Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

loptica
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la loptica » 12 maj 2009, 18:27

Mogu samo reć da se ponosim što je neki dan pričao na ZG TV-u svaka mu časi.
O Bosni ,o Vahi,o Baki sve naj,o našim navijačima,o svom Travniku,o Bosni kao država s naj narodom...
Mislim zalijepio ih je sve,jako puno poziva,zanimljivo,ali CARE KAPA DOLE!
Sve je rekao u par riječi,a ponosno o svojim dijamantima.Kaže dušmani nisu jači od mene....
Razočaran medijima i pozivu Srbskog zaveza NIKADA je rekao!
Hvala mu za sve!
Fi hajati.
GO Bosno.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 12 maj 2009, 19:11

Pozdrav svima na forumu.Dugo pratim dešavanja na forumu ali do sada nisam davao svoje komentare pa eto da se i ja malo uključim.Evo čitam jedni su za Ćiru drugi nisu ode to u nedogled.Pa krenemo o taktikama ovoliko stopera onoliko stopera neke napred neke nazad ?????Uopće nisam neki Ćiroljubac ali hajde da vidimo šta su radili selektori prije Ćire.Muzurović pa taj čovjek je nas sve zavio u tugu i jad ali to je "daidža" u njega se ne dira-pogledaj kvalifikacije,Smajlović-šta reći čovjek bez izraza ni tužan ni veseo sam sebe ne može definisati,Baka-zamalo i da je bio još deset godina ostalo bi zamalo e sad ćemo se okomiti na Ćiru.Pa dajte neka čovjek pokuša da nešto napravi a mi i naš mentalitet te senilan,ružan,star p.der,ne valja mu frizura itd.A za stanje kod nas nije kriv savez ni selektor ni igrači najveći krivci su naše legende.Strašno me nerviraju njihove izjave iz bijelog svijeta.Pa oni su ta snaga ta veličina i intiligencija koja treba da donese promjene i pozitvne pomake.Otišla bi mafija iz saveza da dignu glas PAPE ,MEŠA,OSIM,VAHA da malo daju svog aganžmana za dobrobit fudbala u BiH.Daju oni podršku ali punih džepova a došli bi da se stvari srede PA KO DA IH SREDI-BHF,GRAĐANI MAMA ,TATA,NAVIJAČI.To je kao da vam neko radi pet dana a vi mu kažete hvala,a za hvala se ne može ništa kupiti.POZDRAV SVIMA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 maj 2009, 21:23

harishp je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ako cemo gledati ovako..
posto svi govore da mi imamo repku za veliko takmicenje, OK ja se slazem u potpunosti, al ako mi imamo takvu repku zasto onda pobjedu protib Belgije smatrati nekim velikim rezultatom...to mi ne ide u glavu...
Zato jer smo igrali bez najboljeg strijelca,bez najboljeg golmana,bez najboljeg lijevog beka i krila,sa povrijedzenim i bez utakmica u nogama Spahica.
Belgija i ova ekipa vecinom je u polufinalu OI igrala,u finalu Evropskog prvenstva U-21 okosnica isto tog tima je igrala protiv nas.Belgija je odvalila bod Turcima mi nismo.I jos puno razloga.
Da se to desilo Hrvatskoj ili Srbiji svi bi do jednog velicali,kod nas medzutim obrnuto.
Uvijek imamo podpitanja i neke sumnje.
A na kraju ako vam Ciro neodgovara dovedite onda bilo kojeg normalnog selektora da se bode sa ovim nasim savezom za saku para.Hocete malo morgen :evil:
Jedino vas Baka kockar,Kodro pocetnik,Muzur penzioner i ostali retardi sto se tice trenerskog zanata mogu zapasti.
pa ako je Muzur penzioner onda je ciro mumija...
a jarane blago tebi kad tako razmisljas...pa Slaven Bilic isto pocetnik, pa se za njega otimaju svi, Real, HSV, Tottenhem, Portsmauth i jos Bog sam zna ko...Guardiola pocetnik pa covjek cini cuda okrece 6 na Bernabeu, al on je pocetnik, ne iskusan, isto tako i Kodro, da se razumijemo, ako cemo sad sitnicariti u ovim prijateljskim utakmicama, OK, Kodro je izgubio od Japana 3:0 sa sastavom iz nase lige, igro protiv makedonije 2:2, ok a ciro je izgubio od Rijeke, brate moj od Rijeke, da je to neka reprezentacija pa ne bi mi bilo krivo, da je neki jaci tim, pa hajde, al brate dragi Rijeka, sta bi nam Dinamo ili Hajduk napravili,
a da se sad vratim na Kodru, on jeste moj ljubimac, i tesko cu biti objektivan sto se njega tice al pokusacu,...
ovako covjek je imo igru kakvu ciro nema i nece je imati, kvalitet igre je imo Kodro, imoj je bolju atnosferu nego ciro, a jos je i savez i menadzere i mesttara **** od reprezntacije, kad se desi neki problem on fino na prvi avion i njemacku (Miske), a ciro se kani otici u skotsku vec 7-8 mjeseci, al ne vaznije gostovati kod Sase Vugladica nego otici popricati sa Sasom i Hasanom, sto Kodru nije bilo tesko,
kad je Miske ono reko nece da igra, pola sata poslije odma Kodrina izjava, prvim letom idem u njeacku, ode covjek i rijesi to...
a sto se tice kvaliteta cire i Kodre, neuporedive su...Kodro je bolji takticar, bolje pogadja sa izmjenama (citaj bolje zna kad treba izvrsiti izmjenu), motivator-neznam sad, nije ni ciro neki veliki motivator, al mislim da je bolji nego Kodro, al da se razumijemo ni Kodro nije za baciti, samo sto Kodri fali iskustva, koje nemoze bas imati sa 3-4 godine trenerskog iskustva, za rasliku od cire koji ima 50 godina trenerskog posla...

aqarius je napisao/la:Pozdrav svima na forumu.Dugo pratim dešavanja na forumu ali do sada nisam davao svoje komentare pa eto da se i ja malo uključim.Evo čitam jedni su za Ćiru drugi nisu ode to u nedogled.Pa krenemo o taktikama ovoliko stopera onoliko stopera neke napred neke nazad ?????Uopće nisam neki Ćiroljubac ali hajde da vidimo šta su radili selektori prije Ćire.Muzurović pa taj čovjek je nas sve zavio u tugu i jad ali to je "daidža" u njega se ne dira-pogledaj kvalifikacije,Smajlović-šta reći čovjek bez izraza ni tužan ni veseo sam sebe ne može definisati,Baka-zamalo i da je bio još deset godina ostalo bi zamalo e sad ćemo se okomiti na Ćiru.Pa dajte neka čovjek pokuša da nešto napravi a mi i naš mentalitet te senilan,ružan,star p.der,ne valja mu frizura itd.A za stanje kod nas nije kriv savez ni selektor ni igrači najveći krivci su naše legende.Strašno me nerviraju njihove izjave iz bijelog svijeta.Pa oni su ta snaga ta veličina i intiligencija koja treba da donese promjene i pozitvne pomake.Otišla bi mafija iz saveza da dignu glas PAPE ,MEŠA,OSIM,VAHA da malo daju svog aganžmana za dobrobit fudbala u BiH.Daju oni podršku ali punih džepova a došli bi da se stvari srede PA KO DA IH SREDI-BHF,GRAĐANI MAMA ,TATA,NAVIJAČI.To je kao da vam neko radi pet dana a vi mu kažete hvala,a za hvala se ne može ništa kupiti.POZDRAV SVIMA
a sta je sa Kodrom, covjek se odrico svoje plate i davo je pomocnicima da bi imali od cega da zive, jer je samo on dobivo platu...to nije dovoljno, ciro nekom prosjaku na ulici da 100 kuna...pa covjece...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 12 maj 2009, 22:14

Pa šta da se kaže za Kodru u ovom kontekstu.Vjerujem da nas je većina bila na koševu kao podrška ali njegove ljudske kvalitete ne mogu dovesti u kontekst sa trenerskim.Vjerovatno bi i on sa ovim momcima napravio dobar rezultat možda i bolji nego Ćiro ali jednostavno nije imao priliku .I šta sada nema Kodre hajdemo plakati .A nisam
ja tu stavio ni Hadžibegića , mislim da nema potrebe da ih sve nabrajam svakom je jasna suština -ne trebamo širiti tenzije neka Ćiro proba.Do sada ide dobro pa da li je sreća Ćirino znanje,zalaganje momaka ili sve zajedno uglavnom dobro ide

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:27

aqarius je napisao/la:Pa šta da se kaže za Kodru u ovom kontekstu.Vjerujem da nas je većina bila na koševu kao podrška ali njegove ljudske kvalitete ne mogu dovesti u kontekst sa trenerskim.Vjerovatno bi i on sa ovim momcima napravio dobar rezultat možda i bolji nego Ćiro ali jednostavno nije imao priliku .I šta sada nema Kodre hajdemo plakati .A nisam
ja tu stavio ni Hadžibegića , mislim da nema potrebe da ih sve nabrajam svakom je jasna suština -ne trebamo širiti tenzije neka Ćiro proba.Do sada ide dobro pa da li je sreća Ćirino znanje,zalaganje momaka ili sve zajedno uglavnom dobro ide
Slažem se. Ćiro je došao da pomogne. Za sada mu ide dobro sa ovom repkom. Da li će uspjeti u tome, vidjet ćemo. Nadajmo se najboljem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 maj 2009, 22:45

Kad već ispravljaš čovjeka ,uradi to ispravno, izgovara se i piše egzaktno, to je izvedenica u našem ieziku nastala od strane riječi .

Kada budete istjerali Piku Čemalovića iz Veleža, imaćete svaki kredibilitet da pišete o smjenama unutar lopovije zvana NSBiH, kao i iz ostalih klubova.Tek kada klubovi budu OK, možemo očekivati i NSBiH uređen.

Također ne budi licemjer i nemoj zaboraviti šta se radi oko NSBiH , samo gledaj objektivno uspjehe reprezentacije i to je ok.Nemoj mržnju spram jednog čovjeka naturati kao objektivno gledanje stvari oko repke.[/quote]

Pa,i slijep covjek vidi da sam to napisao u brzini,i definitivno ne bi ispravljao nekoga i napisao pogresno,radi se o preskakanju slova u brzini ,a ne u neispravnom navodu(kao sto je to moj kolega englez napisao).
Nisam pokusavao dokazati svoju mrznju prema ciri,cak sta vise simpa mi je,ali ne moze me niko ubjediti da je strucnjak ,kao sto pisete,da poznaje taktike i te stvari,i definitivno je tu jer je dio njihove kompozicije,
Cinjenica je da ko god podrzava Ciru,podrzava i savez,i to je neupitno.
Poenta mog pisanja,ako nisi shvatio je borba protiv svih koji ne mogu donijeti dobro nasem nogometu,a ako cemo se osvrtati na to :"imate vi onoga,pometite ispred svoje avlije pa pricajte",tako nigdje doci necemo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 maj 2009, 08:59

velez_mostar je napisao/la:Kad već ispravljaš čovjeka ,uradi to ispravno, izgovara se i piše egzaktno, to je izvedenica u našem ieziku nastala od strane riječi .

Kada budete istjerali Piku Čemalovića iz Veleža, imaćete svaki kredibilitet da pišete o smjenama unutar lopovije zvana NSBiH, kao i iz ostalih klubova.Tek kada klubovi budu OK, možemo očekivati i NSBiH uređen.

Također ne budi licemjer i nemoj zaboraviti šta se radi oko NSBiH , samo gledaj objektivno uspjehe reprezentacije i to je ok.Nemoj mržnju spram jednog čovjeka naturati kao objektivno gledanje stvari oko repke.
Pa,i slijep covjek vidi da sam to napisao u brzini,i definitivno ne bi ispravljao nekoga i napisao pogresno,radi se o preskakanju slova u brzini ,a ne u neispravnom navodu(kao sto je to moj kolega englez napisao).
Nisam pokusavao dokazati svoju mrznju prema ciri,cak sta vise simpa mi je,ali ne moze me niko ubjediti da je strucnjak ,kao sto pisete,da poznaje taktike i te stvari,i definitivno je tu jer je dio njihove kompozicije,
Cinjenica je da ko god podrzava Ciru,podrzava i savez,i to je neupitno.
Poenta mog pisanja,ako nisi shvatio je borba protiv svih koji ne mogu donijeti dobro nasem nogometu,a ako cemo se osvrtati na to :"imate vi onoga,pometite ispred svoje avlije pa pricajte",tako nigdje doci necemo.[/quote]

Prijatelju ,

pišeš da je tvoj cilj borba protiv svega što nije dobro u i oko NSBiH ( slažem se i ja sam na tvojoj strani ) ali ja vidim da u tvojim postovima preovladava lična netrpeljivost prema Ćiri pa samim time i omalovažavanje svega što je on uradio ( a uradio je ).

Ne mislim te ubjeđivati ( niti mi je namjera ) u stručnost Ćire, kakav je motivator, zna li postaviti taktiku ali mi nije jasno kako ne želite vidjeti njegov udio i doprinos u zadnjim uspjesima reprezenatcije ( a bilo ih je ).

Kompletno vrijeme se povlači teza kakav je kao čovjek ( poznajete ga lično!!?? ), šarlatan i šta sve ne , a konstantno se minimiziraju njegovi uspjesi .Pogledaj samo izjave igrača, redom ga svi hvale, nikada nisu imali takvu atmosferu u timu, postali smo zanimljivi svakom živom, pišu se hvalospjevi a samo godinu prije je bilo stanje užasa i opet ne valja.E to mi stvarno nije jasno , kako ne vidite ili ne želite da vidite neke stvari.

Još ravno prije nepunih 365 dana napisah da me ne interesuje kakav je Ćiro čovjek , bitan mi je samo uspjeh i dok god ovako ide imaće moju podršku.

A bitka protiv saveza , zaboravi na to dok nam je stanje u klubovima još gore, kada klubovi budu čisti lakše ćemo savez urediti.

Isprike za nesporazum oko riječi, nije mi bila namjera da solim pamet, shvatio sam pogrešku.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 13 maj 2009, 11:41

pun mi je kufer vise ovih dijasporaca. **** navijajte za njemacku ,englesku ,svedsku. i ovih nasih bezveznjakovica sto samo lupetaju te ovaj fol velezovac te ,ovajfol zeljovac ovaj fol onaj, ovaj. rekao bi covjek prave tifoze .ali u kurcu kunem se da ti ljudi nikad nisu otisli na utakmicu svog kluba jer ga i nemaju da ga imaju nebi bili na ovom forumu i lupetali nebuloze o taktikama i igracima vjerovatno provode puno vremena na play stationu pa misle da su pametni sreca pa se nepitaju ,idite malo vani igrajte se ,lijepo je vrijeme ali prvo pitajte mamu da
vas pusti , neznate otici u skolu sto vas nece neko odvesti debili moronski

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 maj 2009, 14:50

alemao je napisao/la:pun mi je kufer vise ovih dijasporaca. **** navijajte za njemacku ,englesku ,svedsku. i ovih nasih bezveznjakovica sto samo lupetaju te ovaj fol velezovac te ,ovajfol zeljovac ovaj fol onaj, ovaj. rekao bi covjek prave tifoze .ali u kurcu kunem se da ti ljudi nikad nisu otisli na utakmicu svog kluba jer ga i nemaju da ga imaju nebi bili na ovom forumu i lupetali nebuloze o taktikama i igracima vjerovatno provode puno vremena na play stationu pa misle da su pametni sreca pa se nepitaju ,idite malo vani igrajte se ,lijepo je vrijeme ali prvo pitajte mamu da
prvo mi ne lupeteamo nego raspravljamo sto je tevbi svakako strano...
a koliko znam ovo je sportski forum i ovdje bi se trebalo pisati o taktici, igracima, nacinu igre i svmu osztalom vezanom za fudbal...a ne vrijedati kao neki (ne bi sad da govorim, al to je alemao :D )
moronu ako imas nesto konkretno za raspravu napisi, a ako nemas nemoj majketi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 maj 2009, 15:57

alemao je napisao/la:pun mi je kufer vise ovih dijasporaca. **** navijajte za njemacku ,englesku ,svedsku. i ovih nasih bezveznjakovica sto samo lupetaju te ovaj fol velezovac te ,ovajfol zeljovac ovaj fol onaj, ovaj. rekao bi covjek prave tifoze .ali u kurcu kunem se da ti ljudi nikad nisu otisli na utakmicu svog kluba jer ga i nemaju da ga imaju nebi bili na ovom forumu i lupetali nebuloze o taktikama i igracima vjerovatno provode puno vremena na play stationu pa misle da su pametni sreca pa se nepitaju ,idite malo vani igrajte se ,lijepo je vrijeme ali prvo pitajte mamu da
U pravo su jarane, i meni je isto. Treba isto reci Misimovicu, Salihovicu, Ibisevicu, Pjanicu, Spahicu itd. da idu igrati za Njemacku, Francusku, Hrvatsku. Koji ce nam ti dijasporci.
I ovaj Zeljo( jest da se ja sa njim ne slazem sa nekim stvarima, al momak zna dosta), nek ide vani se igrati, mozda bude pametan k'o i ti.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 maj 2009, 18:33

Prijatelju ,

pišeš da je tvoj cilj borba protiv svega što nije dobro u i oko NSBiH ( slažem se i ja sam na tvojoj strani ) ali ja vidim da u tvojim postovima preovladava lična netrpeljivost prema Ćiri pa samim time i omalovažavanje svega što je on uradio ( a uradio je ).

Ne mislim te ubjeđivati ( niti mi je namjera ) u stručnost Ćire, kakav je motivator, zna li postaviti taktiku ali mi nije jasno kako ne želite vidjeti njegov udio i doprinos u zadnjim uspjesima reprezenatcije ( a bilo ih je ).

Kompletno vrijeme se povlači teza kakav je kao čovjek ( poznajete ga lično!!?? ), šarlatan i šta sve ne , a konstantno se minimiziraju njegovi uspjesi .Pogledaj samo izjave igrača, redom ga svi hvale, nikada nisu imali takvu atmosferu u timu, postali smo zanimljivi svakom živom, pišu se hvalospjevi a samo godinu prije je bilo stanje užasa i opet ne valja.E to mi stvarno nije jasno , kako ne vidite ili ne želite da vidite neke stvari.

Još ravno prije nepunih 365 dana napisah da me ne interesuje kakav je Ćiro čovjek , bitan mi je samo uspjeh i dok god ovako ide imaće moju podršku.

A bitka protiv saveza , zaboravi na to dok nam je stanje u klubovima još gore, kada klubovi budu čisti lakše ćemo savez urediti.

Vidi,u pravu si ti da imamo trenutne uspjehe,s tobom se slazem,i definitvno nemam nista licno protiv Miroslava,ali mi ne ide u glavu kako to da smo odjednom zaboravili na Kodru,kako to da podrzavamo ideju da se ukloni covjek sa tog mjesta i kako to da smo olako sve zaboravili.
Sto se mene licno tice,misljenja sam da igraci koji igraju za nas igraju samo za nas,i za ovu drzavu,a ne za Savez koji je takav kakav jeste,i idem uvijek na utakmice repke,doduse u Genku nisam bio,ali probaj samo shvatiti jednu stvar,da je Ciro dobar trener trenirao bi Hrvatsku i to je neupitno ,to je tako,i mislim da i sada da ga hrvatski savez pozove da bi se odazvao,to ti sa sigurnoscu tvrdim.
Zatim,pogledaj koliko igraca se dovodi u vezu sa nasim ,a u jedno i hrvatskim savezom,pa neki igraci koji bi mogli igrati za nas,i koji bi se odazvali,nece se pozvat,zbog cega?pa zbog toga sto je Ciri u interesu da osnazi Hrvatsku,a ne BiH.
Pogledaj samo komentare o tome kako Ciro ne bi volio da ga zapadne Hrvatska,sta mislis zbog cega??Pa zbog toga sto bi nas morao prodati,i takav trener nigdje nije dobrodosao.
Kodro je bio pravo rjesenje,igrac Barcelone koji je ,mogu slobodno reci nas najveci igrac,i na osnovu toga bi mu se svi odazivali,i respektirali ga maksimalno.Igrace koji ne zele da igraju bi nagovorio na taj nacin sto bi se ponasao kao protivnik saveza,i definitivno bi imao iste,ako ne i bolje uspjehe sa repkom.
Meho Kodro je bio i kod publike bolje prihvacen,i definitvno bi sa njim mogli,nakon odredjenog vremena promijeniti situaciju u savezu,ali ne..nama valja Ciro,nama sada valja i savez,sve smo zaboravili,nama apsolutno sve odgovara nakon ovo malo rezultata:
Sto se tice FIFA-e,pa to je neupitno da bi Kodro imao puno postovanje te instance.
Nakon prvog neuspjeha nase repke,svi ce pisati ovo sto ja sada pisem,a do tada ,zajedno cemo navijati i biti sretni...doduse,ovi u savezu jos sretniji .

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 14 maj 2009, 19:10

drago mi je sto su se neki prepoznali da su moroni

sajko
Kontakt:

Post Postao/la sajko » 14 maj 2009, 21:57

alemao je napisao/la:drago mi je sto su se neki prepoznali da su moroni
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 maj 2009, 14:45

alemao je napisao/la:drago mi je sto su se neki prepoznali da su moroni
slazem se, ne bi sad govorio ko je to, al nek se zna da si to ti...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 15 maj 2009, 17:12

http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20050726/sport01.asp
ps: Hajduk je izgubio od debrecena 0:5 :lol: :lol:
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 maj 2009, 17:29

ne volim ciru nimalo,stavise gledam repku zbog nasih igraca i nasih momaka,ali ciro i kodro se ne mogu porediti,pa ciro treci na svijetu(da li treba ista dalje pricati), a kodro spasavao sociedad od ispadanja,a ko kaze da ciro nije veliki motivator i takticar taj veze nema s fudbalom, pa covjek zlatana ubaci u genku i zabi odmah gol,pa jednog supica pozove i covjek solidno odradi posao,pa pandza kojeg ubaci u vatru i covjek sve zajedno sa nadarevicem glavom skine,a nemojte zaboraviti da je covjek trenirao ladica,jarnija,simica,prosineckog,sukera,asanovica,bobana,i cvitanovica tada otjera bez imalo ustezanja,a kodro je nasa legenda ali ipak se sa cirom ne moze porediti,pa sta reci o gvardijolu,nema tu brate taktike kod onog se ne postavlja taktika samo juris i frontalni napadi,nije on nesto extra uradio pa na bernabeu sest komada bilo....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 maj 2009, 17:58

neno#4 je napisao/la:ne volim ciru nimalo,stavise gledam repku zbog nasih igraca i nasih momaka,ali ciro i kodro se ne mogu porediti,pa ciro treci na svijetu(da li treba ista dalje pricati), a kodro spasavao sociedad od ispadanja,a ko kaze da ciro nije veliki motivator i takticar taj veze nema s fudbalom, pa covjek zlatana ubaci u genku i zabi odmah gol,pa jednog supica pozove i covjek solidno odradi posao,pa pandza kojeg ubaci u vatru i covjek sve zajedno sa nadarevicem glavom skine,a nemojte zaboraviti da je covjek trenirao ladica,jarnija,simica,prosineckog,sukera,asanovica,bobana,i cvitanovica tada otjera bez imalo ustezanja,a kodro je nasa legenda ali ipak se sa cirom ne moze porediti,pa sta reci o gvardijolu,nema tu brate taktike kod onog se ne postavlja taktika samo juris i frontalni napadi,nije on nesto extra uradio pa na bernabeu sest komada bilo....
pa ako guardiola nije nista extra uradio, e onda neznam..onda ciro ne pravi taktiku,...heheh..pa daj covjece, on je sa Barcaom dotjero onaj stil igre do savrsenstva, bolje ne moze..
a po cemu je to ciro dobar takticar, a ono sto se tice belgije, ono, prvo taktika belgiskog selketora uopste nije bila taktica nego nabacivanje lopte na fellainia..mozda je covjek konto da ima Ibrakadabru u timu ko selektor svedske pa da na njega samo lopte idu, samo je tu bila mala greska, Fellaini nije Zlatan pa ga je lakse bilo zaustaviti...u nekim jacim utakmicama, i bolje postavljenim od strane drugog selektora nije ciro nista uradio...daj ba malo skontaj...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 18:41

Ma možemo mi o Ćiri pričati šta hoćemo, ali jedno je istina i uvijek će biti:"Ćiro je ovdje da pomogne ovoj reprezentaciji". Pa čovjek nas je digao "iz mrtvih".
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 maj 2009, 19:02

Citajuci pojedine postove, stvarno se nasmijem, nemogu ove shvatiti nikako koji govore protiv naseg CIRE, nemogu shvatiti kako tako mogu biti uporni u necemu u sto nisu upravu, izmisljaju nesto sto njima pase, e momci grdno se varate, Ciro je strucnjak, motivator, i svoje poslove radi odlicno, svaka mu cast, nije to sto ga ja cijenim, nego to govore njegovi rezultati, kada je pobijedio Armeniju i Estoniju, govorili su " e lako je pobijediti Armeniju i Estoniju, vidjet ce mo ga protiv Belgije" i sada kada je razvalio Belgiju, izmisljaju neke gluposti protiv njega, "staromodna igra sa tri stoper a i tako te gluposti", ma neinteresuje me sa koliko igra stopera i vezni ili napadaca, bitno je da ima rezultate a neka igra i sa 5 stopera, on je taj koji odlucuje i pustimo ga da radi.
Ciro samo naprijed
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 maj 2009, 19:04

el-fighter je napisao/la:Ma možemo mi o Ćiri pričati šta hoćemo, ali jedno je istina i uvijek će biti:"Ćiro je ovdje da pomogne ovoj reprezentaciji". Pa čovjek nas je digao "iz mrtvih".
upitno je je li ciro tu da pomogne nama ili `rvatskoj...kad smo vec kod motiva dolaska...postji ih nekoliko...prvi da pomogne, drugi da pomogne hrvatskoj i terci da digne svoj davno naruseni ugled...
e stad sto se tice prvog...zasto je bas sad doso...pa mogo je pomoci prije 4-5 godina...zasto bas sad...zato sto je prije 4-5 godina bio neko i nesto i svi su se otimali oko cire...onda odjednom stade..nit je ko cuo, nit je ko vidio ciru (na TV) do onih gostovanja na OBN...a jos me nesto zanima, kako je covjek kojije govorio da BiH nikad nece imati reprezntaciju, kako on moze3 doci da pomogne....pa ako vec pomaze, zasto ne radi kako treba svoj poso...zasto ne ode da pogleda igrace...zasto zanemaruje nase talente, zasto prodaje igrace preko reprezntacje i to nase...zasto sve to radi...pa nortmalno da bi pomogo svojoj dragoj lijepoj domovini hrvatskoj...zasto se ne zovu talenti koji imaju sansu da biraju izmjdju nas i hrvatske...zasto...zaato da bi ih hrvatska mogla zvati...normalno...zasto ne ode da poprica sa Hasanom, Sasom Papce...sto se tice Sase mozda misli da to sto se zove Sasa ima neke sanse da ighrta za hrvatsku mada je igro za nas (mozda se nada nekoj promjeni pravila od FIFE :D )...zasto zove igrace u reprezntaciju a da ih i nije pogledo nikad..i to ih jos stvalja u prvi tim...zasto smo izgubili dobijenu utakmiciu protiv Turske...zasto alemao, zasto el-fighter,zasto amire...zato sto nije dobar trener, eto zasto...zasto igra sa tri stopera iako to zagarantovano ne moze donijti uspjeh u modernom fudbalu...mozda da je sad 1960 a da nam igraju ovi igraci sigurno bi pobjedivali...mozda bi i ciro bio najbolji trener na svijetu...mozda bi i Pelea treniro...mozda...al ljudi moji sad se igra moderan fudbal, o kome/cemu ciro nema pojma...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.