Kako bi ga samo Favre isklesao, to bi bio pun pogodak..Wels i Bizantija nee dolaze u obzir, to definitivno nisu zdrave sredine za mladog igrača
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Gladbach

Kako bi ga samo Favre isklesao, to bi bio pun pogodak..Wels i Bizantija nee dolaze u obzir, to definitivno nisu zdrave sredine za mladog igrača
Super što se interesuju za njega, ali neka sačeka kraj SP-a siguran sam da će mušterija biti kud i kamo više 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad bi Besic i Hajrovic presli u Bundesligu, imali bi skoro jednu ekipu tamo, racunam i cvajtu.
Fali nam samo jedno lijevo krilo
Visca, cekamo i tvoj transfer pa da upotpunimo
---------------Fejzic----------------
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac
--------Besic--Vrancic-------
Hajrovic----- Vrancic-----------XXX
-----------Ibisevic
Fali nam samo jedno lijevo krilo
Visca, cekamo i tvoj transfer pa da upotpunimo
Hajrovic----- Vrancic-----------XXX
-----------Ibisevic
Gdje ti je Sejo bola'? 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jao dobro si... ne mogu vjerovati da sam Sejada zaboraviobeka23 je napisao/la:Gdje ti je Sejo bola'?
Eto onda ovako
Hajrovic----- Vrancic-------Salihovic
-----------Ibisevic
Sheyi je napisao/la:I ovi turski klubovi su mi se na ***** popeli, ima i drugih igraca u Svijet osim naših
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
+1Astren je napisao/la:Gladbach![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- plavipatriota
- Kontakt:
u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
primjetio sam da to pišu pitari, pa ću to smatrati pristrasnim
Pa, uvjeren sam da će se Cardiff odmah vratiti u Premiership.plavipatriota je napisao/la:u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
Da je ofanzivan igrač ili da je puno mlađi pa bi možda i Njemačka bila bolja za razvoj, ali njemu kao defanzivcu od 22 godine (uskoro) je za razvoj jednostavno bolje da igra protiv što kvalitetnijih igrača... A nijedna liga nije puna jakih ekipa kao Premier liga - Manchester United, City, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Everton, Liverpool. I igra se čvršće pa bi i on sam, htio to ili ne, morao očvrsnuti, što je za defanzivnog igrača dodatni plus.
Jarane al ti laprdas bezze. Pa nije valjda lud iz Madjarske preci u drugu englesku ligu, koji iskorak bi tu napravio u karijeri?? On ako odigra dobro SP ne gine mu liga 5.Edol je napisao/la:Pa, uvjeren sam da će se Cardiff odmah vratiti u Premiership.plavipatriota je napisao/la:u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
Da je ofanzivan igrač ili da je puno mlađi pa bi možda i Njemačka bila bolja za razvoj, ali njemu kao defanzivcu od 22 godine (uskoro) je za razvoj jednostavno bolje da igra protiv što kvalitetnijih igrača... A nijedna liga nije puna jakih ekipa kao Premier liga - Manchester United, City, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Everton, Liverpool. I igra se čvršće pa bi i on sam, htio to ili ne, morao očvrsnuti, što je za defanzivnog igrača dodatni plus.
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa Championship je jači od prve mađarske lige, mada mu ni ja ne bih preporučio da ide tamo jer će vjerovatno imati bolje opcije.Samo ne bih otišao u Tursku a ne vidim ni da je Anderlecht nešto atraktivan zadnjih godina.Bundeska je najbolji izbor ali i da ode u Cardiff bi isto bio korak naprijed.ARGUMENT je napisao/la:Jarane al ti laprdas bezze. Pa nije valjda lud iz Madjarske preci u drugu englesku ligu, koji iskorak bi tu napravio u karijeri?? On ako odigra dobro SP ne gine mu liga 5.Edol je napisao/la:Pa, uvjeren sam da će se Cardiff odmah vratiti u Premiership.plavipatriota je napisao/la:u Gladbach samo, koja logika da ide u Cardiff, u drugu ligu?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Bolji jeste ali kakav je to iskorak u karijeri?? I ako se vrate u Premier League opet ce se boriti za opstanak..a siguran sam da on ima dovoljno kvaliteta da nadje sebi angazman u nekom srednjem klubu u Premieru..ili jednostavno Njemacka Bundes, zakon liga!!BeyKopites je napisao/la: Pa Championship je jači od prve mađarske lige, mada mu ni ja ne bih preporučio da ide tamo jer će vjerovatno imati bolje opcije.Samo ne bih otišao u Tursku a ne vidim ni da je Anderlecht nešto atraktivan zadnjih godina.Bundeska je najbolji izbor ali i da ode u Cardiff bi isto bio korak naprijed.
prvo malo u Sarajevo...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Vladika87 je napisao/la:prvo malo u Sarajevo...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Evolution87
- Kontakt:
Pa ako ode u Cardiff sigruno ce tako i biti, dzabe se smijesNerminovic je napisao/la:Vladika87 je napisao/la:prvo malo u Sarajevo...![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cardiff
samo Bundes

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.