FK Mladost DK

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 26 sep 2016, 21:50

gonzalo je napisao/la:Gledo sam par utakmica sigurno da je dobar ima potencijal za nesto napraviti...da li su igre u Mladosti mjerilo da se nesto moze vani napraviti,nema ga ni u mladoj reprezentaciji,ako je ovako bio i ranije dobar on je poraz skautski sluzbi nasih velikih klubova.
A da ja iz sarajevskih klubova vec bi davno bio, ali nije... i nije ovakav bio prije, dijete je Zrinjskog, odbacen trunuo u Čapljini gdje su ga naši prepoznali. Iskreno niko nije ovo očekivao, momak je eksplodirao, ali mora ostati na zemlji. Definitivno može jako puno napredovati, u klubu kakav je Mladost i može. Ako se potvrdi da je novi trener Husref onda sve ima što mu treba. U Zrinjskom već plaču za njim, jasno je da je veliki promašaj što su ga pustili ali sad je kasno. Sprema mu se novi ugovor i njegova perspektiva je vani, osim ako neko od naših ne bude spreman da spusti 6 cifri na stol. Definitivno jedan od najperspektivnijih igrača premijer lige, na svojoj poziciji bez konkurencije.

shaman7
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2016, 23:24

http://www.sport-ske.ba/zasto-mensur-mu ... -da-spava/ (izbrisite crticu izmedju sport i ske)

Nesto nevidjeno do sada, svaka vam cast Doboj-Kakanjci i puno srece dalje..

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 sep 2016, 23:48

shaman7 je napisao/la:http://www.sport-ske.ba/zasto-mensur-mu ... -da-spava/ (izbrisite crticu izmedju sport i ske)

Ma samo pošteno i ne boj se. Ako ispadne malko i loše, nije bitno, barem je bilo pošteno. Luksuz je ba biti prevarant, jer jedan je život. Sve ovo što se odigrava i dešava u Mladosti je meni za plakat od sreće. To je sport i tako se živi sport.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 27 sep 2016, 00:00

FKMLADOSTDK je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:http://www.sport-ske.ba/zasto-mensur-mu ... -da-spava/ (izbrisite crticu izmedju sport i ske)

Ma samo pošteno i ne boj se. Ako ispadne malko i loše, nije bitno, barem je bilo pošteno. Luksuz je ba biti prevarant, jer jedan je život. Sve ovo što se odigrava i dešava u Mladosti je meni za plakat od sreće. To je sport i tako se živi sport.
Citat sa stranice Crvene legije:
Odlazak velikog Ibre koji je došao na mala vrata malog kluba nije kraj, nego tek početak. Zatvorili smo mnogo stranica do sada samo da bismo otvorili nove, a svaka je bila ljepša od ljepše. To je kao kad se čita prelijepa knjiga, ona koja drži svakim slovom, kad se uživa u svakoj rečenici, zavirkuje u narednu stranicu jedva čekajući šta će se lijepo desiti, a ne smiješ da propustiš ni jednu jedinu riječ, ni jedan zarez, tačku, čak se vraća da se ponovi ona prije jer je lijepa i zvonka.
Takva je naša priča, a još nismo ni daleko od korica odmakli. Naredna stranica je ljepša od ove jer samo tako mora biti, jer takva je ova naša knjiga koja je stajala dugo na tavanu, još od 1959. zaboravljena u prašini, neugledna samo jer je bila u mraku, jer su pogledi bili uprti ka nekim drugim, velikih korica a praznih stranica.
Novu stranicu okreće naša Mladost, pisanu rukom onog ko je ispisao najljepše do sada, čije i ime i prezime počinje nama najdražim slovom, ukrašenu najljepšim krasopisom i metaforama kakve može napisati samo srce.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 27 sep 2016, 02:43

Ma samo pošteno i ne boj se. Ako ispadne malko i loše, nije bitno, barem je bilo pošteno. Luksuz je ba biti prevarant, jer jedan je život. Sve ovo što se odigrava i dešava u Mladosti je meni za plakat od sreće. To je sport i tako se živi sport.[/quote]
Citat sa stranice Crvene legije:
Odlazak velikog Ibre koji je došao na mala vrata malog kluba nije kraj, nego tek početak. Zatvorili smo mnogo stranica do sada samo da bismo otvorili nove, a svaka je bila ljepša od ljepše. To je kao kad se čita prelijepa knjiga, ona koja drži svakim slovom, kad se uživa u svakoj rečenici, zavirkuje u narednu stranicu jedva čekajući šta će se lijepo desiti, a ne smiješ da propustiš ni jednu jedinu riječ, ni jedan zarez, tačku, čak se vraća da se ponovi ona prije jer je lijepa i zvonka.
Takva je naša priča, a još nismo ni daleko od korica odmakli. Naredna stranica je ljepša od ove jer samo tako mora biti, jer takva je ova naša knjiga koja je stajala dugo na tavanu, još od 1959. zaboravljena u prašini, neugledna samo jer je bila u mraku, jer su pogledi bili uprti ka nekim drugim, velikih korica a praznih stranica.
Novu stranicu okreće naša Mladost, pisanu rukom onog ko je ispisao najljepše do sada, čije i ime i prezime počinje nama najdražim slovom, ukrašenu najljepšim krasopisom i metaforama kakve može napisati samo srce.[/quote]

Nista strasno se nije desilo postoji zal za Ibrom u Mladosti I oko Mladosti ali to je njegova odluka I svi bi zeljeli da je prava medjutim ne mislim da je uradio pravu stvar .Nece nigdje naci Mladost to je sigurno,ali sto je tu je .
Lijepo ste rekli na stranici Crvene Legije nova stranica ce biti I mora biti ljepsa,Musemic je po meni pravo rijesenje posto ce Mladost pokusati da svaku utakmicu igra na pobjedu a ne kao dosad .NADAMO SE DA CEMO OSTAT NEPORAZENI.Musemic ocito ne zna gdje dolazi I kakve uslove I podrsku ce imat I da ce mu biti lako jer ce sve odluke oko tima I igraca on donositi a ne neki ljudi sa strane .Biti trener u Mladosti je nesto veoma lijepo I sigurno koliko sam ja to skuzio .Puno srece I ja mislim da ce se otvoriti ljepsa stranica

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 sep 2016, 08:13

Husref zna gdje dolazi da ne zna nebi ni dosao, nije to sto sam pitar kažem realno,odvest ce vas Husref do kraja kup ili Evropa naravno imate sve predpozicije za to zdrava sredina jaka uprava i na polusezoni sigurno je da ce biti pojačanja.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 27 sep 2016, 10:23

ziher je napisao/la:Ma Ibru nismo mogli zadrzati, covjek je rodjeni glavom i bradom i osjetio je da je potreban Velezu. Sto se nas tice mi ga ne bi mijenjali ali on je tako odlucio i zelimo mu svu srecu. A kad vec ne mozemo ostati ma starom onda bar nam treba dobar trener koji ce nastaviti ovo sto je Ibro zapoceo a Husref je vise od dobrog trenera
Ne bi on otisao da vi u startu niste tu opciju izbacili. Trebali ste sacekat barem zimsku pauzu. Na kraju bi vas moglo ovo kostati vasih ambicija.

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 27 sep 2016, 10:54

Ako Musemic bude trener tesko da ce on zadrzati dobro kemiju i atmosferu u ekipi Mladosti...previse je temperamentan za ovako simpaticnu ekipu kao sto je Mladost...on je za mene jedan obican seljak,ali je strucan to je dokazao...mozda bi Pavic bio bolje rjesenje

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 sep 2016, 11:55

Nije seljak, to je jedan veliki gospodin koji se neda zajebavat.
UPRAVA NAPOLJE!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 27 sep 2016, 12:05

Ma Husref je trener koji zna sta hoce i sigurno je jedan od najboljih u BiH ako ne i najbolji u ovom trenutku. Covjek voli alobodu u radu i to ce u nas sigurno imati. Jos samo da se ozvanici pa da se okrenemo nastavku prvenstva. Sad igramo tri kuci (Celik, Krupa, Vitez) pa gostujemo Metalegheu pa nam dolazi Radnik. To su tekme koje trebamo maksimalno iskoristiti i ucvrstiti se u gornjem domu lige a kasnije cemo vidjeti

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 sep 2016, 12:05

Muerte je napisao/la:
ziher je napisao/la:Ma Ibru nismo mogli zadrzati, covjek je rodjeni glavom i bradom i osjetio je da je potreban Velezu. Sto se nas tice mi ga ne bi mijenjali ali on je tako odlucio i zelimo mu svu srecu. A kad vec ne mozemo ostati ma starom onda bar nam treba dobar trener koji ce nastaviti ovo sto je Ibro zapoceo a Husref je vise od dobrog trenera
Ne bi on otisao da vi u startu niste tu opciju izbacili. Trebali ste sacekat barem zimsku pauzu. Na kraju bi vas moglo ovo kostati vasih ambicija.
Ibro je veležovac žešći i FK Mladost nema veze sa ovim. Jedino što su se ljudi gospodski ponijeli,skontali to i nisu mu zeljeli praviti probleme. Ibro ima para ko blata i raskid ugovora na njegovu štetu mu nebi bio nikakva prepreka da uradi ono gdje ga srce vuče. Ibro je gospodin kao i predsjednik Mladosti kojem skidam kapu zbog razumnog gledanja na citavu stvar. Zelim im puno srece
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 sep 2016, 12:37

gonzalo je napisao/la:Ako Musemic bude trener tesko da ce on zadrzati dobro kemiju i atmosferu u ekipi Mladosti...previse je temperamentan za ovako simpaticnu ekipu kao sto je Mladost...on je za mene jedan obican seljak,ali je strucan to je dokazao...mozda bi Pavic bio bolje rjesenje
Po cemu je to ''seljak'', ako možeš da objasniš?
Das Ist Walter

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 sep 2016, 12:44

Husref Musemic je najbolji trener u ligi. Mladost ovim potezom nije nista izgubila. Ocekujem ih u ligi za prvaka sa Zrinjskim, Sarajevom, Zeljeznicarom, Sirokim, Radnikom.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 27 sep 2016, 13:06

Husref potpisao. Op op opa, dolazi evropa

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 27 sep 2016, 13:31

Addict je napisao/la:Husref potpisao. Op op opa, dolazi evropa
Neka vam je sretno, fakat sam vas zagotivio ali se bojim da je Husref loš izbor za vas. Previše je primitivan za vas i vase poimanje situacije. Uzeće ga raja na zub vrlo brzo , siguran sam. Dobar je stručnjak ali brate psuje ko kočijaš i pitanje kako će to prihvatiti vaši ljudi.

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 27 sep 2016, 14:19

miden je napisao/la:
gonzalo je napisao/la:Ako Musemic bude trener tesko da ce on zadrzati dobro kemiju i atmosferu u ekipi Mladosti...previse je temperamentan za ovako simpaticnu ekipu kao sto je Mladost...on je za mene jedan obican seljak,ali je strucan to je dokazao...mozda bi Pavic bio bolje rjesenje
Zato sto je primitav lik,jedan obicni lajavac...igraci Mladosti na to nisu navikli...dovest ce sa sobom neke svoje igrace i unistit ce Mladost i poremetit kemiju medju njima...zali Boze sto Ibro ode!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 27 sep 2016, 15:03

Malo trcite pred rudu. Ne zaboravite da jedan čovjek vodi glavnu riječ a to je Mušija Mensur. Hemija u Mladosti neće biti poremećena, budite sigurni, i u Mladost se ne dovode igrači kako ko želi. Za sve postoji zašto i zato. Husref je ime i to niko ne može osporiti, pustimo ga da radi kao što smo i Ibru, ostalo će se samo kazati.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 sep 2016, 15:06

A ciro je dobar iako je psovacak. Balijski papanluk. Pustite ovo slobodase.. hus je gospodin. I prema igracima sem kad izigraju njegovo povjerenje.
UPRAVA NAPOLJE!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 27 sep 2016, 16:09

sta kazu vase knjige, kad je utakmica sa Celikom subota ili nedelja?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 sep 2016, 16:32

gonzalo je napisao/la:
miden je napisao/la:
Zato sto je primitav lik,jedan obicni lajavac...igraci Mladosti na to nisu navikli...dovest ce sa sobom neke svoje igrace i unistit ce Mladost i poremetit kemiju medju njima...zali Boze sto Ibro ode!
Lajavac zato sto se dere i koji put opsuje. Mislis da to i veci treneri od njega ne rade? To znaci da su svi treneri više-manje lajavci i seljaci. Zanimljivo mišljenje. Jednostavnije ti je da kažeš kako ga ne podnosis iz nekog svog razloga, nego lupati gluposti.
Das Ist Walter

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.