FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la DANTES » 12 avg 2012, 01:23

Devil je napisao/la:Jeste 3:1 smo izgubili.
Tesko cu prezaliti sto nisam isao na to gostovanje,jer severni pol mora da se dozivi. :(
Čitao sam sjajne reportaže o tome... Nisam siguran ali mi se čini da su neki bili malo iznenađeni zbog obdanice....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 12 avg 2012, 13:47

Ubedljiva pobeda u prvom kolu protiv BSK 7-0. Ne mogu ništa o samoj tekmi reći jer nisam bio u stanju pratiti.... Čuo sam od nekih Grobara na Guči da je Partizan razbio BSK.

Najvažnije da se počelo pobedom i sa tri boda, najkvalitletniji tim smo u ligi i nadam se da ćemo opravdati taj epitet i osvojiti šestu uzastopnu titulu......
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 avg 2012, 14:36

Za koga li je ovaj put navijao predsjednik BSK-a? 8-)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 12 avg 2012, 14:50

braoolyo je napisao/la:Za koga li je ovaj put navijao predsjednik BSK-a? 8-)
Za 7:0 :lol:
Ovo samo u Srbiji ima :(
"Indija,Pakistan..."

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 avg 2012, 18:53

Dokle ce se na Partizanovom forumu tolerisati kompleksaski komentari?

Ne vidim njihovu poentu?Jel ja trebam sada da odem da vam userem temu posle svake utakmice koju dobijete sa pricom "za koga navija ovaj,onaj".Ako mislite da Partizan ne moze BSK-a pobediti bez neke stele onda vas zaista smatram maloumnim.

I da ne lajete o prijateljskim odnosima,evo kako vi saradjujete sa njima. http://www.****.rs/news.php?id=27335" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace juce na JNA lagana pobeda protiv uveren sam vec sada drugoligasa od sledece sezone.Izveden tim po nekom mom ukusu(ako se izuzme Miljkon).Leprsava igra,borbena(gde to bese protiv Aela) i visoka pobeda.Prvo poluvreme prosecno,dat jedan gol-strelac Ivanov i pored toga promasene 2,3 dobre prilike(Zabija,Markec...).Pocetak drugog dela furiozan,2 minuta 2 gola.Prvo Ilic majstorski se snalazi u 16ercu posle izvedenog kornera i guzve,a nakon toga Zabija postize prvenac u dresu Partizana nakon polukontre i pasa Markeca.Do kraja su se upisali u strelce Ninkovic,Scepovic,Markec i Stojkovic(po meni skroz nepotrebno,ali ajde da se ispuni zelja navijaca).Posebno raduje igra Markovica,koji je nevezano za gol podsetio na dane iz ere Stanojevica gde je igrao leprsavo i stalno bio opasan po gol.Juce gol i asistencija,samo tako nastavi majstore.Sledece kolo protiv Donjeg Srema u Novom Sadu na Karadjordju.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 12 avg 2012, 19:40

braoolyo je napisao/la:Za koga li je ovaj put navijao predsjednik BSK-a? 8-)
Verovatno za one koji su ga ostavili u ligi,puštajući utakmicu.... Napredak je izbačen zahvaljujući tome što je FKCZ pustila tekmu BSK one sezone kada su kruševljani ispali.....

Soba39 za nekoga ko nije video Marakanu očima previše potenciraš provokaciju na ovoj temi, preporučujem ti da uplatiš kakav aranžman i odeš u Beograd i pogledaš stadion svog kluba......
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 avg 2012, 19:45

sasagmp je napisao/la: Ne vidim njihovu poentu?Jel ja trebam sada da odem da vam userem temu posle svake utakmice koju dobijete sa pricom "za koga navija ovaj,onaj".Ako mislite da Partizan ne moze BSK-a pobediti bez neke stele onda vas zaista smatram maloumnim.

I da ne lajete o prijateljskim odnosima,evo kako vi saradjujete sa njima. http://www.****.rs/news.php?id=27335" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da moze. Zasto to onda ne cini?
Koliko je faulova svirano juce?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 avg 2012, 19:53

braoolyo je napisao/la:
sasagmp je napisao/la: Ne vidim njihovu poentu?Jel ja trebam sada da odem da vam userem temu posle svake utakmice koju dobijete sa pricom "za koga navija ovaj,onaj".Ako mislite da Partizan ne moze BSK-a pobediti bez neke stele onda vas zaista smatram maloumnim.

Naravno da moze. Zasto to onda ne cini?
Koliko je faulova svirano juce?
Stvarno ste pravi navijači.... Ali to je duh vašeg kluba.... Od starta pritisak, hajka, kuknjava, sve samo da bi vam neko dao ono što niste u stanju sami da uzmete... Možda sad Aco puna usna i skonta nešto...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 avg 2012, 20:51

DANTES je napisao/la: Stvarno ste pravi navijači.... Ali to je duh vašeg kluba.... Od starta pritisak, hajka, kuknjava, sve samo da bi vam neko dao ono što niste u stanju sami da uzmete... Možda sad Aco puna usna i skonta nešto...
Kakav pritisak, kakva hajka? Koga ja to mogu pritisnuti i protiv koga voditi hajku? Samo sam konstatovao da ste odigrali jos jednu prijateljsku utakmicu ("U jednoj prilično prijateljskoj utakmice, bez velikog naboja i teških duela crno-beli su nadigrali goste i došli do zaslužene pobede od 7:0." - citat sa vaseg sajta).
Ja stvarno nista ne zelim osim regularne lige, pa ako Partizan osvoji da mogu cestitati i krivce traziti u nasim redovima, kao i poslije svakog izgubljenog derbija.
Predsjednici BSK-a i Donjeg Srema putuju sa Partizanom i gledaju njegove utakmice. Hajde ti meni reci iskreno da li je to po tebi normalna stvar?
Da li je normalno da ekipa nakon ispadanja od Samroka napravi skor 14-0-1 u ligi? Da li je normalno nakon utakmice sa AEL-om u kojoj za 60 minuta sa igracem vise ne uspije napraviti jednu normalnu priliku uslijedi ovakva utakmica?
Umjesto da igraci BSK-a protiv Partizana (Zvezde, Vojvodine, nebitno) budu motivisani vise nego ikad i da grizu, oni naprave 5 faulova i trckaraju se ko na opustajucem treningu. Pogledaj sa bilo kim neutralnim ovu utakmicu (ko sto sam i ja uradio), reci ce ti da je ono smijesno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 avg 2012, 20:52

Ako vam se ne svidja sta covek napise samo ga iskulirajte.Stavite na ignore i uzivajte u diskusiji.Nikome ne mogu niti zelim zabraniti da navija protiv Partizana/Zvezde,nikome ne mogu zabraniti da iskaze svoje misljenje u vidu toga da je utakmica namestena,poklonjenam,kupljena,prodana ma koliko god to pogresno misljenje bilo. ;)

Malo o utakmici.Utakmica k'o utakmica.Partizan zeleo da zamaze oci navijacima sa ubedljivom pobedom jer bi u suprotnom nakon tri gola stali protiv prijatelja iz Borce.ALi kurko stari palo je opet skandiranje celoj garnituri pa cak i Vermezovicu. Jbt i on posta Mourinho od strane navijaca Partizana,sta cemo mi sad u Srbiji sa tolikim Joseima. :lol:
Nakon ove utakmice izdvojiti konacno dobru partiju Markovica,standardno dobrog Ivanova na pocetku sezone,vrlo dobrog Ninkovica,takodje i Medo nakon duzeg vremena odigrao utakmicu koja donekle lici na njega.

Daleko je ovo jos od neceg iole ozbiljno za jace utakmice,cak bojim se da bi ovakva igra protiv Tromsa donela ispadanje.Rezultat svakako vredan paznje i rezultat koji ce na kraju verovatno biti najubedljivija pobeda sezona,ali igra zabrinjava i treba da zabrine svakoga navijaca Partizana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 avg 2012, 21:27

@braoolyo

Zasto se posle utakmice tvog kluba sa Jagodinom,Radom.... ne javis sa komentarom kako je to smesno?

Zasto tada cutis i pricas o leprsavosti u igri?

@Devil

Problem je sto to nije misljenje,nego podjebavanje klasicno i pravljenje rugla od teme.Ako Partizan dobije ubedljivo odmah je namesteno?Ako nemas dokaza za takvo nesto,vec lupetas cisto iz navijacke strasti onda bi to trebalo da bude sankcionisano.Kukate bre godinama kao da se pravi masakr nad tom vasom Zvezdom,kao da ste vi najposteniji klub na svetu i kao da Partizan zahvaljujuci tome uzima titule.Pratim i podforum BiH lige i tamo se svaka provokacija navijaca suprotnih timova sankcionise ostro,ovde si previse tolerantan prema navijacima tvog kluba,a ne bi smeo biti.Ovde na ovoj stranici je prozivan mrtav decko i nisi reagovao,dopustas istom debilu da iz utakmice u utakmicu pise podjebavajuce komentare na temu Partizana i njegovih navijaca.Da jedan konstruktivan post napise o igri,pa makar i negativan ne bi reagovao nego ovako svaki post neko podjebavanje na nivou coveka sa IQom sobne temperature.To inteligentne ljude vredja,pogotovo jer se radi o temu naseg kluba.Otvori samo njemu temu i neka pise sta god hoce,ovde neka ne zvrlja gluposti bezveze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 avg 2012, 21:38

Ja nisam psiholog pa da procenim da li covek podjebaca ili misli stvarno.U pravilima foruma uopste ne pise da je zabranjeno nakon utakmica izraziti svoje misljenje o utakmici.Ako smatrate da je to misljenje pogresno navedite ga na pravi put.Ako smatrate da je naporan ignorisete ga.Dokle bi stigao forum kada bi brisali svacije sumnje o namestenoj utakmici.Hocu sada izbrisati svaki post u kome se spominje ispadanje Vose od Vaduza jer se sumnja na namestanje,iako ono jos nije dokazano ? Kada pocne da vredja,da bude previse naporan reagovacemo,uostalom nisam ja jedini mod ovde. ;) Ja ionako nisam previse na forumu u poslednjih mesec dana,verujem da su ostali modovi cak i vise brisali nego ja tako da...
Nasuprot tome vredjanje je zabranjeno na forumu a ti si to upravo uradio. ;) Cisto da znas.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 avg 2012, 21:42

U cilju neke normalne rasprave (koliko god je moguce da bude normalna oko ovakve teme) mislim da bi bio red na neko pitanje odgovoriti a ne postavljati nova i ocekivati odgovore na njih. Zbog tog se odjavljujem iz nje, i po ko zna koji put sam i zazalio sto sam je i zapoceo.
Nadam se da se ovaj drugi dio ne odnosi na mene posto je djelimicno netacan (to za druge teme iz PL), djelimicno uvredljiv (IQ sobne temperature) a djelimicno ne'am pojma o cemu pricas (dio o mrtvom momku).

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 12 avg 2012, 21:46

Ma namestaj, kradi, otimaj, DOMINIRAJ! ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 12 avg 2012, 23:18

braoolyo je napisao/la:U cilju neke normalne rasprave (koliko god je moguce da bude normalna oko ovakve teme) mislim da bi bio red na neko pitanje odgovoriti a ne postavljati nova i ocekivati odgovore na njih. Zbog tog se odjavljujem iz nje, i po ko zna koji put sam i zazalio sto sam je i zapoceo.
Nadam se da se ovaj drugi dio ne odnosi na mene posto je djelimicno netacan (to za druge teme iz PL), djelimicno uvredljiv (IQ sobne temperature) a djelimicno ne'am pojma o cemu pricas (dio o mrtvom momku).
http://www.smedia.rs/sport/vest/64993/o ... zanom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Indija,Pakistan..."

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 avg 2012, 01:16

@braoolyo

Deo upucen oko mrtvog decka,podjebavanja i IQ-a i se ne odnosi na tebe,nego na individuu koja da postoje normalne neke norme ponasanja ovde dobila bi dozivotni ban,a ta osoba i dalje zvrlja i 90% postova mu se svodi na to da podjebava na Partizanovim temama.Kad se pominju neki kompleksi on ti je prakticni primer istog.

Mada smatram da je i tvoj post neukusan.Cuj za koga navija....Pa svako u Srbiji navija za Partizan ili Zvezdu,ako mislis da je njegovo navijacko opredeljenje presudno u rezultatu utakmice Partizan-BSK onda stvarno...

Jel neko posle vasih utakmica sa Radom dodje sa pricom o prijateljskoj utakmici,posle utakmica sa Jagodinom?NE
Vi se ovde posle nasih "prijateljskih" sjatite,uzmete pisete na FB Uefinim stranicama,gde vec....stvarno preterujete.
Bezveze diskusiju pretvorite u cirkus tim jeftinim podjebavanjem.

Nego Devile zar treba biti psiholog pa ne znati da je "za koga li je navijao predsednik BSK-a?" podjebavanje,a ne konstatacija o samoj utakmici?
Uvredio sam i uvredicu jos 100 puta takvu osobu.Takvi kao on ne zasluzuju da disu ovaj vazduh jer gaze preko mrtvih i zivot im se svodi na piskaranje po tastaturi.Zato sto ovde gde jesmo,zato je tu i fudbal jer je sve vise zatucanih i sto je najgore demokratija je pa oni odlucuju,oni su na funkcijama itd.Nego da ne duzim,vidim da se borim protiv vetrenjaca.Nadam se samo da ce neko drugi kad vec neces ti zavesti red malo ovde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 avg 2012, 01:18

Uputi zalbu administraciji,ako ona odbije onda idi na sud za ljudska prava kao sto je nagovestio jedan bivsi clan foruma pa cemo onda da vidimo sta dalje. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 avg 2012, 01:38

Zajebao si me,bravo.3 bambija za tebe

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 avg 2012, 01:47

Eto vidis ja ti kazem sta da uradis ti mislis da se zajebavam. :roll:
Kazem ti lepo prijavi adminu licno na PP svaki post za koji mislis da je neprikladan pa vidi kakav ces odgovor dobiti.

Meni je vise postalo smesno gledati prijave vas Grobara koje stizu na postove i poruke koje saljete drugim modovima.Jbt ne znam ko je nekidan napisao nesta ne secam se sada dobro "JNA poluprazan" odma' dve prijave stigle. :roll: Ne kazem da ne treba prijavljivati,ali prijavljujte neke konkretne stvari ne samo ono sto se vama ne svidja.Sta neki korisnik pise to je odraz njegove kulture,ako je njemu u genima da bude kompleksas zasto se onda iako znate da je to on morate nakaciti da mu odgovarate i onda kukate da brisem postove.Iskulirajte i gotovo. :roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 13 avg 2012, 11:02

Sto se prepirete sa pojedincima, nisu vredni da se na takve osobe obraca paznja. Tu su samo da provociraju, njima je izgleda Partizan kriv sto im je sportsko drustvo propalo u gotovo svim sekcijama pa ne znaju sta ce od muke. Al' ko gubi ima pravo da se ljuti. :)

Drago mi je da je Partizan sa ovom ubedljivom pobedom ponovo od starta prvenstva na mestu koje zasluzuje i tako ce verujem biti i do kraja. Da se zna ko kosi a ko vodu nosi. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.