Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Nebitno je tko je prvi počeo, je li bačena 1 ili 101 baklja i tko je koga kamenom, a tko kruhom. Torcida je napravila veliko sr.anje u Rijeci i koliko se god pokušavali opravdati priopćenjima i smanjiti svoju krivnju sa terminima "ali oni su prvi", to ih ni najmanje ne opravdava jer su osramotili i sebe i klub i mene kao navijača. Sramota!
Samo sramota i jedna velika mrlja!
Rijeka je kiksala u organizaciji i zato je njihova kazna sigurno trebala biti veća.
Ali tema nisu navijači! Tema je Hajduk!
Sutra protiv Crvenih na Poljudu!!!
Samo sramota i jedna velika mrlja!
Rijeka je kiksala u organizaciji i zato je njihova kazna sigurno trebala biti veća.
Ali tema nisu navijači! Tema je Hajduk!
Sutra protiv Crvenih na Poljudu!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jesu,napravili su veliko sranje,ali meni je samo smijesno da je Hajduk dobio DUPLO vecu kaznu od Rijeke
............
Sutra gradski derbi,mislim da je vrijeme da se Andjelkovic i Andrijasevic vrate u prvih 11
............
Sutra gradski derbi,mislim da je vrijeme da se Andjelkovic i Andrijasevic vrate u prvih 11
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ja sam se osvrtao samo na ovaj dio iscudjavanja kao samo u hrvatskoj toga ima, a Hajduk je mislim na svim gostovanjima u klalifikacijama platio kaznu za banalnije stvari od bacanja baklji prema ljudima.
Ja sam ti napisao odgovor,gdje to ima da gostujuci klub placa duplo vecu kaznu od domacina koji je organizator i ciji su navijaci zapoceli sa sranjima,klub koji je smjestio vlastite navijace(kako oni kazu djecu i zene)na nekoliko metara od gostujucih navijaca,"tampon zona" od svega nekoliko metara
,da je jednaka kazna aj,shvatio bi nekako,ali da plati duplo vise...

HRHB
HRHB
- Insect_terminator
- Kontakt:
Znam da je Hajduk platio kaznu za gotovo sve europske utakmice koje je odigrao u gostima. Ne znam koliko je domacin tih utakmica dobio kaznu ako je uopce dobio kaznu. Treba provjeriti makar ne vjerujem da je ovo presedan neki i da se tu HNS urotio protiv Hajduka.Android je napisao/la:Ja sam ti napisao odgovor,gdje to ima da gostujuci klub placa duplo vecu kaznu od domacina koji je organizator i ciji su navijaci zapoceli sa sranjima,klub koji je smjestio vlastite navijace(kako oni kazu djecu i zene)na nekoliko metara od gostujucih navijaca,"tampon zona" od svega nekoliko metara,da je jednaka kazna aj,shvatio bi nekako,ali da plati duplo vise...
Dodajmo kako je policija prije početka utakmica temeljito pretresla sve zaštitare, sumnjajući da pojedinci među njima pomažu navijačima unijeti baklje na stadion. Nisu pronašli ništa...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
1:1 s Besiktasem, ali Hajduk je imao vise sansi. Omjer udaraca 20 - 11.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
1-2Lillard je napisao/la:1:1 s Besiktasem, ali Hajduk je imao vise sansi. Omjer udaraca 20 - 11.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
E da, sta mi bi kad napisah ovoSportfanatik je napisao/la:1-2Lillard je napisao/la:1:1 s Besiktasem, ali Hajduk je imao vise sansi. Omjer udaraca 20 - 11.

Danas protiv Dragovoljca imamo priliku "sjesti" na 1. mjesto.
Igra se u Kranjčevićevoj, unatoč zabrani dolaska gostujućih navijača, zapad bi trebao biti pun Torcidaša i drugih simpatizera vječnoga kluba..
Utakmica počinje u 19:00h, stream će vjerojatno biti ovdje; http://sportska-tv.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo bijeli, samo hrabro!!!!
Igra se u Kranjčevićevoj, unatoč zabrani dolaska gostujućih navijača, zapad bi trebao biti pun Torcidaša i drugih simpatizera vječnoga kluba..
Utakmica počinje u 19:00h, stream će vjerojatno biti ovdje; http://sportska-tv.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo bijeli, samo hrabro!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pobjeda donosi prvo mjesto
AJMO BILI

AJMO BILI
HRHB
HRHB
A tko ce ako nece Hercegovac,Bencun ljubavi 

HRHB
HRHB
ŠAMPIONIIIIIIIII! 
Al su nas pošteno, da ne kažem što, umalo infarkt ne dobih. Uf, al dobro je, tri boda se pišu.
A šta su sve mašili, Kouassi i Sušić, bilo je toga još...
Avdija ko metak po desnoj strani
Lili, ja bio na istoku

Al su nas pošteno, da ne kažem što, umalo infarkt ne dobih. Uf, al dobro je, tri boda se pišu.
A šta su sve mašili, Kouassi i Sušić, bilo je toga još...
Avdija ko metak po desnoj strani

Lili, ja bio na istoku

Kakva slika.Pao Dragovoljac,ludiloLillard je napisao/la:

E da. Nadam se da cemo ovo dozivjet nekada i na Dinamu za koju godinu aBd. Ljubomoran sam, strasno im zavidim na tome
.

Navijači na treningu
Atmosfera dan prije dolaska Dinama 2
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Samo pobjeda dolazi u obzir protiv dinama 2,AJMO BILIIII
HRHB
HRHB
- gloryhunter
- Kontakt:
pada filijala, ajmo avdija hat trick!!!
Kolko ima gledalaca na poljudu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.