Neutralan88 je napisao/la:Eden Hazard vrijednost 40 miliona eura
Arda Turan vrijednost 24 miliona eura
Ja sam barem do sad gledao vrijednost igraca po procjeni kolika je njegova vrijednost u novcu
Ovo su podatci transfermarkta. S tim da ovaj prvi ima tek 22 godine a Turcin 26
Ali opet na kraj krajeva komplet ekipa Chelsea iako je ispušila tu navedenu utakmicu je i skuplja i bolja od Atletico Madrida u svim segmentima.
Bravo. Milner je placen 30 miliona a cisto sumnjam da je bolji od naseg Zahirovica . Vrijednost timova odnosno igraca treba ocjenjivati po njihovom ucinku na terenu,ne po tome koliko jedan igrac vrijedi u transfermarktu . Recimo samo je Falcao vrijedio kao citava Borussia do ove sezone ,a vidimo sta radi Borussia po Evropi .I sada kada bi se sluzili Transfermarktom kao nekakvim relevantnim pokazateljem kvalitete nekog igrac,Borussia bi bila slabija 10 puta od Citya,a u praksi City nije prisao kako treba golu Borussie u dva meca .
Pitao bih te po cemu je Atletico sljam ? Znam da u zivotu nisi pogledao tekmu Atletica ,ali vazno da je sljam ekipa koja u 3 sezone dva puta osvoji EL i pritom se u te tri sezone nadje dva puta u finalu Cupa Kralja . Usto,skoro cijelu sezonu bio je najblizi pratilac Barci i ispred Reala. Dakle, postoji veliki kontinuitet rezultata,no opet ta ekipa je sljam''' po strucnjaku a jake ekipe su pretpostvljam Tottanham i Arsenal koji prave nevjerovatne rezultatske uspjehe skoro svake sezone .
Ne treba zaboraviti da u Atleticu postoji jedan zdrav projekt koji ce ga uciniti jos jacim sljedecih sezona ,kicma ekipa je poprilicno mlada ,skoro svi ostaju ,dok kod Chelsea ta kicma lagano se lomi zbog toga sto su nosioci igre u godinama . Prvi je otisao Drogba,sada ce Lampard i Terry , Abramovic ce dovesti nove dobre igrace ali trebat ce dosta vremena da se sve to uklopi i trebat ce dosta vremena da prodje da bi ti igraci adekvatno zamijenili legende kluba.
Mata i Oscar su odlicni igraci ,ali nista specijalno . U Primeri takvih imas sjaset . Btw,Koke nije nista slabii igrac od Hazarda,a za najvise dvije sezone bice najkompletniji veznjak svijeta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡