Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ Tetovaza
Vrasnjesa mogu izbaciti iz reprezentacije samo ako kao igrac ne zadovoljava potrebe selektora.
Radi ovoga mu niko nista ne moze.
Ko bi to uradio, komotno moze biti optuzen i izgubio bi spor na sudu 100%.
Radi ovoga mu niko nista ne moze.
Ko bi to uradio, komotno moze biti optuzen i izgubio bi spor na sudu 100%.
STOP MITOMANIJI!!!
jasmin10 je napisao/la:Podržava genocidnu tvorevinu. Da Svabo sutra istetovira kukasti križ, naravno da bi bio nacista.
Shvataš li sada?
Koliko moraš biti tvrdoglav lik, da ne kažem nešto drugo, da braniš ovaj potez.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
republika srpska postoji,voljeli nas dvojica to ili ne

Moze mu i buraz svakako letiti nit je kakav kvalitet ni ista. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ono što je sada najsmješnije što se sada svi prave grbavi u savezu.
Činjenica je da ova tetovaža smeta većini navijača koji navijaju za reprezentaciju, i ja ne znam šta je Ogi očekivao, kakve reakcije. Na kraju krajeva šta je tu je, ali me baš zanima kako ni on a ni niko od saveza nisu do sada dali nikakvu reakciju... neće ovo na dobro izaći.
Savez neće reagovati na ovo 100% budite uvjereni jer ni ovi iz FSRS u posljednje vrijeme ne reaguju ni na šta, tako da radi mira u kući uvjeren sam da će se o ovome šutiti do daljnjeg...
Činjenica je da ova tetovaža smeta većini navijača koji navijaju za reprezentaciju, i ja ne znam šta je Ogi očekivao, kakve reakcije. Na kraju krajeva šta je tu je, ali me baš zanima kako ni on a ni niko od saveza nisu do sada dali nikakvu reakciju... neće ovo na dobro izaći.
Savez neće reagovati na ovo 100% budite uvjereni jer ni ovi iz FSRS u posljednje vrijeme ne reaguju ni na šta, tako da radi mira u kući uvjeren sam da će se o ovome šutiti do daljnjeg...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel se zahtjeva od njih ljubav? Ne, zahtjeva se samo respekt prema drzavi u kojoj nastupaju, a ovo je provociranje sto Ognjen cini. Mozes ti ovo opravdavati kako hoces, ali fakt je da je ovo uvreda za sviju nas koji pratimo i volimo ovu drzavu i reprezentaciju, a i za poneke igrace koji su sa tog podrucja, i od cije odredjene djelove rodbine jos lezi negdje u masovnim grobnicama u tom entitetu.lumani je napisao/la: repuklika srpska postoji,voljeli nas dvojica to ili netako da,tvoja prica pada u vodu.meni je uvijek bilo jasno,da svi oni igraju iz nekog interesa ,ali ne iz ljubavi prema BiH,tako da sam ovo prihvatio normalno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svaki švabo koji tetovira obilježja nacističke Njemačke je nacista. Čisto da se razumijemo. Kako god, porediš neuporedivo.lumani je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Joj sta ti porediš. Ovaj je istetovirao genocidnu tvorevinu. Kontas li sada?
a on pocinio genocidznaci svaki Svabo je Nacista :facepalm:Vranjes ne igra za Bih iz ljubavi ,nego zbog para,kao i svaki pravoslavac.
Ovim nisam rekao da je Ognjen počinio genocid, jer očigledno nije. Ali ljudima koji na ovakav način javno rasparčavaju državu za koju igraju, definitivno nije mjesto u reprezentaciji. Neka radi šta hoće, tetovira šta hoće, ali kada završi sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, i kada bude na miru mogao igrati za reprezentaciju Republike Srpske. Tad će biti irelevantan i bolit će me neka stvar za njim.
Uostalom, ova tetovaža je najobičnija provokacija, to je i više nego očigledno. Ognjen je jako dobro znao šta radi, i znao je kakvu reakciju će dobiti od navijača. Osim ako je retardiran, što vjerovatno nije.
Majstore nisam ni rekao da ne postoji nego ti kažem kako je nastala. Ne mora on tetovirati BIH, ali isto tako ne mora ni provocirati navijače reprezentacije za koju nastupa.
I cetnicki pokret je legitiman u RS zato se kao navijac BiH repke i bunim protiv tetovaze te koljacke umanjene replike Raicha na ruci reprezentativca. Ovdje legitimnost nije nikakvo pitanje vec nesto drugo.R2D2 je napisao/la:Radi ovoga ga niko ne moze niti ce istjerati iz reprezentacije.
Nije nista nelegalno uradio.
Sad sto to nekima smeta, to je druga stvar. Smeta i drugima "jedna si jedina" i ljiljani.
Ovaj savez se sastoji iz dva jednakoprvna saveza. Reprezentacija predstavlja BiH, ne samo bosnjake.
Ko se ne moze pomitiri sa ovim, neka ratuje ili neka ide iz BiH. Nasa realnost je takva.
RS je legitimna, jedna si jedina nije.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Ognjen Vranješ Tetovaza
Goalgetter je napisao/la:Jel se zahtjeva od njih ljubav? Ne, zahtjeva se samo respekt prema drzavi u kojoj nastupaju, a ovo je provociranje sto Ognjen cini. Mozes ti ovo opravdavati kako hoces, ali fakt je da je ovo uvreda za sviju nas koji pratimo i volimo ovu drzavu i reprezentaciju, a i za poneke igrace koji su sa tog podrucja, i od cije odredjene djelove rodbine jos lezi negdje u masovnim grobnicama u tom entitetu.lumani je napisao/la: repuklika srpska postoji,voljeli nas dvojica to ili netako da,tvoja prica pada u vodu.meni je uvijek bilo jasno,da svi oni igraju iz nekog interesa ,ali ne iz ljubavi prema BiH,tako da sam ovo prihvatio normalno.
Vise je respekta pokazao Adem Ljajic,jer nije pjevao himnu Srbije,nego ovaj s ovom tetovazom.
Sramota za savez,za drzavu i za sve nas.
Kada bi nam u reprezentaciji bili samo igraci iz nase lige,bolje je i to,nego da nam igraju igraci kojih cemo se sramit' zbog velicanja ove lazne tvorevine,napravljene na genocidu.
#miasanmia
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Da njemu nije bilo vjetra u ledja, vratio bi se on u Borac vec prije par godina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma jeb.o ja takve igrace brate moj. Ja sam svoje dijetinstvo izgubio zbog ove genocidne tvorevine, i sada trebam gledati igraca koji sve to priznaje! Tek sam danas saznao za ovo. Haj kontao sam dobar momak i primjer drugima, ali ova tetovaza je dno dna za mene! Da je tetovirao crkvu,isusa ili krst preko cijelog tijela nebi mu ni A rekao. Svi znamo sta znaci ova tetovaza i nije to isto kao ostale. Ja mu opet ovim putem je.bem mater cetnicku.Sabinho je napisao/la:Ne moze se to porediti. Hrgovic je Hrvat iz Sinja koji je fino objasnio da je prihvatio da igra za BIH jer su ga pozvali a znao je da ga u Hrvatsku nikada nece pozvati, objasnio je i da prije igranja u Sirokom nije imao nikakve veze sa BIH. Covjek nikada nije provocirao na ovakav ili bilo koji slican nacin. Reprezentaciji je pomogao i davao svoj maksimum bez dileme.MCMXLVI je napisao/la:Dosta je mi je bilo Hrgovica, sada se i ovaj pojavio j.ebo mater svoju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: Ognjen Vranješ
Da nije bilo reprezentacije ove zemlje koju ne poštuješ sad bi igrao u Spartaku iz Subotice ili u Donjem Sremu papčino ona futava. Sve najgore u daljnjoj karijeri i da nogu slomiš na prvom sljedećem treningu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Je li neko zaista smtra da Vranjes i recimo Misimovic razmisljaju na drugaciji nacin?
Ovaj je gluplji pa je to javno i ofirno obznaanio.
Ljudi, nemojte da se lazemo
Ovaj je gluplji pa je to javno i ofirno obznaanio.
Ljudi, nemojte da se lazemo

STOP MITOMANIJI!!!
Ne treba nikakvu nervozu unositi u reprezentaciju prije ove utakmice, ali od sljedeceg okupljanja ga vise ne treba zvati, i mirna Bosna. On nije yebeni Ramos da mora biti na spisku. A isto tako niko nista ne moze Mesi zato sto ga nije pozvao.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Da je dosao sa krstom vecim od sebe rijec mu ne bih rekao sto vjerujem i za vecinu ovog foruma , to je isto kad bi Ibisevic, Medunjanin, Dzeko došli sa mjesecom i zvijezdom.
Tvoja vjera i iskazuj je kako želis ali RS je nastala na kostima neduznih ljudi i sad on dodje ovdje sa takvom jednom tetovazom.Jednostavno nema smisla.
Mislite da je Ibisevicu , Begovicu svejedno kad vide to.
Tvoja vjera i iskazuj je kako želis ali RS je nastala na kostima neduznih ljudi i sad on dodje ovdje sa takvom jednom tetovazom.Jednostavno nema smisla.
Mislite da je Ibisevicu , Begovicu svejedno kad vide to.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kako ne treba? Treba se rijesiti ove gnjide momentalno, da smo normalna drzava uradili bi to momentalno.
Covjek istetovirao rs na ruku i nekima to normalno, sto znaci za njega postoji rs a BiH kao jednu drzavu ko yebe? I takvi nama igraju i uzdamo se u iste da nam igraju za reprezentaciji?
Kladim se da bi sutra Vranjes bio prvi igrac reprezentacije rep srpske ukoliko bi do nje doslo.
Covjek istetovirao rs na ruku i nekima to normalno, sto znaci za njega postoji rs a BiH kao jednu drzavu ko yebe? I takvi nama igraju i uzdamo se u iste da nam igraju za reprezentaciji?
Kladim se da bi sutra Vranjes bio prvi igrac reprezentacije rep srpske ukoliko bi do nje doslo.
ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji na ovaj ili onaj nacin pokusavaju da ga opravdaju
gori od njega majke mi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne razumijem sta ste skocili na momka istetovirao je ono sto voli i za onaj dio BiH za koji su se njegovi borili i davali zivot.
Pisete gluposti Seo ce ovo Seo ce ono, hoce malo sutra on je ovde kao i Vranjes samo radi boljeg kluba u daljoj karijeri mislite da on nebi igrao za Njemacku da je mogao? Da je imao 1% sanse igrati za Njemacku ne bi mu palo na pamet igrati za BiH. Svaka cast Dzeki, Spahicu i ostalih par koji vole reprezentaciju iskreno i koji za nju igraju srcem a ostatak igra radi licne promocije. Ne kazem da su vjerovatno svi oni zavolili reprezentaciju jer im je fina atmosfera u njoj ali...
Pisete gluposti Seo ce ovo Seo ce ono, hoce malo sutra on je ovde kao i Vranjes samo radi boljeg kluba u daljoj karijeri mislite da on nebi igrao za Njemacku da je mogao? Da je imao 1% sanse igrati za Njemacku ne bi mu palo na pamet igrati za BiH. Svaka cast Dzeki, Spahicu i ostalih par koji vole reprezentaciju iskreno i koji za nju igraju srcem a ostatak igra radi licne promocije. Ne kazem da su vjerovatno svi oni zavolili reprezentaciju jer im je fina atmosfera u njoj ali...
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Previše ljudi je poginulo braneći našu domovinu; previše je majki i sestara silovano; previše je nedužne djece ubijeno i previše je ljudi protjerano iz svojih domova; previše je države razrušeno da bi sada i nju i sve gore navedene predstavljala jedna majmunčina sa tetovažom onoga zbog čega se sve gore navedeno i desilo. **** ti zatucani narod koji prelazi preko svega, zbog takvog vašeg razmišljanja umalo svi ne poginusmo **** vas usta. Uvijek smo mi ti koji prelaze preko svega i koji prešute šta god da mu se desi i to samo poslije 20 godina. Za 10ak godina ćemo halaliti sve što se desilo, oprostiti Srebrenicu zbog suživota sa ovakvima kao što je ovaj majmun?!
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 04 jun 2015, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Momak Seo je mogao igrati za Njemačku, jer ljudi nemaju poštenog lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.