Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 11 apr 2009, 20:22

sreca prati hrabre :D i mi smo cesto imali srece ali ne mogu se oteti utisku da manchester precesto ove sezone bude nadigran a pobijedi... nista jos nije gotovo vazno je samo da mi pobjeđujemo a sve ostalo ce doci na svoje
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 11 apr 2009, 20:37

fera je napisao/la:sreca prati hrabre :D i mi smo cesto imali srece ali ne mogu se oteti utisku da manchester precesto ove sezone bude nadigran a pobijedi... nista jos nije gotovo vazno je samo da mi pobjeđujemo a sve ostalo ce doci na svoje
Bogami ja sve vise imam utisak da sreca pocinje pratit kukavice jer kad pogledas unazad vidjeces da cijelu sezonu smo mi ti koji je manje pratila sreca pogotovo se to odnosi na drugi dio EP pa i LP konkretno evo danas koje gledao utakmicu vidio je sve i kad klub pobjedi bez ikakve igre ama bas ikakve onda .... Pa u utorak protiv Porta gdje su trebali izgubit minimalno dva razlike da se nevracam dalje unazad ...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 apr 2009, 00:05

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2009, 00:32

LFCBiH je napisao/la:
fera je napisao/la:sreca prati hrabre :D i mi smo cesto imali srece ali ne mogu se oteti utisku da manchester precesto ove sezone bude nadigran a pobijedi... nista jos nije gotovo vazno je samo da mi pobjeđujemo a sve ostalo ce doci na svoje
Bogami ja sve vise imam utisak da sreca pocinje pratit kukavice jer kad pogledas unazad vidjeces da cijelu sezonu smo mi ti koji je manje pratila sreca pogotovo se to odnosi na drugi dio EP pa i LP konkretno evo danas koje gledao utakmicu vidio je sve i kad klub pobjedi bez ikakve igre ama bas ikakve onda .... Pa u utorak protiv Porta gdje su trebali izgubit minimalno dva razlike da se nevracam dalje unazad ...
jeste to istina ali treba biti realan i priznati da smo i mi imali nekoliko utakmica kada nas je sreca pogurala npr ona protiv sunderlenda na otvaranju prvenstva pa ona protiv m'boroa iz prvog dijela... nece ni manchester vjecno na srecnu pobjeđivati a trenutno nemaju nikakvu igru i samo rako neka nastave.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 12 apr 2009, 03:05

YNWA je napisao/la:http://i515.photobucket.com/albums/t358 ... 1239479347

ovo se ne vida cesto, rafa smile
Hahahahaha, i ja sam to primjetio danas, al' kako samo slatko rukama pokaza k'o veli "ende, the end, finito, gotovo". Ja jednostavno ne mogu zamisliti drugog trenera osim njega na klupi Redsa, pa kad bismo se borili i za opstanak on ce uvijek biti nas Rafa! :)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 12 apr 2009, 10:20

samo ne treba zaboravit sta smo govorili za rafu kad nas nije islo u prvenstvu.. :!:
Steven GERRARD

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 12 apr 2009, 11:04

LAVOV4Lfc je napisao/la:samo ne treba zaboravit sta smo govorili za rafu kad nas nije islo u prvenstvu.. :!:
Ja nikad nisam govorio protiv njega, jednostavno boljeg trenera za Liverpool u ovom momentu nema, a za par godina ko ziv - ko mrtav... eto vidimo koliko je Klinsmann uspjesan sa Bayernom a Mourinha ne bih volio vidjeti da vodi Liverpool volonterski a kamoli da mu se jos placa... :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 apr 2009, 11:36

TheScouser je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:samo ne treba zaboravit sta smo govorili za rafu kad nas nije islo u prvenstvu.. :!:
Ja nikad nisam govorio protiv njega, jednostavno boljeg trenera za Liverpool u ovom momentu nema, a za par godina ko ziv - ko mrtav... eto vidimo koliko je Klinsmann uspjesan sa Bayernom a Mourinha ne bih volio vidjeti da vodi Liverpool volonterski a kamoli da mu se jos placa... :lol: :lol:
slazem se, boljeg trenera za liverpool u ovom momentu nema, rara vodi klub u pravom smjeru, mozda ne brzinom kojom svi zelimo ali doći će sve na svoje, siguran sam da bi sad bili daleko ispred scuma da su torres i gerrard odigrali vise utakmica zajedno
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2009, 13:20

meni nije nikad bio drag niti ce biti...ali dok igramo dobro necu da serem mada ako i ove sozne nista ne osvojimo mislim da moze ici slobodno u svoju španiju.

Liverpoolov menadžer Rafa Benitez ušao je u medijski rat s iskusnim Sir Alexom Fergusonom. Napao je njegov škotski naglasak, zbog kojeg navodno ne razumije niti jednu riječ koju Unitedov trener izgovori.

Rafael Benitez kritizira Fergusonov škotski naglasak (Foto: Reuters)
Liverpool i ManUtd su u žestokoj borbi za naslov engleskog prvaka. United ima prednost od jednog boda i utakmice manje, no još uvijek nije ništa riješeno 6 kola prije kraja.

Osim na terenu, dvoboj velikih klubova odvija se i preko medija, u režiji dvojice slavnih trenera, Rafe Beniteza i Sir Alexa Ferguson. Oni stalno ispaljuju otrovne strelice jedan prema drugom, usput kritizirajući igru ili rezultate protivničke momčadi. Zadnju riječ imao je španjolski stručnjak.

'Psihološke igre su za menadžere koje psihološke igre mogu pogoditi. No, ja njega uopće ništa ne razumijem, zbog njegovog škotskog naglaska,' izjavio je Benitez pred novinarima te dodao:

'Nije me briga što on stalno govori o meni. To znači da je nervozan, a to je dobro. Ja se koncentriram samo na svoju ekipu.'

Prije Mourinho i Ferguson, uz povremeno uključivanje Wengera. Danas je škotskom treneru glavni rival Rafa Benitez. Ne samo u nogometnom smislu. Tako je to svake sezone na Otoku...

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 12 apr 2009, 15:10

Pozz prijatelji. Sta se radi.... nadam se da necete opet reci da vas vrijedjam. Cestitam vam na jucerasnjoj pobijedi,gledao sam malo utakmicu,nema se sta prigovoriti na to. Sta vam ono uradi chelsea u LP? Sta bi? Takodjer neznam sta benitez non stop prica o fergusonu. Ako misli da ce na njega izvrsiti neki pritisak onda bas gubi vrijeme za to. Covjek vise od 20 godina na klupi manchestera a ovaj nesto prigovara. Sto se tice toga da imamo sreca,pa...iskreno da kazem slazem se sa tim. Npr,jucerasnji gol machede. No nebi se trebali zamarati s tim,imali ste 10 bodova vise od nas,jbg izgubili ste tu prednost i sta sad... Igrate sjajno i ako uspijete prestici manchestera siguran sam da vise necete izgubiti tu prednost,al nevjerujem da ce manchester to izgubiti.... sretno protiv chelsea,nadam se da se vidimo u finalu LP.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 12 apr 2009, 15:18

chelsea ce uzeti titulu engleske premijer lige.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 12 apr 2009, 15:24

majestic je napisao/la:Pozz prijatelji. Sta se radi.... nadam se da necete opet reci da vas vrijedjam. Cestitam vam na jucerasnjoj pobijedi,gledao sam malo utakmicu,nema se sta prigovoriti na to. Sta vam ono uradi chelsea u LP? Sta bi? Takodjer neznam sta benitez non stop prica o fergusonu. Ako misli da ce na njega izvrsiti neki pritisak onda bas gubi vrijeme za to. Covjek vise od 20 godina na klupi manchestera a ovaj nesto prigovara. Sto se tice toga da imamo sreca,pa...iskreno da kazem slazem se sa tim. Npr,jucerasnji gol machede. No nebi se trebali zamarati s tim,imali ste 10 bodova vise od nas,jbg izgubili ste tu prednost i sta sad... Igrate sjajno i ako uspijete prestici manchestera siguran sam da vise necete izgubiti tu prednost,al nevjerujem da ce manchester to izgubiti.... sretno protiv chelsea,nadam se da se vidimo u finalu LP.
Opet ti ... Pa sta vama uradi porto pazi porto na oldstalfordu ? Zasto to ne komentarises ?
Pa bolan trebali ste izgubit bar 3- 4 razlike ali imate srece a igre nemate vec odavno tako da ti nemas sta reci za FCL i njihovu igru vazno i najvaznije je da smo vas PONIZILI na vasem stalfordu kako igracki tako i navijacki
Od pocetka sezone imamo bolju i kvalitetniju igru a vi imate samo srecu i sudije prema tome ne komentarisi igru FCL jer ocito nemas pojma o FCL..

A ZA TEBE I TEBI SLICNE ZAPAMTITE VEC JEDNOM : ZA LIVERPOOL SE NE NAVIJA LIVERPOOL SE VOLI

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 apr 2009, 15:36

majestic je napisao/la:Pozz prijatelji. Sta se radi.... nadam se da necete opet reci da vas vrijedjam. Cestitam vam na jucerasnjoj pobijedi,gledao sam malo utakmicu,nema se sta prigovoriti na to. Sta vam ono uradi chelsea u LP? Sta bi? Takodjer neznam sta benitez non stop prica o fergusonu. Ako misli da ce na njega izvrsiti neki pritisak onda bas gubi vrijeme za to. Covjek vise od 20 godina na klupi manchestera a ovaj nesto prigovara. Sto se tice toga da imamo sreca,pa...iskreno da kazem slazem se sa tim. Npr,jucerasnji gol machede. No nebi se trebali zamarati s tim,imali ste 10 bodova vise od nas,jbg izgubili ste tu prednost i sta sad... Igrate sjajno i ako uspijete prestici manchestera siguran sam da vise necete izgubiti tu prednost,al nevjerujem da ce manchester to izgubiti.... sretno protiv chelsea,nadam se da se vidimo u finalu LP.

vjeruj da mi je vise na vrh glave rata benitez - ferguson,ferguson je bio u svadji i sa mourinhom i sa wengerom,sad sa benitezom,ali stvarno i jedan i drugi pretjeruju i to sa nekim banalnim stvarima,niste vala ni vi protiv porta blistali,vjerovatno ste ocekivali da ce oni doci i braniti se,ali oni su bili otvoreni,nadam se da cemo prestici scum,kako mi je krivo kad vidim da smo umjesto 2 osvojili svih 6 bodova protiv stokea,bili bismo na prvom mjestu,sa 3 boda prednosti ispred vas.. :evil: :evil: ,al et nadam se da ce i nas malo sunce ogrijati i da cemo doci do titule :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 12 apr 2009, 16:14

Kako vas bolan nije stid, sad vam rafa najbolji, nemozete zamisliti drugog trenera sem njega etc etc. E stavrno ste jadni, vratite se koju stranicu unazad pa se podsjetite kako ste ga pljuvali i tjerali........ A taj vas rafa moze samo da ga pusi jednom fergusonu da se razumijemo. Uglavnom, jos gledate u ledja VELIKOM man utd i budite sigurni da ce ostati tako do kraja, sacekacete mozda jos nekih 20 god za titulu, ionako ste navikli da budete 3 ili 4 pa budite sretni i sa ovim drugim mjestom.
Dovidjenja prijatno, vidimo se na kraju sezone
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 12 apr 2009, 16:39

alan ford 26 je napisao/la:Kako vas bolan nije stid, sad vam rafa najbolji, nemozete zamisliti drugog trenera sem njega etc etc. E stavrno ste jadni, vratite se koju stranicu unazad pa se podsjetite kako ste ga pljuvali i tjerali........ A taj vas rafa moze samo da ga pusi jednom fergusonu da se razumijemo. Uglavnom, jos gledate u ledja VELIKOM man utd i budite sigurni da ce ostati tako do kraja, sacekacete mozda jos nekih 20 god za titulu, ionako ste navikli da budete 3 ili 4 pa budite sretni i sa ovim drugim mjestom.
Glup si bolan prvo dabi bio zreo da komentarises nesto moras svoj vokabular popraviti ili si mozda tako navikao pisati na onih jadnih 9 str vaseg djela foruma ?
Druga stvar vidjelo se koje kome ... (necu koristit tvoj izraz) ove sezone 4 komada ste dobili na stalfordu i poklopite se usima ..
Sto se tice Rafe svi koji su komentarisali trenerske sposobnosti istog su mnaje vise ostali dosljedni svojim misljenjima ali ako nisi znao postoje dobre i lose kritike..
Da ti pojasnim posto cisto sumnjam da tvoj mentalni sklop moze to shvatit znaci ovako Rafa je fantasticno postavio taktiku protiv Reala pa protiv Scuma pogotovo protiv scuma gdje je Fergusona(pijanog skota ) bacio na koljena itd. i naravno da ce za te utakmice dobiti pozitivne kritike a za lose utakmice normalno ej da slijede lose kritike eh onda su ljudi na ovom forumu tj pametniji i kulturniji ljudi od tebe stvorili svoje misljenje o Rafi pa bilo ono ruzno ili dobro ali ono ostaje bar kod vecine ..
A tebi savjet poklopi se usima trebas prvo citati citati i samo citati da bi mogao samo spomenuti FCL a kamoli tamo nekakav fuj klub porediti sprem velicine FCL-a..
Samo sreca i sudije kakav bolan pjani skot hahahaha ma mani price nego se vi drzite srece i sudija ..

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 apr 2009, 17:00

alan ford 26 je napisao/la:Kako vas bolan nije stid, sad vam rafa najbolji, nemozete zamisliti drugog trenera sem njega etc etc. E stavrno ste jadni, vratite se koju stranicu unazad pa se podsjetite kako ste ga pljuvali i tjerali........ A taj vas rafa moze samo da ga pusi jednom fergusonu da se razumijemo. Uglavnom, jos gledate u ledja VELIKOM man utd i budite sigurni da ce ostati tako do kraja, sacekacete mozda jos nekih 20 god za titulu, ionako ste navikli da budete 3 ili 4 pa budite sretni i sa ovim drugim mjestom.

odavno te nije bilo :lol: prvo da ti objasnim ovu prvu stavku jer je ocigledno da ne mozes sam zakljucit....neki jesu uz beniteza i oni su uvijek bili uz njega,to mozes procitati na ovoj stranici (valjda znas citati),a isto tako oni kojima rafa i nije bio po volji,i sada im nije,ali kao sto je neko napisao,ne moze mu se nista prigovorit kad dobro igramo,prije je dosta rotirao i nije koristio sve kapacitete za rezultat,sada u svaku utamicu stavlja jake igrace i to je urodilo plodom ,nadam se da ti je sad jasno,jer ne volim ponavljat :!:
Koliko si zapeo za alkosa,ne bi me cudilo da kupujes iste zvake koje on zvace :lol: a koliko je scum velik pokazujes s tim da ti je bitnije da ostavis ovdje koji post nego da ispunis onih 9 jadnih stranica vase teme (ako vise ona uopste postoji,jer se vidjelo koliku paznju forumasa privlaci :lol: ) Tako da...vjerovatno ima boljih nacina na koje mozes iskazati svoju ljubav prema tvom voljenom scumu,zato idi smoke some weed a nas pusti da zivimo u svom svijetu liverpulskom :D :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 apr 2009, 18:05

nemoj da se provaljujes momak, pogledaj malo postove od prije pa ces vidjeti da su neki za rafu(ja, TheScouser, alan kardec...) dok su gerrard, fera,admir...protiv, za redsforever nisam siguran na kojoj je strani
ja nigdje nisam vidio post od fere, gerrarda u kojem je promijenio svoje misljenje o rafi...
brzo si zaboravio ponizenje od ove godine...vjeruhjem da alkols josnije i nece ga jos dugo zaboraviti, jer kako zaboraviti dan kada je rafa u 75 minuti ispraznio stalford
Sarajevo i Liverpool

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 12 apr 2009, 20:58

Ne znam sto obracate paznju na ove likove sto navijaju za manje klubove! ;) ... :D
Steven GERRARD

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 apr 2009, 21:17

Možel proć i jedna jedina sezona da se ovaj Ferguson ne svađa sa nekim. Prvo sa Murinhom, pa Wengerom pa sada i sa Benitezom. Ovaj njihov rat je prevršio svaku mjeru. FA BI OVO TREBAO SANKCIONISATI.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 apr 2009, 21:56

LAVOV4Lfc je napisao/la:Ne znam sto obracate paznju na ove likove sto navijaju za manje klubove! ;) ... :D
koliko oni nama paznje poklanjaju stvarno ne bi bilo fer od nas da ih ignorisemo :lol: :lol:
el-fighter je napisao/la:Možel proć i jedna jedina sezona da se ovaj Ferguson ne svađa sa nekim. Prvo sa Murinhom, pa Wengerom pa sada i sa Benitezom. Ovaj njihov rat je prevršio svaku mjeru. FA BI OVO TREBAO SANKCIONISATI.

ma jasta ce sankcionisati,prije cu se ja na mont everest popet nego sto ce to oni sankcionisati :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 9 gostiju.