok mislim da ce Rapid ipak proci Trencina.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 05 avg 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mogu sva naša 3 proći a mogu svi i ispasti. Najvažnije za koeficijent je da Dinamo prođe, time bi sigurno pobijedili Austrijance i imali bi 2 predstavnika u LP, zbog bonus boda koji se dobiva ulaskom u LP
LeBron James
- gerdmuller
- Kontakt:
Kako se tekma blizi sve sam pesimisticniji i sve mi se realnije cini ono sto sam cuo na tekmi protiv Zapresica:Dinamo ulazi u sezonu sa 36 bodova prednostigerdmuller je napisao/la:Sad slijedi prcija i ne bude li Cibalia morala pustiti utakmicu vjerujem u pozitivan ishod.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- bavariapivo
- Kontakt:
regularna liga, nema sta 

Dinamo ima najbolju ekipu u drzavi, a Cibalia jednu od najlosijih, ako ne i najlosiju ekipu u ligi i nekome ce biti cudno ako Dinamo slavi
Ljudi na svom terenu u utakmicama protiv Hajduka i Zapresica uzeli jedan bod i bit ce cudno ako protiv Dinama ostanu bez boda
Od 1992. na ovamo, od kad se igra HNL, Dinamo i Cibalia odigrali 47 utakmica, Dinamo slavio 36 puta uz 8 remija i tek 3 pobjede Cibalije. Gol razlika 100:30. Cibalia je vjecno lezala Dinamu i bit ce cudno ako bude nerijeseno ili ako Cibalia pobjedi. Dinamo igra za k* i to je jedina nada za Vinkovcane, ali ni oni mi ne djeluju kao ekipa za koju bi rekao unaprijed da ce ikoga dobiti u HNL-u. Borit ce se za opstanak, a koga iznenadi pobjeda Dinama protiv ekipe s dna tablice nek se malo proispita.
Te vase teze o Lokomotivi i shvacam samo zbog cinjenice da Lokomotiva ima dobru ekipu, ali vec godinama gledamo gu*enje Belupa koji Dinamo nije dobio od proslog desetljeca, vec godinama gledamo gu*enje Intera koji Dinamo nije dobio jos od one sezone kad su se borili za titulu s Hajdukom, vec godinama gledamo gu*enje Istre koja na pobjedu ceka skoro ko i Belupo, vec godinama gledamo Zagreb, Osijek i Split koji pobjede protiv Dinama broje na prste jedne ruke. Pa cak i ta Rijeka u posljednjih deset godina nema vise od pet pobjeda protiv Dinama u HNL-u, a i sam Hajduk je u ovih 11 godina dominacije Dinama u 38 utakmica upisao mizernih 6 pobjeda. Ni na Poljudu nemaju pozitivan omjer s Dinamom i onda mi netko prica kako je Dinamu potrebno da im Cibalia pusti.
Ne bi bilo cudno da Cibalia dobije Dinama, ali bi bilo cudno da Dinamo dobije Cibaliju

Od 1992. na ovamo, od kad se igra HNL, Dinamo i Cibalia odigrali 47 utakmica, Dinamo slavio 36 puta uz 8 remija i tek 3 pobjede Cibalije. Gol razlika 100:30. Cibalia je vjecno lezala Dinamu i bit ce cudno ako bude nerijeseno ili ako Cibalia pobjedi. Dinamo igra za k* i to je jedina nada za Vinkovcane, ali ni oni mi ne djeluju kao ekipa za koju bi rekao unaprijed da ce ikoga dobiti u HNL-u. Borit ce se za opstanak, a koga iznenadi pobjeda Dinama protiv ekipe s dna tablice nek se malo proispita.
Te vase teze o Lokomotivi i shvacam samo zbog cinjenice da Lokomotiva ima dobru ekipu, ali vec godinama gledamo gu*enje Belupa koji Dinamo nije dobio od proslog desetljeca, vec godinama gledamo gu*enje Intera koji Dinamo nije dobio jos od one sezone kad su se borili za titulu s Hajdukom, vec godinama gledamo gu*enje Istre koja na pobjedu ceka skoro ko i Belupo, vec godinama gledamo Zagreb, Osijek i Split koji pobjede protiv Dinama broje na prste jedne ruke. Pa cak i ta Rijeka u posljednjih deset godina nema vise od pet pobjeda protiv Dinama u HNL-u, a i sam Hajduk je u ovih 11 godina dominacije Dinama u 38 utakmica upisao mizernih 6 pobjeda. Ni na Poljudu nemaju pozitivan omjer s Dinamom i onda mi netko prica kako je Dinamu potrebno da im Cibalia pusti.
Ne bi bilo cudno da Cibalia dobije Dinama, ali bi bilo cudno da Dinamo dobije Cibaliju

Neće bit čudno,al je očito da je i previše stvari ovdje namješteno.Žalosno je kad imaš najjaču ekipu i još ti treba (tj.ne treba,ali dobiješ i to je problem) Lokomotiva i ponekad još koji bod sa strane i sudačka pomoc da bi uzeo naslov.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dinamo je prejak za sve, mislim da su ovo insinuacije da će Cibalia pustiti. Pa Dinamo je za njih space shuttle, jel i Arsenal pustio Dinamu?
LeBron James
Pa mozda bi imali pozitivan omjer da se Dinamovim nogometasima ne dopusta da igraju rukomet u svom sesnaestercuSignore je napisao/la:Ni na Poljudu nemaju pozitivan omjer s Dinamom i onda mi netko prica kako je Dinamu potrebno da im Cibalia pusti.

Koliko se puta pokralo Hajduka u derbijima mene bi bilo stid uopce spominjati nekakav medusobni omjer.
Dinamo je najjaca ekipa u HNL-u, ali tko misli da bi oni ovako dominirali i uzimali naslov za naslovom bez pomoci sudacke masinerije,politike i ostalih stvari je slijep.
U relativno postenom HNL-u Dinamo bi uzeo maksimalno 8 od zadnjih 11 naslova.
Imao je i Hajduk pogurance. Uostalom, na taj nacin su i uzeli posljednju titulu koju ne bi uzeli ni uz taj poguranac da im Dinamo nije pomogao povlaceci igrace iz Intera nakon cega je nastalo zahladjenje na relaciji Dinamo-Inter i nakon cega Inter izbjegava posudjivanje ikakvih igraca od bilo koga.virtuoz je napisao/la:Pa mozda bi imali pozitivan omjer da se Dinamovim nogometasima ne dopusta da igraju rukomet u svom sesnaestercuSignore je napisao/la:Ni na Poljudu nemaju pozitivan omjer s Dinamom i onda mi netko prica kako je Dinamu potrebno da im Cibalia pusti.![]()
Koliko se puta pokralo Hajduka u derbijima mene bi bilo stid uopce spominjati nekakav medusobni omjer.
Pogledaj tabele tih 11 prvenstava. Svega dva puta je Dinamo na kraju imao prednost manju od 10 bodova. Samo u ta dva se moglo desiti da ne uzmu titulu ili mislis da bi prokockali ona prvenstva gdje su imali po 20+ bodova prednosti? I jedan od ta dva bi bio 10+ da nije bilo sprdancije u posljednjih pet kola u kojima je Dinamo uzeo dva boda. U onom drugom je Hajduk imao priliku u medjusobnom susretu na Poljudu dokazati da je bio bolji pa je bilo 2-2, ali su to prvenstvo odlicno igrali, cak su dobili na Maksimiru i to je jedina sezona za koju mislim da je itko imao sanse ikada skinuti Dinamo s trona.virtuoz je napisao/la:Dinamo je najjaca ekipa u HNL-u, ali tko misli da bi oni ovako dominirali i uzimali naslov za naslovom bez pomoci sudacke masinerije,politike i ostalih stvari je slijep.
U relativno postenom HNL-u Dinamo bi uzeo maksimalno 8 od zadnjih 11 naslova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.