Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
to nama za doček...znaju ljudi ko smo, pa kao pravi domaćini da nas dočekaju na pravi način.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pa u koliko se igra noćas i ima li gdje prenos.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
03.00 RTS1,ako se ne varam.DANTES je napisao/la:pa u koliko se igra noćas i ima li gdje prenos.......
"Indija,Pakistan..."
na txt nema ništasoba 39 je napisao/la:03.00 RTS1,ako se ne varam.DANTES je napisao/la:pa u koliko se igra noćas i ima li gdje prenos.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakav crni teletext,u 3 sata je prenos na RTS 1 prijateljske utakmice,tačnije prenos počinje u 02:55.DANTES je napisao/la:na txt nema ništasoba 39 je napisao/la:03.00 RTS1,ako se ne varam.DANTES je napisao/la:pa u koliko se igra noćas i ima li gdje prenos.......

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima prenos na RTS-u od 03:00.
Mrzi me da radim neku najavu za ovaj mec,samo cu reci da ga jedva cekam,da vidim kakva ce postavka igre biti,da li ce Curcic uspeti nesta u svome stilu da izmadjija i iznenadi kladionice koji su bacili 5.10 kvotu na nas.
Mrzi me da radim neku najavu za ovaj mec,samo cu reci da ga jedva cekam,da vidim kakva ce postavka igre biti,da li ce Curcic uspeti nesta u svome stilu da izmadjija i iznenadi kladionice koji su bacili 5.10 kvotu na nas.

Devil je napisao/la:Ima prenos na RTS-u od 03:00.

ne znam bi li gledao kasno je to mnogo....zar se svaezi ne dogovaraju i o terminima da svima nekako odgovara????
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hoce,sutra od 16:45 ima snimak na RTS 1.DANTES je napisao/la:Devil je napisao/la:Ima prenos na RTS-u od 03:00.
Mrzi me da radim neku najavu za ovaj mec,samo cu reci da ga jedva cekam,da vidim kakva ce postavka igre biti,da li ce Curcic uspeti nesta u svome stilu da izmadjija i iznenadi kladionice koji su bacili 5.10 kvotu na nas.![]()
hoće li biti snimak???
![]()
ne znam bi li gledao kasno je to mnogo....zar se svaezi ne dogovaraju i o terminima da svima nekako odgovara????
Curcic=Qrcic obican koji je Tololo instalirao. Mekcuko nas otkinuo kao zvecku.
Krasic je opet bio u centru paznje zbog simulacija. Njemu i Jovanovicu treba bar po lopta da bi bili u utakmici. Nema veze sto to upropastava nasu igru.
Ruzna proslost opet na visini zadatka - prima gol iz 5erca od najnizeg igraca na terenu, kao nekad od Gameira.
Raca naravno usao da upise jos jedan nastup, dok je Volkov presedeo celu utakmicu na klupi.
Neizostavno sabanisanje na kraju, penal, crveni, ali sta drugo ocekivati od ovih momaka

Krasic je opet bio u centru paznje zbog simulacija. Njemu i Jovanovicu treba bar po lopta da bi bili u utakmici. Nema veze sto to upropastava nasu igru.

Ruzna proslost opet na visini zadatka - prima gol iz 5erca od najnizeg igraca na terenu, kao nekad od Gameira.

Raca naravno usao da upise jos jedan nastup, dok je Volkov presedeo celu utakmicu na klupi.

Neizostavno sabanisanje na kraju, penal, crveni, ali sta drugo ocekivati od ovih momaka

Izgubili smo i pored toga sto nije igrao Vidic??!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nisu igrali ni Pantelic, a ni Stankovic.marconato je napisao/la:Izgubili smo i pored toga sto nije igrao Vidic??!![]()

Mora da je pronadjen neki novi krivac u medjuvremenu, a da to nismo skapirali.

Mislim da je Zigic.
izgubili smo jer ne znamo da igramo fudbal.... vidić da je igrao bilo bi još dva penala čisto onako da malo smečuje po kaznenom prostoru...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Al' smo sad makar dobili sigurnost na golu. I mislim da bi nam Kezman rijesio ostatak problema.
Ti se bas "natakario" na Stojkovica.MaGiCa je napisao/la:Curcic=Qrcic obican koji je Tololo instalirao. Mekcuko nas otkinuo kao zvecku.
Krasic je opet bio u centru paznje zbog simulacija. Njemu i Jovanovicu treba bar po lopta da bi bili u utakmici. Nema veze sto to upropastava nasu igru.![]()
Ruzna proslost opet na visini zadatka - prima gol iz 5erca od najnizeg igraca na terenu, kao nekad od Gameira.![]()
Raca naravno usao da upise jos jedan nastup, dok je Volkov presedeo celu utakmicu na klupi.![]()
Neizostavno sabanisanje na kraju, penal, crveni, ali sta drugo ocekivati od ovih momaka![]()

Ne volim ga ni ja ali reci da je on krivac za gol je apsolutno smesno.Pogledajmo jos jedanput zajedno ovaj klip [youtube][/youtube] Stojkovic brani prvu stativu logicno bez ikakve potrebe da izlazi,Rajkovic je najveci krivac za ovaj gol jer samo prati igraca bez namere da krene na nju kao da ce ga ona pogoditi ili da ce Chicharito promasiti loptu.

Zaboravljas da nas je Stojkovic 2 puta itekako izvadio,kada je Barrera izasao na njega,i onda kada je Guardadu skinuo zicer,oba puta prvo poluvreme.
Penal,hmm dosta diskutabilan na ponovljenim snimcima ja nigde ne vidim ruke na Chicharitu od Kolarova,pa cak ni na ovome gore sto sam stavio,a da se Chicharito bacio,bacio se i to kako,samo je pitanje da li je bilo toga povlacenja,treba bolji ugao i bolji klip da se vidi.
Bilo kako bilo ne nesta narocito odigrana utakmica,sledi Honduras da se popravi utisak.
otkud sad kežman u priči? ja mislim da si se ti kleo u stojkovića dok nije prešao u partizan, i da si ga branio svim srcem po forumima....ja sam ga nekad gotivio ali odkako je došao kod nas ne mirišem ga nikako.....ipak je on izdajnik...braoolyo je napisao/la:Al' smo sad makar dobili sigurnost na golu. I mislim da bi nam Kezman rijesio ostatak problema.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ti napadaš pljuješ kriješ se iza sarkazma...aaj napiši svoje viđenje i viziju kako bi sve to trebalo da izgleda...MaGiCa je napisao/la:Curcic=Qrcic obican koji je Tololo instalirao. Mekcuko nas otkinuo kao zvecku.
Krasic je opet bio u centru paznje zbog simulacija. Njemu i Jovanovicu treba bar po lopta da bi bili u utakmici. Nema veze sto to upropastava nasu igru.![]()
Ruzna proslost opet na visini zadatka - prima gol iz 5erca od najnizeg igraca na terenu, kao nekad od Gameira.![]()
Raca naravno usao da upise jos jedan nastup, dok je Volkov presedeo celu utakmicu na klupi.![]()
Neizostavno sabanisanje na kraju, penal, crveni, ali sta drugo ocekivati od ovih momaka![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Utisak utakmice su za mene batine koje je Cicarito dobio od Ivanovica prvenstveno,a i od Kolarova.
Izgleda su stigle instrukcije iz Celzija i Mancester Sitija da se onseposobi Meksikanac na duze vreme
Inace netrepeljivost izmedju Baneta i njega vlada jos od utakmice Man Utd-Chelsea iz ove sezone.
Ocekivan poraz,uz bledu partiju koja je na momente licila na nesto,ali bez konkretne zavrsnice.
Izgleda su stigle instrukcije iz Celzija i Mancester Sitija da se onseposobi Meksikanac na duze vreme

Inace netrepeljivost izmedju Baneta i njega vlada jos od utakmice Man Utd-Chelsea iz ove sezone.
Ocekivan poraz,uz bledu partiju koja je na momente licila na nesto,ali bez konkretne zavrsnice.
Ja sam napisao kako vidim resenje za ovu situaciju, a sto to neki nisu videli - sta da im radim
Qrcic i ostali produkti JSL i Tololo sistema jednostavno ne umeju/znaju bolje.
Trener je klasicni Bata Djorin ucenik, pa sam u jednom trenutku pomislio da gledam Javor, a ne reprezentaciju. Taktika je bila ona klasicna:"Izadjite i igrajte fudbal", odnosno taktika je ta, da nema taktike. Mozda bi se moglo protumaciti i kao: "Dogovorite se jbga, pa odigrajte ko sto znate". I upravo su tako odigrali.
Stojkovic je primio pacerski gol prilicno, ali je imao 2 sasvim dobre odbrane (sto rece @Devil
),no smatram da je Brkic bolji golman od njega.
Ninkov je igrao kao da su mu se noge tresle, nit je probijao nit zatvarao, mada to je i nemoguce kad je ispred njega bio Krasic koji je cini mi se bio istureniji od Zigica, a bez da je napravio nista. I jedan, a i drugi treba da budu uklonjeni iz repke, jer nam na desnoj strani "seva" kao na streljani.
Ivanovic je par puta dobro reagovao, u sustini je krpio celu odbranu.
Rajkovic nit smrdi nit mirise, tj. vise smrdi no sto mirise. Pravicemo Vidica od blata, kao i uvek naknadna pamet nam je najbolja kognitivna osobina.
Kolarov je nesto pokusao, ali opet, nemoguce je kada ispred sebe ima onog Jovanovica, koji je najiritantniji igrac od svih. Tolko me nervira da je to strasno. Klasicna turbofolk seljacina, "balkanski smek" iliti praziluk mi iz dupeta viri.
Kacar-Kuzmanovic-Ninkovic su solidno delovali, ali u fudbalu 60-70ih, dok je njihovo jucerasnje izdanje zapravo glavni razlog nase impotentnosti u napadu. Bez bolje sredine (pre svega pokretljivije i kreativnije) nemamo sta da trazimo u kvalama za SP. Krila su nam totalni promasaji - od pretendenata na top igrace, Tosic i Krasic su postali klasicne solo masine, koje greju tribine u svojim klubovima, a Jovanovic je uvek bio samo prosek.
Jankovic je objasnio kako moderno krilo treba da igra u samo 20ak minuta na terenu. Sulejmani&Tadic pod naznakom "hitno".
Zigic je, cini mi se, zavrsio svoje. Jako lose izdanje, a sve ce biti gori i gori i sve manje upotrebljiv.
Kaludjer, Mrdja i Ljajic su zalutali u reprezentaciju.
Petrovic je za posmatranje. Covek usao da se bije, kao kretencina.
Sve u svemu, lose smo igrali, ja sam licno ocekivao da ce biti 3-4 razlike za Meksiko, ali eto, nekima je i dalje to dobar rezultat.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=557100" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj deo ubija u pojam:
“Reаlno, nismo zаslužili dа izgubimo. Posle nešto lošijeg prvog poluvremenа, igrаli smo dobro u nаstаvku, imаli šаnse, аli nismo bili skoncentrisаni u zаvršnici. Nedostаjаo nаm je i zаvršni pаs, аli mislim dа smo pružili dobru pаrtiju kаdа se znа koliki smo put prevаlili. U početku moždа nije išlo, trebаlo je vremenа dа nаs ‘probije’, а tаdа je i htenje porаslo”, rekao je novi kapiten Nikolа Žigić.
Jbte, stvarno mora da budes na necemu, pa da izjavis ovo.
Zali Boze sto ustadoh zjelo rano, pa mi ceo dan propade zbog toga. Svako je po malo mazohist, ali nasa reprezentacija ume tako da ubije u pojam coveka, da on izgubi zelju za gledanjem fudbala.
P.S. @Devile, mislio sam da je Chicha dirao loptu, a ono Ruzna proslost primila gol iz centarsuta. How unusual...

Qrcic i ostali produkti JSL i Tololo sistema jednostavno ne umeju/znaju bolje.
Trener je klasicni Bata Djorin ucenik, pa sam u jednom trenutku pomislio da gledam Javor, a ne reprezentaciju. Taktika je bila ona klasicna:"Izadjite i igrajte fudbal", odnosno taktika je ta, da nema taktike. Mozda bi se moglo protumaciti i kao: "Dogovorite se jbga, pa odigrajte ko sto znate". I upravo su tako odigrali.

Stojkovic je primio pacerski gol prilicno, ali je imao 2 sasvim dobre odbrane (sto rece @Devil

Ninkov je igrao kao da su mu se noge tresle, nit je probijao nit zatvarao, mada to je i nemoguce kad je ispred njega bio Krasic koji je cini mi se bio istureniji od Zigica, a bez da je napravio nista. I jedan, a i drugi treba da budu uklonjeni iz repke, jer nam na desnoj strani "seva" kao na streljani.
Ivanovic je par puta dobro reagovao, u sustini je krpio celu odbranu.
Rajkovic nit smrdi nit mirise, tj. vise smrdi no sto mirise. Pravicemo Vidica od blata, kao i uvek naknadna pamet nam je najbolja kognitivna osobina.
Kolarov je nesto pokusao, ali opet, nemoguce je kada ispred sebe ima onog Jovanovica, koji je najiritantniji igrac od svih. Tolko me nervira da je to strasno. Klasicna turbofolk seljacina, "balkanski smek" iliti praziluk mi iz dupeta viri.
Kacar-Kuzmanovic-Ninkovic su solidno delovali, ali u fudbalu 60-70ih, dok je njihovo jucerasnje izdanje zapravo glavni razlog nase impotentnosti u napadu. Bez bolje sredine (pre svega pokretljivije i kreativnije) nemamo sta da trazimo u kvalama za SP. Krila su nam totalni promasaji - od pretendenata na top igrace, Tosic i Krasic su postali klasicne solo masine, koje greju tribine u svojim klubovima, a Jovanovic je uvek bio samo prosek.
Jankovic je objasnio kako moderno krilo treba da igra u samo 20ak minuta na terenu. Sulejmani&Tadic pod naznakom "hitno".
Zigic je, cini mi se, zavrsio svoje. Jako lose izdanje, a sve ce biti gori i gori i sve manje upotrebljiv.
Kaludjer, Mrdja i Ljajic su zalutali u reprezentaciju.
Petrovic je za posmatranje. Covek usao da se bije, kao kretencina.

Sve u svemu, lose smo igrali, ja sam licno ocekivao da ce biti 3-4 razlike za Meksiko, ali eto, nekima je i dalje to dobar rezultat.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=557100" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj deo ubija u pojam:
“Reаlno, nismo zаslužili dа izgubimo. Posle nešto lošijeg prvog poluvremenа, igrаli smo dobro u nаstаvku, imаli šаnse, аli nismo bili skoncentrisаni u zаvršnici. Nedostаjаo nаm je i zаvršni pаs, аli mislim dа smo pružili dobru pаrtiju kаdа se znа koliki smo put prevаlili. U početku moždа nije išlo, trebаlo je vremenа dа nаs ‘probije’, а tаdа je i htenje porаslo”, rekao je novi kapiten Nikolа Žigić.
Jbte, stvarno mora da budes na necemu, pa da izjavis ovo.

Zali Boze sto ustadoh zjelo rano, pa mi ceo dan propade zbog toga. Svako je po malo mazohist, ali nasa reprezentacija ume tako da ubije u pojam coveka, da on izgubi zelju za gledanjem fudbala.
P.S. @Devile, mislio sam da je Chicha dirao loptu, a ono Ruzna proslost primila gol iz centarsuta. How unusual...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.