Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 21 avg 2013, 16:35

francobaresi je napisao/la:Ne vidim razlog zašto se Suprsi ne bi upustili u borbu za sami vrh. Nije valjda da se striktno moraju boriti za tu poziciju broj 4 ! Ovo što sam gore pročitao i vidio , oni imaju jednu super kvalitetnu ekipu. Svaka pozicija je i više nego dobro popunjena. Samo da to AVB posloži na pravi način.
Europu treba igrati sa rezervama i uputiti se u borbu za naslov jer ova ekipa to može, al pričekajmo kraj prijelaznog roka da vidimo hoće li ova dvojica doći, tj. hoće li Bale otići.
Audere est Facere

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2013, 17:04

oj da se bore za vrh :roll:
Vođa zna.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 avg 2013, 17:05

zasto ne?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 avg 2013, 17:06

francobaresi je napisao/la:Ne vidim razlog zašto se Suprsi ne bi upustili u borbu za sami vrh. Nije valjda da se striktno moraju boriti za tu poziciju broj 4 ! Ovo što sam gore pročitao i vidio , oni imaju jednu super kvalitetnu ekipu. Svaka pozicija je i više nego dobro popunjena. Samo da to AVB posloži na pravi način.
Skroz su tanki u odbrani,a samo pumpaju vezni red koji je inace predobar :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2013, 17:07

zato što ne mogu :roll:

mislim pogledat celzi i siti i bice ti jasno zašto ne mogu... pa manU ..
Vođa zna.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 17:08

LenBias je napisao/la:zasto ne?
Nemaju mentalitet takav, vrh je daleko, pogotovo sto AVB nije postavio nikakav sistem, ono protiv Crystala, ako onako budu igrali, i 4. mesto je upitnik...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2013, 17:11

Dex je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Dex je napisao/la:Zar Lamela nije lijevo krilo po vokaciji :?
U Riveru bio klasicna "desetka" , u Romi desno krilo.
Ako na manageru meni nije lijevo krilo gu.zi me odma, doću ti do kuće odma ako hoćeš :D
slika

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 avg 2013, 17:22

Paradajz je napisao/la:
LenBias je napisao/la:zasto ne?
Nemaju mentalitet takav, vrh je daleko, pogotovo sto AVB nije postavio nikakav sistem, ono protiv Crystala, ako onako budu igrali, i 4. mesto je upitnik...
mentalitet dolazi vremenom ali igrace za takvo nesto ce imati

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 17:26

LenBias je napisao/la:
Napretka nema, nije prosle sezone uopste bilo, a ove godine protiv Palacea jos manje. Oni da budu konkurenti za titulu jos nisu spremni za tako nesto, a ode im najjaci igrac ekipe. 4. mesto im je cilj i na to ce ici, pored ovakvih Citya i Chelsea, i Messi da im dodje ne bi bili konkurenti. Verovao sam u AVB, ali covek nista dobro nije uradio sa Spursima, igraju slabije nego pod pijancem.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 avg 2013, 17:31

jedna utakmica je prosla, polako, ne kazem da ce biti u borbi za vrh ali igrace za to imaju, to je sve

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 17:41

LenBias je napisao/la:jedna utakmica je prosla, polako, ne kazem da ce biti u borbi za vrh ali igrace za to imaju, to je sve
Ma sastav timova ne garantuje uspeh, vec ono sto rade na terenu. Dok AVB ne postavi svoju igru kako je to umeo u Portou, bice max borba za 4. mesto, titula i vrh su daleko...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 avg 2013, 18:18

Paradajz je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Napretka nema, nije prosle sezone uopste bilo, a ove godine protiv Palacea jos manje. Oni da budu konkurenti za titulu jos nisu spremni za tako nesto, a ode im najjaci igrac ekipe. 4. mesto im je cilj i na to ce ici, pored ovakvih Citya i Chelsea, i Messi da im dodje ne bi bili konkurenti. Verovao sam u AVB, ali covek nista dobro nije uradio sa Spursima, igraju slabije nego pod pijancem.
AVB nije imao konstantnost. Bolje receno, pao je mentalno u nekim tekmama, pogotovo u drugom dijelu sezone ali da Tottenham nije igrao dobro, to nije istina. Bilo je utakmcia u kojima je pokazao odlicnu igru. Tottenham se dugo drzao pri vrhu tabele i odlicno poceo sezonu. Sjecam se da je na pocetku sezone i SAF govorio da igraju najljepsi fudbal i da su favorit za titulu.

Ako to uspije srediti, bice jak. Tottenham nema taj mentalitet, to im najvise fali. Inace, prosle sezone je uspio pobijediti najjace klubove u EPL. ;) Cini mi se samo Chelsea nije uspio dobiti.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 18:51

Bitan je mentalitet ali kao što neko gore reče , to će doći s vremenom. Ekipa je poprilično kvalitetna , pa ni United nema puno jači tim od Spursa. Prevaga je jedino fenomenalni Robin , koji će sigurno većinu utakmica sam da riješi. Naravno , još uvijek ih krasi taj pobjednički mentalitet koji im je usadio Ferguson , ali što se tiče samog sastava ekipe to nije ništa spektakularno.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2013, 18:57

United je uvijek izvlacio 100% iz ekipe. I ovih par zadnjih godina, pa sigurno 4 zadnje sezone imaju sastav koji nije nista spektakularno ali izvlace maksimum i uzmu trofej. Oni su meni dosta dragi zbog toga, jos ako uzmu titulu bez Rooneya npr onda svaka cast toj ekipi..
Mislim da trenutno United nema jacu ekipu od Tottenhama bez Rooneya, ali Tottenham nije uigran uopste. Pravi Tottenham ce se vidjeti naredne sezone, mislim da im je sada cilj LP sto bi znacilo i povoljniju ekonomsku situaciju za tu ekipu. Mislim da su sve bacili na LP sada

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 avg 2013, 19:07

Bice Tottenham ispred Uniteda ove godine. Naravno, ukoliko se United ne pojaca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 19:26

Sky Sports News ‏@SkySportsNews 46s
Sky ****: Willian agrees five-year deal with Tottenham #SSN
Dakle petogodisnji ugovor, 30m funti, plata oko 90-100k funti...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 avg 2013, 19:29

Prije nego su potpisali Soldada je neki izvor(sad ne mogu se sjetit) , rekao da je transfer Bale u Real gotov i da ce se sacekati samo da jevreji objave par igraca.
Pocevsi sa Soldadom , pa sad WIlianom.

Sad ne znam dal ce prije Gareth otici il neko doci :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 avg 2013, 19:38

Uozbiljite se ljudi...

Junajted je prejak za Totenhem u svakom pogledu. Isto tako Siti i Celzi. Bila bi senzacija ako bi zavrsili recimo treci, uz pretpostavku od od velike trojke nece neko odigrati katastrofalnu sezonu.

Sve kad bi doveli igrace koji se pominju i zadrzali Bejla, sanse za titulu bi bile 1-2%. Nista ne ide preko noci, iako se cuda ponekad desavaju.

Liverpul ne vidim medju prve cetri ekipe. Nikakav iskorak nisu napravili. Za cetvrtu poziciju ce se boriti Totenhem i Arsenal. Ako se Arsenal ne pojaca, Totenhem je favorit.

Adebajor i Defo ostaju?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 avg 2013, 19:40

Valencia je napisao/la:Adebajor i Defo ostaju?
Defo da , za Adebayora su govorili da ga se zele rijesiti(i njegovu platu , preveliku za treceg izbora).

Mogao bi Ekoto otici ako bi vec Coentrao dosao , jer mali Dany Rose je bio impresivan prosle sezone u Sunderlaneu(i na pripremama).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 21 avg 2013, 19:41

Neki dan rekoh da nece trebati dosta prije nego li se T'ham proglasi jacim od Uniteda. :mrgreen:

Halo ba ljudi, u Unitedu igraju Robin, Rooney, Valencia, Vidic, Rio, Evra, Carrick jeste li vi svjesni kakva su ovo imena? Iz ovog Tottenhama im moze samo Bale parirati, a Rafael, De Gea, Nani, Jones, Kagawa su najmanje ranga tih tri ili cetri 'vrhunska' igraca Tottenhama.

Naravno i po dubini ekipe se ne mogu porediti.

Nisam neki ljubitelj Uniteda, cak njihov fudbal smatram ruznim i bez ukusa al' Unuted nije ovako jak bezveze ili sto ga Fa voli. To su vrhunski fudbaleri kakvih u vecini u Tottenhamu ne mozemo naci, naravno pod uslovom da Bale ode.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, JackW, nerkolfc, Poligon10, UnitedWA i 22 gosta.